🔸وزارت خارجه ایران با صدور بیانیهای برگزاری موفق انتخابات سوریه و پیروزی «بشار اسد» را به دولت و ملت سوریه تبریک گفت.
🔹برگزاري موفق انتخابات و مشاركت گسترده مردم سوريه گام مهمي در استقرار صلح، ثبات، آرامش و بازسازي سوريه است.
🔹وزارت خارجه: جمهوري اسلامي ايران از حق تعيين سرنوشت ملت سوريه و آينده آن كشور بدون هرگونه دخالت خارجي حمايت میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رد صلاحیـت ها
🔹آنچه در فضای مجازی هست...
تا
🔸آنچه که مردم می گویند...
🔰خط حزبالله ۲۹۰ | سیاستی عین دیانت
🔻 شمارهی دویست و نودم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «سیاستی عین دیانت» منتشر شد.
🔹️خط حزبالله در گزارش این هفتهخود، نگاهی به ضرورت رعایت اخلاق در صحنهی انتخابات داشته است.
👈 با آغاز دوره تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، در این شماره نشریه شرح حدیثی از رهبر انقلاب درباره لزوم پرهیز از عیبجویی و طعنهزنی و جدل بیهوده برای اولینبار منتشر شده است.
🔸️ این شمارهی خط حزبالله توصیههای کلیدی رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس در جریان ارتباط تصویری روز گذشته را بازخوانی کرده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم حاج عبدالله اسکندری تقدیم میشود.
🔍 بخوانید👇
🔻 عدم رعایت شیوهنامههای بهداشتی، تخلف انتخاباتی است
سخنگوی ستاد انتخابات کشور:
🔹️اگر نامزدها و ستادهای آنها شیوه نامههای بهداشتی مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا را در تبلیغاتشان رعایت نکنند، به عنوان تخلف انتخاباتی محسوب میشود و قاعدتاً با آنها برخورد خواهد شد.
🔹️یک میلیون و ۳۰۰ هزار رأی اولی داریم و انتظار داریم با حضور و مشارکت جدی رای اولیها انتخابات ۱۴۰۰ جذاب شود.
🔴 علمالهدی: شورای نگهبان، وظیفهای برای مصلحتسنجی ندارد/ یک عده همدست با دشمن شدهاند
♦️امام جمعه مشهد: هرچه مصلحت باشد، مقام معظم رهبری دستور میدهند، لذا به خاطر عدم احراز صلاحیت برخی داوطلبان نباید انتخابات را تحریم کرد.
♦️برخی به خاطر عدم احراز صلاحیت برخی از کاندیداها توسط شورای نگهبان گفته اند که دیگر جمهوریت نظام معنا ندارد و این تفکر مانند همان مورچهای است که باران و آب به خانه او افتاده و میگوید دنیا را آب برد.
