🚩حاجی دلیگانی : مجلس در قضیه قانون تجارت مقصر است/ اتاق بازرگانی و دولت اعتراضی نکردند
نماینده مخالف قانون تجارت:
🔹اشکال اساسی را از مجلس می دانم؛ چراکه مجلس وقت مورد نظر را صرف نکرد و اهمیت لازم را قائل نشد
🔹نماینده اتاق بازرگانی و دولت در زمان تصویب قانون تجارت هیچ اعتراضی نکردند و امروز ژست معترضان را گرفته اند/اگر اعتراضی صورت گرفته باشد نامم را عوض می کنم.
🔹وقتی با این سرعت پیش می رویم و شرایط را برای آرای مختلف و نظرات کارشناسی گوناگون فراهم نمی کنیم و رئیس و هیئت رئیسه مجلس عموما نمی خواهند صدایی بشنوند و بنای آن ها بر بالا بردن راندمان کمی قانون گذاری است، چنین مشکلاتی پیش می آید
🔹بنده در پاسخ به برادری که مدافع سر سخت این لایحه است و می گوید هیچ اشکالی بر آن مترتب نیست، گزارشی در سیما ارائه دادم که به سال 88 مربوط است که خود این برادر ده ها اشکال به این لایحه گرفته است.
⭕️ خبرنگار سیانان: «عواقب یک حمله به خاک ایران از جانب آمریکا یا عربستان چه خواهد بود؟»
دکتر ظریف: «جنگ تمام عیار.»
آفرین به دکتر ظریف! گویا اکنون دیگر برای همه مشخص شده که آمریکا نمیتواند «با یک بمب کل سیستم دفاعی ما را از کار بیاندازد»!!
👤 شهاب اسفندیاری
دوسال پیش رئیس کنونی دستگاه قضا اصلی ترین و جدی ترین رقیب رئیس جمهور فعلی بود؛ هرچند که با رای قابل توجه و بی سابقه 16 میلیونی در گرفتن سکان دستگاه اجرایی کشور ناکام ماند و البته که بسیاری امروز به صدق سخنان او در اردیبهشت 96 پی برده اند. رفتار#متین، #انقلابی و #مومنانه رئیسی در زمان انتخابات، خدمات بی نظیر او در تولیت آستان قدس رضوی، حسن شهرت او در مسئولیت های سابق قضایی و نهایتا همین مجموع رفتارها در هفت ماه ریاست بر دستگاه قضا به خوبی نشان داده است که رئیسی اهل سیاسی بازی نیست. همه این تحولات را هم با نیت تشکیل دستگاه قضایی زیبنده نظام اسلامی و متناسب «گام دوم» انجام میدهد که مورد مطالبه رهبر انقلاب است.
🔹 اقدام عجیب دولت برای واردات کالاهای پتروشیمی دارای مشابه داخل!
🔸 در سال رونق تولید، دولت برای واردات محصولات پتروشیمی که مشابه آنها با ظرفیتی بیش از میزان نیاز داخلی و با استانداردهای روز جهان در داخل تولید میشود، ارز ۴۲۰۰ تومان اختصاص داده است.
با وجود خودکفایی در تأمین نیاز برخی محصولات پتروشیمی با تولیدات داخلی، به تازگی وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدام به ارائه تسهیلاتی عجیب برای واردات این محصولات کرده است.
بررسی آمار گمرک نشان میدهد که در چهارماه نخست امسال، ثبت سفارشهایی در زمینه واردات محصولاتی پتروشیمی صورت گرفته، در شرایطی که این محصولات در داخل کشور در حال تولید بودهاند و حجم تولید آنها در داخل کشور از میزان نیاز بازار داخلی نیز فراتر بوده است. عجیبتر آنکه این ثبت سفارشها با ارز چهار هزار و 200 تومان انجام شده است.
پس از انتقادات بسیار به تخصیص ارز چهار هزار و 200 تومانی به واردات کالاهای غیرضروری، دولت اعلام کرد که تخصیص ارز چهار هزار و 200 تومانی فقط برای کالاهای ضروری انجام میشود که این موضوع درخصوص برخی کالاهای وارداتی پتروشیمی به این صورت بوده که نه تنها ورود آنها ضرورتی نداشته بلکه موجب بروز اختلال در تولید داخلی آنها شده است.
در نامهای که حدود یک ماه پیش از سوی رئیسدفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی شرکت ملی صنایع پتروشیمی به معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال شده، این موضوع مورداشاره قرار گرفته است.
در این نامه، رئیسدفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی شرکت ملی صنایع پتروشیمی از اختصاص و تأمین ارز چهار هزار و 200 تومانی به میزان دو میلیون یورو برای واردات محصول پلی کربنات و تخصیص ارز جهت واردات اپوکسی رزین جامد و مایع خبر داده در حالی که تولید داخلی این محصولات در مجتمع پتروشیمی خوزستان، بیش از میزان نیاز داخل بوده است.
