🚩 فرار سلبریتیها از پاسخگویی با ژست بیانیهنویسی!
🔹بازخوانی دوباره فعالیتهای انتخاباتی سالهای 92 و 96 گواه این واقعیت است که برخی از به اصطلاح سلبریتیها در ایام انتخابات 1392 و 1396 در حمایت از حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سنگ تمام گذاشتند و با شعارها و حضور در کمپین انتخاباتی گوناگون مردم را به انتخاب وی دعوت کردند.
🔹ما گذشت زمان ناکارآمدی دولت در تحقق وعدهها و انجام مطالبات بر زمین مانده مردم را بیش از گذشته آشکارتر ساخته است. این درحالی است که سلبریتیهای مدعی بیتوجه به فشار تحمیلی اقتصادی بر مردم به گشتوگذارهای داخلی و خارجی خود میپردازند و با انتشار فیلمها و تصاویری از سفرهای خارجی و حضور در جشنهای چند ده میلیونی آشکارا به مردم و افکارعمومی دهنکجی میکنند.
🔹این درحالی است که اظهار نظرهای شتابزده و عجولانه برخی از سلبریتی ها در زمینههای گوناگون سیاسی، اقتصادی و فرهنگی علاوه بر این دامنه سواد آنان را نمایان کرده انتقاداتی را از صنف هنرمندان برانگیخته است.
🔴 از خوشحالی مردم نسبت به عدم کاندیداتوری #علی_لاریجانی تا هماهنگی صددرصدی وی با #روحانی
♦️حجتالاسلام "قاسم روانبخش" دبیر هفتهنامه "پرتو سخن" :لاریجانی اگر کاندیدا می شد با شکست مفتضحانه مواجه می شد.
♦️ لاریجانی با رئیس جمهور هماهنگی صددرصدی داشت و در همه گرفتارهایی که کشور در #برجام و موضوعات #اقتصادی فرهنگی داشته، ایشان نقش داشته است.
🔻سید احسان خاندوزی، عضو هیات علمی دانشکده ی اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی:
حفظ معافیت مالیاتی هنرمندان، خام فروشان، مناطق آزاد و نداشتن مالیات بر عایدی سرمایه، تایید چندباره ای است بر خاستگاه اقتصاد سیاسی آقایان... حتی وقتی صادرات نفت به کف رسیده و تحریم به سقف رسیده باز به طبقات خاص نباید اندک فشاری بیاید.
#یادآر
🔴 ۱۰ خرداد ۸۸ | سایت اصلاحطلب عصر ایران، کابینه احتمالی میرحسین موسوی را منتشر کرد!
♦️ همانطور که مشاهده میشود، کابینهی احتمالی میرحسین موسوی، با کمی اختلاف همان کابینه فعلی دولت روحانی و همچنین اعضای حزب کارگزاران هاشمیرفسنجانی ، به اضافه برخی از اعضای کابینه خاتمی بوده است...
⚠️ به عبارتی، انتخابات ۸۸ فقط ۴ سال، ما را دیرتر به وضعیت فعلی رسانده است.
🔴 تقوای مسوولیت
📝 #سرمقاله روزنامه #صبح نو
🔹تقوای مسوولیت را عموماً در معنای سوءاستفاده نکردن از جایگاه و مقام تعریف کردهاند. این عبارت اما معنای مهمتر دیگری هم دارد. خویشتنداری و خودداری از قرار گرفتن در جایگاهی که صندلیاش برای فرد بزرگتر از خودش باشد؛ جایگاهی که فرد تدبیر و توانایی لازم را برای اداره آن نداشته باشد.
🔸اینجاست که تقوای مسوولیت در بدو امر، اهمیت خود را به رخ میکشد. چه بسا انسانها، شخصیتها و افرادی که اندازه جایگاه و مسند خویش نبوده یا هندسه و تدبیری برای اداره اختیارات محول شده ندارند. در چنین موقعیتهایی است که اخلاق فردی، اجتماعی و دینی به هم میرسند.
🔹کارگزار حکومت اسلامی در وجه اول پذیرش، توانایی و تدبیر و مهارت خویش را برای نشستن بر جایگاه حکومتداری محک خواهد زد.در چنین نگاهی نه تنها امور اجتماعی از دید جهانبینی توحید پنهان نمیماند بلکه اجتماعیترین امور را به فردیترین وجوه اخلاق فردی و شخصی گره میزند.
