eitaa logo
***شاخص***
788 دنبال‌کننده
80.4هزار عکس
35.5هزار ویدیو
155 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴واکنش آیت الله رجبی به اظهارات کمال حیدری
***شاخص***
🔴واکنش آیت الله رجبی به اظهارات کمال حیدری
🔴خروجی اظهارات آقای کمال حیدری ضداسلامی و ضد دینی است/ کمال حیدری میگوید سخنانم تحریف شده اما بارها پیرامون اظهاراتش تحقیق و بعد مشخص شده که خودش بوده که با سخنان غیرعلمی، حقایق دینی و فقهی را تحریف کرده 🔻واکنش آیت الله رجبی قائم مقام علامه مصباح در موسسه امام خمینی و عضو شورای عالی حوزه های علمیه به اظهارات کمال حیدری: 🔹آقای کمال حیدری عادت کرده که اظهارات غیرعلمی، غیرمستند و خلاف واقع را مطرح کند و تاکنون بارها و بارها شاهد بوده ایم که ایشان نظرهای مبتنی بر مطالب دروغ را مطرح کرده است. 🔹کمال حیدری بر طبل تفرقه میان فرق اسلامی می کوبد و البته باید تاکید کنم که ایشان مبنای علمی قابل توجهی ندارد و ادعاهایی دارد که به هیچ عنوان با داشته علمی و فقهی اش سنخیت ندارد. 🔹اظهارات کمال حیدری یا روی جهل است و یا از روی غرض. اگر این حرف های اختلاف افکن، غیرواقعی و غیرعلمی از روی جهل و‌ نادانی ایشان باشد باید تاسف خورد به حال ایشان که با ادعای حوزوی بودن مسلمات شیعه و اسلام را نمی داند و اصولا مبانی اسلامی و فقهی را نمی فهمد. 🔹حالت دوم این است که ایشان تعمدا مطالب دروغ را مطرح می کنند تا زمینه سوءاستفاده دشمنان اسلام را فراهم کند که در اینصورت مسئله متفاوت خواهد بود.البته بنده قضاوتی درباره انگیزه و نیت کمال حیدری ندارم اما خروجی اظهارات آقای کمال حیدری ضداسلامی و ضد دینی است. 🔹کمال حیدری در حالی تفسیر المیزان را زیر سوال می برد که تمام بزرگان اهل سنت و اهل تشییع این تفسیر را به عنوان تفسیر ارزشمند قبول دارند، 🔹واقعا آقای کمال حیدری مسلمات شیعه را هم نمی فهمد و باید تاسف خورد که چرا چنین کسی با چنین وضعیت ضعیف علمی، ادعاهای بزرگی دارد. همچنین این ادعای وی که اظهاراتم تحریف شده اصلا قابل قبول نیست چون بارها و بارها بعد از تحقیق پیرامون اظهاراتش مشخص شده که خودش بوده که با اظهارات غیرعلمی، حقایق دینی و فقهی را تحریف کرده است
🔴 چرا تحریم‌های پسابرجام کاری‌تر شد؟ ✍️ 🔹 اینکه تحریم‌های سال ۹۷ به بعد شدیدتر از تحریم‌های ۹۱-۹۰ شده‌اند، سخن درستی است. قبل از برجام بالغ بر یک میلیون بشکه نفت صادر می‌کردیم و مراودات تجاری ما هرچند آسیب‌دیده، اما در حد قابل قبولی بر قرار بود. اما دلیل اینکه در دوره قبل از برجام، تحریم‌ها به شدت تحریم‌های بعد از ۹۷ موثر نبود چیست؟ آیا چون دولت آمریکا دموکرات بود یا اوباما انسان مودب و باهوشی بود، تحریم‌ها نرم‌تر بودند و ترامپ آنها را سخت‌تر کرد؟ 