▪️ اولین نمونه از "کیت ایرانی تشخیص ویروس کرونا" توسط وزارت دفاع تولید شد
🔻اولین نمونه از کیت های نشخیص کرونا توسط متخصصان و دانشمندان ایرانی در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ساخته شد
🔻این کیت ها، اصلی ترین دستگاه های تشخیص ابتلای افراد به بیماری کرونا است که برای اولین بار در داخل کشورمان توسط متخصصان وزارت دفاع ساخته شده است
🔻پیش از این، کیت های تشخیص کرونا صرفا از کشور چین و بصورت محدود به کشورمان فروخته شده بود.
⭕️ نتایج نهایی شد. بنده در جای ۳۱ قرار گرفتم.
به سی نفر راه یافته علیالخصوص برادران جوان انقلابی تبریک عرض میکنم و بسیار امیدوارم که با حضور آنها تحولی صورت پذیرد.
از آنها که به بنده رأی دادند هم ویژه تشکر میکنم. هرکسی باهر سلیقهای دعوت رهبری را لبیک گفته ماجور است.انشاءالله
#وحید_یامین_پور
🔴تراژدی غربگرایی در ایران
⏪چهل سال است یک جریانی نگذاشته ساخت #اتوبان تهران شمال تمام شود؛
🔰چهل سال است یک جریانی نگذاشته #خودرو ملی باکیفیت، خودکفا و در سطح جهانی ساخته شود؛
🔰نگذاشته راه آهن ایران با قطارهای سریع السیر نوسازی شود.
🔰نگذاشته شهرهای نزدیک با #مترو به هم وصل شوند؛ یک پل بین قشم و بندرعباس ساخته شود؛
🔰 نگذاشته #مصلی تهران تمام شود!! (شروع ساخت سال 1361)!!
🔰نگذاشته #گردشگری #ایران دارای رتبه 5 جهان در جاذبه های طبیعی و رتبه 10 در جاذبه های تاریخی و فرهنگی شکوفا شود.
🔰نگذاشته میلیون ها #زائر برای گردشگری زیارتی (که 90 درصد حجم گردشگری هستند)، با جامعه ایران ارتباط فرهنگی و زبانی یابند، حتی علیه آن ها ده ها شایعه و دروغ پخش کرده که این مولفه پیشرفت هم مخدوش شود.
🔰نگذاشته در سواحل ایران، مراکز تفریحی حلال مخصوص خانواده ها ایجاد شود تا بعضی حسرت سواحل حرام را نخورند!
🔴چهل سال است یک جریانی نگذاشته...
🔰نگذاشته نمادهای شهری مفید و باشکوه در #تهران و دیگر شهرها ساخته شود. تا ملت با دیدن برج های دوبی و باکو و آستانه، احساس خودتحقیری نیابند.
🔰 نگذاشته #معماری اسلامی ایرانی تراز تمدن نوین انقلاب اسلامی شکل بگیرد تا با شهرهایی بی روح و آسفالتی، با خانه های ناموزون و شلخته، حس خوب زندگی شهری را مردم حس نکنند.
🔴چهل سال است یک جریانی نگذاشته
🔰هیچ سریالی ،تاکید می کنم هیچ سریالی درباره مقاومت #فلسطین و مبارزه با #اسرائیل ساخته شود؛ هیچ فیلمی برای #وحدت شیعه و سنی ساخته شود؛ هیچ فیلمی برای تغییر تصویر ایران در غرب، برای وانمایی یک چهره انسانی و اخلاقی از ایران از انقلاب از #اسلام ساخته شود؛ هیچ فیلمی درباره تبلیغ #سبک_زندگی اسلامی، و وفاداری بدون خجالت به نظام جمهوری اسلامی ساخته شود.
🔰چهل سال است یک جریانی نگذاشته
خیابان ها و کوچه های ما مثل ایران قبل از #پهلوی، مملو از درختان #میوه و توت و انار و نخل و انگور باشند و پارک هایمان به جای یونجه و علف دام، با چمن های (سم برای خاک ما) مثلا آراسته شده؛ نگذاشته میراث های نحس پهلوی چه در حوزه شهری چه فرهنگی و سیاسی پاک شوند، از کاج و مورد کاری گرفته تا سینمای سکولارزده.
