🔸خبرگزاری رویترز: اروپاییها مکانیسم ماشه را فعال میکنند
🔹خبرگزاری رویترز گزارش داد کشورهای اروپایی باقیمانده در توافق هستهای ایران، احتمالا مکانیسم حل و فصل اختلافات در برجام را در ماه ژانویه فعال میکنند.
🔹بر اساس این گزارش، این کشورها در عین حال برای احیای تحریمهای سازمان ملل علیه ایران که باعث فروپاشی کامل برجام میشود، عجله نمیکنند.
🔻 الحشد الشعبی: داعش از سوریه، گاز خردل وارد عراق میکنند
🔹 فرمانده لشکر ۴۴ سازمان «الحشد الشعبی» عراق میگوید اطلاعاتی به دست این لشکر رسیده که نشان میدهد تروریستهای داعشی، از سوریه در حال ورود به عراق هستند.
⭕️ دولت درآمدهای خود را از طریق مبارزه با فرار مالیاتی افزایش دهد نه فشار به تولید کنندگان
🔹مهرداد عباد عضو اتاق بازرگانی تهران: یکی از مسائلی که در لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ به آن اشاره شده، ثابت ماندن میزان واردات مجاز واردکنندگان در سال آینده است. این در حالی است که در همین لایحه بر این موضوع تاکید شده که باید مالیات بخش خصوصی ۲۰ درصد افزایش پیدا کند.
🔹با توجه به رکودی که در اقتصاد ایران به وجود آمده، اینکه توقع داشته باشیم شرکتهای شناسنامهدار ناگهان ۲۰ درصد بیشتر تولید کنند تا توان پرداخت این مالیات را داشته باشند، از واقعیت به دور است؛ از اینرو باید تلاش کرد سیاستهای حمایتی به طوری اجرایی شود که لااقل این شرکتها در فضای فعلی بتوانند به افزایش تولیداتشان فکر کنند.
🔹دولت باید کاهش درآمدهای خود و برنامهریزی برای افزایش درآمدهای مالیاتی را از طریق مقابله با فراریان مالیاتی پیگیری کند. متاسفانه در حالی که دفاتر رسمی و شرکتهای شناسنامهدار به طور کامل مالیات خود را پرداخت میکنند، بسیاری از مغازهداران و صنوف پردرآمد عملا مالیات خاصی نمیپردازند و همین مساله فشار اقتصادی را بالا میبرد. برای جبران محدودیتهای درآمدی، حرکت به سمت مقابله با این فراریان مالیاتی اهمیت فراوانی دارد. / نود اقتصادی
🔻 سؤال:
چرا آقای روحانی حاضر به پذیرش مسئولیت در قبال بی تدبیری ها و بدتدبیری های دولت نمی شود؟
❇️ پاسخ:
این رفتار و واکنش جناب روحانی قطعا از ریشه ها و مناشئ مختلفی ناشی می گردد که یکی از آن ها را می توان علل «شخصیتی» دانست. اساسا نگاه آقای روحانی به مسائل پیرامون خود، نگاهی «سلبی» است نه «ایجابی»؛ بدین معنا که ایشان برای «اثبات» شخصیت خود، به «نفی» دیگران متوسل می شود. بودن این خصیصه و مرام در یک فرد موجب می شود که حتی با وجود شواهد مسلّم و غیرقابل انکار بر خطاکار بودن آن شخص، انتظار پذیرش مسئولیت انتظاری معقول نباشد.
راهبرد انتخاباتی ایشان در سال های ۹۲ و ۹۶ نیز دقیقا براساس همین ویژگی شخصیتی بنا شده بود. شاید خودِ جناب روحانی بهتر از هر شخص دیگری به این واقعیت واقف باشند که ایشان نه در سال ۹۲ و نه در سال ۹۶، در مقام «اثبات»، هیچ حرفی برای گفتن نداشتند.