#انتخابات_1400
🔴 اعلام برائت جمعی از وزرای کابینه دولت نهم و دهم از احمدی نژاد
♦️وزرا ومعاونین احمدی نژاد با صدور بیانیهای انتقادی نسبت به اقدامات و عملکردهای رییسجمهور سابق تاکید کردند:*خیر و مصلحت ایشان را در بازگشت به آرمان های امام و انقلاب می دانیم که اهم آن تقوای الهی، ولایت پذیری و خدمت خالصانه به مردم است و خاستگاه اقبال مردم به وی در سال ۸۴ بوده است* ۱-مرتضی بختیاری(دادگستری)
۲-مهردادبذرپاش(سازمان جوانان)
۳-محمود بهمنی(بانک مرکزی)
۴-امیرمنصوربرقعی(مدیریت و برنامه ریزی)
۵-رضاتقی پور (ارتباطات)
۶-حمیدرضا حاجی بابایی (آموزش و پرورش)
۷-سیدمحمدحسینی(فرهنگ و ارشاد اسلامی)
۸-سید شمس الدین حسینی (امور اقتصادی و دارایی)
۹-صادق خلیلیان(جهاد کشاورزی)
۱۰-کامران دانشجو(علوم تحقیقات و فناوری)
۱۱-پرویز داودی(معاون اول)
۱۲-مجید دوستعلی(دبیر دولت)
۱۳-محمدمهدی زاهدی(علوم تحقیقات و فناوری)
۱۴-مسعود زریبافان (بنیادشهید)
۱۵-محمد سلیمانی(ارتباطات)
۱۶-محمدحسین صفار هرندی (فرهنگ و ارشاد اسلامی)
۱۷-زهره طبیب زاده نوری (امور زنان و خانواده)
۱۸-محمدحسن طریقت منفرد (بهداشت)
۱۹-علیرضاطهماسبی(صنایع و معادن)
۲۰-محمد عباسی (ورزش-تعاون)
۲۱-فریدون عباسی(سازمان انرژی اتمی)
۲۲-ابراهیم عزیزی(توسعه مدیریت و سرمایه انسانی)
۲۳-علیرضا علی احمدی(آموزش و پرورش)
۲۴-محمد علی آبادی(تربیت بدنی)
۲۵-مهدی غضنفری (صنعت، معدن و تجارت)
۲۶-محمود فرشیدی(آموزش وپرورش)
۲۷-لطف الله فروزنده(منابع انسانی-پارلمانی)
۲۸-رستم قاسمی(نفت)
۲۹-منوچهر متکی(امورخارجه)
۳۰-صادق محصولی (کشور-رفاه)
۳۱-عبدالرضا مصری(رفاه)
۳۲-حیدر مصلحی (اطلاعات)
۳۳-مصطفی محمد نجار (دفاع-کشور)
۳۴-محمدجواد محمدی زاده(محیط زیست)
۳۵-سیدمحمدرضا میرتاج الدینی(پارلمانی)
۳۶-مسعود میرکاظمی (بازرگانی-نفت)
۳۷-محمدناظمی اردکانی (تعاون)
۳۸-مجید نامجو(نیرو)
۳۹-فاطمه واعظ جوادی (محیط زیست)
۴۰-احمد وحیدی(دفاع)
۴۱-مرضیه وحید دستجردی (بهداشت)
۴۲-سیدمهدی هاشمی(کشور)
۴۳. اسدالله عباسی ( تعاون کار و رفاه اجتماعی )
در حال تکمیل است...
🔴سهم یک درصدی رمزارزها از کل مصرف برق کشور
♦️ارتباط معاهده پاریس با قطعی برق:دولت در حالی علت قطعی برق را استخراج رمزارزها اعلام کرده است که به اذعان کارشناسان و نمایندگان مجلس علت خاموشیهای اخیر را باید در جای دیگری جستجو کرد.
♦️«مجتبی توانگر» رئیس کمیته اقتصاد انرژی مجلس: سهم کشور از کل صنعت استخراج رمزارز در دنیا کمتر از ۵ درصد است؛ علت قطع برق، استخراج رمز ارز نیست بلکه علت توقف سرمایهگذاری و فرسودگی شبکه توزیع و تولید است.
♦️«پور ابراهیمی» نماینده مجلس: مهمترین عامل و دلیل اصلی این خاموشیها و قطعی برق عدم سرمایه گذاری جدید در حوزه صنعت برق است.
♦️«مصطفی طاهری» نماینده مجلس: یکی از عوامل کاهش ساخت نیروگاه در کشور معاهده پاریس است؛ در این معاهده که سال ۹۷ توسط خانم ابتکار امضا شد دولت تعهد داد برای همکاریهای محیط زیستی از ساخت نیروگاه جدید خودداری کند.
آمریکا میخواهد به برجام برگردد تا از مکانیسم ماشه استفاده کند.
🎙 زاکانی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:
🔹کابینه معرفی نمیکنم اما ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر را معرفی میکنم که در تیم بنده حضور دارند.
