🔻سید احسان خاندوزی، عضو هیات علمی دانشکده ی اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی:
حفظ معافیت مالیاتی هنرمندان، خام فروشان، مناطق آزاد و نداشتن مالیات بر عایدی سرمایه، تایید چندباره ای است بر خاستگاه اقتصاد سیاسی آقایان... حتی وقتی صادرات نفت به کف رسیده و تحریم به سقف رسیده باز به طبقات خاص نباید اندک فشاری بیاید.
#یادآر
🔴 ۱۰ خرداد ۸۸ | سایت اصلاحطلب عصر ایران، کابینه احتمالی میرحسین موسوی را منتشر کرد!
♦️ همانطور که مشاهده میشود، کابینهی احتمالی میرحسین موسوی، با کمی اختلاف همان کابینه فعلی دولت روحانی و همچنین اعضای حزب کارگزاران هاشمیرفسنجانی ، به اضافه برخی از اعضای کابینه خاتمی بوده است...
⚠️ به عبارتی، انتخابات ۸۸ فقط ۴ سال، ما را دیرتر به وضعیت فعلی رسانده است.
🔴 تقوای مسوولیت
📝 #سرمقاله روزنامه #صبح نو
🔹تقوای مسوولیت را عموماً در معنای سوءاستفاده نکردن از جایگاه و مقام تعریف کردهاند. این عبارت اما معنای مهمتر دیگری هم دارد. خویشتنداری و خودداری از قرار گرفتن در جایگاهی که صندلیاش برای فرد بزرگتر از خودش باشد؛ جایگاهی که فرد تدبیر و توانایی لازم را برای اداره آن نداشته باشد.
🔸اینجاست که تقوای مسوولیت در بدو امر، اهمیت خود را به رخ میکشد. چه بسا انسانها، شخصیتها و افرادی که اندازه جایگاه و مسند خویش نبوده یا هندسه و تدبیری برای اداره اختیارات محول شده ندارند. در چنین موقعیتهایی است که اخلاق فردی، اجتماعی و دینی به هم میرسند.
🔹کارگزار حکومت اسلامی در وجه اول پذیرش، توانایی و تدبیر و مهارت خویش را برای نشستن بر جایگاه حکومتداری محک خواهد زد.در چنین نگاهی نه تنها امور اجتماعی از دید جهانبینی توحید پنهان نمیماند بلکه اجتماعیترین امور را به فردیترین وجوه اخلاق فردی و شخصی گره میزند.
🔸 درسی که شاید اگر برای داوطلبان ورود به مسوولیت مهم تلقی میشد؛ جلوی بسیاری از ناهنجاریهای بعدی گرفته شده بود. این روزها بازار نامنویسی در انتخابات مجلس دوباره داغ شده. حواسمان به تقوای مسوولیت ثبتنامکنندگان و ثبتنامنکنندگان باشد
🔴 نفوذ فرانسه در لبنان؛ معرفی حزبالله بعنوان «تروریست» در کتاب درسی
♦️شبکه «المنار» گزارش کرد، در یک کتاب جغرافی که در برخی مدارس لبنان تدریس میشود، حزبالله و حماس بهعنوان گروههای تروریستی معرفی شدهاند.
♦️این کتاب بر اساس منابع فرانسوی تهیه شده و در مدارسی استفاده میشود که شیوه تدریس آنها بر اساس شیوه فرانسه است.
🔸لبنان از ۱۹۲۳ تا ۱۹۴۶ تحت قیمومیت فرانسه قرار داشت و هنوز هم ردپا و نفوذ استعمار فرانسه در این کشور دیده میشود.