به نظر می رسد
⏪ اکنون راحت تر می توان بداخلاقی های مکرر ایشان را در کوران انتخابات و نیز در دوران صدارت ریشه یابی نمود.
⏪ اکنون راحت تر می توان فهمید که چرا جناب ایشان در جریان رقابت های انتخاباتی ۹۶، بزرگترین دستاورد دوران چهارساله ی دولت خود را رفع سایه ی موهوم و دروغین جنگ!! عنوان کردند. مطرح نمودن یک دستاورد کاملا «سلبی» به عنوان مهم ترین نشانه ی موفقیت راهبرد اصلی دولت (مذاکره)، خود به تنهایی دلیلی کافی برای اثبات ضعف دولت می باشد.
⏪ اکنون راحت تر می توان فهمید که چرا علی رغم اذعان آقای روحانی به پذیرش تام و تمام مسئولیت مذاکرات هسته ای، اکنون دیگران (منتقدان) به عنوان عوامل داخلی شکست پروژه ی از پیش شکست خورده ی «برجام» معرفی می شود.
⛔️ بنابر آنچه گذشت، طبیعی است که این قبیل افراد در صورت لزوم، «استعفای طلبکارانه» از منصب خود را به «استیضاح مسئولانه» ترجیح دهند!
محسن رضایی: برجام محصول یک تفکر غلط در اداره کشور است
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹نباید برجام را در کارنامه یک دولت دانست؛ چرا که محصول یک اندیشه و تفکر غلط در اداره کشور است.
🔹آمریکا فهمیده است که به جای جنگ سخت باید وارد مراحل جدیدی مانند تحریم مالی، حملات سایبری و حمایت از اپوزیسیون داخلی علیه ایران شود.
🔹متاسفانه عده ای در کشور حاضر شدهاند به خود و کشورشان زخم بزنند ولی نگذارند که نیروهای انقلابی وارد مجلس شوند.
⭕️مطهری: معلوم نیست در انتخابات با چه جریان سیاسی همراه شوم
🔺هنوز معلوم نیست در انتخابات با چه جریان سیاسی همراه شوم و باید جلوتر برویم تا بعدا معلوم شود. من با همه دوست هستم و مشکلی ندارم.
صلاحیتم در هیات های اجرایی تایید شده است.
♦️عربستان و ایران در حال مذاکرهاند
🔹نشریه اروپایی فیگارو در گزارشی به موضوع روابط عربستان و ایران پرداخته و نوشته است که پس از حملات به پالایشگاههای عربستان، گردانندگان این کشور احساس ضعف کردند چون دانستند که آمریکا برای حفظ منافع آنها با ایران جنگ نخواهد کرد
🔹فیگارو با اشاره به پیامهای بنسلمان برای رابطه با ایران، فاش کرده که یکی از ﻣﺳﺆولان دولت عربستان سعودی در دوازدهم نوامبر (۲۱ آبان) گذشته با دو دیپلمات سابق ایرانی در پاریس ملاقات کرده است.
🔻تجهیزات پزشکی «بیماران خاص» گروگان تازه آمریکاییها
🔹درحالی که بارها مقامات آمریکایی در اظهار نظرهایشان اعلام کردهاند که دارو و تجهیزات پزشکی برای بیماران ایرانی تحریم نیست اما بررسیها نشان میدهد این اظهارات دروغی بیش نبوده و به تازگی ۵ شرکت تامینکننده تجهیزات پزشکی ارتباط خود را با ایران قطع کردهاند.
🔸 محمد دادکان رئیس اسبق فدراسیون فوتبال در برنامه دستخط:
🔹 نامزد وزارت ورزش بودم؛ گفتند رئیس جمهور برای وزارت ورزش 4 شاخصه تعریف کرده؛ ظاهرا من نداشتم و فعلیها دارند!
🔹 چرا با مربی خارجی قرارداد را شُل میبندند و با آبروی مملکت بازی میکنند.
🔹 با صراحت اعلام کنیم که با ورزشکاران رژیم صهیونستی روبرو نمیشویم.