مشخص نیست چرا دولت دو میلیون یورو ارز چهار هزار و 200 تومانی را صرف واردات محصولی کرده که در داخل کشور به وفور (بیش از نیاز داخلی) و با استانداردهای روز جهان تولید میشود؟؟
خط و نشان رئیس جدید سازمان بازرسی برای مدیران متخلف
«حجت الاسلام درویشیان» رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور:
🔹فساد هر اندازه هم که کم باشد، بازهم زیاد است و در کشوری که مردم پایه و اساس هستند، فساد قابل تحمل نیست.
🔹باید بسترهای فسادزا شناسایی و به آنها ورود کرد و در این مسیر با کسانی که از این بسترها سوءاستفاده می کنند، برخورد خواهد شد.
⭐️ دوران کمنظیر در تاریخ اسلام!
🔻آیت الله مصباح یزدی در دیدار با فرماندهان نیروی انتظامی:
🔹 خدای متعال را شکر میکنیم که ما را در دورانی آفرید و زمینه رشد و نموّ ما را فراهم کرد که در مقایسه با دورانهای گذشته تاریخ، حتی در دورانهای #تاریخ_اسلام کمنظیر است؛ زمانی که #امام رضوان الله علیه این نهضت را شروع کردند و این انقلاب را به پیروزی رساندند؛
🔸 کسی که اجمالاً می دانیم نه تنها در میان رهبران سیاسی دنیا بلکه در میان رهبران دینی ما هم در عصرهای مختلف نظیرش را نمی شناسیم. نمی گوییم نبوده؛ ولی ما نمیشناسیم.
🔹 همین کافی است که ما یک عمر سر به سجده بگذاریم و خدا را #شکر کنیم که در چنین زمانی زندگی میکنیم.
🔸 بعد از رحلت ایشان خدا باز منت دیگری بر جامعه ما گذاشت و کسی را که از جهاتی کپی این رهبر عظیم بود جانشین #امام (ره) کرد. بیش از هفتاد سال در حوزههای علمیه زندگی کردم؛ بنده کسی را برای جانشینی امام بهتر از ایشان نشناختم و باور هم نمیکنم که بتوانم شناسایی کنم.
🔹 این #نعمت دومی است که به هیچ وجه از عهده شکر آن برنمیآییم؛ [نعمت چنین رهبری،] آن هم در یک زمانی که میبینید رهبران دنیا و کشورهای پیشرفته چگونه آدمهایی هستند!
🔸آنهایی که مردم خودشان عار دارند از اینکه بگویند این #رهبر ماست، این رئیس جمهور ماست. در چنین زمانی خدا به ما رهبری داده که بزرگترین شخصیت های سیاسی عالم میگویند تا چنین رهبری دارید شکست نمیخورید. اینها نعمت هایی است که خدا داده و #شکر آن هم #واجب است. از خدا می خواهیم خدا توفیق شکر آن را هم به همه ما مرحمت کند.
۹۸/۶/۲۴
🚩هشدار عبدالملک الحوثی به عربستان/ تجاوزات را متوقف نکنید دیگر هیچ خطوط قرمزی نخواهیم داشت
🔹رهبر جنبش انصارالله یمن: اگر ائتلاف سعودی اماراتی، تجاوزات خود را متوقف کند،ما حملات موشکی و پهپادی را متوقف خواهیم کرد.اما اگر بمباران یمن و محاصره ادامه یابد، ضربات دردناک تری به عمق مناطق آنها وارد خواهد شد و هیچ خطوط قرمزی وجود نخواهد داشت.
ابوالفضل(ع) چرا آب ننوشید!
۱- از عصر عاشورا تا عصر حاضر و پس از آن نیز تا همیشه تاریخ، این پرسش در میان است که وقتی عباس بن علی(ع) در اوج تشنگی به فرات رسید، چرا مشت آبی را که برگرفته و به دهان نزدیک کرده بود، ننوشید؟ عباس(ع) تشنه بود و آب گوارای فرات در پیش. یک مشت آب در مقایسه با شط مواج و خروشان فرات مصداق «ز دریا قطرهای کمتر»! بود، یعنی هیچ نبود. ابوالفضل سپهسالار سپاه
امام حسین(ع) بود و سیراب شدنش بر قدرت و توان مقابله او با حرامیانی که در برابر سپاه کمشمار حسینبنعلی(ع) به کینهتوزی ایستاده بودند، میافزود. پس عباس را چه شده بود، عقل و شرع و منطق و... همه یکصدا حکم به نوشیدن میدادند ولی او مشت آبی را که به دهان مبارک نزدیک کرده بود فرو ریخت و از نوشیدن چشم پوشید. چرا؟! مشکی که به دوش کشیده بود را از آب فرات پُر کرد و راهی اردوگاه حسین(ع) شد. بعدها، دیگرانی از پاکبازان همین قبیله به عباس بن علی علیهماالسلام اقتداء کردند و...
