🔴 تأکید بر فکر خام بعد از گذشت ۷ سال!
✍️ آسیدمحمد
🔹دکتر «محمدباقر نوبخت» رئیس برنامهوبودجه در نامهای به دکتر قالیباف، رئیس مجلس نوشت: «امروز مردم ایران بهجای اعانه و یارانه، از مدیران خود رفع تحریم و برداشتن زانوی زور از گلوی اقتصاد ایران را با حفظ عزت ملی طلب میکنند».
🔸 گفتنی است همین تفکر از ابتدای دولت تدبیر و امید مطرح بود که علاج مشکلات کشور را در برداشتن تحریمها عنوان میکرد و راهکار برداشتن این مانع را مذاکره با کدخدا توصیف میکرد.
✅ به نظر میرسد بعد از گذشت هفت سال از این فکر خام! هنوز برخی مسئولین دولتی امید واهی به برداشته شدن تحریمها توسط دشمن دارند تا بتوانند امورات مملکت را سامان دهند.
🔹 اگر با این عقیده مجلس بخواهد مشکلات کشور را حل کند، باید همچنان دست روی دست بگذارد تا تحریمها برداشته شود!
🔸 رئیس برنامهوبودجه دولت ایران باید به مجلس و هر ارگان دیگری که میخواهد گرهی از معیشت مردم بگشاید، کمک کند، نه اینکه به یاری کمپین فشار حداکثری دولت آمریکا و وزارت خزانهداری این کشور علیه ملت ایران برود و اثر تحریمها بر ملت ایران را که تنها، علت و عامل بخشی از مشکلات اقتصادی کشور است، اینگونه صددرصدی و کارآمد جلوه دهد تا دشمن را در ادامه سیاست تحریمی مصمم کند!
🔴 هرچه وقیح تر و ناکارآمدتر،عمر سیاسی درازتر.
✍️ #محمد_زعیمزاده
🔹 اینکه اسحاق جهانگیری،باقر نوبخت و... بعد از به فنادادن چندین میلیارد دلار ارز چهار و دویستی،تهی کردن ذخیره طلای کشور با حراج سکه،رقم زدن فاجعه بنزینی و...هنوز بر سر کار هستند را شاید با منطق مصلحت و... بتوان تحمل کرد.
🔸 اما وقاحت آنها را که امروز معلم اقتصاد و بودجه و... شده اند را نه.
✅ اسحاق جهانگیری می گوید هشت سال قبل نامه نوشته که دولت مردان باید بروند چون قیمت دلار شده سه هزار تومان،
🔹 اما حالا که ارزش پول ملی را به یک دهم زمان آغاز مسئولیت رسانده اند با شادمانی می گوید عملکرد ما از حافظه مردم پاک نمی شود!
💢 خطر بزرگ استمرار این رفتار و حمایت از آن آنجاست که در اذهان راه های اصلاح وضع موجود هم مسدود جلوه می کند،که بله هرچه وقیح تر و ناکارآمدتر،عمر سیاسی درازتر.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌جناب ظریف برجام را یک بار خوانده بودید؟!
🔻کلیپی که می بینید شاهکار ظریف و تیم به اصطلاح بلدکارشان در ماجرای برجام است...
🔻 پرداخت ۱۸۰ میلیارد دلار خسارت عدم اجرای برجام را از آمریکا مطالبه کنید!
می خواهید #مذاکره کنید؟! رفع تحریمها پیش کش؛
مرد باشید و به عنوان پیش شرط، ابتدا #خسارت_محض ۵سال عدم اجرای برجام را از آمریکا مطالبه کنید تا دستاورد "تقریبا هیچ" مذاکرات قبلی تان با تیم اوباما و بایدن جبران شود تا بعد...
این ۱۸۰ میلیارد دلار خسارت، حق مردم ایران است و اعانه نیست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تخریب خانه یک خانم بی سرپرست در بندرعباس توسط شهرداری
🔹شهرداری بندرعباس هم درباره این ماجرا گفته است: منزل این خانم در زمینهای تصرفی ملی ساخته شده بود و ساخت و ساز آن غیر قانونی بوده است. این خانم که پس از تخریب منزلش توسط شهرداری بندرعباس دیروز خودسوزی کرده بود اکنون با ۱۷ درصد سوختگی در بیمارستان بستری است. با حضور گروهی از طرف شهرداری بندرعباس به علت مشکلات پیش آمده از این خانم دلجویی شد.
