🌹نسبت خویشاوندی رهبر معظم انقلاب و شیخ محمد خیابانی چیست؟
♦️۱۷ فروردین ۱۲۹۹: قیام شیخ محمد خیابانی در تبریز
♦️سه روایت ویژه از امام خامنه ای درباره شیخ محمد خیابانی
و قیام مردم تبریز علیه استبداد و استعمار
1⃣ «آقاى شيخ محمد خيابانى شوهر عمهى ماست... پدرم شاهد قضاياى مشروطه بوده؛ ايشان در مشروطه بوده؛ با باقرخان هممحلهاند. باقرخان مال محلهى خيابان است - كه محمد خيابانى هم مال همان محلهاند - پدر ما هم مال همان محلهاند... خيابان يك محلهاى است در تبريز؛ محلهاى است كه الان هم به يك شكل محله و اينها نيست؛ تنها خيابانى بوده كه آن زمانها در تبريز وجود داشته و در قسمتى از اين خيابان كوچهاى است به نام قرباغلار كوچه سى؛ الان هم هست كوچهى قرباغىها، كه منزل شيخ محمد خيابانى و همچنين منزل پدربزرگ ما، مرحوم حاج سيد حسين خامنهاى - كه پيشنماز مسجد جامع بود.» ۱۳۶۴/۰۳/۰۱
2⃣ «مرحوم «شیخ محمّد خیابانی» قبل از اینکه وارد مبارزات مشروطیت شود، گاهی نایبِ پدرزن خود میشد. پدر زن او مرحوم حاج سیّد حسین [خامنهای] بود که جدّ ماست و [شیخ محمد خیابانی] در همین شبستان مسجد جامع [تبریز]، به جای ابوالزّوجهی خود نماز میخواند و از همین جا، شهرت خودش را بتدریج به دست آورد...» ۱۳۷۲/۰۵/۰۵
3⃣ «در قضیهی مرحوم شیخ محمد خیابانی - که تبریز یک تنه ایستاد - مسأله، مسألهی قرارداد وثوقالدوله بود. در تهران، عمال حکومت ضعیف با یک قرارداد، امور مالی و امور نظامی کشور را دودستی تقدیم کردند به انگلیسیها. تبریزیها ایستادند. مرحوم خیابانی و دیگران در مقابل این قضیه بود که ایستادند و آن حوادث عجیب تبریز پیشآمد کرد. تبریز همیشه اینطور بود.» ۱۳۸۵/۱۱/۲۸
عبدالله ناصری: روحانی کم حوصلهترین رئیسجمهور است
رئیسجمهور مجری قانون اساسی است و اگر سخن از اجرا یا عدم تنازل قانون اساسی میگوید که هنوز برخی جریانات منتقد نظام سیاسی هم معتقدند که ظرفیتی برای بهینهسازی وضعیت عمومی جامعه و کشور دارد، قطعا مخاطب بیشتری دارد و بسیار جدیتر گرفته میشود تا اینکه بر روی اصلی از اصول قانون اساسی مثل رفراندوم صحبت کند. خود آقای روحانی در این 40 سال در حوزههای سیاسی امنیتی در متن مدیریت ارشد کشور بوده و میداند که چنین چیزی در شرایط فعلی محقق شدنی نیست. از این رو شاید اصلا احتیاجی به مطرح شدن این بحث هم نباشد. امروز بیش از اینکه نسل دهه هفتاد و هشتاد که به نظر میرسد از 1400 به بعد مطالبات جدیتری خواهند داشت، شاید رفراندوم راهگشای آنها نباشد. وقتی اعتراضات دی ماه را میبینید که حول مسائل اقتصادی سیاسی اجتماعی و فرهنگی کشور است، یعنی اینها ظرفیتهایی است که نسل جدید خوب فهمیده و مطالبهگر آنهاست، اما نیازی نیست که با رفراندوم انجام شود بلکه این مفاهیم ارادهای میخواهد و شاید نقطه آغاز این تلاش نیز اتفاقا زیر پای خود رئیسجمهور به عنوان مجری قانون اساسی و رئیس شورای عالی امنیت ملی باشد. آقای روحانی باید تلاشهای خود را انجام دهد چون این تفاهم یا سوء تفاهم در جامعه مخصوصا میان کنشگران و نخبگان ایجاد شده که آقای روحانی حرفهای خوبی میزند، اما پیگیری یا فعل و انفعال خاصی را در ارتباط با این حرفهای خوب نمیبینند.
