✅نسخه تکراری
«سعید حجاریان»(مرده قبرستان) با بحران نمایی از وضعیت کشور در یادداشتی در روزنامه شرق برای برون رفت از بحران ساختگی خود مینویسد: «در این شرایط بهگمان من باید بهطور عاجل و در دو جبهه (داخل و خارج) مذاکراتی صورت بگیرد.» در الگوی مذاکره با خارج، ابتدا باید پذیرفت بر نفس مذاکره ایرادی مترتب نیست، چه با جمهوریخواهان چه با دموکراتها، چه بیواسطه و چه با واسطه. ارائه این نسخه تکراری آن هم در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران با راهبرد مقاومت حداکثری، پروژه تحریم را به شکست کشانده است، فقط یکی از نشانههای آن تنها ماندن آمریکا در تمدید تحریمهای تسلیحاتی است.
دولت دست از سر مردم بردارد
فریدون عباسی، رئیس کمیسیون انرژی مجلس به خانه ملت گفت: آقای روحانی کی میخواهد دست از اوهام بردارد؟ رئیس جمهور دچار توهم دانایی شده لذا مملکت را به این روز انداخت بنابراین بهتر است اجازه دهد عقلاء در مملکت تصمیمگیری کنند.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه تاکنون کدام یک از اقدامات دولت به نفع مردم بوده است که طرح پیش فروش نفت یا به قول خودشان گشایش اقتصادی به نفع مردم باشد؟ گفت: درواقع سیاستهای اشتباه داخلی، خارجی و اقتصادی رئیسجمهور سبب شده اکنون دست دولت خالی باشد و نتواند نفت بفروشد به همین دلیل چوب آن را به مردم میزند در حالی که دولت باید دست از سر مردم بردارد.
🔸اسماعیل هنیه: توافق امارات کمتر از آتشزدن مسجدالاقصی نیست
🔹اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در سخنرانی امروز خود در همایش سیاسی به مناسبت پنجاه و یکمین سالروز آتشزدن مسجدالاقصی ضمن محکوم کردن مجدد توافق امارات و رژیم صهیونیستی، خواستار ایجاد طرحی فراگیری برای مقابله با اقدامات این رژیم شد و اعلام کرد این توافق کمتر از آتشزدن این مسجد نیست.
🔴 ریچارد هاس: آمریکا هم نمی تواند از برجام خارج شود و هم به دنبال مزایای آن باشد
🔺رئیس شورای روابط خارجی آمریکا: شعار «نخست آمریکا» در واقع به «آمریکای تنها» تبدیل شده است.
🔺یکجانبهگرایی در سیاست خارجی بیش از آنکه ایران را منزوی کند آمریکا را به انزوا کشانده است. نمی توان از برجام خارج شد و سپس به دنبال مزایای آن بود
636726121734419213.mp3
11.45M
🏴 بشنوید| نوحه - شب دوم محرم
#حاج_میثم_مطیعی رسیده کاروانی از دل تب دار صحرا ...
محرم 98
❇️ به شاخص بپیوندید.
🆔 @shakhese
📮 #توییت
⭕️ مسعود براتی، کارشناس تحریم و سیاست خارجی:
🔹دوستان درباره آثار اقتصادی بازگشت احتمالی قطعنامه ها پرسیدند.
🔹تحریمهای شورای امنیت از نظر اقتصادی در سطح تحریم های آمریکا قبل از ۲۰۰۸ میلادی است. نه روابط بانکی و نه نفت تحریم نیستند. برای درک بهتر شرایط الان را ببینید که این تحریم ها نیست، اما تحریمهای آمریکا هست.
🔹اما به واسطه اینکه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل هست، اثر روانی شاید داشته باشد. این اثر بسته به میزان فعالیت جریان رسانه ای دشمن (داخلی و خارجی) و بازیگران داخلی اقتصاد دارد.
🔹نکته مهم قابل کنترل بودن این نوع آثار است. به شرط وجود تدبیر از سوی مسولان امر.
🔹این برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ با این همه ظرفیت برای آمریکا دست پخت دموکرات ها بود.
🔹این رو گفتم که دو روز دیگه خواستند انفعالشون رو با امید به بازگشت دموکرات ها توجیه کنند، جواب داشته باشید.