🔰چهل سال است یک جریانی نگذاشته
مردم ایران طعم #مدیریت_جهادی را بچشند... که در دوران تحریم، تهران را با وجود فشارهای داخلی، زنده و نو کرد. نگذاشته رنگ محرومیت از استانهای محروم زدوده شود و با کلمه «استانهای محروم» خداحافظی کنیم.
🔰نگذاشته با آموزش #خوداشتغالی و مهارت های شغلی برای مرزنشینان، برای نقطه به نقطه ایران که حتی بیابان های ما واجد ظرفیت اشتغال و پیشرفت هستند، کار چشمگیری انجام شود.
🔰 نگذاشته فارغ التحصیل# دانشگاه ما، حتی مدرسه و دبیرستان ما، بتواند طبق رشته تحصیلی اش خود #کارآفرینی کند و برای کار کردن احتیاج به پارتی و رابطه و .. نداشته باشد.
🔴چهل است یک جریانی نگذاشته جوانی که می خواهد خانه بسازد، کارگاه بسازد، مزرعه بسازد، به راحتی بسازد..
🔰چهل سال است یک جریانی نگذاشته جریان #کارآمد انقلابی حاضر در نظام که همه پیشرفتهای بعد از انقلاب مدیون وجود آنهاست، امثال #شهید_سلیمانی ها و تهرانی مقدم ها و قرنی ها و بابایی ها و فلاحی ها که بعضی شان با #پدافند_خودی شهید شده اند، به راحتی کار کنند. چه با فشار مالی چه با فشار رسانه ای و روانی، چه با فشار سیاسی و..
🔰چهل سال است یک جریانی آگاهانه یا ناآگاهانه، از سر #خیانت یا #تنبلی، یا هر چه اسمش را بگذارید، هر جا که قرار بوده #پیشرفت و کار مفیدی برای این مردم، این وطن، این انقلاب انجام شود، سنگ انداخته، مانع افکنده، چوب لای چرخ گذاشته.
این جریان، #شبکه_نفوذ نام دارد. مثل موریانه در درب و دیوار ایران، مثل عراق و لبنان و بقیه جهان اسلام، نفوذ کرده اند و سر بزنگاه ها عیان شده اند.
🔰تا وقتی این شبکه، حامیانش و پادوهایش دستشان قطع نشود، نخواهیم توانست #ایران_قوی را به راحتی داشته باشیم. اولین و نخستین قدم خلع ید این شبکه اختاپوسی، درست انتخاب کردن در انتخابات است. انتخاباتی که 32 سال با انواع شگردهای روانی و رسانه ای، تصاحب کرده اند و همواره برای همه این مشکلات که خود ساخته اند، نظام و اسلام و انقلاب را متهم کرده اند.
🔰این شبکه خیانت را در هر سنگری هستید بشناسید و بشناسانید. هرگاه مانع تراشی بر سر یک حرکت مثبت دیدید، همان جا هستند. این نشان آنهاست.
حتما بخوانید و اگر کسی خواست ادعا کند که عدمِ مشارکت عاملِ پیروزی انقلابی ها بوده ، با رسمِ شکل حقیقتِ فضا را برایش ترسیم کنید...
🔹بررسی نتایج انتخابات تهران نشان میدهد آرای نفر اول فهرست اصولگرا در انتخابات مجلس یازدهم(قالیباف: ۱۲۶۵۲۸۷) از آرای نفر اول فهرست اصولگرایان در مجلس دهم(حداد عادل: ۱۰۰۴۵۲۲ هزار) بیشتر است. یعنی گرایش به این تفکر و امید به کارکرد آن در مجلس، اندکی افزایش یافته است.
🔹در دیگر سو، مقایسه آرای نفر اول فهرست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم(انصاری:۶۹۱۵۱) نسبت به آرای نفر اول فهرست این طیف در انتخابات مجلس دهم(عارف: ۱۶۰۸۹۲۶)، دچار ریزش نجومی شده است. این یعنی، بدنه اجتماعی جریان اصلاح طلب به قدری از این جریان ناامید و سرخورده شده که حتی پای صندوق نیز نیامده است.