🔸 درسی که شاید اگر برای داوطلبان ورود به مسوولیت مهم تلقی میشد؛ جلوی بسیاری از ناهنجاریهای بعدی گرفته شده بود. این روزها بازار نامنویسی در انتخابات مجلس دوباره داغ شده. حواسمان به تقوای مسوولیت ثبتنامکنندگان و ثبتنامنکنندگان باشد
🔴 نفوذ فرانسه در لبنان؛ معرفی حزبالله بعنوان «تروریست» در کتاب درسی
♦️شبکه «المنار» گزارش کرد، در یک کتاب جغرافی که در برخی مدارس لبنان تدریس میشود، حزبالله و حماس بهعنوان گروههای تروریستی معرفی شدهاند.
♦️این کتاب بر اساس منابع فرانسوی تهیه شده و در مدارسی استفاده میشود که شیوه تدریس آنها بر اساس شیوه فرانسه است.
🔸لبنان از ۱۹۲۳ تا ۱۹۴۶ تحت قیمومیت فرانسه قرار داشت و هنوز هم ردپا و نفوذ استعمار فرانسه در این کشور دیده میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خانم فرماندار شهر قدس است که با این لحن مغرورانه میگوید دستور تیر و کشتار داده است!
مگر شما چهکاره هستید و یا فرمانداری پایگاه نظامی است که چنین دستوری بدهید!؟
پ.ن: البته حتی به اذعان همین شخص، مقام ارشد پلیس هم دستور شلیک نداده بوده است
🔻کارن همایونفر: چرا ایران را سیاه میکنیم؟ سیاهکار خود ماییم
«کارن همایونفر» آهنگساز برجسته کشور:
🔹چرا ایران را سیاه میکنیم. سیاه خود ماییم. سیاهکار خود ماییم که در زندگی روزمره در رفتار اجتماعی، در حفظ حق شهروندی دیگران یک لحظه هم با خودمان روراست نیستیم. این اعتراضات و بیانیههای ظاهری و عوامفریب لیاقت خودمان است.
🔹در صفحهات اعتراض میکنی اما یک و نیم میلیارد دستمزد برای ۱۰ روز میگیری و الان هم از دست شوخی زشت شهروند البرزی با کودکی که در سطل زباله انداختند گله میکنی؟
🔹دوست عزیزی که همزمان هم با ایران اینترنشنال و «منو تو» مصاحبه میکنی بعدش هم با تلویزیون داخل، ۱۲ میلیارد با شهرداری قرارداد میبندی حق نداری بیانیه در مورد مردم بدهی.
🔹ایران اگر سیاه است تو سپیدش کن. شما که عاشق کلید بودی احتمالا اکنون فهمیدهای سوراخ کلید کجا بود. دقیقا کجا بود؟
🔹ایران اگر سراسر سیاه و ویران شود باز مردم اینجا هستند شما که پاسپورتت آماده است برو. اینجا هوا هم نباشد من خفگی را با جان میپذیرم.
🔴در انتخابات مجلس شرکت نمیکنم
حشمت الله فلاحت پیشه، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
🔹نگران هستم در انتخابات بعدی به جای نخبهگزینی شاهد نوچه گزینی باشیم
🔹مجلس در حد جایگاهی که برایش تعریف شده باید پاسخگوی عملکرد خود باشد/ از لاریجانی گله مندم
🔹ضعف جریان مجلس به هیات رئیسه برمی گردد
🔹برخی نهادها در کار مجلس مزاحمت ایجادمی کنند
دنیا طلبی و مال دوستی قوم یهود در طول تاریخ
🔹شیخ طبرسی در تفسیر خویش بیان میکند: #یهود به علمای خود اموال زیادی میدادند تا مطالب #تورات را که به ضرر مادی يهود بود تحریف کنند.
🔶«ژرژ لامبلن» در کتاب «اسرار سازمان مخفی يهود» نقل میکند: «جهان در خطر غم انگیز جنگی است که اولاد #اسرائیل برای از بین بردن افراد بشر طرح نمودهاند.»
