💠 مشکلات پیامرسانها تنها نرمافزاری نیست
🔻مدیر پیامرسان بومی ایتا در گفتوگو با کیهان در پاسخ به این سوال که آیا مشکل پیامرسانهای داخلی سختافزاری است یا نرمافزاری، گفت:
🔹به واقع یکی از مشکلات پیامرسانهای داخلی که مورد اقبال کاربران واقع شدند زیرساخت و نبود سرور کافی بود، به همین دلیل پیشنهاد ایجاد مرکز داده مرکزی را به دولت ارائه کردیم که بهصورت موقت خدمات و امکاناتی به سرویسهای داخلی داده شود.
🔸محسن غفاری افزود: اما اینکه عنوان شود مشکل پیامرسانهای داخلی تنها نرمافزاری است درست نیست بلکه مجموعهای از عوامل دست به دست هم میدهند که پیامرسانهای داخلی آنطور که باید به نقطه مطلوب نرسند. علاوهبر این مشخص نیست که چه تعداد سرور قرار است در اختیار پیامرسانها قرار بگیرد، در حال حاضر پیامرسان ایتا تعداد قابل توجهی از سرور را در اختیار دارد و سرورهایی که قرار است در اختیار ما قرار بگیرد باید بتواند ظرفیت قابل توجهی را در اختیار ما قرار دهد که اگر اینطور نباشد این حمایت باز هم کم است.
🔹غفاری ادامه داد: متأسفانه در بدنه مدیریتی فضای مجازی کشور ارادهای برای رشد پیامرسانهای داخلی وجود ندارد و به جای اینکه مدیران از ما مطالبه کنند که خدمات ارائه دهیم، ما به دنبال این هستیم که بتوانیم دایره خدماتمان را توسعه دهیم.
🔸وی در واکنش به اظهارات عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: نسخه ios پیامرسان ایتا نیز حدود پنج ماه است که در دسترس کاربران قرار گرفته و بهتر است مدیران اطلاعاتشان را درباره توانمندیهای پیامرسانهای داخلی به روز کنند.
🔹اگر سرور بیشتری داشته باشیم
کاربران بیشتری خواهیم داشت
🔷کجاست آنکه برای نابودی ریشه ی ستم آماده است؟!
.
اَیْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ…
(دعای ندبه)
.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🙏
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 در کشور الجزائر یک جوان تصمیم میگیرد کار عجیب و خطرناکی را انجام بدهد و تمام مراحل کار را با یک دوربین ضبط میکند.
🔸این جوان در بین همشهریان سنی مذهب که در بین آنها حتی افراد متمایل به داعش و همچنین سنی مذهب هایی که گرایش داعشی ندارند اما پایبندی مذهبی قوی دارند برخورد میکند.
🔸این جوان نزد همشهریان سنی مذهب، خودش را یک جوان شیعه نشان میدهد که بدنبال مکانی برای انجام فریضه نماز است و از مردم سوال میکند که من یک شیعه هستم و میخواهم نمازم را بخوانم و درخواست مکانی برای نماز خواندن میکند.
🔸سپس در ایام همایش جهانی اربعین در بین زائرین و موکب ها خودش را یک جوان سنی مذهب معرفی میکند و درخواست مکانی برای نماز خواندن خود میکند.
🔸به دور از هرگونه تعصب، نوع رفتار مردم و نوع برخورد و نوع گفتار هر دو را مقایسه کنید.
🔸برخورد و گفتار افراد سنی مذهب با یک جوان شیعه که فقط بدنبال مکانی برای ادای فریضه واجب نماز است و نوع برخورد و رفتار و گفتار افراد شیعه با یک جوان سنی که بدنبال مکانی برای ادای فریضه واجب نماز است، هردو رفتار بسیار دیدنی و حیرت انگیز است.
🔸نکته اشتراکات این دو جمعیت: خدا، پیامبر، دین و قبله.
✅ #روانبخش
🔥احکام دین آپشن نیستند❗️
🔻مفهوم آیه «لا اکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی» این است که مسیر درست از دره گمراهی آن قدر آشکار است که نیازی به الزام در پذیرش اصل دین اسلام نیست.
🔻دین الهی، ماشین نیست که متناسب با میل انسان، آپشن احکام داشته باشد!!
🔻دین الهی مجموعه برنامه هایی است برای نجات بشر از زنجیرهای گمراهی و نابودی که باید بطور کامل بیان و اجرا شود...
🔻نه اینکه عده ای نان امام عصر (عج)را بخورند و بجای بیان زیبای برنامه های الهی، با شهوت #شهرت و عمق #حیرت، برای امثال رسانه ملکه و مسیح علینژاد کادو بفرستند!
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔸رئیس فرهنگسان زبان و ادب فارسی: برای اصطلاحات بیگانه بیش از 60 هزار معادل فارسی وضع کرده ایم.
🔹 حداد عادل: تاکنون 27 فرهنگ تخصصی برای رشته های تخصصی و 17 دفتر فرهنگ لغت نیز به همت فرهنگستان منتشر شده است.
🔹 بنیاد سعدی هم برای آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان فعال است و کتاب هایی به 14 زبان چاپ کرده است.
⭕️انفجار تروریستی در درعا سوریه
🔸خبرگزاری رسمی دولت سوریه (سانا) اعلام کرد در انفجاری تروریستی در شهر بصری در شرق درعا سوریه، یک بمب دستساز در مقابل مجتمع قضایی این شهر منفجر شد که زخمی شدن یک نفر و وارد آمدن خسارتهای مادی را در پی داشت.