🔹کاهش مشارکت در انتخابات این دوره، در کنار تلاش بیوقفه کرونایی دشمن، ناشی از سرخوردگی بخشی از جامعه از عملکرد دولت و مجلس اصلاحطلب است. این حرف آقای قوچانی دقیق است که علت شکست اصلاحطلبان، کارنامه امید است؛ اما این کارنامه فقط منجر به شکست اصلاحطلبان نشده است، بلکه بخشی از جامعه را اساسا ناامید کرده و این گناهی نابخشودنی است.
یکی از مهمترین وظایف مجلس انقلابی، احیای امید در همین بدنه ناامید، از طریق کارآمدی است.
#سید_ياسر_جبرائيلى
✨تشکیلات جبهه انقلاب؛ آنگونه که باید باشد- بخش اول
🔹پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تشکلهایی که پیش از انقلاب مشغول مبارزه با طاغوت بودند، در موقعیت کنشهای سیاسی درونسیستمی قرار گرفتند. برخی تشکلها نیز پس از انقلاب با گردهمآیی شخصیتهای شهره مبارزه شکل گرفتند. علی ای حال، وجه مشترک این تشکلهای سیاسی، پیشقراولی اعضای مرکزی آنها در طول نهضت بود. میتوان حزب موتلفه، حزب جمهوری اسلامی، جامعه روحانیت مبارز و... را در این زمینه مثال زد.
🔹موسم انتخابات که فرا میرسید، همین تشکلها از افرادی حمایت میکردند و مردم نیز به فهرست آنها اعتماد کرده و رای میدادند. پیروزی فراگیر حزب جمهوری اسلامی در انتخابات مجلس نخست، نمونه این اعتماد مردم است. اما ریشه این اعتماد در کجا بود؟ مردم به کدام دلیل با تمام وجود پای کار حزب جمهوری اسلامی آمدند و برای نامزدهای مورد حمایت حزب تبلیغ کردند و به آنها رای دادند؟ پاسخ روشن است: شخصیتهایی که محور حزب بودند و فهرست انتخاباتی تعیین میکردند، مقبول و محبوب و مورد اعتماد مردم بودند. این شخصیتها، پیشقراولان مبارزه با رژیم ستمشاهی بودند و مردم در همه بزنگاهها، آنها را در صف نخست مبارزه دیده بودند. پس از پیروزی انقلاب نیز، همین شخصیتها در صف نخست مبارزه گفتمانی با تفکر چپ و راست حضور داشتند و در معماری نظام اسلامی نقشهای اساسی ایفا کردند. علاوه بر این، آنها در میان مردم بودند. با مردم سخن میگفتند و میشنیدند. مسائل را برای مردم تبیین میکردند. در یک کلام، هرآنجا که مردم به آنها نیاز داشتند، حاضر بودند. علمدار پیشبرد یک تفکر و گفتمان در جامعه بودند و وقت انتخابات، مردم زیر همین علم گفتمانی جمع میشدند.
🔹امروز نیز اگر بناست مردم در ایام انتخابات، به تشخیص یک تشکل اعتماد کنند و در انتخابات، به فهرست تعیین شده توسط آن رای دهند، افراد محوری آن تشکل چنان نسبتی باید با مردم داشته باشند. افراد شاخص تشکلی که مردم را به رای به یک فهرست انتخاباتی فرامیخوانند، قاعدتا باید پیشقراولان یک گفتمان، یک تفکر و یک جبهه باشند که مردم نقشآفرینی آنها در سر بزنگاههای مهم انقلاب را ببینند؛ در میان مردم باشند و با آنها سخن بگویند و سخنانشان را بشنوند؛ برای حل مسائل مردم راهحل داشته باشند و با تمام توان، اجرایی شدن این راهحلها را پیگیری کنند؛ گفتمان خود را برای مردم تبیین کنند؛ در رویدادهای تاریخساز، مواضع صریح و دقیق بگیرند، مردم را درباره جهت صحیح حرکت اقناع کرده و پیشاپیش مردم، در آن جهت حرکت کنند.
