💥💥آیا داعش دوباره بازگشته است؟
✍محمد عبدالهی
♦️آمریکایی ها در عراق برای کنار زدن عادل عبدالمهدی نخست وزیر ضد آمریکایی آشوب های ماه اکتبر را بر پا کردند تا هم خلاء قدرت ایجاد کنند، هم مردم و گروه ها را به جان هم بیاندازند. در اولی موفق و در دومی که هدفی اساسی بود ناکام ماندند و آشوب ها با اتحاد گروه ها آرام شد و تظاهرات مردمی رنگ ضدآمریکایی گرفت و به سمت سفارت آمریکا جاری شد.
♦️ سردار سلیمانی وابومهدی المهندس را با ترور به شهادت رساندند تا به خیال خودشان راس تهدید حضور اشغالگرانه خود در منطقه را قطع کرده باشند؛ اما در عمل کل عراق یکپارچه خواستار اخراج آمریکایی ها شد و با تصویب این مطالبه در پارلمان عراق، ادامه حضور تروریست های آمریکایی در عراق رنگ و لعاب قانونی خود را از دست داد.
♦️دست به دامن گزینه ای آمریکایی عراقی برای نخست وزیری شدند تا با کمک برهم صالح رئیس جمهور خائن عراق، مصوبه اخراج آمریکایی ها را بی اثر کنند. اما اتحاد احزاب شیعی در مخالفت با این گزینه (عدنان الزرفی) موجب خنثی شدن نقشه بعدی شد و حتی جنگ روانی تهدید به کودتای نظامی هم خللی در عزم احزاب عراقی و گروه های مقاومت در کوتاه نیامدن ایجاد نکرد و یک گزینه معتدل برای نخست وزیری انتخاب شد.
♦️این شد که تروریست های آمریکایی ها به سنت مالوف خود یعنی احیای هسته های خاموش تروریستی رو آوردند. گروه های داعش تجهیز شده و حملات گسترده ای به مقرهای حشدالشعبی و پلیس عراق داشتند و خساراتی زدند. عراق باید دوباره ناامن شود تا آمریکا بتواند جبهه مقاومت و سیاسیون عراق را تحت فشار قرار دهد و ادامه حضور خود را تضمین کند.
♦️حملات روزهای گذشته گروه های داعش سنگین و پرتلفات بود؛ اما داعش حتی با حمایت آمریکا هرگز نمی تواند قدرت سابق خود را به دست بیاورد و توان اشغال هیچ منطقه ای از عراق را ندارد؛ چراکه اولا حامی همیشگیشان آمریکا فقط آن ها را برای ماموریت ناامنی مقطعی جهت لغو مصوبه اخراج گسیل کرده و پشتیبانی می کند، نه تشکیل حکومت. ثانیا کسانی که یک بار داعش را سرکوب و عراق را پاکسازی کردند، این بار سریعتر و با تجربه بیشتر فرصت عرض اندام را از آنان خواهند گرفت.
♦️ اما ناامنی به خصوص در کشوری چون عراق - امری منتشر شونده است که احتمالا به زودی به کردستان عراق، مناطق حضور گروه های بعثی و حتی بخش هایی از پایتخت تسری یابد و اشرار و فرقه های منحرف هم عرصه سر بیرون آوردن پیدا کنند.
🔴سفیر ارشد امنیتی
♦️آلمانیها یک افسر ارشد امنیتی باسابقه نزدیک به ۳ دهه کار اطلاعاتی را برای تصدی سفارتشان در ایران فرستادهاند.
♦️این افسر امنیتی طی دو سال اخیر شخصا و بدون رعایت پروتکلهای دیپلماتیک، مشغول جمعآوری اطلاعات مورد نیاز واشنگتن و تلآویو بوده و حتی سوار بر ترک موتورهای مسافرکش به جاهایی سرک کشید که خدا میداند! و در تمام این مدت وزارت امور خارجه ما ساکت و تماشاچی بود.
♦️بماند که دیپلمات ما طی دو سال اخیر و برخلاف کلیه قواعد دیپلماتیک در بازداشت همین موطلاییهاست و باز هم وزیر امور خارجه ما ساکت و تماشاچی مانده است.
#دکتر_صادق_کوشکی
🌎 چه کسانی به جلسه منتخبین زاگرس رفتند؟
🔹 مالک شریعتی نیاسر منتخب مردم تهران در انتخابات مجلس شورای اسلامی درباره جلسه شب گذشته منتخبین زاگرس نوشت: تکذیب یا تصدیق!؟ در جلسه دیشب برخی منتخبین - انتقال یافته از هتل اسپیناس به اتاق بازرگانی! - یک معاون رییس جمهور، یک وزیر، چندین معاون وزیر و رییس بانک به همراه برخی نمایندگان ردصلاحیت شده مجلس دهم شرکت داشته و یکی از نامزدهای ریاست مجلس هم فقط برای صرف افطار! حضور یافته است.
