استادرحیمپورازغدی - almenhaaj .mp3
2.93M
#استادرحیمپورازغدی
پدر مادرهایی در آخرالزمان که پیامبرﷺ
از آنها بیزار است....
حتما گوش بدید 🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرار مجری شبکه آمریکایی بعد از انفجار در کییف
🔹«چارلی دیآگاتا» مجری شبکه سیبیاس در حال گزارشدادن از پایتخت اوکراین بود که وقوع دو انفجار که باعث روشنشدن آسمان کییف شد، او را فراری داد.
🔰 #تحلیل_و_تبیین | اوکراین ویترینی از استانداردهای دوگانه غرب
🏷 سخنان سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان
🔻 در اوکراین یک نبرد نظامی کلید خورده است. امریکا بهجز ورود به جنگ هر کاری بتواند انجام میدهد از محاصره و تحریم تا بازکردن در به روی مبارزان داوطلب. زمان حمله امریکا به افغانستان جهان با آمریکا چگونه رفتار کرد؟
🔹️آمریکا، عراق را هدف قرار داد. آن را ویران ساخت و صدها هزار نفر را به قتل رساند. آمریکاییها، افغانستان را نیز ویران کردند و حداقل دهها هزار نفر را قتلعام ساختند. در این شرایط، جهان چگونه با آمریکا رفتار کرد؟
🔹️ افغانستان ۷ میلیارد دلار در آمریکا داشت. بایدن ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار از مبلغ مذکور را به قربانیان انفجارهای ۱۱ سپتامبر هبه کرد. گناه مردم افغانستان چیست؟ ملت افغانستان، نیویورک را منفجر کردند که امروز تاوان آن را پس بدهند؟
🔹️ آمریکا مسئول حوادث کنونی است. این آمریکا بود که با اقدامات تحریکآمیز خود، تحولات را به این سمتوسوی سوق داد. آمریکا هیچ کمکی برای حلوفصل دیپلماتیک بحران ایجادشده ارائه نکرد.
11.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به سبک نیروهای ویژه "رضوان"؛
🎥 انصارالله برای صهیونیستها خط و نشان کشید
🟦 سازمان آموزش و تمرین ارتش وابسته به الاعلام الحربی یمن با انتشار فیلمی تمرینات نیروهای ویژه انصارالله را به تصویر کشید.
🔹 در این فیلم که از تصویربرداری و صداگذاری مناسب استفاده شده است، مقاومت یمن تواناییهای خود را به رخ صهیونیستها و ائتلاف متجاوز کشیده است.
ابهامات اجرایی 8 دستور خودرویی رئیسی!
🔹رئیس جمهور در بازدید سرزده از ایران خودرو 8 دستور برای تحول در صنعت خودرو صادر کرد، دستوراتی که اجرای آن ها با توجه به تعارض منافع خودروسازان و دلالان، زیان انباشته خودروسازان و نامشخص بودن سازوکار تحقق دستورات با تردیدهایی مواجه است.
🔸دستورات مصداقی، جزئی و مشخص رئیس جمهور برای تحول در صنعت خودرو، حکایت از عزم جدی دولت برای اصلاح و بهبود در این صنعت دارد. با این حال و با توجه به وضعیت کنونی صنعت خودرو، می توان گفت در صورت تحقق حتی دو بند از دستورات می توان چشم اندازی تحولی در این صنعت را شاهد بود.
لاوروف: آمریکا دنبالهرو ناپلئون و هیتلر است
🔹زمانی ناپلئون و هیتلر قصد داشتند اروپا را مطیع خود کنند و اکنون آمریکاییها (اروپا) را مطیع خود کردهاند.
🔸ناتو بهطرزی لجوجانه به دنبال حفظ برتری خود در همه زمینهها هستند و غرب میخواهد ثابت کند ناتو نظم در اروپا را دیکته میکند.
🔹ما از سوی ناتو یا غرب هیچ ابتکار و طرحی برای مذاکره بر اساس احترام متقابل نشنیدهایم.
۵۸ درصد کارخانههای در تملک بانکها غیرفعال شدند
بررسیها نشان میدهد در حال حاضر از ١٨٣٩ واحد تولیدی در تملک بانکها، ۵٨ درصد از این واحدها تعطیل و غیرفعال هستند.
بانک ملی با ٢۵۵ مورد تعطیلی، ملت با ٢١۵ مورد، صادرات با ١٣٠ مورد، تجارت با ١٢٢ مورد، سپه با ١١٩ مورد، صنعت و معدن با ۶۴ مورد، توسعه تعاون با ۶٣ مورد، کشاورزی با ۵٩ مورد، رفاه کارگران با ١٧ مورد، اقتصادنوین با ١۵ مورد، سرمایه با ١٠ مورد، پاسارگاد و بانک شهر با ٢ مورد، توسعه صادرات، آینده و دی نیز هرکدام با یک مورد تعطیلی، به ترتیب بیشترین واحدهای تولیدی تملک شده تعطیل و غیرفعال را دارند.
گرچه دلیل تعطیلی همه این واحدها بانکها نیستند و ممکن است افراد متقلب نیز وامهای دریافتی را صرف امور غیرتولیدی کنند و واحد تولیدی را به تعطیلی بکشانند.
آمریکا با شرایط ایران موافقت کرده است
خوش چشم مشاور تیم مذاکره کننده در وین:
🔹سرانجام، پس از یک موج ناموفق عملیات روانی، نشانه هایی وجود دارد که بحران اوکراین، آمریکا را مجبور به عقب نشینی از رویکرد تشدیدکننده خود در گفتگوهای وین برای تن دادن به شرایط درخواستی ایران برای توافق کرده است.