🔸 شهرداری بندرعباس اظهار کرده اند که پیش از این چندین مرتبه به این خانواده تذکر داده شده بود که محل را ترک کنند زیرا در منطقه غیرمجاز و ناامن که بستر رودخانه بود اقدام به ساخت این اتاقک کرده بودند. طبق دستور شهردار، تکلیف شده که علاوه برپرداخت تمام هزینههای درمان با هماهنگی وزارت مسکن و شهرسازی زمینی به این خانواده اهدا شود.
✍اف بر شما مسئولین بی بصیرت که بعد از گند زدن و هزینه تراشی به فکر دلجویی و ماست مالی کردن می افتید،این خانم اگر توان خرید مسکن و یا زمینی داشت که به پای شما مسئول بی بصیرت و بی رحم نمی افتاد، که اول خراب میکنید بعد به فکر دلجویی میافتید
👈 مسئولین شهرداری بندرعباس ایا یک نفر با غیرت بینتان نبوده که قبل از این که التماس ها و زجه های ناموس ایرانی را بشنوید برایش خانه و کاشانه ای فراهم میکردید تا چنین اتفاقی نمی افتاد
👈و در اخر ای مسئولین بی درد بی بصیرت اگر نمیدانی از الان بدان که وظیفه ات نوکری وغلام حلقه به گوشی برای مردم مستضعف است.
نامه قالیباف به رهبری درباره نقش مجلس در ستاد ملی مبارزه با کرونا
🔸امیرآبادی فراهانی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی:
🔹قالیباف، رئیس مجلس برای پیگیری این موضوع که حتی یک نفر از نمایندگان مجلس در ستاد ملی مقابله با کرونا حضور ندارند، نامهای به مقام معظم رهبری نوشته است تا رئیسهای دو کمیسیون «بهداشتودرمان» و «اجتماعی» عضو این ستاد شوند.
👈شما اصلا میدانید مدیریت چیه؟
رئیسجمهور به منتقدان گفته مدیریت بلد نیستید، به این بهانه بخشی از کارنامه اقتصادی دولت را یادآوری کردیم...
🔹️ درس اقتصاد استاد جهانگیری:
➖ چگونه ارزش پول ملی را یک دهم کنیم؟
➖ چگونه قیمت سکه را ۱۰ برابر کنیم؟
➖ چگونه قیمت خانه را ۶ برابر کنیم؟
➖ چگونه قیمت خودرو را ۷ برابر کنیم؟
➖ چگونه تورم ۵۰ درصدی درست کنیم؟
➖ چگونه میلیاردها دلار ارز ارزان را به فنا بدهیم؟
چگونه در زمان قاجار، طب اسلامی و ایرانی نابود شد و در سالیان قبل حین شیوع بیماری هایی تلفات انسانی زیادی دادیم؟
سیریل الگود یهودی: ما ۳۰۰ سال تلاش کردیم تا توانستیم طب ابن سینا را در ایران دفن کنیم
👈سوال: اگر واقعا طب سنتی روش موثری برای درمان بسیاری از بیماری هاست، چرا در دوره ای از تاریخ، یک دفعه ترک شده است؟ آیا مردم نسبت به گنجینه علمی خود دچار فراموش کاری شده اند یا برنامه خاصی برای نابودی آن اجرا شد؟
🔸 مطالعه کتاب «تاریخ طب در ایران» نوشته «دکتر سیریل الگود» پزشک سفارت انگلیس در دربار قاجار، حقایق تلخی را روشن می کند.
🔹با خواندن کتاب «تاریخ طب در ایران» متوجه می شویم که استعمار اولین بار به وسیله طب استعماری خود وارد این مملکت شد و حذف طب سنتی، بنا به اعتراف سیریل الگود و سایر مورخین و اطبای غربی، حرکتی خزنده بود که طی ده ها سال تلاش و برنامه ریزی بی وقفه حاصل شد و جهت این حرکت نیز از بالا به پائین بود، یعنی ابتدا شاهان و شاهزادگان را متقاعد کردند، بعد راه آموزش طب سنتی را مسدود و در نهایت مردم را مجبور به روی آوردن به طب شیمیایی کردند
🔸این یهودی در کتاب خود می گوید:
«مبارزه با طب سنتی از زمان شاه عباس صفوی که مقارن با ورود کمپانی هند شرقی به ایران بود، در دستور کار قرار گرفت، لیکن به علت مقاومت مردمی هیات هایی که در زمان صفویه به ایران می آمدند توفیقی به دست نیاوردند.»