🔹« #آدولف_هیتلر » در کتاب «نبرد من» مینویسد: «در اثر تحقیقات خود نام بسیاری از #یهودیان را در رأس کارخانجات و تهیه کنندگان مواد کثیف و آلوده به دست آوردم. غالب قرصهای مسکّن و داروهای تقلبی و حتی مواد غذایی مسموم به دست آنها تهیه میشد.»
🔴موسوی و خاتمی مأمور براندازی اصلاحات
🔹بیانیه موسوی که حاکمیت را با رژیم طاغوت و آبان ۹۸ را با شهریور ۵۷ –چندماه مانده به سقوط- قیاس کرده اصلاحطلبان را بر سر دوراهی سرنوشتسازی قرار داده است.
🔹بخشی از بدنه نخبگانی و فعالان سیاسی حامی او مانند علی ربیعی، بیژن زنگنه و... امروز در دولت هستند و بیانیه وی را علیه خود تصور میکنند و برخی دیگر نیز در مجلس که آنها هم این همه تندی را نمیپسندند.
🔹یکی، دو واکنش اخیر برخی فعالان سیاسی اصلاحطلب هم از قضا تاییدکننده همین وضع است.
🔹احمد زیدآبادی که برای تحلیل این بیانیه در قامت قیاس آن با متن منتشرشده از سوی مهدی کروبی برخاست و نوشت کروبی با دعوت اعضای حزب اعتماد ملی برای شرکت در انتخابات بهدنبال ماندن در حاکمیت است اما بیانیه میرحسین موسوی مبهم و بدون استراتژی نوشته شده است.
🔹اگر دقت کنیم میبینیم میرحسین موسوی همچنان گمان میکند آلترناتیو نظام است و هرچه فضا را تند کند میتواند موقیعت خود را در آینده کشور بهبود بخشیده و شاید روزی بهعنوان سردمدار اعتراضات بر نظام غلبه کند. /فرهیختگان
🔴صدای آبان را باور کنیم یا عشق و حال در سواحل کانادا را؟
حامد بهداد که بیانیه #صدای_آبان۹۸ را منتشر کرده است، دقیقا در اوج مشکلات مردم در ماجراهای بنزینی در سواحل سانتا مونیکای کانادا حضور داشت و در همان زمان نوشته بود:
🔹سوار ماشين شديم و رفتيم براى فيلمبردارى كنار ساحل سانتا مونيكا.
🔹كار كه تموم شد با يه توپ واليبال كه از قبل تو صندوق عقب ماشين بود شروع كرديم به بازى.يكىمون اضافه وزن داشت يكى چلاق بود يكى بازىش گند بود. خنديديم.
🔹كم كم هوا خنك شد و برگشتيم سمت خونههامون. دلم میخواست يه سوپ داغ بزنم حالم جا بياد. سردم بود. بچهها وقت نداشتن. نخود نخود شد و هر كى رفت سى خود. / فرهیختگان
چهار دوره نشستن بر کرسی وزارت نفت بدون احداث حتی یک پالایشگاه
🔹در طول چهار دوره ریاست «زنگنه» در وزارت نفت هیچ پروژه پالایشی کلید نخورده است. در نتیجه با اعمال تحریمهای نفتی آمریکا، وزارت نفت حتی در خامفروشی نفت نیز دچار مشکل شده و دولت را با کسری بودجه ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی مواجه کرده است.
🔸از مجموع ۹ پالایشگاه نفتی در کشور، ۷ پالایشگاه برای قبل از انقلاب بوده و تنها ۲ پالایشگاه بعد از انقلاب در دوره وزارت غلامرضا آقازاده در «دولت سازندگی» احداث شده است که این موضوع به خوبی بیانگر غفلت وزارت نفت از پالایشگاهسازی است.
🔴 رئیس مجلس آینده
✍🏻 #حمید_رسایی
1️⃣ هاشمی رئیس مجلس بود، رئیس جمهور شد. اطرافیان ناطق را وهم برداشت که هرکس رئیس مجلس باشد، رئیس جمهور میشود.
🔺احمدی نژاد شهردار بود، رئیس جمهور شد. اطرافیان قالیباف گفتند هرکس شهردار باشد، رئیس جمهور میشود.