🔹آیا کسانی که درباره #لیست_وحدت تصمیم گرفتند، واحد این ویژگیها که ذکر کردیم بودند؟ آیا اساسا مردم کسانی را که تعیین کننده فهرستهای انتخاباتی بودند، میشناختند؟ از این میان، آنها که شناخته شده بودند، علمدار یک گفتمان بودند؟ برای مردم مرجعیت سیاسی-فرهنگی داشتند و مقبولشان بودند؟ آیا فرآیندهایی که طی شد، متناسب با این وضع مطلوبی که ترسیم کردیم، بود؟
🔹به نظر میرسد پاسخ سیاه و سفید دادن به این سوالات، افراط است. اگر بخواهیم منصفانه سخن بگوییم، در فرآیندهای انتخابات مجلس یازدهم، در مقایسه با دورههای قبلی، گامهایی برداشته شد که سابقه نداشت! حتما در این انتخابات از مکانیسمهای ۷+۸ عبور شد و این، انکارکردنی نیست. اما تاثیر نهایی این گامها، چندان قابل توجه نبود و تصمیم نهایی، تقریبا به شکل سابق گرفته شد! لذا آنچه باید در جبهه انقلاب رخ دهد، یک تحول اساسی است که نخستین گام آن، "ایجاد یک تشکیلات با محوریت پیشقراولان گفتمانی جبهه انقلاب" است.
🔺جواب #وحید_یامین_پور عزیز به پیشنهاد انصراف بعضی نمایندگانی که تخصصشان پایین تر است.
"به این حرف ها ضریب ندید.من به جمع زیادی از نماینده های جوانمان امیدوارم!"
🔴 رد صلاحیت شورای نگهبانی یا مردمی؟
🔻 از ۲۹۰ نماینده مجلس دهم، ۲۴۸ نفر تو انتخابات ثبت نام کردن که ۱۷۳ نفر تایید صلاحیت شدن و اغلب هم اصلاح طلب بودند. از این ۱۷۳ نفر، ۱۱۷ نفر رای نیاوردن و فقط ۵۶ نفر تونستن رای بیارن که اغلب اصلاح طلب نیستن!
🔷 اصلاح طلبان رو شورای نگهبان رد صلاحیت نکرد، مردم رد صلاحیت کردن!
"سید احسان حسینی"
🔴دستور حمله تبلیغاتی به دشمن صادر شد
🎙فرمانده کل قوا؛ امام خامنه ای:
💢باید میلیون ها نفر آماده باشیم برای اینکه هم دفاع کنیم هم #ضربه بزنیم چه تبلیغاتی و چه انواع کارهای انقلابی✊
📌آرای بازماندگان مجلس تهران
۳۱.یامینپور: ۲۱۶ هزار
۳۲.رسایی: ۲۱۹ هزار
۳۴.محجوب: ۹۵ هزار
۳۵.شهبازی: ۸۶ هزار
۳۶.مجید انصاری: ۶۹ هزار
۳۷.جلودارزاده: ۶۷ هزار
۳۸.کواکبیان: ۶۱ هزار
۴۱.کوچک زاده: ۴۹ هزار
۴۴. وحید اشتری ۴۶ هزار
۴۶.کوشکی ۴۵ هزار
۵۰.زهرا ساعی ۳۶ هزار
۵۱. بادامچی: ۳۵ هزار
۵۲.پروانه مافی ۳۳ هزار
۵۳. محمدعلی وکیلی ۳۱ هزار
⏪نکته: چهره های شاخص اصلاحات مانند مجید انصاری ،محجوب،کواکبیان،سهیلا جلودار زاده،پروانه مافی ،محمد علی وکیلی و..... که توسط شورای نگهبان تاییدصلاحیت شدند با این آرای بسیار مفتضحانه توسط مردم رد صلاحیت شدند
عملکرد این افراد چنان ضعیف و مفتضحانه بود که هیچکدام از طرفدارانشان در ادوار گذشته حاضر نشدند پای صندوق بیایند و دوباره به آنها رای بدهند.