🔸در هر صورت، اکنون یک نقطه عطف برای این آخر هفته در افق به نظر می رسد.
🔴 جزیره تایوان، میدان رویارویی آمریکا و چین می شود؟
👤 #علیرضا_تقوینیا
🔹️ جمهوری خلق چین ( حزب کمونیست ) جزیره تایوان را جزو مناطقی می داند که باید حاکمیت این نظام سیاسی بر آن اعمال شود اما غرب گرایان و به خصوص ایالات متحده با پشتیبانی از تایوان با این ادعای چین مخالفند .
🔸️ کمونیست ها با رهبری مائو تسه تونگ از سال ۱۹۴۹ با شکست ناسیونالیست ها به رهبری "چیانگ کای شک " بر تمام جغرافیای چین سیطره یافتند و نیروهای جمهوری چین به جزیره تایوان عقب نشینی کردند.
✅ از آن روز دولت تایوان تحت حمایت ایالات متحده بود و به عنوان نماینده چین شناخته میشد اما از سال ۱۹۷۱ چین با این شرط که کرسی چین باید از ناسیونالیست ها گرفته و به جمهوری خلق واگذار شود وارد سازمان ملل شد.
🔹️ از آن روز هر کشوری تایوان را به رسمیت بشناسد ، حق داشتن روابط دیپلماتیک با جمهوری خلق چین را ندارد .
🔸️ در سالهای گذشته پس از اصلاحات عمیق و موفق "دنگ شیائو پینگ" ، به کمک بازدارندگی اتمی و حق وتو و سایر مولفه های قدرت چون جمعیت بالا و ژئوپلیتیک مناسب ، این کشور در طی همکاری با غرب به رشد بی سر و صدا اما بسیار سریع در اقتصاد دست یافت .
✅ ایالات متحده پس از مدتی متوجه اشتباه خود در همکاری با چین گردید ، اما دیگر دیر شده بود، زیرا چینی ها از طریق همکاری با غرب توانسته بودند به یک کشور صاحب تکنولوژی تبدیل و خود را در قامت رقیبی قدرتمند برای آمریکا ها جلوه دهند.
🔹️ از سال ۲۰۱۱ دکترین اوباما بر کنترل چین تبدیل گردید و با روی کار آمدن ترامپ این استراتژی تقویت شد.
🔸️ ایالات متحده علاوه بر جنگ تجاری ، همزمان بر تضعیف چین از طریق حمایت از ناراضیان داخلی مانند اعتراضات هنگ کنگ ، سین کیانگ و تبت متمرکز است.
✅ در بعد دیگر در تلاش است تا با ایجاد چالش های نظامی و امنیتی به سان درگیری مرزی با هند و اختلافات در دریای چین جنوبی و دریای زرد (شاخاب شمال دریای چین شرقی ) و ... دامن بزند.
🔹️ اما برخلاف انتظار تاکنون چینی ها بر تمام چالش ها فائق شده اند و برآوردها نشان می دهد اگر ایالات متحده تدبیری نیاندیشد در ۵ سال آینده چین قدرت اول اقتصادی جهان خواهد شد.
🔸️ چینی ها همچنین در حال ساخت چندین ناو هواپیمابر، رزم ناو و ناوشکن هستند و در زمینه هوایی هم گسترش سریعی داشته اند.
✅ آنها در بعد ژئو اکونومیک نیز با احیای جاده ابریشم نشان دادند عزم جدی برای افزایش نفوذ خود به سمت باختر دارند.
🔹️ برآیند تصمیمات و رفتارهای چشم بادامی ها به صاحب نظران می گوید که آنها در آینده قصد دارند خود را در قامت یک ابرقدرت مطرح کنند.
🔸️ البته چین برای ابرقدرت شدن بر خلاف ایالات متحده فاقد برخی مولفه ها چون قدرت رسانه ای و نرم ، تکنولوژی بسیار پیشرفته ، فرهنگ جذاب ، زبان آسان جهت یادگیری و ایدئولوژی گیرا هستند.
✅ چین امروز به صورت تک حزبی اداره می شود ، آزادی بیان در آن پایین و رهبر آن مادام العمر است ؛ یعنی توسعه اقتصادی آن متناسب و متوازن با توسعه سیاسی نبوده و همین امر به گمان نگارنده پاشنه آشیل اصلی نظام جمهوری خلق در آینده خواهد شد .
🔹️ با این وجود نمی شود منکر شد که اگرچه چین مولفه های لازم برای تبدیل به یک ابرقدرت در همه عرصه ها را ندارد لکن در زمینه اقتصادی قابلیت زمین زدن آمریکا را خواهد داشت.
🔸️ بنابراین آمریکا ساکت ننشسته و قصد دارد با حضور نظامی گسترده در اطراف چین ، آن را کنترل کند و جزیره تایوان یک سرپل مناسب برای ایالات متحده در این خصوص خواهد بود؛ تصمیمی که به شدت برای چینی ها حساسیت برانگیز بوده و اصلا آن را برنخواهند تافت .
💢 پ ن : این یادداشت متعلق به یکسال و نیم پیش بوده و در شهریورماه سال ۹۹ در همین کانال نگاشته شده است .
حال که جنگ روسیه علیه اوکراین به مراحل حساس خود رسیده بسیاری معتقدند چین از این فرصت نهایت استفاده را برده و تایوان را ضمیمه خاک خود خواهد کرد.