🔴دخالت برخی نمایندگان مجلس در روند انتصابات دولت/ شورای نگهبان به خروج نمایندگان از وظایف قوه مقننه رسیدگی کند
♦️پس از رای اعتماد مجلس به کابینه سیزدهم، روند بررسی گزینههای استانداری در سراسر کشور آغاز شد. در همین راستا دولت به جهت دریافت مشورت گروههای مختلف مردم و اقشار موثر در استانها، از مسیرهای متعددی تلاش کرد تا نظرات و دیدگاههای گوناگون در خصوص مصادیق و گزینههای استانداری را جمع آوری و بررسی کند.
♦️در این بین اما به نظر میرسد که امر برای برخی نمایندگان مجلس مشتبه شده و به جای ارائه مشورت، سعی در تعیین تکلیف برای انتصابات دولت دارند. این افراد با اعمال نفوذ و لابیهای پشت پرده سعی دارند تا در برابر انتصاب گزینههای جوان و انقلابی مانعتراشی کرده و با پنهان شدن پشت توجیهاتی همچون نظر مردم، گزینههای خاص و مورد حمایت اقلیتهای سیاسی خود را به دولت تحمیل کنند.
♦️این فشارها و دخالتهای فراقانونی تا حدی پیشرفت کرده است که رئیس مجمع نمایندگان یک استان جنوبی تهدید کرده که منتخبان این استان در مراسم معارفه استاندار جدید که از میان گزینههای مورد نظر آنان نبوده، شرکت نخواهند کرد!
♦️این فرد حتی تهدید کرده است که در صورت سفر رئیس جمهور به این استان، نمایندگان او را همراهی نخواهند کرد «مگر آن که دولت در تصمیم خود تجدیدنظر کند»!
♦️این اقدام برخی نمایندگان علاوه بر اینکه به وضوح نوعی سهمخواهی و فشار برای زد و بند بوده، دخالتی صریح و غیرقانونی در وظیفه قوه مجریه از سوی نمایندگان و در تناقض مستقیم با اصل تفکیک قوا در قانون اساسی است.
♦️به نظر میرسد نهادهای نظارتی و به ویژه شورای محترم نگهبان باید این دسته از تحرکات نمایندگان را با دقت رصد کرده و چنین رفتارهایی را که مصداق بارز نقض قانون اساسی است را در بررسی صلاحیت چنین افرادی به طور جد لحاظ کنند.
🔴 مقصر حمله صدام هم امام شد!
🔹 سایت انصاف نیوز، از رسانههای اصلاحطلب ایران، با انتشار یادداشتی از یک روزنامهنگار اصلاح طلب، از قول مهدی بازرگان تلویحاً مدعی شده که نوع رفتار ایران پس از انقلاب اسلامی با عراق و نیز واکنش امام خمینی باعث حمله عراق به ایران شده است!
🔹در یادداشت منتشر شده در این سایت به قلم ابوالفضل نجیب، نویسنده از ملاقات خصوصی خود با مهدی بازرگان در خلال یک سفر به کاشان در عاشورای سال ۵۹ مینویسد: «مهمترین سؤالی که از بازرگان پرسیدم درباره آغازکننده جنگ بود.» جواب سؤال او البته روشن است؛ ایران به عراق حمله کرد یا عراق به ایران؟ چرا چنین سؤالی طرح میشود در حالی که حتی سازمان ملل هم عراق را آغازگر جنگ شناخت؟
🔴 اصلاح طلبان هنوز هم از سیاست خارجی صحبت می کنند!
🔹 قاسم محبعلی، از سیاستمداران اصلاح طلب در گفت و گو با روزنامه شرق نسبت به سفرهای وزیر امورخارجه کشورمان واکنش نشان داده است. او مدعی شده دولت رئیسی در سیاست خارجی درحال آزمون و خطاست و تجربه های شکست خورده را تکرار می کند. او همچنین گفته است دولت نه توان دیپلماتیک دارد نه فهم درستی از مسائل بین الملل.