🔹 برانکو بسیار مبادی آداب بود و به احترام ماه رمضان، فقط در خانه غذا میخورد.
🔹 تاج زحمت میکشد، اما وزارت ورزش روی تصمیماتش اثر میگذارد.
🔹 مسئول اجرایی برنامه ازدواجها در دفتر رهبری بودم؛ حضرت آقا گفتند دادکان از «سابقون» است.
🔹نامه نوشتنم به فیفا بعد از برکناری، صحت ندارد.
⭕️ معرفی یک #کتاب_خوب
🔹 کتابِ #فتنه_تغلب ( کاری از دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای) روایتِ متفاوت کامل از حوادث مربوط به فتنهی سال ۱۳۸۸
👈 توصیه میشود با توجه به نزدیک بودن یومالله ۹ دی این کتاب را مطالعه کنید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نماینده آمریکا درUN:ناآرامیها در لبنان،سوریه،یمن(هرجا)برای فشار بر ایران ادامه خواهدیافت.مگراینکه کمپین فشار حداکثری علیه ایران،نتیجه بگیرد.این موضوع را ما بسیار جدی گرفته ایم(یعنی اینکه ما مزدورانی در منطقه و در ایران داریم که هرکاری بخواهیم،میکنند😉)
⭕️ جهانگیری: #برخی رسانهها وانمود میکنند که ما در ادارهی کشور بیعرضهایم!
✍ جسارتاً مدیری که مشکلات این کشور را نتیجهی تحریمها میداند و حتی آبِ خوردنِ مردم را نیز به آن نسبت میدهد، اگر #بیعرضه نباشد قطعاً #خائن میباشد؛ البته بماند که مشکل امروز کشور ما، بیش از وجودِ مدیرانِ بیعرضه، آن دسته از رسانههایی هستند که هنوز این بیعرضگی را یا ندیدهاند و یا بخاطر منافع شخصیشان #توجیه میکنند!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️پشت پرده گرانی بنزین و آشوبهای پس از آن از زبان حجتالاسلام حمید رسایی:
🔸دولت معیشت مردم را گروگان گرفت، برجام اول را تحمیل کرد.
الان هم امنیت مردم را گروگان گرفته!
🔹سفیر انگلستان گفته بود اگر امنیت ایران به هم بریزد، رهبر انقلاب و سپاه پاسداران عقب نشینی میکنند!
🔸سرویس امنیتی عربستان چهارم آبان خبر داشته که در تاریخ ۲۴ آبان، در ایران اتفاقی خواهد افتاد!
الان در ردههای بالا این بحث وجود دارد که سرویس امنیتی عربستان از کجا خبر داشته!
🔹یک وزیری سه روز به مرخصی میرود و تا عصر شنبه تلفنش را جواب نمیدهد!
آَشوبگران هم به راحتی در فضای مجازی هماهنگیها را انجام میدهند!
حافظه ملی را "تعطیل" می خواهند؟!
🔹از جمله روش های ارزیابی یک رویکرد در سیاست خارجی این است که آیا تولید قدرت کرد و موجب بسط ید شد، یا موجبات تضعیف قدرت ملی و کاستی گزینه ها را فراهم کرد؟
♦️طراحان برجام، وعده افزایش گزینه ها و قدرت ملی را می دادند اما این مانند مسکّن و مخدّری بود که بسیاری را از نقشه دشمن غافل کرد.
🔹ساختار معیوب برجام، این فرصت را به آمریکا داد که از برجام خارج شود و تحریم ها را توسعه دهد؛ هر چند که روند بازگشت تحریم ها (کاتسا، آیسا، تحریم های ویزایی و ارعاب شرکای ایران) در دولت اوباما شدیدا پیگیری می شد.
♦️آمریکا زیر برجام زد و تحریم های تعلیق شده را برگرداند، چون مطمئن شد تیم روحانی- ظریف نمی توانند و نمی خواهند از توافق خارج شوند؛ بنابراین فقط خسارت ها و تعهدات برجام برای ما ماند.