🔹پزشک کمپانی هند شرقی در آن زمان فردی به نام FRYER بود. او درباره این ناکامی می گوید:
“این ها اصلا عادت ندارند با مطالعات و تحقیقات جدید پیشرفت کنند و از این جهت، با همان تعصبی که به مقدسات متمسک هستند به اصول طب خود چسبیده اند.”
🔹 این سخنان علاوه بر اینکه عصبانیت این پزشک از اعتقاد مردم به طب خود را نشان می دهد، بیانگر شدت اعتقاد مردم آن زمان به طب سنتی تا سر حد باورهای مذهبی می باشد. آیا اگر مردم که به سلامتی خود علاقه مندند، از طب سنتی نتیجه نمی دیدند و از آن راضی نبودند، چنین به آن پایبندی نشان می دادند؟
🔸بعد از دوران صفویه به دوران قاجار می رسیم. سیریل الگود در ادامه می گوید:
«ویژگی مهم دوران قاجار، انتقال طب ابن سینا به طب هاروی و پاستور بود. هیات های نمایندگی که در این زمان به ایران می آمدند، اغلب پزشک بودند و به این ترتیب طب غربی به ملایمت و آهستگی در سنگرهای طب سنتی نفوذ کرد.»
🔹 از این سخنان، خزنده بودن و اینکه این حرکت یک حرکت جنگی و به قصد غلبه و تسلط فرهنگی بوده است، روشن می شود. واضح است که برای غلبه بر یک ملت باید آن را نسبت به داشته های خود دچار خود باختگی کرد و کدام خود باختگی از این بالاتر که یک ملت بپذیرد برای حفظ سلامتی و درمان خود محتاج به بیگانگان است؟ پس وقتی در این سنگر تسلیم شود، سایر سنگرها را راحت تر تخلیه می کند و دقیقا به همین علت است که هیات های نمایندگی غربی که به ایران می آمدند عمدتا از میان پزشکان انتخاب می شدند.
🔸 سیریل الگود زمانی این اعترافات را می گوید که اهداف استعمار در این باره کاملا پیاده شده و کار از کار گذشته است. وی اظهار می دارد:
«دور نمای طب به نحو محسوسی تغییر یافته بود. ۵۰ سال آموزش به وسیله اساتید خارجی، نسلی را پدید آورد که دید آنها کاملا با پدرانشان متفاوت بود. این نفوذ فرهنگ غربی به وسیله هیات های پزشکی در مراکز مختلف کشور تقویت شد و بزرگترین افتخار و اعتبار را در این باره را باید به این هیات ها داد.
🔷 سیریل الگود سپس وضع قانون منع طبابت سنتی را به عنوان آخرین میخ بر تابوت ابن سینا معرفی کرده و می گوید: “در سال ۱۹۱۱ وضع قانون طبابت بر اساس دیپلم و مدرک صورت گرفت که می گفت: هیچ کس در هیچ نقطه از ایران حق اشتغال به هیچ یک از فنون طبابت را ندارد، مگر اینکه از وزارت معارف اجازه نامه گرفته یا تصدیق نامه از ممالک خارجه داشته باشد
👈بدین ترتیب آخرین میخ بر تابوتی که حاوی جسد مرده طب سنتی بود کوبیده شد و
سمت معلمی طب ابن سینا نیز منسوخ. تمام این اصلاحات نشان می داد که با سپری شدن دوره مجریان طب رازی و ابن سینا، روش های طبی منسوب به آنان نیز محکوم به فنا گردیده است. رسم دیرینه خدمت شاگردی نیز از بین رفت و حکیم ها دیگر نمی توانستند شاگردانی به سوی خود جلب و معلومات و تجربیات عملی خود را به آنها منتقل کنند. تمامی این پیشرفت ها به وسیله سیاست اروپا به شدت کنترل می شد.
🔸 آری این بود مختصری از حادثه نامبارکی که بر سر طب سنتی ما و مخصوصا حجامت رفته است...