🔸 آمریکا میخواهد به برجام برگردد تا از مکانیسم ماشه استفاده کند. دولت روحانی میخواهد یک تعهد زبانی و نهایتا حقوقی از آمریکا بگیرد. بنده رئیسجمهور شوم آمریکاییها التماس میکنند و مجبور میشوند تحریمها را بردارند.
🔹وعده و وعیدهایی که دوستانمان میدهند را قبول ندارم. لاریجانی میخواست کمیسیون ویژه برجام را جمع کند. آمانو در جلسه کمیسیون ویژه برجام هول شده بود.
🔸یک عده سر گردنه ایستادهاند و دست در جیب مردم میکنند.
دلسوزی کنید ولی تخریب نه
🔻پاسخ به حواشی حضور آیت الله رئیسی در نشست مشترک سه «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران»
🔹روزهای گذشته سیدابراهیم رئیسی در جلسه ای با حضور اعضای سه «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی» حضور پیدا کرد که برخی فعالان مجازی آن جلسه را به عنوان «جلسه با اتاق بازرگانی» مطرح کرده و ایشان را به تأیید سیاست های اتاق بازرگانی متهم کردند.
🔸برخی با استناد به اینکه اتاق بازرگانی در سال های گذشته از رسالت خودش دور شده و محل تجمع واردکننده ها شده است پس حضور آیت الله رئیسی در این جلسه، به نوعی حمایت از سیاست غلطِ این اتاق بوده است.
🔹اولاً رئیسی طی سال های گذشته با صدها مجموعه کارگری، مردمی و اقتصادی دیدار داشته و این اولین دیدار وی نبوده است!
🔸ثانیاً جلسه با حضور اعضای سه اتاق اقتصادی بوده؛ «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی». نه فقط اتاق بازرگانی و ...! ضمناً آیا جلسه با اعضای سه مجموعه کلان اقتصادی که ذیل دولت محسوب می شوند چه اشکالی دارد؟! ما باید شناخت صحیحی از این سه اتاق داشته باشیم:
1️⃣ اول؛ اتاق اصناف ایران(شورای اصناف ایران) شورائی است متشکل از نمایندگان هیئت رئیسه مجامع امورصنفی شهرستانهای کشور است. اصناف و بازاریان همواره به عنوان قشر زحمت کشی از جامعه بوده و هستند. در حال حاضر اصناف ایران در چهار گروه تولیدی، توزیعی، خدماتی و خدمات فنی در سطحی گسترده فعالیت میکنند.
2️⃣ دوم؛ اتاق تعاون برای تکمیل و گسترش فعالیت های «بخش تعاون» در کنار وزارت تعاون در سال 1372 تشکیل شد. اتاق تعاون متشکل از اتحادیه ها و شرکت های تعاونی با نظارت وزارت تعاون می باشد. پرداختن به تعاون و فعالیت های تعاونی و اصلاح این سیستم بسیار بسیار ضروری است.
3️⃣ سوم؛ اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران؛ به منظور ایجاد هماهنگی و همکاری بین بازرگانان، صاحبان صنایع و معادن و کشاورزی با نهادهای دولتی، فعالیت میکند. در جلسات این اتاق، نمایندگان دولت و بخش خصوصی شرکت میکنند. این اتاق ۶۰ نماینده دارد که ۴۰ نماینده آن از بخش خصوصی و ۲۰ نماینده آن از طرف دولت انتخاب میشوند! اتاق ایران، مدیریت دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را بر عهده دارد.
🔹حالا که جایگاه این سه نهاد غیردولتی که با نظارت دولت تشکیل شده اند و بسیار در اقتصاد کشور مؤثرند را در نظر بگیرید، سیاست صحیح با این سه پارلمان اقتصادی چیست؟ حذف یا اصلاح؟ بی تردید اتاق بازرگانی در سال های گذشته بدترین عملکرد را داشته و در وضعیت موجود اقتصاد کشور سهیم است. آیا باید آن را رها کرد تا همین سیاست غلط را ادامه دهد؟!
