⭕️ بعضی انتقاد میکنند که چرا جمهوری اسلامی میزبان گفتگوهای بین طالبان و دولت افغانستان شده است.
#احمقها_به_بهشت_نمیروند!!
⛔️توهم یا واقعیت؟
🔻روز گذشته شاهد انتشار فیلمی از درگیری و نزاع دسته جمعی تعدادی از دختران سرزمینمان بودیم. دختران نوجوانی که در بهترین زمان عمرخود، در عین ناباوری با خود (قمه) حمل میکنند و از استعمال الفاظ رکیک هیچ ابایی ندارند.
♨️ دخترانی که گویا در حال از دست دادن ظرافت های زنانه خود هستند. دخترانی که شاید در آینده با تغییر ذائقه، لطافت مادری شان را هم فراموش کنند.
♨️ وقتی در دهه هفتاد عده ای از آقایان اصلاح طلب، انقلابی ها را متهم به داشتن توهم توطئه میکردند، این رهبر انقلاب بود که فریاد میزد:
دشمن از راه اشاعهی فرهنگ غلط - فرهنگ فساد و فحشا - سعی میکند جوانهای ما را از ما بگیرد. کاری که دشمن از لحاظ فرهنگی میکند، یک تهاجم فرهنگی بلکه باید گفت یک «شبیخون فرهنگی» یک «غارت فرهنگی» و یک «قتل عام فرهنگی» است.
♨️ حالا پس از سالها تلاش دشمن، اثرات این شبیخون فرهنگی، در نسل های نوجوان ما خودش را نشان میدهد.
♨️آنهایی که با بی انصافی هنوز هم میگویند انقلابی ها نسبت به آمریکایی ها و غربی ها توهم توطئه دارند،چنین کلیپ هایی را خوب ببینند.
✍🏻 این افراد بخواهند یا نخواهند، باید نسبت به تمام این اتفاقات در روز قیامت پاسخگو باشند. هر چند بعید است چنین وقایعی، تلنگری برای آنها محسوب شود.
✍#سید_امیر_حسینی
کلاهها برای دیدن قیمتها از سر میافتد/جهش افسارگسیخته اجارهبها در تهران
🔹با شروع تابستان، نرخها به تدریج در بازار اجاره شهر تهران افزایش یافته و گزارشهای میدانی نشان میدهد، تعیین سقف ۲۵ درصد برای قراردادها نتوانسته سد محکمی در برابر جهش قیمتها باشد.
#زمین_سوخته
🔴آغاز تمهیدات خشکاندن ریشه های فساد در دولت آینده/ گام نخست رئیس جمهور منتخب برای تدوین راهکارهای اصلاح بسترهای فسادزا در دولت
♦️به گزارش روابط عمومی دفتر رئیس جمهور منتخب، آیتالله دکتر سیدابراهیم رئيسی شخصاً اولین جلسه کمیته ای متشکل از روسای دستگاههای نظارتی و اطلاعاتی کشور را تشکیل داد تا پیش از زمان رسمی استقرار دولت جدید، براساس آسیب شناسی ها و تجارب پیشین خود در مبارزه با فساد، راهکارهای اجرایی برای ایجاد تحول در سازوکارهای فسادزای دولت و اقدامات اولویتدار را پیشنهاد نمایند.
♦️تدوین دستورالعملها و ابلاغیههای موردنیاز به منظور اصلاح سازوکارهای اقتصادی فسادآفرین و رانت زا، زمینههای بروز فساد و نیز پیشگیری از وقوع جرم در نظام بانکی، مالیات، گمرک، مناقصات دولتی، قاچاق سازمان یافته و ارایه نقشه راه عملیاتی برای ایجاد شفافیت در نظامات اقتصادی کشور و تحقق سامانه جامع اطلاعات اقتصادی کشور، از جمله ماموریتهای محوله به این کمیته است.