🔴آیا در #اربعین هم مثل دهه محرم از کرونا و تصمیمگیران رکب میخوریم!؟
🔹از شروع شیوع اخبار کرونا، بجز مراسم مذهبی روال روزانه و هفتگی(نماز جمعه و جماعت) تاکنون چند مراسم مهم اجتماعی_مذهبی مهم پشت سر گذاشته شده است
مراسمی مثل سخنرانیهای مناسبتی عمومی رهبر انقلاب، شبهای قدر و عرفه و... که باتوجه به کمتجربه بودن نظام دربرخورد با این شرایط و کماطلاع بودن مسئولین و متخصصین، در مواجهه با هرکدام از مراسم فوق تصمیمات متفاوت و بعضا متناقضی گرفته شده است
🔹اما در دهه اول محرم اتفاقاتی در تصمیمگیری ها و اعلام آنها رخ داد که در نظر عامه مردم و برخی متخصصین و محققین، تناقض، تفاوت و تبعیض آشکاری بین تصمیمات این مراسم با تصمیمات مراسم تجمعی مشابه (دینی یا غیر دینی) مشاهده شده است
🔹یکی از تناقضات عجیب دستور برخورد قانونی با تجمعات ملی_دینی دربرابر توصیههای اخلاقی و خواهشی نسبت به تجمعات غیردینی بود
نکته مهمتر تناقض آشکار و عجیب در اعلام و اجرای پروتکلهای بهداشتی سختگیرانه دهه محرم نسبت به شبهای قدر بود
🔹اینکه ولی امر به تنهایی مراسم عزاداری بگیرد شاید از این دیدگاه خوب است که احترام به قانون گذاشته شده است
ولی آیا باید از علت این «تنها ماندن» غافل شد!؟
همت عالی مسئولان در برگزاری شایسته مراسم شبهای قدر با رعایت پروتکلهای بهداشتی، بعلت تاکید مهم رهبر برای حضور «متخصصین دلسوز دینی» در ستاد کرونا بود، عاملی که گویا در دهه محرم یا نبود یا آن جدیت را نداشت و شد آنچه شد
📍حالا مراسم مهمی ازجمله اربعین و ۱۳آبان، ۲۲بهمن، ایام فاطمیه و... درپیش است و بازهم سردرگمی مردم و متدینین و تصمیمات ابنالوقتی و دقیقه نودی مسئولین!
🔹از بحث مراسم داخلی و گلایهها از نهادهای اسماً مذهبی و انقلابی که بگذریم، با توجه به اینکه ممکن است دولت عراق تصمیمی برای حضور دیگر کشورها در راهپیمایی اربعین بگیرد، آیا فکری بهحال خیل مردم مشتاق و دستورالعملهای ایجابی شده است یا مجددا با حذف صورتمساله ناراضی تراشی دیگری توسط دولت شکل میگیرد و درنهایت کاسهکوزهها سر ولی امر شکسته میشود و مدیران باصطلاح هیأتی دوباره رکب میخورند و کنج عزلت میگزینند و اینبار با شعار «#هر_خانه_یک_پیادهروی_اربعین» دلخوش میشوند!؟
🔹آیا در بین مسئولین و مقامات فردی دلسوز و متخصص وجود دارد!؟
🔹گفتنی ست برخی اخبار تایید نشده بر این باور که مسئولان ایرانی مانع اصلی حضور زوار ایرانی در پیادهروی اربعین هستند، تاکید دارد.
🔻مهدی نصیری، زمان خاتمی از زعمای «کیهان» بود و زمانی هم از مسئولان دفتر نمایندگی در «امارات» و ...
🔻بزرگوار، وسط معرکه خیانت امارات بجای روشنگری، هوس روشنفکری کرده و به استناد نظر سازی های نامعتبر، علیه #حجاب طوری مغلطه میکند که اشک شوق در چشم دشمنان جمع شده!
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴 جوانان چگونه میتوانند به حلقههای مدیریتی راه پیدا کنند؟
✍️ #علی_خاکرنگین
🔹 هدف ما رسیدن به جامعه اسلامی و در نهایت تمدن پیشرفته اسلامی است.برای رسیدن به این هدف نیاز به یک حرکت عمومی منضبط، صحیح و عقلانی داریم برای این حرکت به 4 عنصر نیاز داریم:
1️⃣«شناخت واقعی از صحنه»
2️⃣«جهت گیری مشخص؛ که هدف همان ایجاد جامعه و تمدّن پیشرفته اسلامی است»
3️⃣«برخورداری از عامل یا عوامل امیدبخش»
4️⃣«اتخاذ راهکارهای عملی برای هدایت این حرکت عمومی»
🔸 حالا چگونه جوانان میتوانند به حلقه های مدیریتی راه پیدا کنند؟
✅برنامه ریزی و ارائه راهکار برای هدایت حرکت عظیم ملت بر عهده جریانها و حلقه_های_میانی ازجمله تشکلهای دانشجویی- است که غالباً مجموعه های جوان، خوشفکر و فعال هستند و می توانند نقش و شأن محور بودن حرکت عمومی جامعه را برعهده بگیرند.
🔹 نمونه هایی از این گروه ها:
1️⃣ قرارگاه های فرهنگی مساجد
2️⃣ «تشکیل گروههای سیاسی» البته نه به معنای حزب بازی.
3️⃣ «تشکیل میزگردها و کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاهها»
4️⃣ «تشکیل گروههای نهضتی در داخل دانشگاهها» و «دعوت از دانشجویان کشورهای محور مقاومت برای بحث درباره مسائل بین المللی و مسائل مهم جهان اسلام