eitaa logo
***شاخص***
855 دنبال‌کننده
81.5هزار عکس
36.4هزار ویدیو
155 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨مقام معظم رهبری: 🔹ان‌شاالله عربستان در دوران نه چندان دوری به دست مجاهدان اسلامی خواهد افتاد.
🔺️ روسیه: آمریکا تضعیف قطعنامه موید برجام را متوقف کند 🔹️«میخائیل اولیانوف»، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین از آمریکا خواست تضعیف قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را که در تأیید برجام صادر شده، متوقف کند.
انتخابات آمریکا آلوده به تقلب است 🔹نظرسنجی جدیدی که به صورت مشترک توسط خبرگزاری «رویترز» و مؤسسه «ایپسوس» برگزار شد، نشان می‌دهد نیمی از اعضای حزب جمهوری‌خواه باور دارند تقلب گسترده‌ای به نفع بایدن در انتخابات رخ داده است. 🔸۷۳ درصد از سوال‌شوندگان در این نظرسنجی، علی‌رغم اینکه بایدن را پیروز انتخابات می‌دانند اما معتقدند که این پیروزی به‌درستی و عادلانه به دست نیامده است.
امروز برق تهران قطع می‌شود 🔹شرکت برق تهران: برای برگزاری مانور سراسری در شبکه برق تهران و کشور، برق مناطق ۲۲گانه تهران امروز از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ قطع می‌شود.
کانادا به میزبانی سارقان و ‌مفسدان پایان دهد 🔹سخنگوی وزارت امور خارجه: دولت کانادا به جای دلسوزی منافقانه برای حقوق بشر مردم ایران از همراهی با تروریسم اقتصادی دولت آمریکا علیه ملت ایران دست بردارد. 🔹کانادا به میزبانی مفسدان و سارقان ثروت‌های مردم ایران که کانادا را خانه امنی برای انتقال و سرمایه‌گذاری اموال به یغما برده یافته‌اند، پایان دهد. 🔸جای تاسف است که بعضی از کشورها  از جمله کانادا، حقوق بشر و سازوکارهای بین المللی آن را ابزار پیشبرد مطامع و اغراض سیاسی خود می‌کنند.
نتانیاهو در وقت اضافه دست به دامن ترامپ شد 🔹نتانیاهو قرار است با «مایک پامپئو»درباره شهرک‌سازی در قدس شرقی صحبت کند تا پیش از روی کار آمدن احتمالی دولت بایدن موافقت کاخ سفید را کسب کند. 🔹روز یکشنبه اداره اراضی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در وبسایت خود مناقصه‌هایی را برای ساخت بیش از ۱۲۰۰ واحد جدید در شهرک «گیوعات هاماتوس» شروع کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ماجرای فروش سه میلیارد تومانی کتابهای رئیس دانشگاه فرهنگیان به خود دانشگاه فرهنگیان!
🔴 بایدن: سنگ اندازی در روند انتقال قدرت می‌تواند باعث تضعیف مبارزه با همه گیری کرونا شود ♦️"جو بایدن": شاهد آن هستیم که سازمان اداره خدمات عمومی ترامپ به مانع بزرگ انتقال قدرت تبدیل شده است و اطلاعات مربوط به مبارزه با همه گیری کووید ۱۹ در ایالات متحده را در اختیار تیم ما قرار نمی‌دهد. ♦️ اگر روند انتقال قدرت با تاخیر مواجه شود ممکن است چند هفته تا چند ماه برنامه دولت من در مبارزه با کرونا به تاخیر بیافتد.
♦️مهر| فساد گسترده در توزیع نهاده‌های دامی 🔷🔸خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل ٩٠ : وزارت صمت اشراف کافی بر مشکلات بخش کشاورزی ندارد و با وزارت جهاد کشاورزی نیز هماهنگ نبوده | برخی واردکنندگان ٣٠٠ هزارتن کنجاله را در بازارگاه عرضه نکردند و ٣ هزار میلیارد تومان به جیب زدند!
♦️الیاس نادران نماینده تهران در مجلس: مسئله پذیرش تحریم نیست، مسئله بی‌عرضگی است 🔷🔸دولتی ها دوباره دوگانه مذاکره را در آستانه انتخابات کلید زده اند | دولت از وظایفش عدول کند، مجلس برخورد می کند.
🔴 عجیب ولی واقعی! این سخنان عضو هیئت رئیسه مجلس است