🔻 حسابهای کاربری منتسب به رییس قوه قضاییه در توییتر جعلی است
🔹️ مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد که حسابهای کاربری منتسب به رییس قوه قضاییه در توییتر جعلی هستند و محتوای منتشر شده در آن نیز جعلی محسوب میشوند.
🔻 گرمخانهها کمترین آمار ابتلا به ویروس کرونا را داشتند
زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران:
🔹طبق گزارشاتی که به ما میرسد خوشبختانه هنوز در کانونهای نگهداری از افراد بی پناه و در گرمخانهها رشد خوشهای این بیماری را نداشتیم.
🔹ما از ۱۱ هزار نفر معتاد متجاهری که در کمپها نگهداری میشدند تست پی سی آر گرفتیم و خوشبختانه به دلیل دور بودن آنها از جامعه و نگهداری در کمپ تعداد مبتلایان به این ویروس در این افراد بسیار کم بود.
🔴 سعید حجاریان؛ مخمصه تئوریک و هوس استندآپ کمدی سیاسی
✍️ #امیرعلی_محمدی
🔹 آقای سعید حجاریان از چهرههای شناخته شده جریان اصلاحطلب در آخرین مطلب خود که با عنوان «ما و بایدن» در مشقنو منتشر شده، در شرایط فرضی پس از انتخاب بایدن به عنوان رئیسجمهور آمریکا، خود را جای سرمقالهنویس کیهان گذاشته و یادداشت طنزآلودی از زبان او نوشته است.
🔸 او در این یادداشت با ادبیات کنایه و طنز، ۷ شرط را از زبان سرمقالهنویس کیهان برای بایدن فهرست کرده که در صورت تامین این شروط ایران حاضر خواهد بود با این رئیسجمهور احتمالی دموکرات آمریکا وارد مذاکره شود. اما دو نکته درباره این یادداشت جالب است:
1️⃣ به نظر میرسد آقای حجاریان پس از یک انسداد نسبی تئوریک در تحلیل و تجویزهای سیاسی سالهای اخیر، تلاش کرده شانس خود را در حوزه استندآپ کمدی سیاسی هم بیازماید و از این نقطه هم ورودی به سیاست بکند.
✅ آقای حجاریان که بعد از پیروزی آقای روحانی در انتخابات ۹۲ گفته بود اصلاحطلبان حاضرند دندانههای کلید او باشند و سال ۹۶ نیز هماهنگ با آقای خاتمی از پیروزی مجدد آقای روحانی دفاع پراپاقرصی انجام داده بود
🔹 حالا و پس از آنکه هم دولت به لحاظ کارآمدی با وضعیت بغرنجی مواجه است و هم اصلاحطلبان با شرایط اجتماعی بدی روبرو هستند، در چندین نوبت تلاش کرد راهی تئوریک برای خروج از این انسداد پیدا کند و تجویزهایی داشته باشد.
🔸 اما نتیجه این تجویزهای متناقض به نحوی شد که صدای اعتراض برخی مخاطبان اصلاحطلب او هم برخاست.
2️⃣ غیر از مسئله استندآپ سیاسی، اینچنین هیجانزدگی از سوی آقای حجاریان برای خدمت به ستاد بایدن، مشابه همان حمایتهای سنگین او از آقای روحانی در ۹۲ و ۹۶ و مخمصه امروزش، مصداق جوزدگی سیاسی است.
🔹 فرض کنیم آقای بایدن رئیسجمهور آمریکا شد و در داخل نیز برخی تحلیلگران و رسانهها، شروطی (دقیق یا نادقیق) برای بایدن معین کردند؛ چرا آقای حجاریان هنوز که نه بایدن پیروز شده و نه بحثی از مذاکره و شرط و شروط است اینهمه اظهار نگرانی میکند؟
🔸 بهتر نیست آقای حجاریان از تجربیات خود در سیاست داخلی تجربه بگیرد و در سیاست خارجی که قاعدتاً ادعایی هم نباید داشته باشد، اینهمه پرعجله عمل نکند؟
💢 آیا بهتر نیست آقای حجاریان برای اینکه فعلاً دندانه کلید سیاستهای بایدن باشد، حداقل اینهمه عجله به خرج ندهد؟
🔻 در هفتههای آینده واکسن ایرانی کرونا را روی انسان تست میکنیم
🔹️ سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه میزان همکاری و همراهی اجتماعی با مدافعان سلامت باید افزایش پیدا کند، گفت: به سمت آزمایش انسانی "واکسن کرونا" میرویم.