🔻چرا محبعلی پاسخ نمی دهد که نتیجه ی راه دولت و وزیر امورخارجه مورد حمایت او بعد از ۸ سال چه شد؟ چرا دولت روحانی ۸ سال راه شکست خورده را پیمود و در آخر زندگی مردم را به بازی گرفت؟ نتیجه کسانی که مدعی بودند استاد دیپلماسی هستند این شد که برجام را نخوانده امضا کرده و خسارات جبران ناپذیری را به کشور تحمیل کردند.
بغداد کنترل لازم بر اقلیم کردستان را ندارد
🔺 رحیم پور معاون پیشین وزارت خارجه ایران: اقدام ترکیه در لشکرکشی به خاک عراق در مقابل تروریست ها برای حفظ تمامیت ارضی خود، یک نمونه از استفاده از حق دفاع مشروع است
🔺 با توجه به وضعیت عراق انتظار برخورد مناسب با گروهک های مسلح از طرف دولت مرکزی انتظاری بیهوده است
🔺 وقتی دولت مرکزی قادر به کنترل شرایط نیست در واقع مطابق توافقات به ما این اجازه را می دهد که با استفاده از ابزارهای نظامی و امنیتی از تمامیت ارضی خود دفاع کنیم
🔴 کارنامه عجیب ناجا
🔹 نیروی انتظامی هم مشکلات متنوع و انبوهی دارد: کمبود نیروی انسانی، کسر بودجه و عدم امکانات و هم وظایف انبوه و متنوعی: مرزبانی، مبارزه با مواد مخدر، راهور، گذرنامه، مبارزه با سرقت و قتل و شرارت، پلیس فتا، امنیت اجتماعی، پلیس اماکن، مقابله با قاچاق کالا و ...
🔹اما آمارها و مشاهدات میدانی نشان میدهد ناجا در انجام برخی از این وظایف (مثلا تعیین تکلیف پروندههای قتل و دستگیری قاتلین) به موفقیتهای قابل توجهی رسیده و انجام بعضی از وظایفش را عملا رها کرده (مثل مقابله با منکرات و جریان سازمان یافته ترویج بیحجابی و بیعفتی یا مقابله با روزهخواری)
🔹 به نظر میرسد ناجا برای انجام برخی از وظایفش (مثلا ایجاد امنیت اجتماعی و مقابله با جریان روزافزون کشف حجاب) نه تمایلی دارد و نه انگیزهای و به همین خاطر مرتب بهانه میآورد و از تنهایی در این مسیر مینالد و لزوم کار فرهنگی و هماهنگی ۲۶ دستگاه مسئول در این زمینه را یادآوری میکند و ...
🔹 اما همین ناجا در مورد انجام برخی از وظایفش هم انگیزه دارد و هم تمایل و تخصص (مثلا دستگیری قاتلین و سارقین مسلح) و هیچگاه عدم همکاری و هماهنگی سایر دستگاهها (قوه قضائیه و ...) را بهانه نکرده تا قاتلین و سارقان را دستگیر نکند و بهانه نیاورده که سرقت و قتل ریشه در ضعف فرهنگی دارد و باید با کار فرهنگی مقدار چنین جرائمی را کاهش داد و ...
🔹 بیعلاقگی و عدم تمایل ناجا به ایجاد امنیت اجتماعی و اخلاقی در جامعه و مقابله با باندهای سازمان یافته ترویج بیحجابی و بیعفتی و کشف حجاب و ... در طول سه دهه گذشته بر آگاهان امر مخفی نبوده و نیست و جالب اینجاست که فرماندهی کل نیروهای مسلح، طی بیست سال اخیر، ایجاد امنیت اخلاقی و حفاظت از ارزشهای دینی و اجتماعی را بالاترین وظیفه نیروی انتظامی دانستهاند!
▪️وضع فعلی جامعه و عدم امنیت اجتماعی برای مومنان و افرادی که به دنبال زندگی سالم و بدون فساد برای خود و نسل آینده هستند نکتهای نیست که قابل مخفی کردن باشد: در دو دهه اخیر از کوه و جنگل و دریا و بوستانهای عمومی و مراکز خرید گرفته تا مناطق آزاد و گردشگری و ... به تصرف بیحجابان و مروجان بیعفتی و سگهایشان درآمده و دیگر جایی برای تفریح و حضور سالم خانوادهها و افراد متشرع باقی نمانده و ناجا هم در تمام این مدت منتظر هماهنگی سایر دستگاهها بوده و لزوم کار فرهنگی برای ایجاد امنیت اجتماعی را یادآوری کرده اما برای حرکتی جدی در جهت ایجاد امنیت اخلاقی وارد میدان نشده است!