♦️آیت الله رئیسی در ابتدای این جلسه با اشاره به این نکته که یکی از انتظارات مردم از دولت جدید ریشه کنی فساد است، اظهار داشت: آغاز این کار تا زمان استقرار دولت نباید به تاخیر بیفتد و زمینه های آن از الان باید فراهم شود تا در روز نخست تشکیل دولت، اقدامات عینی را آغاز کنیم.
♦️وی ادامه داد: آسیب شناسی های انجام شده توسط دستگاههای نظارتی را ما باید به آسیب زدایی تبدیل کنیم.
♦️رئیس جمهور منتخب با اشاره به حضور روسای دستگاه ها و نهادهای مختلف نظارتی در این جلسه گفت: انتظار بنده از این جلسه با توجه انباشت «تجربه مبارزه با فساد» و داشتن «آسیب شناسی خوب از دستگاههای اجرایی» و «شناخت قابل قبول از بسترهای تولید فساد در دولت» این است که اولا نتایج حاصل از آسیب شناسی دستگاههای اجرایی و اطلاعات خود در خصوص «بسترها»، «ریشه ها» و «گلوگاههای تولید فساد» در دولت را جمع بندی و به ما اعلام نمایید.
♦️دکتر رئیسی در ادامه با تشریح انتظارات دیگر از این کمیته افزود: برای ایجاد تحول در نظام اداری کشور به منظور خشکاندن ریشه های فساد، راهکارهای موثر اجرایی پیشنهاد کنید تا از روز اول استقرار دولت، اقدام و عمل را بدون فوت وقت آغاز کنیم.
♦️در این جلسه حجت الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات، حجت الاسلام حسین طائب رییس سازمان اطلاعات سپاه، مهرداد بذرپاش رییس دیوان محاسبات، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر رییس کمیسیون اصل نود مجلس، فرزاد مخلص الائمه معاون سازمان بازرسی کل کشور کاظم پالیزدار دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به روحیه و منش ضد فساد آیت الله رییسی و اقدامات موثر و امید آفرین وی در قوه قضاییه، دلگرمی و چشم امید مردم به دولت جدید را مورد اشاره قرار دادند و با ارایه گزارشی از حوزه فعالیت و اقدامات نهاد متبوعه خود، پیشنهادات و راهکارهایی را برای برخورد جدی با بسترهای فسادزا در دولت سیزدهم مطرح کردند.
⭕️ «هلیا» به روایت بیگ دیتا
✍🏻معصومه نصیری ـ کارشناس و تحلیلگر رسانه
🔸روز گذشته ویدئوی دختر نوجوانی که در یک نزاع قمه در دست دارد در شبکههای اجتماعی دست به دست شد؛ ویدئویی که از چند جهت مورد توجه کاربران قرار گرفته است. برخی با تکرار عنوان «دهه هشتادیها» سعی در الصاق این رفتار به نوجوانان یک دهه را دارند. برخی این رفتار را به موضوعات سیاسی و اقتصادی پیوند زده و این افراد را خروجی سیستم معیوب میدانند و کمتر کسی تا امروز تحلیل جامعهشناختی- روانشناختی دقیقی از این موضوع که بیش از غیرقانونی بودن، غیرعرفی بودنش موجب توجه افکار عمومی شده را مورد بررسی کارشناسی قرار داده است.
🔻رصد دیتاک از چهار بستر خبر، اینستاگرام، تلگرام و توییتر نیز تاییدکننده دستهبندیهای مذکور است.
📊بر این اساس ۴۰٫۱ هزار توییت نتیجه واکنش اهالی توییتر به این موضوع بوده است. واکنشی که با ۱۳٫۸ هزار ریتوییت و ۲۹۲٫۵ هزار لایک و استفاده از هشتگهای #هلیا، #هلیا_نکن_شر_میشه و #قمه پیگیری شده است.
🔹توییتریها بیش از سایر بسترها با رویکرد طنز به این موضوع پرداختند. از تهدید باشگاه فوتبال برای انتشار قراردادها با چاشنی تهدید به اینکه «اگر قراردادها را منتشر نکنید میگیم هلیا بیاد» تا متن «من انتظار داشتم هلیا با یه بد بد بد قهلم، سر و تهش رو هم بیاره ـ قمه شو در میاره یا ابللفضل» که با ۱۰۳۶۰ لایک، پرلایکترین محتوای توییتر بوده، نمونههایی از واکنش توییتریها بوده است.