🔴 انتخابات آمریکا پُرحادثه خواهد شد
✍️ #رضا_سراج
🔹 احتمالا انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا به لحاظ حقوقی، سیاسی و اجتماعی پُرحادثه ترین انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده خواهد شد.
🔸 بر اساس قوانین فدرال باید تا تاریخ ۸ دسامبر (۱۸ آبان) نتیجه انتخابات در همه ایالات به "دفتر بایگانی ایالات متحده" ارسال شود و در روز ۱۴ دسامبر (۲۴ آبان) اّلکتورها (انتخاب کنندهها) رای خود را به نامزد مورد نظر بدهند.
✅ اما این احتمال وجود دارد که به دلیل انتخابات پستی، نتیجه در برخی ایالتها به موقع به نشست الکتورها نرسد. در این شرایط به نظر میرسد جنگ حقوقی در آمریکا آغاز خواهد شد. طبق ماده ۲ قانون اساسی آمریکا، مجالس محلی حق دارند که الکتورها را تعیین کنند.
🔹 وضعیت مورد اشاره نقش مجالس پنج ایالت خاکستری موسوم به صحنه نبرد (پنسیلوانیا، فلوریدا، ویسکانسین، میشیگان و کارولینای شمالی) که گرایش جمهوریخواهانه دارند را تعیین کننده میسازد. اگر چنین اقدامی صورت بگیرد کار تمام نخواهد شد و کنگره جدید که در ۶ ژانویه تشکیل میشود ( ۲ ماه بعد از انتخابات) باید انتخاب مجالس ایالتی را تایید کند.
🔸 در آن صورت باید دید دو مجلس کنگره (سنا و نمایندگان) در کنترل کدام حزب قرار میگیرد. اگر دو مجلس با یکدیگر به توافق برسند، در آن صورت اَلکتورهای منتخب مجالس ایالتی، رئیس جمهور را تعیین خواهند کرد که طبیعی است باید ترامپ را رئیس جمهور آینده آمریکا دانست.
✅ چنانچه نمایندگان در کنگره به توافق نرسند؛ طبق یک قانون ۱۳۰ ساله (مصوب سال ۱۸۸۷)، فرمانداران ایالتها این قدرت را خواهند داشت که الکتورها را تعیین کنند. در آن صورت ۴ فرماندار از ۵ ایالت صحنه نبرد، دموکرات هستند و به این ترتیب به احتمال قوی بایدن رئیس جمهور بعدی آمریکا خواهد بود.
💢 با این شرایط آیا ترامپ حاضر میشود نظاره کننده رقابت در جنگ حقوقی باشد؟ یا اینکه قبل از آغاز جنگ حقوقی، جنگ سیاسی و اجتماعی را با اعلام پیروزی زود هنگام شروع خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنایه مجری شبکه پنج به گرانیها:
چند روزیه ماست گرون نشده! مسئولین رسیدگی کنن...
از این شوخیا نکنید لطفا
جدی میگیرن و بازم گرونترش میکنن 😅
واکنش آیتالله جوادیآملی به هتاکی «ماکرون»
مرجع تقلید شیعیان:
🔹پیامبر اسلام بر تمام بشریت، حق دارد و بی ادبی نسبت به چنین شخصیتی با هیچ عقلی جور در نمیآید.
🔹وجود مبارک پیغمبر که آمد چندین کار جهانی کرد، موسی را معرفی کرد، عیسی را معرفی کرد، خلیل حق را، ذبیح حق را، تورات و انجیل و صحف ابراهیم را معرفی کرد.
🔹لذا مسیحیت ماند، یهودیت ماند، کلیمیت ماند، اگر معاذالله پیامبر اسلام نیامده بود دینی نمیماند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اوضاع عجیب انتخابات شدیداً دوقطبیشده ریاستجمهوری در آمریکا
🔹اوباما شخصاً به خانههای مردم زنگ میزند و از آنها میخواهد به بایدن رای بدهند!