🔻اعتراضات پراکنده در تهران/ خالی کردن بار سنگ میان معترضین!
🔹صبح امروز همزمان با اولین بارش برف و لغزندگی راه ها، ترافیک سنگینی ایجاد شده بود که همین امر به اعتراض مردم و پیاده شدن از ماشین ها و تجمعات پراکنده منجر شد.
🔹در اتوبان امام علی(ع) بارسنگین ترافیک همزمان شد با شعار دادن جمعی از حاضرین و دعوت و تهییج و حتی تهدید راننده ها به خاموش کردن خودروها. «نیروی انتظامی حمایت حمایت» از جمله شعارهایی بود که مردم در بزرگراه امام علی می دادند. همزمان ناجا نیز به بازسازی راه ها مشغول بود.
🔹همچنین در این اتوبان دو اتوبوس شرکت واحد نیز در میان اتوبان کج پارک کردند که ابتدا اعلام شد به جهت لغزندگی منحرف و متوقف شدند اما برخی از حاضرین گفتند عامدانه بوده است. این خبر به صورت رسمی تائید نشده است.
🔹خبر دیگر از اتوبان امام علی خالی کردن یک کامیون سنگ در میان تجمع مردم است. این درحالی است که برخی مسئولین امنیتی درباره خرابکاری و اقدامات سازمانی برای به انحراف کشیدن اعتراض مردم هشدار داده بودند.
🔹در تقاطع تهران پارس و شهید باقری نیز عده ای تجمع کرده و با شعارهایی شبیه ایرانی باغیرت حمایت حمایت مردم را دعوت کردند که خودرو های خود را خاموش کنند که البته در مدت کوتاهی متفرق شدند.
🔹در اتوبان صدر و روی پل صدر هیچ کیسه شنی وجود نداشت و همین امر منجر به لیز خوردن ماشین ها و تصادف شده بود. عده ای در ترافیک سنگین صدر از ماشین پیاده شدند و راننده ها را به اعتراض و شعار دعوت کردند که مورد اقبال قرار نگرفت. اما چند سطح زباله در میانه اتوبان آتش زدند.
🔹در اتوبان همت چند دخترجوان با در دست گرفتن پلاکارد «با ما همراه شوید» توجه راننده ها را به خود جلب کردند. اما ترافیک مسیر همت با حضور ماموران شهرداری و شن ریزی آرام و روان گزارش شد.
🔹در رباط کریم مامورین ناجا راه را برای مردم باز کردند تا جمعیت با آرامش حرکت کنند و شعار دهند.
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺استاد شهریار زرشناس: دولت سرمایهدار، دغدغهای برای فقر و گرسنگی ندارد...
🔸شهریار زرشناس:
بسیاری از وزرای این دولت، سرمایههای چندهزار میلیاردی دارند...
این سرمایهها حکایت از دور زدن قانون دارد
منطق دولت سرمایهداری همین است که در سال 1374 زمان دولت سازندگی، وزیر همان دولت در جلسهی شورای عالی امنیت ملّی میگوید باطوم و سپر بخرید...
👈ظاهراً استاد زرشناس باید کمکم بار و بندیلش رو ببنده تا یه وقت سلّول استاد حسن عبّاسی خالی نمونه...
🔻چرا باید با زنگنه و مدیران اقتصادی دولت برخورد شود؟
🚨پس از بحران انرژی و افزایش بی رویه مصرف سوخت از 60 میلیون لیتر به 100 میلیون لیتر، رئیس جمهور و زنرال خودخوانده او یعنی وزیر نفت به نسخههایی که قبلا آن را سرزنش میکردند روی آوردند، با این تفاوت که به بدترین شکل ممکن آن را اجرایی می کنند.
🔹اصلاح یارانهها به عنوانی طرحی که از ابتدا به دنبال کاهش یارانههای پنهان و نابرابر مورد اتفاق نظر اقتصاددانان بوده است با قدرت گرفتن اصلاح طلبان از سال92 به طور کلی نادیده گرفته شد. عدم اصلاح نحوه توزیع یارانه ها در کشور و نوسانات مختلف سالهای اخیر ضریب جینی را که نشان دهنده فاصله طبقاتی در کشور است افزایش داد.