🔴اولتیماتوم پلیس به فروشندگان مانتوهای شیشهای
♦️سرهنگ مرادی، معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
♦️با توجه به اینکه فصل بهار رو به اتمام است و از طرفی بازار البسه تابستانی رونق خواهد گرفت، برخی از اصناف اقدام به عرضه مانتوهای شیشهای و جلوباز میکنند که این اقدام آنها شایسته نیست.
♦️برخی از عرضه کنندگان این لباسها نیز در فضای مجازی اقدام به تبلیغات و فروش محصولات خود میکنند که این فضا تحت رصد پلیس قرار دارد.
♦️پلیس به موضوع عرضه البسه نامتعارف ورود کرده است، لذا فروشندگان پوشاک و اتحادیه مربوطه باید در چارچوب قوانین نسبت به انجام وظایف خود اقدام کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جناب آقای دکتر #روحانی رئیس جمهور محترم
در جهنم خدا جایی داره که فشار عذابش مساوی است با گناه ۸۵ میلیون انسان....
🔹 شترگاوپلنگ اصلاحطلبی یعنی همین که آقای سیاستگذار میگوید
🔸 عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان در اظهاراتی متناقض مدعی شد: رفتار انتخاباتی اصلاحطلبان «عدول از اصول» و در عین حال «برای مقابله با تندروها» بود ولی «مردم را بیاعتماد کرد».
علی صوفی در گفتوگو با فرارو درباره عدول از مشی اصلاحطلبی در چند انتخابات اخیر اظهار داشت: «در شرایط فعلی اصلاحطلبان دچار تبعات ریسکی هستند که در سالهای گذشته انجام دادند. چون اصلاحطلبان برای اصلاح قدرت از اصول اصلاحطلبی خود کوتاه آمدند و ائتلافهایی را شکل دادند. فهرستهایی را به مردم ارائه دادند که فهرست اصلاحطلبانه نبود، ولی آنها در شرایطی که اجازه نداشتند کاندیدای اصلی خودشان را معرفی کنند برای اینکه بتوانند در مقابل تداوم حکومت آنارشیسم احمدینژاد و تندروی را بگیرند به حمایت از آقای روحانی پرداختند و با حمایت از او تندروها را از قوه مجریه کنار گذاشتند. همین کار را هم در مجلس در سال ۹۴ کردند یعنی در مجلس دهم بازهم حاکمیت اجازه نداد اصلاحطلبان کاندیداهای اصلی خود را به میدان بیاورند. از اینرو، برای اینکه بتوانند تهدید ایجاد مجلس تندرو را رفع کنند از اصول اصلاحطلبی خود عدول کردند و تن به ائتلاف با اصولگرایان معتدل دادند.
🔴 رئیس شورای رقابت: با ستاد تنظیم بازار بر سر محاسبه قیمت خودرو اختلاف داریم/ قوه قضاییه باید به بازار خودرو ورود کند
♦️رضا شیوا: با ستاد تنظیم بازار برای تغییر قیمت خودرو اختلاف نظر داریم چراکه آنها روش محاسبه برای قیمت را روش هزینه تمام شده اعلام کرده اند، در صورتی که شورای رقابت روش سقف قیمتی را دارد که بر این اساس قیمت پایه را به اضافه تورم بخشی که از بانک مرکزی میگیریم محاسبه میکنیم.
♦️شورای رقابت یک سری از هزینههایی که خودروسازان دارند را قبول ندارد چرا که آنها هزینههای نامربوط با تولید دارند بنابراین هیچ تفاهمی با ستاد تنظیم بازار نداشته ایم.
♦️ در حال حاضر بازار خودرو در دست دلالان است و دلال بازی میشود، اینکه چرا دستورات نظارتی قوه قضاییه در این بازار دخالت نمیکند مشخص نیست.
♦️در بازارهای دیگری که دلال بازی بود و قیمتها را مصنوعی بالا بردند مثل ارز و بحث برخی از کالاها قوه قضاییه ورود پیدا کرد و بازار را به تعادل رساند، اما در بازار خودرو متاسفانه ورود پیدا نمیکنند.
♦️در حال حاضر تعداد زیادی خودرو دپو شده است که آنها را نمیفروشند و نگهداری کردند. باید دولت و دستگاه قضایی به این مورد ورود پیدا کنند و دلالان را سر جای خود بنشانند. تعدادی را حتی باید مجازات کنند، مانند مابقی بازارها که اگر مثلا به بازار ارز ورود نمیکردند ممکن بود این بازار نیز مانند بازار خودرو نوساناتی داشته باشد.