🔸 تحریم نفت و بانک مرکزی ایران در دوره اوباما وضع شد، اما در آن دوره ایران پای میز مذاکره ننشسته بود، برنامه هسته‌ای‌اش محدود و بی‌خاصیت نشده بود، و در یک کلام ورق‌های زیادی برای بازی کردن در دست داشت. وقتی دولت تدبیر و امید در ایران روی کار آمد، از یک سو عطش برای مذاکره نشان داده شد و از سوی دیگر با عباراتی چون "خزانه خالی است" و "آمریکا می‌تواند با یک بمب تمام تاسیسات ایران را از کار بیندازد" و "آب خوردن مردم هم در گرو توافق هسته‌ای است"، اظهار عجز شد، و از سوی دیگر به صورت یکجانبه همه داشته‌های راهبردی هسته‌ای به قیمت نسیه محدود گشت. علاوه بر این، تضمین داده شد که در صورت خروج آمریکا از برجام ایران همچنان به اجرای تعهدات خود ادامه دهد. ✅ این مجموعه رفتارها به دشمن این پیام را داد که می‌تواند بر فشار بیافزاید و امتیازات بیشتری بگیرد. این بود که ترامپ از برجام خارج شد و تحریم‌هایی را که هرگز آنگونه که باید برداشته نشده بود، بازگرداند. 🔹 مسئله دیگری که باعث کاری‌تر شدن تحریم‌ها شد، اجرای توصیه‌های FATF بود که امکان رهگیری مبادلات مالی ایران به ایجاد مانع در برابر تجارت خارجی ایران را برای آمریکا تحصیل کرد. یک مقام دولتی گفته است وقتی می‌خواهیم با یک بنگاه یا شرکتی وارد تجارت شویم، سفیر آمریکا مستقیماً با مدیران شرکت یا آن بانک ارتباط برقرار کرده و تهدیدش می‌کند. اینکه آمریکا قبل از تجارت، از نیت تجاری ایران خبردار شده است، یعنی حتی بر فراهم‌سازی مقدمات یک فرآیند تجاری اشراف دارد، و این از نتایج اجرای توصیه‌های FATF است. 💢 دولت دموکرات اوباما هدف رسمی خود را فلج کردن اقتصاد ایران اعلام کرد و القای این سخن که او با ما بود و انسان خوبی بود و مهربان‌تر بود، خدمت به آمریکا و خیانت به مردم ایران است.
🔻 تورم مسکن دوباره سه رقمی شد 🔹️ براساس آمارهای بانک مرکزی، نرخ تورم نقطه ای مسکن در تهران بعد از ۱۵ ماه، مجددا سه رقمی شد و به ۱۱۰.۱ درصد رسید.
📸 با ۱۰ هزار تومان در ۸ سال گذشته چی میشد بخریم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌎 فیلادلفیا،2020.10.27 سطح غارت در شب دوم اعتراضات در فیلادلفیا بی سابقه است! با ماشین فروشگاهها رو خالی میکنن و میبرن! هنوز اول شبه و خبری از گارد ملی نیست. فیلادلفیا رسما از کنترل خارج شده!
🌎تصویر بالا مربوط به ونزوئلا،کاراکاس، Maiquetia 2020.0.27 تخلیه بار ارسالی ایران، بویینگ 747 "قشم ایر"، EP-FAB ، در فرودگاه Simón Bolívar ونزوئلا! به کوری چشم آمریکا و طرفدارهاش، بار به ونزوئلا رسید و داره تو کانتینرهای سرپوشیده بارگیری میشه و آمریکا هم هیچ غلطی نتونست بکنه!