🔸اتاق بازرگانی از رسالت خود فاصله گرفته و مأمن مافیای واردکننده ها شده است و چنانچه دولتی بخواهد اقتصاد را سر و سامان دهد ناگزیر است که وضعیت این اتاق ها را سروسمان بخشد. تغییر قوانین مربوط به این اتاق ها از طریق لوایح ارسالی به مجلس، تغییر سیاست دولت نسبت به مدیریت و مواجهه با این اتاق ها و تغییر نمایندگان دولت در این اتاق ها و ... .
🔹حالا چگونه است که برخی دیدار آقای رئیسی با این سه اتاق را اولاً دیدار با یک اتاق معرفی کرده و بعد هم این دیدار را بگونه ای گزارش داده اند که ایشان بناست از سیاست های فعلی و عملکرد فعلی این اتاق حمایت و دفاع کند؟! یعنی همینکه آقای رئیسی در جلسه ای با یک نهاد قانونی و دارای اختیارات و وظایف قانونی روشن شرکت کند، از آن اتاق دفاع کرده است؟!
🔸اتفاقاً رئیسی معتقد است «بخشی» از اصلاحات اقتصادی باید از همین جاها انجام شود. اتفاقاً ما باید از جایی شروع کنیم که مشکلات از آنجا شروع می شود اتاق بازرگانی را نمی شود حذف کرد اما می توان اصلاح کرد! اتاق تعاون و اتاق اصناف را مگر می شود حذف کرد؟ اگر به عملکردشان نقد است که هست، باید اصلاح شود.
🔹از طرفی برخی فعالان، تصویر رئیسی در این جلسه را در کنار بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون که پرونده مفتوح اقتصادی دارد را بازنشر و او را همراه رئیسی معرفی کرده اند در صورتیکه وی رئیس اتاق تعاون است و پرونده وی نیز توسط سیستم خود رئیسی تشکیل شده است! جریان رسیدگی ادامه دارد. از طرفی آیا برخورد رئیسی را طی سال های گذشته با متخلفین در دولت و بخش خصوصی ندیده اید؟
🔸به نظر بنده، برداشتی که برخی دلسوزان از حضور آقای رئیسی در جلسه با این اتاق ها داشته اند و آن را تأیید وضعیت فعلی و سیاست این اتاق ها نشان داده اند صحیح نیست. عملکرد و برخورد آقای رئیسی با خصوصی خواران و کسانی که اموال عمومی را به تاراج برده اند روشن است. مرور عملکرد وی در پرونده هایی که سازمان خصوصی سازی طی این سالها بوجود آورده قوت قلب همه ماست.
داوود مدرسییان
توییتی که #حسن_عباسی در مورد دکتر #سعیدمحمد ساعتی پیش منتشر کرد:
ورود هوشمندانه #سعید_محمد و مواجههی نجیبانهی وی با شورای نگهبان، جلوهای از #تقوای_سیاسی در سبک زیست سیاسی انقلابیون است.
حمله سایبری گسترده به نهادهای دولتی در 24 کشور دنیا
مایکروسافت:
این هفته شاهد حملات سایبری گروه نوبلیوم به آژانس های دولتی، اندیشکده ها، سازمان های غیر دولتی و مراکز مشاوره بودیم.
🔹️موج حملات نزدیک به 3 هزار حساب ایمیل را در بیش از 150 سازمان هدف قرار داده است.
🔹️سازمان ها و نهادها در ایالات متحده آمریکا هدف حملات بیشتری قرار گرفتند، اما اهداف دیگری نیز در دست کم 24 کشور دنیا وجود داشتند.
🔹️نوبلیوم در کشور روسیه همان بازیگری است که حملات سایبری به مشتریان شرکت نرم افزاری سولارویندز در سال 2020 را انجام داد.