آقای روحانی برخلاف روسای جمهور قبلی حتی آقای احمدینژاد، برای وزرای خود وقت نگذاشته و وارد کارهای ریزو درشت وزارتخانهای نشده و ارزیابی از توانمندی و کار درون وزارتخانهای ندارد. بالاخره این گلایهای است که از آقای روحانی بوده و در هیچ کدام از روسای جمهور پس از انقلاب سابقه نداشته که رئیسجمهور برای وزرا و استانداران خود وقت گفتوگوی اختصاصی نمیگذارد. آقای روحانی رئیسجمهور خوبی است و از او حمایت کامل کرده و به عملکردش نمره قبولی میدهم، اما تعبیری را حتما به کار میبرم که در مقایسه با 4 رئیسجمهور گذشته آقای روحانی رئیسجمهور کم حوصلهای است و در سطح بالای مدیریتی کمحوصله بودن نمره بالایی ندارد. امروز پس از 5 سال آقای روحانی باید ارزیابی روشنی از تک تک دولتمردان خود داشته باشد که من معتقدم ندارد.
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅حجتالاسلام والمسلمین #روانبخش، روزنامهنگار و فعالسیاسی:
📺 علیرغم موافقت رهبری با نظر کارشناسان مبنی بر ممنوعیت سفر در ایام نوروز، رئیسجمهور با آن مخالفت کرد که این تصمیم قطعا #موج_چهارم_کرونا را در پی خواهد داشت.
📺 باتوجه به صحبت های آقای حریرچی، موج چهارم کرونا در #ماه_مبارک_رمضان و ایام انتخابات نمایان میشود و همین باعث تعطیل شدن مساجد و پایگاه های فرهنگی که وظیفهی روشنگری در انتخابات را دارند، میشود.
📺 دولت استفاده از ظرفیت پیام رسانهای خارجی نظیر #کلاب_هاوس را از الان به دست گرفته و بعید نیست همین عاملی برای تاثیرگزاری در نتیجه انتخابات باشد.
🔺شنیده شده جبهه اصلاحات ایران به ریاست بهزاد نبوی و رهبری پشت صحنه #محمد_خاتمی در حال ارسال نامهای ذلت بار به #بایدن برای بازگشت این کشور به برجام هستند...
اگر این نامه ذلتبار ارسال شود امضاکنندگان آن باید برای همیشه از ساحت سیاسی نظام اسلامی خداحافظی کنند!
💬حبیب ترکاشوند
➕البته این نامه را باید در راستای همان یادداشت چند وقت پیش جناب خرم و گرا دادن های قبلی این جماعت (دقیقا در بزنگاه ها و در آستانه ی فروپاشی ساختار تحریم ها و عقب نشینی غربی ها) دانست که اتفاقا هر بار طرف مقابل را بیشتر به طمع ورزی انداخته است؛ بنظر میرسد هدف شان فضا سازی و ایجاد چندصدایی (بمنظور ایجاد تزلزل در تصمیم گیران کشورمان) و احتمالا بهره برداری سیاسی و انتخاباتی در آینده (به قیمت ذبح منافع ملی) می باشد!
#سرطان_اصلاحات
#همینقدر_تباه
#مهدی_قاسم_زاده
🎥 یک فیلم پر رمز و راز
♦️تاملی در فیلم تبلیغاتی۸سال قبل #حسن_روحانی
↙️ اولین لحظههای فیلم با گپ و گفت حسن روحانی با چند تن از هم محلهای هایش شروع می شود.
♨️ چند ثانیه بعد، گرم گرفتن روحانی با زن و مردی که از سر و وضع و ماشین شاسی بلندشان معلوم است از مرفهین شمال تهران هستند، توجه بیننده را به خود جلب میکند. زن حجاب چندان مناسبی هم ندارد.
❗ دقایقی می گذرد. روحانی برای یک دور دورِ شبانه سوار ماشین چند جوان شده و در پاسخ به سوالشان می گوید: «من دوست دارم صدای شجریان و گوش میدهم»
🗝 دهباشی، کارگردان این فیلم میگوید ما حتی جملات کلیدی روحانی را طراحی میکردیم و به او طرز نشستنش در ماشین را هم گوشزد میکردیم!
⚠️رفتارهای بالا و بسیاری از کدگذاریهای فرهنگی در این فیلم که مجال صحبت از آن نیست، اهداف فرهنگی روحانی را از همان سال۹۲نشان میداد.
💢سهل انگاری نسبت به رفتارهای فرهنگی نامزدهای انتخابات۱۴۰۰ بی شک ضربات مهلکی بر پیکره فرهنگ ما وارد خواهد آورد.