❇️ بر خلاف تصور ناجا، مهار موج ویرانگر ناامنیهای اخلاقی و اجتماعی ممکن است و نیازی به بودجه و نیروی فراوان ندارد اما مشکل اینجاست که فرماندهان ناجا در تمام این سالها فرصتی برای شنیدن راهکارهای پیشنهادی نداشته و به صورت رفع تکلیف با این ماموریت بسیار مهم برخورد کردهاند.
❇️ ناجا در این مقوله دو راه بیشتر ندارد: یا با مشاوره و همفکری با اساتید و عالمان انقلابی و حساس به این معضل، روشهای انتظامی مقابله با مفاسد اجتماعی و اخلاقی را بیابد و بکار بندد
و یا این که از انجام این ماموریت استعفا کند و از مقامات مافوق بخواهد که ماموریت دفاع از ارزشها را به نهاد یا دستگاه دیگری بسپارند.
✍️ دکتر کوشکی
📍 *خبر خوش برای کارگران هفت تپه*
در جلسه ای با حضور معاون اول رئیس جمهور و دادستان کل کشورمصوب شد
*مدیریت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد/ پرداخت معوقات وحقوق پرسنل و کارگران با همکاری بانک ها*
در جلسه ای به ریاست معاون اول رئیس جمهور نسبت به تعیین تکلیف شرکت کشت و صنعت هفت تپه اقدام شد و مدیریت این مجموعه عظیم به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار گردید.
در این نشست که امشب با حضور دکتر محمد مخبر و نیز دادستان کل کشور ، وزرای امور اقتصاد و دارایی ، صنعت ، معدن و تجارت ، جهاد کشاورزی ، تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، دادگستری ، معاون حقوقی رئیس جمهور، استاندار خوزستان و رئیس سازمان خصوصی سازی و مدیران عامل بانک های ذیربط برگزار شد ، با توجه به تخصص ، ارتباط و اهمیت شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ، مدیریت شرکت نیشکر هفت تپه از طرف سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به این شرکت سپرده شد.
اعضا همچنین با تاکید بر شفاف شدن حساب ها ، بدهی و همچنین ارزش این شرکت در مدت ۳ ماه ، تسویه ارزش شرکت کشت و صنعت هفت تپه را تصویب کردند.
پرداخت تسهیلات جدید از سوی بانک های ملی و صادرات برای تسهیل امور شرکت هفت تپه و پرداخت معوقات به ویژه پرداخت حقوق پرسنل ، دستمزد کارگران و تامین هزینه های جاری آن و همچنین امهال بدهی های این شرکت از دیگر مصوبات مهم این جلسه بود.
🔴میرکاظمی: اصلاح ساختار بودجه دو ماه است کلید خورده
رئیس سازمان برنامه و بودجه:
🔹 آنچه توافق شده این است که ادامه روند گذشته به صلاح کشور نبوده و باید طرحی نو را پیش بگیریم.
🔹 اصلاح ساختار بودجه دو ماه است در سازمان شروع شده و ما به دنبال تبدیل بودجه نویسی بر مبنای ردیف به بودجه نویسی مبتنی بر برنامهها هستیم.
🔹 رشد اقتصادی و ثبات اقتصادی از مهمترین محورهای ما در اصلاح ساختار است.
🔹 همکاری خوبی بین دولت و مجلس کلید خورده و ان شاءالله ساختار بودجه به شکل احسن اصلاح میشود.
🔹 مشکلاتی در زندگی مردم وجود دارد و ما در تلاش هستیم تا آنها را مرتفع کنیم.
🔹 مدیریت تورم و به گردش درآوردن چرخههای اقتصادی در اولویت ماست.
🔹 در کنار مذاکرات خارجی اقدامات داخلی برای بهبود زندگی مردم با جدیت دنبال میشود.