🔹دولت در این مدت به جای اهتمام به تولید توانایی های مستقل از غرب، از جمله در زمینه دور زدن یا بی اثر کردن تحریم ها و تقویت مراودات با بسیاری از کشورها، مهار و محدودیت مد نظر آمریکا و غرب را پذیرفت.
♦️با این خیال که رویکرد، راه اتوبانی پیش پای ما می گذارد و حال آن که این مسیر اتوبان نما، حتی در کوتاه مدت، به دالانی تنگ و تحت اشراف دشمن ختم می شد. بنابراین گزینه های دولت، چه برای مواجهه و چه برای چانه زنی، محدود و محدود تر شد.
🔹از وعده های گشایش 150 و 200 میلیارد دلاری، به وعده اروپایی SPV رسیدیم. آنها پاییز پارسال، دولت ما را با این شبه کانال که وعده"نفت در برابر کالا" را می داد، سرگرم کردند.
♦️سپس برای چند ماه، وعده کانال مضحک تری به نام اینستکس را دادند: بدون خرید نفت از ایران (تعهد برجامی)، پول نفت فروخته شده ایران به کشورهای غیر اروپایی را بگیرند و غذا و دارو به ما بفروشند. این رقم نهایتا به 4 میلیون یورو رسید!
🔹تابستان امسال، همین وعده موهن هم فراموش شد و فرانسوی ها مدعی شدند می خواهند اجازه آمریکا برای گشایش یک اعتبار 15 میلیار دلاری را بگیرند.
♦️البته همین وعده های نسیه، با شرط گذاری به تیم روحانی و ظریف فروخته می شد و در داخل، برای مردم فاکتور می کرد که مثلا دیپلماسی التماسی دارد کار می کند!
🔹شرط هایی که اصلا در برجام نبود: باید تمکین به مطالبات FATF را از 37 بند به 41 بند برسانید و با آمریکا و اروپا، مذاکرات جدید درباره "تغییر برجام و افزایش تعهدات، توقف توانمندی موشکی ، و واگذاری نفوذ و قدرت منطقه ای ایران" را آغاز کنید.
♦️سه ماه بعد از عملیات فریب نیویورک و معلوم شدن این که فرانسه مسلوب الاختیار، فقط نقش کرم سر قلاب را بازی می کند، این بار مهره بی اراده تر آمریکا (ژاپن) را سر قلاب زده اند؛ البته به درخواست عجولانه روحانی!
🔹پارسال که اسم اس پی وی و اینستکس در میان بود، کسی باور می کرد این بسته های پر از هیچ، صرفا برای فریب و وقت کشی است و قرار است با نمایش توکیو و نظایر آن، از یادها برود؟
♦️روحانی سال 92 پای میز مستقیم مذاکره با آمریکا نشست که تحریم ها را نابود کند یا شش سال بعد، و این بار از موضع ضعف، واسطه هایی مانند فرانسه و ژاپن را برای مذاکره دوباره (دیوانگی به تعبیر خود روحانی) بپذیرد؟! چرا خود را گول می زنند؟ یا مردم را کم حافظه می شمارند؟
#محمد_ایمانی
🔴 چرا دولت اصرار دارد اشتباهات بودجه ۹۸ را در #بودجه_۹۹ هم تکرار کند؟/ باید رقم صادرات نفت در بودجه را واقعی کنیم
♦️محمدعلی خطیبی، رئیس اسبق امور بین الملل شرکت ملی نفت: سال قبل دولت در لایحه بودجه فروش روزانه ۱.۵ میلیون بشکه را پیش بینی کرد ولی آیا محقق شد؟ قطعا نشد. دیدید که در اواسط سال دوباره جلسه تشکیل دادند و رقم تخمینی صادرات را به ۳۰۰ هزار بشکه کاهش دادند.