⭕️ اشرف بروجردی: مملکت متعلق به چند نفر خاص نیست
▫️ اشرف بروجردی یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفته طبیعتاً مردمی که امروز صبوری میکنند یک روز به این نتیجه میرسند که این مملکت به همه ما تعلق دارد و متعلق به چند نفر خاص نیست که بخواهند بر سرنوشت مردم حکومت کنند.
▫️ رد صلاحیت فلهای و بیحساب و کتابی که شورای نگهبان انجام داد، دموکراسی در کشور را نابود کرد یعنی ما چیزی به اسم دموکراسی و آزاداندیشی نداریم و همه باید تحتالامر باشیم. همچنین اقبال مردم به صندوقهای رأی و حمایت از دولت و حاکمیت کاهش پیدا میکند و مردم احساس میکنند که در قفسی گرفتار شدهاند و طبیعتاً هر کسی که احساس کند در قفس است، تمایل دارد که قفس را بشکند و خود را نجات دهد بنابراین چنین شرایطی در این حد آسیبزاست.
✍️ خانم بروجردی اصلا به روی خودت نیارا که عامل اصلی عدم اقبال مردم به صندوق رای و تضعیف دموکراسی عملکرد فاجعه بار دولتیه که جناح شما یکی از اصلی ترین حامیانش بود! حزبی که پس از گذشت ۴۲ سال از عمر انقلاب، ۳۴ سال دولت را در اختیار خود داشت و امروز وقیحانه ژست اپوزیسیون نظام را به خود میگیرد! راست گفتین سرکار خانم بروجردی! مملکت فقط متعلق به چند نفر خاص از هم حزبی ها و هم جناحی های شما نیست؟ شما و رفقایتان بدهکار ملت ایران هستید نه طلبکار!
⭕️ دلیل رای دادن به آیت الله #رئیسی:
💯برای اینکه تا به امروز حتی دشمنان آقای رئیسی نتوانسته اند ، نقطه ای خاکستری درپرونده ایشان واعضای خانواده اش پیدا کنند.
#انتخابات
#رئیسی_انتخاب_اصلح
⭕️برخی جمهوریت را تا وقتی قبول دارند که به نفعشان تمام بشود
🔷آیتاللهالعظمی #امام_خامنه_ای:
🔹همه ملتزم بشوند بین خود و خدا که نتیجهی انتخابات هرچه شد آن را بپذیرند. اینجور نباشد که اگر به نفعمان شد انتخابات، بگوییم قبول داریم. یعنی جمهوریت را تا وقتی قبول داریم که به نفع ما تمام بشود. اگر جمهوریت به نفع دیگری تمام شد ما قبول نداریم. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#انتخابات
#انتخاب_درست_کار_درست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: مساله اصلی مردم فضای مجازی نیست؛ مساله اصلی مردم بیکاری جوانها و معیشت طبقه ضعیف جامعه است.
⭕️ مجمع محققین، پاتوق فتنه گران
↙️ چگونه است که یک نهاد غیرقانونی و غیر انقلابی، ادعای قانون مداری میکند؟
💢 مجمع محققین و مدرسین که یکی از رئوس فتنه و فتنه گری در قم است، امروز دم از قانون و قانون گرایی میزند!
♨️ چه شده است که انقلابی های دیروز، فتنه گران امروز شده اند و میراث امام را با سنگ میزنند!
⭕️ چرا موضع امروز برخی از آقایان همان موضع آمریکا و انگلیس شده است؟ کی از خواب غفلت بیدار خواهید شد؟
✍آنتی سکولار
#شورای_نگهبان
#تخریب_شورای_نگهبان_ممنوع
#انتخابات
#سرطان_اصلاحات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلیلی: طی ۸ سال گذشته «دولت سایه» بودم
🔹نامزد انتخابات ریاستجمهوری: تفاوت اصلی ما با سایر نامزدها در تشکیل دولت سایه بوده و کار دولت را به موازات دولت تمرین کردیم.