💢 پیامدهای استعفای عبدالمهدی در امتداد #فتنه_عراق
✍ روزنه
🔹 در پی حملات اشرار به اماکن سیاسی، نظامی و مذهبی در شهرهای نجف، کربلا و ناصریه که منجر به درگیری شدید و خونریزی شد
🔸 #عادل_عبدالمهدی بعد از پیام #آیتاللهالعظمی_سیستانی، آمادگی خود برای استعفا را رسما اعلان کرد.
🔹 اتفاقی که #مقتدی_صدر از آن بعنوان اولین میوه آشوبهای عراق (که او آن را انقلاب عراق مینامد)، یاد کرد!
🔸 این واقعه زمینهساز فصل جدیدی در سرنوشت عراق خواهد گشود که این پایگاه مهم شیعی را به معرض اهلاک و #خلأ_سیاسی خواهد کشاند.
🔹 باتوجه به عدم اجماع احزاب سیاسی در پذیرش استعفای عبدالمهدی و تشکیل دولت جدید از یک سو و تشدید حملات آشوبگران عراقی به پایگاههای سیاسی، مذهبی و تبدیل آن به اپیدمی در اعتراضات مردمی عراقیها، از دیگر سو، به نظر میرسد مهم ترین پیامدهای حذف عبدالمهدی از عرصه سیاسی، پاشیدگی شالوده نظام سیاسی عراق در مهار فتنه و امتداد درگیریهای خونین در اقصا نقاط عراق و به میدان آمدن لشکر پنهان مثلث #علمانی_ها، #بعثی_ها و #داعشی_ها خواهد بود.
🔸 سابقه سیاسی حوزویا سیاست گریز #حوزه_نجف در دوران معاصر نشان میدهد که نسبت به حریم داری مرجعیت و زعمای تشیع، چندان جدی نیستند و در هنگامه حوادث واقعه، رهبران را تنها خواهند گذاشت (چنان که با آیات حکیم، خوئی و شهید صدر چنین کردند) و در چنین وضعیتی چنانچه حریم مرجعیت اعلا یا حتی اعتاب مقدسه(بعنوان آخرین پناه گاه مردم) شکسته شود
🔹 معلوم نیست چه سرنوشتی در انتظار مردم عراق خواهد بود.
🚩ماله کشی!!!واعظی از واکنش روحانی به حوادث بعد از گرانی بنزین: منظور روحانی «سلب مسئولیت» نبود، «تفویض اختیار» بود /او هم «مانند سایر مسئولان» از خسارات وارد شده به مردم و کشور ناراحت است
رئیس دفتر رئیس جمهوری:
🔹رئیس جمهوری با علم به اینکه اجرای این تصمیم از حساسیت و اهمیت بالایی برخوردار است در چندین جلسهی مربوط به تصمیمگیری و چگونگی اجرای این طرح حضور داشت.
🔹روحانی برای «تسهیل در اجرای طرح و تصمیمگیری درباره زمان اجرای آن»، اختیارات خود را به رحمانی فضلی ( وزیر کشور و رئیس شورای امنیت کشور) تفویض کرد.
🔹روحانی «با نگرانی و حساسیت بسیار بالا» مسائل را زیر نظر داشت و «مانند سایر مسئولان از خسارات مادی و معنوی وارد شده به مردم و کشور» ناراحت است
🔹رئیس جمهوری دستوراتی را نیز در خصوص جبران حداکثری خسارات مادی و معنوی به دستگاههای مختلف داده است
📎🔹️از سوی مقامات کشور و نمایندگان مجلس مطرح شد
واکنشها به اظهارات رئیسجمهور درباره بیاطلاعی از افزایش قیمت بنزین
🔸مقامات کشور و نمایندگان مجلس در واکنش به اظهارات تأملبرانگیز رئیسجمهور درباره بیاطلاعی از افزایش قیمت بنزین تأکید کردند: سخنان روحانی، در شأن رئیسجمهور و مردم نبود.
▫اظهارات تأملبرانگیز روحانی مبنی بر اطلاع نداشتن از زمان آغاز سهمیهبندی و اصلاح قیمت بنزین، با واکنش مقامات و نمایندگان مجلس مواجه شد.
حمیدرضا حاجیبابایی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای اجرای طرح افزایش قیمت بنزین، اقناع عمومی انجام نپذیرفت، عنوان کرد: مردم ایران از این برنامه ناراضیهستند، اما به دلیل فرمایشات رهبر معظم انقلاب و برای دفاع از نظامشان حتی به خیابانها آمدند و بر علیه اغتشاشات راهپیمایی کردند.
حاجیبابایی بر همین اساس، تصریح کرد: در این راهپیمایی اعلام کردند که این به معنای دفاع از کار مسئولان نیست بلکه ما همچنان اعتراض داریم، ما به پشتیبانی از رهبری و خون شهیدان به میدان میآییم؛ این باعث شد در طول چند روز گذشته متأسفانه در نوع گزارشاتی که وزرا دادند، حرمت مردم را نگه نداشتند و مطالبی گفتند که نتوانست اقناع عمومی ایجاد کند.