♦️اگر سال گذشته این رقم صادرات نفت محقق نشد چرا دوباره این اشتباه تکرار می شود و با ایجاد انتظار، کسری بودجه و دیگر مشکلات را به وجود می آورند؟ ما باید رقم صادرات نفت در بودجه را واقعی کنیم. همچنین باید بودجه را از نفت جدا کنیم.
هاشمیطبا: پیشنهاد استعفا «پوست خربزه» انداختن زیر پای روحانی است
عضو هیئت مؤسّس حزب کارگزاران:
🔹آنها که میگویند روحانی استعفا دهند چرا نمیگویند که استعفا دهد که چه بشود؟
🔹پیشنهاد استعفای حسن روحانی پوست خربزه انداختن زیر پای وی است.
🔹میخواهند او را به سمت استعفا هل بدهند.
🔹روحانی نباشد چه کسی میخواهد باشد چه راست بیاید چه چپ بیاید از نظر من فرقی نمیکند.
🔴 پشت پرده ی استعفای عادل عبدالمهدی
🔻خزعلی ،دبیرکل عصائب اهل الحق عراق:
🔹علت استعفای نخستوزیر عراق به دنبال تظاهرات اخیر، آمریکا است، عبدالمهدی #هزینه_مخالفت خود با درخواست ترامپ را میدهد.
🔸ترامپ از طریق واسطهها پیامی به عبدالمهدی فرستاد مبنی بر اینکه او باید در مقابل بازسازی عراق، نیمی از ذخایر نفت را به آمریکا بدهد که نخستوزیر عراق با این درخواست ترامپ مخالفت کرد.
🔹آمریکا به دنبال این است که نظام سیاسی در عراق را تغییر داده تا نخستوزیری بر سر کار بیاید که موافق طرح "معامله قرن" باشد و با اسکان فلسطینیها در غرب عراق موافقت کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای دیدار سفرای ایران و آمریکا در شورای امنیت چه بود!؟
سفیر آمریکا پس از اینکه تخت روانچی در سخنرانیش از مرگ یک دختر ۲ ساله ایرانی به خاطر تحریمها حرف زد، به سمت او رفت و تسلیت گفت!
در این گفتگوی کوتاه هیچ موضوع دیگری مطرح نشد!
بعضی رسانهها در مورد این اتفاق شیطنت کرده و آنرا سر آغاز تطهیر آمریکا برای مذاکره مجدد قرار دادهاند، که باید بدانند مردم دیگر هیچ سهلانگاری و معطل کردن کشور را نمیپذیرند
قالیباف: اتفاقات آبان ماه در بستر ناکارآمدی دولت شکل گرفت
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب:
🔹اتفاقات آبان ماه، در بستر ناکارآمدی دولت شکل گرفته بود، برخی تلاش داشتند در چنین شرایطی پیوند بین امام و امت و مردم و نظام را از بین ببرند.
🔹وضعیت فعلی کشور به دلیل عدم وجود ثبات اقتصادی است و دولتی ها برای هر اقدامی منتظر موضوع اینستکس و FATF و امثال آن هستند.
🔹برخی برای تشدید اختلافات در سطوح مختلف نظام کار میکنند.
🔹رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان به صورت صریح فرمودند کسی که حرف از استعفای رئیس دولت بزند در پازل دشمن حرکت میکند؛ اما جریان اصلاحطلب استارت استعفای رئیسجمهور را زده است و قطعا طرح چنین مساله ای اتفاقی نیست.
🔹ما باید یک دولت نشسته و خسته را وادار به کار کنیم چراکه دولت مکلف به خدمت در برابر مردم است.
🔹امروز باید یک خیزش برای نجات اقتصاد کشور و جلوگیری از فقیرتر شدن مردم شکل بگیرد.
🔹ما اجازه نخواهیم داد، مردم بیش از این تحقیر شوند؛ لذا درصدد تغییر اساسی هستیم که به جای وعدههای دروغ به دنبال کار عملی برای برویم و به ناامیدی و بی تدبیری پایان دهیم.