🔹سیاست دولت تدبیر و امید بعد از شش سال منجر به خسارت مالی فراوانی برای کشور شد. کشور با حذف کارت سوخت، به سالانه چیزی حدود ۲ میلیارد دلار واردات و حدود ۳۶ هزار میلیارد تومان قاچاق بنزین دچار شد، اتفاقی هولناک که امروز با کاهش درآمدها، دولت نسبت به آن اگاه شده است.
🔹بنابراین سهمیهبندی بنزین به عنوان طرحی در راستای عدالت اقتصادی و کاهش فساد به بدترین شکل ممکن توسط غرب گرایان از بین رفت و حالا پس از شش سال به بدترین شکل اجرایی شد. دولت به یکباره قیمت بنزین آزاد را افزایش 300درصدی و نرخ سهمیه ای آن را افزایش 50 درصدی داده است، این درحالی است که این رخداد می توانست در سالهای مختلف به صورت آهسته اعمال شود تا هم حرکت به سمت عدالت اقتصادی رخ دهد و هم با با وجود تورم بالا در سایر کالاها تعادل ایجاد شود.
🔹دولت حتی میتوانست با عدم افزایش قیمت بنزین سهمیه ای، طبقات ضعیف و متوسطی که در شرایط تورم لجام گسیخته ناشی از بی تدبیریهای اقتصادی دچار مشکل شده اند را یاری دهد. حسن روحانی درحالی شبانه پای گران شدن سوخت را امضا کرد که حتی حاضر به گفت و گو با مردم و شفاف سازی در خصوص چرایی این اقدام نیست. این رخداد که سرمایه اجتماعی دولت را به صفر نزدیک کرده است خود را به صورت اعتراض های پراکنده نیز نشان داده است.
🔹اما سوال اساسی اینجاست که چرا سیاست های غلطی که بیش از اختلاس ها و بدهکاریهای بانکی برای مردم و کشور هزینه ساخته است قابل پیگیری نیست؟ چه کسی باید پاسخگوی تذبذب رای دولتمردان باشد؟ خسارت نزدیک به 40هزار میلیاردی ناشی از حذف کارت سوخت که در سال های اخیر به کشور تحمیل شده و مقدار قابل توجهی سوخت را به خارج از مرزها قاچاق کرده و ایران را مجبور به واردات بنزین کرده است را چه کسی باید پاسخ دهد؟ آیا قوه قضائیه نباید داد ستانِ سیاست های هزینه ساز و متناقض ژنرال های مدعی در کشور باشد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نقد بسیار پختهی فرشاد مؤمنی( اقتصاددان ) به دولت👇
🔸چطور شما ( دولت ) میگید که هزینههای مردمی باید با قیمتهای بینالمللی تعیین بشه؛ ولی از درآمدهای مردم چیزی نمیگید؛ در حالی که مگه با این درآمدهای بورکینوفاسویی مردم میشه که هزینههاشون رو با قیمتهای اروپایی و جهانی تطبیق داد؟🤔
👈پی نوشت: بورکینوفاسو یکی از کشورهای غرب آفریقاست که تا سال 1960 مستعمرهی انگلیس بوده و به همین دلیل، الآن یکی از فقیرترین کشورهای جهان به شمار میرود. البته بین مستعمرهی انگلیس بودن یا خطگیرنده از انگلیس، فرق چندانی نیست.
🔹 تمام کره زمین، عضو FATF هستند!