⭕️کسانی که در دوره‌های مدیریتی موجب خسارت به مردم شده اند، باید پاسخگو باشند 👤اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در گفتگوی ویژه خبری: 🔸در ارتباط با ارز‌های ۴۲۰۰ تومانی بخش‌های مختلفی داریم که بخشی مرتبط با مدیران سیستم بانکی است که چرا ارز را با این قیمت در کف بازار ریختند. 🔹بخش دیگر در ارتباط با ارز‌های ۴۲۰۰ تومانی به کسانی ارز داده شد که اعتبارسنجی نشده بودند. 🔹قطعا این قبیل اقدامات مصادیقی از حیف کردن بیت المال است از یک حیث ترک فعل است چرا که وظیفه خود برای احراز هویت و صلاحیت و اهلیت این قبیل افراد را انجام ندادند. 🔹کسانی که در دوره‌های مدیریتی قبل اعمالی انجام داده باشند که موجب خسارت به مردم و یا تضییع حقوق عامه شده باشند امروز بایستی پاسخگو باشند. 🔹مدیرانی که الان سر کار هستند با تغییر دولت تصور نکنند که چه در دوره مسئولیت باشند و چه نباشند اقدامات آن‌ها از حیث وظایف قانونی‌ای که انجام داده و یا نداده اند بررسی خواهد شد.
🌎همینجور پیش بره چند سال دیگه کــــــــــوروش هم جزو راویان حدیث میشه 😂
🔻کلیات طرح «الزام دولت به پرداخت یارانه برای تامین کالاهای اساسی» با رای نمایندگان در مجلس تصویب شد 🔹براساس این طرح دولت مکلف است به منظور تامین بخشی از نیازهای معیشتی خانوارهای کشور به ویژه خانوارهای کم برخوردار، در شش ماهه دوم سال ۱۳۹۹ و به صورت ماهانه ، نسبت به تامین و پرداخت یارانه اعتبار خرید به هر فرد ایرانی شناسایی شده در طرح معیشت خانوار ازطریق واریز اعتبار به کارت یارانه نقدی سرپرست خانوار اقدام کند.
🔴سفیر سوریه در تهران در دیدار آیت‌الله رئیسی: ♦️رهبر عالی قدر و دولت و مردم ایران اسلامی نقش مهمی در حمایت از دولت و ملت سوریه در مبارزه با تروریسم تکفیری و خنثی کردن نقشه‌های امپریالیسم در منطقه داشته‌اند ♦️دشمنان ما هم‌اکنون تلاش های خود را بر جنگ اقتصادی متمرکز کردند که جنایت علیه کل بشریت است ♦️ما باید برای ناکام کردن این جنگ و تحقق اهداف مشترکمان بیش از پیش روابط خود را تحکیم بخشیم ♦️ایران و سوریه قطعاً دشمن را در رسیدن به اهداف سلطه طلبانه خود در منطقه ناکام خواهند گذاشت
🔴خمس سهام عدالت ♦️سؤال: ۱.باتوجه به اینکه واگذاری به صورت اقساط، بوده است آیا این سهام، متعلق خمس است؟ برفرض وجوب، زمان تعلق چه زمانی است؟ ۲.دولت برای برخی ازاقشار ضعیف، قیمت سهام را باتخفیف محاسبه کرده وتفاوت قیمت را ازمحل منابع خود تأمین کرده است، آیابه مقداری که دولت تخفیف داده نیز تعلق می گیرد؟ ۳.حکم خمسِ سودهایی که قبل از آزادسازی حاصل شده وبه افراد پرداخت شده یانشده است، چیست؟ ♦️جواب: ۱)پس از آزاد شدن سهام عدالت، مقداری که قابل فروش است، در اولین ، خمس آن به قیمتی که خریدار دارد، بایدپرداخت شود. ۲)در این صورت نصف سهام، متعلق خمس است ونصف دیگر درحکم است وخمس ندارد. در هر دوصورت قبل، کسانی که برای گذران زندگی نیاز به این سهام و سودحاصل از آن دارند به نحوی که باتخمیس آن، سود حاصل از مابقی، کفاف زندگی درحدّ شأن آنها رانمی دهد، پرداخت خمس اصل سهام، واجب نیست. ۳)سودهای مذکور جزء درآمد سالی است که قابل وصول بوده است، که اگر درآن سال دریافت نشده وسال خمسی بر آن گذشته است، بایدپس از دریافت، بلافاصله خمس آن پرداخت شود واگر دریافت شده، حکم رادارد.