🔺لاریجانی نماینده قم و بعد #رئیس_مجلس شد، حالا برخی اطرافیان کاندیداها فکر میکنند راه ریاست مجلس از قم است.
2️⃣ دوستان سیاسی، مراقب بهبه و چهچه اطرافیان باشیم. تعیین #رئیس_مجلس، آن هم قبل از ثبت نام! فکر نمیکنید این توهین به نمایندگان #مجلس_یازدهم و همراه با نتیجه عکس باشد.
🔺رئیس مجلس را نمایندگان مجلس بعد انتخاب میکنند. اول وارد مجلس شوید، بعد مقاله بنویسید. رئیس مجلس شدن مقدماتی و لوازمی دارد که هیچ کدامش، نمایندگی از شهرخاص نیست.
🌙🔴🌎 ایندیپندنت فارسی: جوزپ بورل، مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا که چهره ای چپ گرا و ضد آمریکایی به شمار می رود، آشکارا حمایت خود را از سیاستهای جمهوری اسلامی اعلام کرده است.
▪️او موضعگیریهای تندی علیه اسرائیل که جمهوری اسلامی خواستار نابودیاش است، داشته و در عین حال از معدود مقامات اروپایی است که چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را در توییترش به مقامات تهران تبریک گفته است.
▪️او در این توییت به این نکته اشاره میکند که قبل از انقلاب نرخ بیسوادی بسیار بالا و نرخ اشتغال زنان بسیار پایین بود. او همچنین از دستاوردهای ۴۰ ساله جمهوری اسلامی تقدیر کرده است.
💢 تقوای مسئولیت
🔹تقوای مسوولیت را عموماً در معنای سوءاستفاده نکردن از جایگاه و مقام تعریف کردهاند. این عبارت اما معنای مهمتر دیگری هم دارد. خویشتنداری و خودداری از قرار گرفتن در جایگاهی که صندلیاش برای فرد بزرگتر از خودش باشد؛ جایگاهی که فرد تدبیر و توانایی لازم را برای اداره آن نداشته باشد.
🔸اینجاست که تقوای مسوولیت در بدو امر، اهمیت خود را به رخ میکشد. چه بسا انسانها، شخصیتها و افرادی که اندازه جایگاه و مسند خویش نبوده یا هندسه و تدبیری برای اداره اختیارات محول شده ندارند. در چنین موقعیتهایی است که اخلاق فردی، اجتماعی و دینی به هم میرسند.
🔹کارگزار حکومت اسلامی در وجه اول پذیرش، توانایی و تدبیر و مهارت خویش را برای نشستن بر جایگاه حکومتداری محک خواهد زد.در چنین نگاهی نه تنها امور اجتماعی از دید جهانبینی توحید پنهان نمیماند بلکه اجتماعیترین امور را به فردیترین وجوه اخلاق فردی و شخصی گره میزند.
🔸 درسی که شاید اگر برای داوطلبان ورود به مسوولیت مهم تلقی میشد؛ جلوی بسیاری از ناهنجاریهای بعدی گرفته شده بود. این روزها بازار نامنویسی در انتخابات مجلس دوباره داغ شده. حواسمان به تقوای مسوولیت ثبتنامکنندگان و ثبتنامنکنندگان باشد!
"روزنامه صبح نو"
🔴 ساز امروزِ سینهچاکان دیروز
✍🏻 #حسین_شریعتمداری
🔹آشوبهای اخیر در ایران، لبنان و عراق اگرچه با یکدیگر تفاوتهایی دارند و مخصوصا این آشوبها در ایران با توجه به سه علت، برخورداری از رهبری حکیم و الهی، ثبات مثالزدنی و منحصر به فرد نظام و هوشیاری آمیخته به تجربیات مشابه مردم، راه به جایی نمیبرد و ناکام مانده است ولی آشوبهای یاد شده فرمول مشترکی دارند. دقیقاً مانند کودتاهای مخملی و رنگی که فرمول مشترکی داشتند و در ایران اسلامی به همان سه علت مورد اشاره با شکست روبهرو شد.