🔸 روزنامه سازندگی در یادداشتی به قلم عبدالرضاهاشم زایی، نماینده اصلاحطلب مجلس و عضو شورای مرکزی حزب در یادداشتی در روزنامه سازندگی با طرح اینکه «بیش از یک سال است که مجمع تشخیص مصلحت نظام، لوایح مرتبط با افای تی اف را مسکوت گذاشته» نوشت: «لوایحی که در مجمع نگه داشته شدهاند معاهدات بینالمللی هستند که تمام کشورهای کره زمین به استثنای دو یا سه کشور (که برخی از آنها سودان جنوبی یا سومالی اصلاً دولت مستقر ندارند) از جمله کره شمالی عضو این معاهده هستند.»
در ادامه این مطلب آمده است: «واقعیت این است که اگر به لیست سیاه افایتیاف برویم دوباره حداقل در سیستم مالی کشورهای دنیا علیه ما اجرا خواهد شد. حتی بعد از حل مشکلات برجام و رفع تحریمها، رفتن ایران به لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی بهانه خوبی است که دوباره اجمالی بینالمللی علیه سیستم پولی و بانکی کشور بهوجود بیاید و شرایط بهگونهای شود که شعبات و بانکهای ایرانی در خارج از کشور شبیه یک بقالی باشند که دیگر کار مالی در آنها انجام نمیگیرد.»
وی نوشت: «من اعتقادم بر این است مجمع باید هرچه زودتر این لوایح را تصویب کند تا ایران وارد لیست سیاه نشود و دوباره علیه ما تحریمهای سختتری اعمال نشود.»
در ادامه آمده است: «خیلی از نیروهایی که در مخالفت با افای تی اف سخن میگویند یک روز کار اجرایی نکردهاند!»
لازم به ذکر است اظهارات مدعیان اصلاحات درخصوص افای تی اف به کلی خلاف واقع است؛ آنها معتقدند که «همه جهان عضو هستند.» درحالیکه با یک جستوجوی مختصر اینترنتی مشخص میشود که تنها 36 کشور جهان در این کارگروه بینالدولی عضویت دارند. البته گفتنی است که سازمان ملل و چند سازمان دیگر هم «عضو ناظر» هستند! و در نظام حقوق بینالملل عضویت ناظر فلان سازمان یا خود سازمان ملل در یک کارگروه بین دولتی، به معنای عضویت کشورهای عضو آن سازمان (یعنی انجام مراحلی مانند توافق، الحاق، تبادل و یا تصویب و... در آن کشور انجام شده باشد) نیست! چه آنکه اگر اینگونه بود پس آن 36 کشور چرا عضو رسمی افایتیاف شدهاند؟
قالیباف: دولت اعتقادی به همدلی با مردم ندارد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹در حالی که گفته می شود ما به منابع جدید نفتی دست یافتیم، مردم نمی پذیرند که چند روز بعد قیمت بنزین بالا برود.
🔹مردم نگران آینده خود هستند. رییسجمهور باید پیش از این درباره اجراییشدن سیاست بنزین با مردم حرف میزد.
🔹به نظر میرسد دولت به سخن گفتن و همدلی با مردم اعتقادی ندارد و تصمیمات مهم کشور را با مردم در میان نمیگذارد.
🚩رئیس قوهقضائیه: غرب دنبال تحمیل جاهلیت مدرن در جهان اسلام است
حجتالاسلام رئیسی در سیوسومین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی:
🔹غرب به دنبال این است آزادی، حقوق انسانی و حقوق بشر و جهانیسازی را براساس اندیشههای خود بر جهان اسلامی تحمیل کند.
🔹استکبار جهانی یک تهدیدی برای انسجام و وحدت اسلامی است و باید مراقب باشیم دشمن ما را در دام تفرقههای سیاسی، دینی، مذهبی، قومی و قبیلهای نیندازد.
🔹طبق میثاقهای بینالمللی امروز بزرگترین جانیان علیه بشریت آمریکاییها و صهیونیستها هستند و آنچه در یمن و فلسطین و سایر نقاط جهان انجام میدهد، آنها را در جایگاه متهم قرار میدهد و باید مورد محاکمه و مواخذه قرار گیرند و نمیتوانند مدعی جهان اسلام باشند