از جمله؛
۲- زمستان سال ۱۳۵۷ و یکی دو ماه قبل از پیروزی انقلاب بود. کارکنان شرکت نفت به حمایت از انقلاب و با هدف پیشگیری از صدور نفت -بخوانید غارت آن- دست به اعتصاب زده بودند. نفت که در آن هنگام، اصلیترین کالای مورد نیاز مردم، مخصوصاً در زمستان بود، نایاب شده و به سختی قابل دسترسی بود. آن روزها حضرت امام(ره) در نوفل لوشاتوی پاریس اقامت داشتند. برخلاف ایران که آن سال، زمستانی آرام و تقریبا بهاری داشت و این شعار را بر لبها نشانده بود که «به کوری چشم شاه، زمستونم بهاره»، اروپا و از جمله پاریس با زمستان سخت و سردی روبهرو بود. امام راحل -رضوانالله تعالی علیه- دستور دادند بخاری محل اقامت خود در نوفل لوشاتو را خاموش کنند. تعجبآور بود. وقتی از حضرتش علت را پرسیدند، در پاسخ فرمودند؛ در حالی که مردم ایران با کمبود نفت روبهرو هستند و این سختی را به خاطر اسلام و انقلاب تحمل میکنند، نمیتوانم از محل گرم و دور از سرما برخوردار باشم. حضرت امام پیشوا و مقتدا و رهبر ملت بود، سلامت وجود نازنین حضرتش خواسته بیچون و چرای مردم بود. رابطه امام با امت، مصداق خالی از ابهام این شعار بود که «تیغ از تو، گردن از من، چون و چرا ندارد». آرزوها همه این بود که «تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد /
وجود نازکت آزرده گزند مباد». پیشرفت و پویایی انقلاب و حضور پر شور امت در صحنه با آسایش و سلامت امام، رابطه مستقیم داشت، پس چرا حضرت امام
-آنهم در آن سن و سال- و در سرمای طاقتفرسای نوفل لوشاتو، حاضر نشده بود از محل اقامتی گرم و سرماسوز استفاده
کند؟!
۳- حجتالاسلام سائلی به نقل از آیتالله شبزندهدار، عضو فقهای شورای نگهبان، این خاطره را از یک شام خصوصی در محضر رهبر معظم انقلاب روایت میکند و میگوید: وقتی ظرف غذا را برای حضرت آقا آورده و پیش ایشان گذاردند، نگاهی به آن کرده و خطاب به میزبان فرمودند که آن ظرف را از جلوی ایشان بردارد. میزبان به تصور اینکه در ظرف غذا چیز نامطلوبی مثلاً مو و... وجود دارد، با ابراز تعجب، علت را جویا شده بود و حضرت آقا فرموده بودند؛ در این غذا گوشت هست و توضیح داده بودند، این روزها قیمت هر کیلو گوشت ۱۰۰ هزار تومان است و بسیاری از مردم توان خرید آن را ندارند و من نمیتوانم از غذایی که حاوی گوشت کیلویی ۱۰۰ هزارتومانی است استفاده کنم. چرا؟! اندک گوشت درون آن غذا که در حال و روز مستمندان و مستضعفانی که توان و استطاعت خرید گوشت کیلویی ۱۰۰ هزار تومان را نداشتند تاثیری نمیگذاشت! پس چرا حضرت ایشان از خوردن آن اجتناب کردند؟!
۴- درباره یکی از علمای بزرگ و مراجع بلندمرتبه شیعه -ظاهراً مرحوم صاحب جواهر- نقل کردهاند که وقتی میخواست درخصوص طهارت یکی از احکام آب چاه فتوا بدهد، از آنجا که خود در خانه چاهی داشت و بیم آن میرفت که وجود این چاه در فتوای ایشان اثر بگذارد، ابتدا چاه خانه خود را پُر کرده و سپس به فتوا نشست. چرا؟! یعنی مرجع و فقیه وارسته و برجسته چون ایشان نمیتوانست از تاثیر چاه درون خانه خود در نتیجه فتوایی که صادر خواهد کرد پیشگیری کند؟ پس چرا چنین نکرد؟!... شرح این ماجرا و حتی فهرست پاکبازانی از این دست نیز به درازا میکشد، که میگذاریم و میگذریم
و اما؛
۵- اکنون نگاهی به تودههای مستضعف و سختی معیشت آنان بیندازید و در سوی دیگر برخی از مدیران مرفه -تاکید میشود که فقط برخی از آنان- را به تماشا بنشینید! خانههای چند ده میلیارد تومانی را با آپارتمانهای چند ده متری و اجارهای مقایسه کنید. دغدغه یک سفر، نه به دیار سرسبز شمال و سواحل دریا و یا فلان گوشه فتنهخیز اروپا و آمریکا، بلکه برای زیارت امام رضا علیهالسلام و یا آرزوی حضور در اربعین حسینی(ع) و... را کنار هم بگذارید. چه میبینید؟!
برخی از مرفهینِ تکیهزده بر مدیریت ابرو در هم میکشند و باد به غبغب میاندازند که حاصل