وی با اشاره به اظهار نظر رئیسجمهور درباره بیاطلاعی از زمان اجرای طرح سهمیهبندی بنزین گفت: این سخن اخیر رئیسجمهور انصافا در شأن رئیسجمهور ایران و ملت بزرگ ایران نبود.
🔹️رویارویی اصلاحطلبان با هاشمی رفسنجانی در مجلس ششم میتواند برای روحانی هم اتفاق بیفتد
🔸نام مجلس ششم با یادآوری اتفاقهای تلخ همراه است. مجلسی که باید بهعنوان خانه ملت نقش کارگشایی داشته باشد در دوره ششم، خود به گرهای در امور کشور بدل شد. عملکرد نمایندگان اصلاحطلب مجلس ششم بود که در اینگونه شدن آن نقش داشت.
▫روزنامه آرمان ملی در ستون سخن روز، در شماره پنجشنبه خود نوشته است: «اظهار عدم اطلاع رئيسجمهور درباره اجراي زمان سهميهبندي بنزين انتقادها و واکنشهاي متعددي را برانگيخت که ضرورت دارد تا نگاهي به روابط متقابل اصلاحطلبان و نقشي که او ميتواند در سپهر سياسي ايفا کند، بيندازيم.»
این نوشتار در ادامه ضمن یادآوری مجلس ششم نوشته است: «اصلاحطلبان در انتخابات مجلس ششم تصميم گرفتند مقابل آيتا... هاشمي بايستند و هرچه در توان داشتند براي تخريب ايشان به کار بستند... پس از مدتها در سال ۱۳۹۲ شاهد اين موضوع بوديم؛ فداکاري و درايت آيتا... هاشمي و ورود او به صحنه انتخابات، پيروزي اصلاحطلبان و جريان سياسي نزديک به آيتا... هاشمي را رقم زد...»
در ادامه این یادداشت میخوانیم: «منصفان بهخوبي ميدانند آقاي روحاني در سايه درايت و حمايت آيتا... هاشمي توانست بر کرسي رياستجمهوري تکيه بزند. آقاي رئيسجمهور بايد تلاش کنند با تبعيت از مشي مصلحانه آيتا... هاشمي از تکرار آنچه اصلاحطلبان در سال ۱۳۷۸ با ايشان انجام دادند، ممانعت کنند. از سوي ديگر اصلاحطلبان نيز نبايد اشتباهات گذشته خود را تکرار کرده و در دام رقيب بيفتند.».
⚠️جمهوری اسلامی لفظی نمیخواهیم!
🔹۴ تیر ۱۳۵۸ | امام خمینی ؛ما که می گوئیم حکومت باید همانطور که اسلامی است محتوایش هم #اسلامی باشد، یعنی هر جا که شما بروید، در هر وزارتخانه ای شما بروید، در هر اداره ای که شما بروید، در هر کوی و برزن و در هر بازار که شما بروید، در هر مدرسه و دانشگاه که بروید آنجا #اسلام و احکام اسلام را ببینید. ما #حکومت_اسلامی خواستیم، ما جمهوری اسلامی لفظی نخواستیم.
⚠️بترسید از #رسوایی!
🔸۶ تیر ١٣۶٠ | امام خمینی ؛ این جمهوری را تضعیفش نکنید. بترسید از آن روزی که این مردم بفهمند در #باطن ذات شما چیست
✦┈┈••✾•🌺•✾••┈┈✦
✨﷽✨
@shakhese. 🌍 🇮🇷🕌
🚩پیشنهاد عجیب مقتدی صدر
🔹رهبر جریان صدر از بیانیه نخست وزیر عراق مبنی بر تصمیمش برای ارائه استعفا به پارلمان پس از بیانیه مرجعیت استقبال کرد.
🔹 مقتدی صدر پیشنهاد کرد برای انتخاب جانشین عادل عبدالمهدی، همه پرسی مردمی برگزار شود و به گفته وی صندوقهای رای در میادین اعتراضات قرار گیرد و نخست وزیر از میان پنج نامزد برای نخست وزیری در این همه پرسی به گفته صدر انتخاب شود.
🔹مرجعیت عالی دینی عراق خواستار دخالت پارلمان برای حل بحران شده بود.
⭕️ مسیح علی نژاد؛ ضدانقلاب خارج نشین : در سال 88 ؛ معصومه ابتکار (معاون اصلاحطلب فعلی روحانی) و نجفی (شهردار اصلاحطلب قبلی تهران) به دیدار کشته شدگان [فتنه 88] میرفتند و اخبار را برای شخصِ من ارسال میکردند تا اطلاع رسانی کنم.
✍ طبق آیه "اذا جاء فاسق بنباء فتبیّنوا" ؛ نظری در مورد این ادعا نمیدهیم، اما #منتظر تایید و یا تکذیب آن از طرف حضرات؛ میمانیم.
#الله_اعلم