📊اما در تلگرام علاوه بر اطلاعرسانی این کلیپ، بیشتر سعی در الصاق این رفتار به دهه هشتادیها صورت گرفته است. نتیجه کنش اهالی تلگرام ۵٫۴ هزار پست با ۲۲٫۵ میلیون بازدید بوده است. پست کانال گیزمیز با متن «چه خبره تو پارکا. این دهه هشتادیا چرا قمه بدستن. تو باید الان دنبال درس و مشقت باشی نه قمهکشی» با ۲۹۳٫۱ هزار بازدید پربازدید ترین محتوای تلگرام بوده است.
📊کنش کاربران اینستاگرام که حول بازنشر و لایک این کلیپ بوده است با ۱٫۸ هزار پست، ۹۹٫۷ هزار لایک و ۹٫۹ هزار کامنت بوده است که تلاش برای پیوند زدن این کلیپ با ضعف سیستم حاکمیت در ابن بستر بیشتر دیده میشود.
📊«هلیا» در بستر خبر با ۶۶۰ محتوا که سهم پایگاههای خبری در آن بیشتر بوده پیگیری شده است.
🔹آنچه بیش از هر چیز درباره رفتار هلیا که برخی آن را نشانگر گونهای نوظهور و البته متفاوت از خشونت در زیرپوست این نسل میدانند، باید مدنظر قرار گیرد، پرهیز از برچسبزنی به او و همسالانش است. رفتار رسانهای ما دقیقا در این نقاط دارای اهمیت است. ما میتوانیم فرد و یک گروه را ذیل یک صفت و رفتار قرار دهیم و آنها را از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل کنیم یا میتوانیم این رفتار را واکنشی هیجانی و از روی ناپختگی معرفی کنیم که امری قبیح است و نه دستمایه طنز و سرگرم شدن. ما باید «رفتار» را تقبیح و علل آن را واکاوی کنیم اما از فرد، نسل و جنسیت صیانت کرده و صفات «ساختارشکن»، «بیفایده» و «ضداجتماعی» را کنار بگذاریم. واکنشی که یک نسل و جنسیت را مورد هجمه قرار دهد قطعا منجر به بازتولید رفتارهای مشابه خواهد شد.
🔴 این 10 نفر 12 هزار میلیارد تومان به بانک سرمایه بدهکارند
🔹 براساس صورت مالی سال 1399 بانک سرمایه، مانده تسهیلات و تعهدات غیرجاری 67 شخص حقیقی و حقوقی در مجموع 21 هزار و 788 میلیارد تومان است.
🔸 از رقم مذکور، نزدیک به 12 هزار میلیارد تومان یا 55 درصد آن مربوط به 10 شخص و شرکت است.
1️⃣ محمود جهانبانی با 3 هزار و 138 میلیارد تومان در رتبه اول بزرگترین بدهکاران این بانک قرار دارد.
2️⃣ پس از آن حسین هدایتی با 2 هزار و 104 میلیارد تومان دوم است.
3️⃣ بهروز ریختهگران با هزار و 303 میلیارد تومان سوم
4️⃣ و سامان مدلل با هزار و 213 میلیارد تومان چهارم است.
5️⃣ حسن شاملویی با 981 میلیارد تومان،
7️⃣ صندوق ذخیره فرهنگیان و گروه مدلل با 959 میلیارد تومان،
8️⃣ احمد حاجی محمدجواد با 648 میلیارد تومان،
9️⃣ محمدجواد اقدامیان با 637 میلیارد تومان،
🔟 شرکتهای بانک سرمایه با 492 میلیارد تومان
💢 و گروه صرافان (محسن) با 475 میلیارد تومان به ترتیب در رتبههای پنجم تا دهم قرار دارند.