♨️توجه به صحبتهای رهبر عزیزمان دراین باره، میتواند چراغ راه ِ انتخابات نیز باشد.
«سیاست یعنی نگاه به حرکت عمومی جامعه که کدام طرف داریم میرویم؛ آیا به سمت هدفها داریم حرکت میکنیم یا زاویه گرفتهایم و داریم از هدفها دور میشویم؟
این خیلی مسئله مهمّی است که #سبک_زندگی ما، ما را به کدام طرف دارد میکشانَد؛ این نگاه، نگاه سیاسی است که میبینید از فرهنگ سرچشمه میگیرد؛ بنابراین در دل فرهنگ، سیاست هم هست. با این نگاه به حوادث جامعه باید نگاه کرد»(۱۳۹۵/۵/۳۱)
✍ #محمدرضا_محبی
🔴انجام روزانه ۴۰ پرواز به ترکیه با ایرلاینهای داخلی!
♦️سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری:
روزانه ۴۰ پرواز به ترکیه از طریق ایرلاینهای داخلی انجام میشود.
♦️جلسه اضطراری برگزار شده و تصمیم نهایی در خصوص بررسی پروازهای ترکیه گرفته خواهد شد.
🔴پیشنهاد حسین شریعتمداری برای موضوع رفراندوم: مسئولان ایجاد مشکلات فعلی بعد از پایان مسئولیت تحت پیگرد قضایی قرار بگیرند یا نه
♦️مدیرمسئول «کیهان» نوشت: آیا گرانیهای افسارگسیخته، بیکاری، دهها برابر شدن قیمت مسکن و اجاره بها، کاهش فاجعهبار ارزش پول ملی، افزایش صدها تحریم جدید به تحریمهای قبلی که قرار بود لغو بشود، دزدیهای کلان برخی از نزدیکان مسئولان بلندپایه دولتی، به کارگیری جاسوسان در مراکز حساس تصمیمساز و سیاستپرداز، متوقف کردن برنامه هستهای و... آیا تمامی این موارد از مشکلات اساسی کشور نیست؟! جناب رئیسجمهور! این بلاها را چه کسی بر سر مردم و نظام آوار کرده است؟!
♦️اگر قرار است برای حل مشکلات اساسی کشور رفراندومی صورت بپذیرد اولین، منطقیترین، عاقلانهترین و قانونیترین پرسش رفراندوم باید این سؤال از مردم باشد که آیا مسئولان ایجاد این مشکلات کمرشکن بعد از پایان مسئولیت باید تحت پیگرد قضایی قرار بگیرند یا نه؟!
.
محبوبیت فزاینده رئیسی
و ماموریت وارونه گویی یک پادو
🔹عضو کمیته رسانه دفتر رئیس جمهور و سردبیر خبرگزاری دولتی خبر آن لاین گفته "رئیسی میخواهد بیاید اما شاید پشیمان شود. اگر کاهش مشارکت مردم در انتخابات جدی باشد، چه بسا آقای رئیسی هم حاضر نباشد رئیس جمهوری با 10 میلیون رأی باشد".
♦️آقای رئیسی در انتخابات چهار سال قبل که کلی دروغ و ترور شخصیت متوجهش بود، 16 میلیون رای کسب کرد. حالا که کارنامه درخشانی در قوه قضائیه برجای گذاشته، گریبان مفسدان بزرگ از جناح های مختلف را گرفته و صد ها واحد تولیدی معطل یا غارت شده را احیا کرده، چگونه ممکن است رایش 10 میلیون باشد؟!
🔹کسی که چند سال با عنوان قلابی "ما اصولگرا ها"، پادویی اشرافیی مدعی "اعتدال و اصلاحات را کرده، این بار هم به خاکی زده است. او بهتر از هر کس می داند که آقای رئیسی جزو محبوب ترین شخصیت ها در نظرسنجی های دولتی است و این محبوبیت در دو سال اخیر رو به افزایش بوده؛ همان نظرسنجی هایی که نشان می دهد مقبولیت آقای روحانی به زیر هفت درصد سقوط کرده است.
♦️پادو های اتاق عملیات روانی دولت، چهار سال پیش گفتند اگر رئیسی بیاید، دلار 3700 تومانی، پنج هزار تومان می شود. اما سوء مدیریت و فرصت سوزی روحانی، قیمت دلار را شش برابر کرد. پادوها این بار هم به صف شده اند؛ اما با دست رو شده پیش مردم.
محمد ایمانی