🔺یکی از مراحل اصلی در فرمول اخیر آشوبها، وادار کردن مسئول اجرایی کشور هدف (نخستوزیر یا رئیسجمهور) به کنارهگیری و استعفاست. این حالت از نگاه طراحان آشوب یک گام بلند به سوی اهداف آنان است چرا که از این طریق ضمن آنکه پیادهنظام خود را به ادامه آشوب و آتشافروزی ترغیب کرده و امیدوار میسازند، کشور هدف را نیز با بحران ناشی از بیسر بودن قوه اجرایی روبهرو میکنند! باید به این نکته توجه داشت که آشوبگران در قد و قوارهای نیستند که بتوانند با توسل به زور، نخستوزیر یا رئیسجمهور کشور هدف را وادار به کنارهگیری کنند، بلکه معمولاً این کنارهگیری به توصیه دلسوزان فریبخورده و یا نفوذیهای حریف صورت میپذیرد و رئیس قوه اجرایی با این تصور (بخوانید توهم) که استعفا و کنارهگیری او آتش فتنه را خاموش کرده و یا به خاموشی آن کمک میکند، دست به استعفا میزند، بیخبر و غافل از آنکه با کنارهگیری خود آتش فتنه و آشوب را تیزتر و مدیران فتنه را به ادامه آشوب و تخریب امیدوارتر میکند! توجه به این نکته نیز ضروری است که در فرمول آشوبهای اخیر برای کارآمدی و یا ناکارآمدی رؤسای قوه مجریه حسابی باز نشده است بلکه کنارهگیری آنها نقطه مطلوب مدیران آشوب است، خواه کارآمد و مورد قبول مردم باشند و خواه اینگونه نباشند.
🔹طراحان آشوب در لبنان با بهرهگیری از نفوذیها توانستند نخستوزیر این کشور را به کنارهگیری وادار کنند و در عراق این بخش از فرمول آشوب را با استفاده از اطرافیان سادهاندیش انجام دادند و عادل عبدالمهدی نخستوزیر این کشور را به نقطه استعفا کشاندند!
🔺شواهد فراوانی در دست است که این روزها در ایران اسلامی نیز یک جریان مرموز و آلوده به وطنفروشی همان فرمول دیکته شده مدیران آشوب را در دست گرفته و به بهانه ناکارآمدی دولت -که البته خالی از واقعیت هم نیست- خواستار کنارهگیری رئیسجمهور از مسئولیت هستند. آنچه این جریان آلوده دنبال میکند و تابلویی که بلند کرده است، دقیقاً و بیکم و کاست همان فرمول دیکته شده مدیران بیرونی آشوبهای اخیر است. نگاهی به کارنامه افراد حاضر در جریان مورد اشاره و سوابق شناخته شده آنان در پادویی بیگانگان و خیانت به مردم این مرز و بوم که حضور آنها در فتنه آمریکایی-اسرائیلی ۸۸ فقط یکی از دهها نمونه آن است، به وضوح نشان میدهد که بار دیگر نسخه دیکته شده دشمن را به صحنه آوردهاند. درخور توجه آنکه این جریان کمشمار و پُر ادعا در حالی با تکیه بر ناکارآمدی دولت ساز کنارهگیری آقای روحانی را کوک کردهاند که تا همین دیروز از طرفداران سینهچاک دولت بودند! و مخالفخوانی امروز آنها تنها میتواند نشانه آن باشد که این روزها دستورالعمل جدیدی دریافت کردهاند!
🔹این نکته نیز گفتنی است که اگرچه دولت آقای روحانی طی ۶ سال و چند ماهی که از عمر آن میگذرد کارنامه مطلوب و قابل قبولی نداشته است ولی جریان آلوده مورد اشاره در مخالفت اخیر خود با ایشان، ساز دیگری را مینوازد و دام تازهای پیش پای جناب رئیسجمهور پهن کرده است.
🔺و بالاخره منظور از وجیزه پیش روی شناخت بیشتر پیادهنظامهای داخلی دشمن است وگرنه دشمنان بیرونی و دنبالههای داخلی آنها به خوبی میدانند که در مَثَل پشهای را میمانند که روی درخت خرما نشسته بود و هنگام برخاستن به درخت گفت، خود را محکم نگاهدار که عزم برخاستن دارم! و درخت با تعجب پرسیده بود؛ مگر آمده بودی؟!