🔴 محاکمه برجامیان
فقط یک مورد از ده خسارت ذکر شده در تصاویر بالا کافیست که دادگاه #محاکمه برجامیان هر چه زودتر تشکیل شود تا دیگر کسی جرات نکند به این سادگی با منافع و آبروی مملکت بازی کند ...
🔺جهت یادآوری عرض کنم با افزایش نیروگاه های هسته ای (که وظیفه دولت بوده) می شد مشکل کنونی #قطعی_برق و حتی تا حدودی مشکل کمبود آب را حل نمود چرا که هر نیروگاه هسته ای علاوه بر تولید برق ، مقدار زیادی آب شور را هم شیرین می کند.
اما برجام بزرگترین ضربه را به صنعت فوق استراتژیک هسته ای کشور زد ...
✍ #قاسم_اکبری
تامین ۵.۵ میلیارد دلار ارز برای اقلام اساسی
رئیس کل بانک مرکزی:
🔹بانک مرکزی از ابتدای سال تاکنون نسبت به تامین ارز ۵.۵ میلیارد دلار از ۸ میلیارد دلار مرحله اول اقدام کرده است که بخشی از کالاها وارد کشور شده و بقیه نیز در گمرکات است.
🔹طبق مصوبه شورای عالی امنیت ملی اختصاص ۲ میلیارد دلار باقیمانده از بودجه برای واردات کالاهای اساسی در نیمه اول امسال در دستور کار قرار گرفته است.
دریافت پول در قبض آب برای طرحهای فاضلاب ممنوع
🔹هیئت عمومی دیوان عدالت اداری با صدور یک رأی دریافت وجوه از شهروندان برای توسعه طرحهای فاضلاب را غیرقانونی دانست.
🔹شورای نگهبان برای تأیید این قانون اعلام کرده است: چنانچه خلاف قانون باشد خلاف شرع است.
🔹حالا با توجه به اینکه خلاف شرع اعلام شده کلیه وجوه باید به مردم مسترد شود.
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میراث شوم روحانی
مسیری پُر پیچ و خم در اقتصاد، میراث دولت روحانی برای رئیسی
همونهایی که از روحانی رقص و کنسرت و آزادی و رفع حصرمیخواستند الان از رئیسی کاهش تورم و گرانی و اشتغال و مسکن میخواهند!
عباس عبدی: ۳ سال پیش به خاتمی گفتم وضعیت اصلاحطلبان به بنبست رسیده و سیاست شما دیگر نمیتواند ادامه پیدا کند/ علت اینکه یک عده از اصلاحطلبان در انتخابات شرکت کردند و یک عده شرکت نکردند، این بود که ما به مرحلۀ گسست رسیدهایم
🔻بخشی از گفتوگوی عباس عبدی با اندیشه پویا را بخوانید:
من هیچوقت خودم را از دوستان اصلاحطلب جدا نمیدانم و جدا نکردم. ولی این به معنای توافق با آنان نیست. سال 1387 هم نامهای به آنها نوشتم که یک کلمه هم جوابش را ندادند.
همین انتخابات هم به دو نفر از فعالان اصلی آنان زنگ زدم و گفتم میخواهید چهکار کنید؟ گفتم شما نگاه من را خواندید؟ گفتند نه! گفتم پس دیگر حرفی نمیماند. وقتی شما حوصله نمیکنید که دو تا یادداشت را بخوانید تا ببینید نظر من چیست، اصلاً دربارۀ چه صحبت میکنیم. کسی که حرفش اصلاً ارزش خواندن ندارد جایگاهش کجاست؟ آنجا همان جایگاهی است که من ایستادهام.
من به عنوان یک اصلاحطلب در عرصۀ عمومی مینویسم، فقط همین. به من میگویید چرا حرفت را به شورای تصمیمگیران جبهۀ اصلاحات نمیرسانی و من میگویم حدود سه سال قبل به دیدن آقای خاتمی رفتم (آقای خانیکی حاضر بودند)، و خیلی صریح تحلیل کردم که وضعیت اصلاحطلبان در قبال طرف مقابل، به بنبست رسیده و سیاست شما دیگر نمیتواند ادامه پیدا کند. بهترین کار این است که شخص شما کارهایتان را فریز کنید. با فریز کردن، سرمایۀ شما از بین نمیرود.
همیشه ممکن است فرصتی پیش بیاید و یکباره یخها آب و فضا گرم شود و بتوان کاری کرد. گفتم شما نهتنها دیگر نمیتوانی موتور نیروها باشید، بلکه میتوانید به عنوان مانع هم عمل کنید.
بههرحال من در این حد کنشگری داشتم. من برای دوستانی که صادقانه در انتخابات شرکت کردند احترام میگذارم. علت اینکه اصلاحطلبان دو جناح شدند و یک عده شرکت کردند و یک عده شرکت نکردند به این دلیل بود که ما به مرحلۀ گسست رسیدهایم.
🔻 انتقاد «هادی خامنهای» از اقتدارگرایی میان اصلاحطلبان
🔰 دوستان شعار دموکراسی میدادند اما محفلی عمل میکردند!
فعال سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه «ایران»:
🔹متأسفانه یکی از مشکلاتی که از ابتدا با آن مواجه بودهایم، برخورد اقتدارگرایانه و انحصارطلبانه برخی افراد و احزاب این جریان با بدنه اجتماعی اصلاحات است؛ این افراد و گروهها با وجود تجربه کم در کار حزبی، به علت برخورداری از برخی ارتباطات و فرصتهایی که در دوره اصلاحات نصیبشان شد، برای اینکه جریان اصلاحات را در اختیار و انحصار خود قرار دهند، به هر تلاشی متوسل شدند.
🔹 بسیاری از کارها ضد فرهنگ اصلاحات بود؛ بسیاری از دوستان شعار مردمسالاری و دموکراسی خواهی میدادند و در عمل برای جریان وسیع اصلاحات در کشور در سازوکارهای محفلی تصمیم میگرفتند و میخواستند همه تبعیت بکنند؛ گاهی اگر اعتراضی میشد بهشکل مصنوعی همان تصمیم محفلی را با لعاب دموکراتیک به خورد جامعه میدادند. همه اینها ناشی از این بود که بعضی دوستان اصلاحطلب چنان که باید به قواعد دموکراسی ملتزم نبودند و نیستند.
🔹یکی از دلایل اساسی که سبب شد اصلاحطلبان نتوانند از تحلیل شکستهای گذشته بهره بگیرند، پایبند نبودن آنها به قواعد دموکراسی در میان خودشان بود
🔹 به باورم نوع تصمیمگیری در نهادهایی که اصلاحطلبان در سال های اخیر سازماندهی کردند، مبتنی بر دموکراسی نبود، بلکه به نوعی خلق فرمول و معادلهای برای پاسخی بود که از قبل آماده است، یعنی تصمیمات به ظاهر با رأی نمایندگان احزاب گرفته میشد؛ اما در واقع مقدمات آن به نحوی فراهم شده بود که نتیجه موافق با خواست عدهای خاص باشد.