🔻 پادشاه عربستان، ماهاتیر محمد را تهدید کرد
🔹️ یک حساب کاربری عربی از فشار پادشاه عربستان بر نخست وزیر مالزی برای عدم برگزاری نشست کوالالامپور خبر داد.
🔹️ حساب کاربری العهد الجدید در توئیتر فاش کرد که ملک سلمان پادشاه عربستان در خصوص عدم برگزاری نشست کوالالامپور به ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی فشار آورده است.
🔻مسکو: ایران حق دارد به نقض قطعنامه ۲۲۳۱ توسط آمریکا پاسخ دهد
نماینده دائم روسیه در سازمان ملل:
🔹کسی نباید از ایران بخواهد که بدون قد و شرط آن دسته از تصمیمات شورای امنیت را که ایالات متحده خود آنها را تضعیف کرده، اجرا کند.
🔹ایران این حق مشروع را دارد که به نقض منشور ملل متحد و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت توسط ایالات متحده پاسخ دهد.
🔹تمام اقدامات ایران میتواند در شرایطی منطقی یعنی انجام تعهدات ذیل برجام و منشور ملل متحد [توسط آمریکا] بازگردانده شود
🔹 گاف عجیب درباره ماجرای استعفا!
روزنامه ابتکار در یادداشتی با عنوان «ماموریت توکیو و شایعه استعفا» در گافی عجیب منشأ و منبع شایعه استعفای روحانی را به جریان رقیب نسبت داد و نوشت: «انتشار شایعه استعفای رئیسجمهوری از مقام خود آنهم در آستانه سفر به توکیو نمیتواند بیرون از دایره تنگنظریهای ناشی از رقابتهای کشدار و ملالآور جریانهای رقیب باشد. در واقع انتشار این خبر و تکذیبهای پس از آن، تنها به تلاش برای کاستن و یا شکستن اعتبار «حسن روحانی» در آستانه یکی از مهمترین سفرهای خارجی او قابل تفسیر است. اگرچه شایعه استعفای روحانی هنگامی باورپذیرتر نموده است که وزیرانش یک به یک در خطر استیضاح مجلس قرار دارند؛ تریبونهای عمومی به تخریب وجهه او و دولتش از هیچ اتهامی فروگذار نیستند؛ خط و نشانهای رقیبان سیاسی در توالی هفتههای نزدیک به برگزاری انتخابات مجلس پررنگ و پرصداتر از گذشته شده است
🔹️ما اصلاحطلبان باید بپذیریم که مقصر بودیم
🔸«صادق زیباکلام» فعال سیاسی اصلاحطلب در یادداشتی در روزنامه آرمان نوشت:«امروز که ناکاميهايي در دولت و فراکسيون اميد بهوجود آمده، نميتوانيم از زير بار مسئوليت شانه خالي کنيم و مسئوليت نپذيريم. بايد بپذيريم که ما اصلاحطلبان در انتخاب روحاني و فراکسيون اميد نقش داشتيم».
▫زیباکلام در ادامه نوشت:«به جاي استعفا که در حقيقت شانه خالي کردن از زير بار مسئوليتمان است، بايد بپذيريم که ما مقصر بوديم و نبايد از زير بار مسئوليت و تقصيري که داشتهايم شانه خالي کنيم، بلکه سعي کنيم به مشکلات بپردازيم».
فعالین مدعی اصلاحات در روزهای اخیر با مطرح کردن مسئله استیضاح روحانی در پی آن بودند تا ضمن شانه خالی کردن از مسئولیت وضع موجود، رئیسجمهور را به سمت رفتارهای رادیکال و خودزنی سیاسی سوق داده و در ادامه فضای کشور را ملتهب کنند.
این در حالی است که طیف مدعی اصلاحات بانی اصلی وضع موجود است. افکارعمومی فاصلهگذاری مدعیان اصلاحات با دولت را نپذیرفته و از فعالین این طیف گزارش عملکرد میخواهد.