eitaa logo
***شاخص***
805 دنبال‌کننده
78.5هزار عکس
34.1هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
قرار شبانه : دعـــــــــای فـــــــــــرج 🔸بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیم🔸 ⚜اِلهی عَظُمَ الْبَلآءُ وَبَرِحَ الْخَفآءُ وَانْکَشَفَ الْغِطآءُ وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّمآءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃 💔 او با سپاهی از شهیدان خواهد آمد ‌‌ ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌‎‌ @shakhese. 🌍 🇮🇷🕌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍒شاخص در پیام رسان ایتا 🌀 http://eitaa.com/shakhese آخرین اخبار تحولات داخلی و خارجی تحلیل های مختصر، مفید و جامع با عضویت در این کانال نیازی به کانالهای خبری دیگرندارید.👇👇 ✦┈┈••✾•🌺•✾••┈┈✦ ﷽ ‌‌‎‌‌ @shakhese. 🌍 🇮🇷🕌 از تلاش عزیزان در افزودن عضو به کانال قدر دانی می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: 🌊موج هاى بلا را با دعا برگردانيد اِدفَعوا أمواجَ البَلاءِ بِالدُّعاءِ 📚بحارالانوار جلد93 صفحه289 ‌‌ ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌‎‌ @shakhese. 🌍 🇮🇷
🔴رئیس جمهور و نمایندگان مجلس، پایبند به ! امشب در گفتگوی ویژه خبری با حضور سردار جلالی و دکتر پزشکیان اتفاق جالبی افتاد. پزشکیان انتقادات بجایی را نسبت به دولت و شخص رئیس جمهور مطرح کرد که چرا از وزارت بهداشت که در خط مقدم است را پشتیبانی نمی کند؟ و اینکه دولت باید هر روز جلسه داشته باشد و دستورات مستقیم صادر کند... همچنین نسبت به پدافند غیرعامل انتقاداتی مطرح کرد و ادامه داد که در این شرایط همه باید پای کار باشند و نباید صحنه را خالی کرد... اینجا بود که مجری از او پرسید مجلس به عنوان مسوول نظارت بر دولت چه می کند و آیا مسوولیت نظارتی خود را در این شرایط انجام می دهد؟ پزشکیان گفت خب همانطور که می دانید ۲۳ نفر از نمایندگان تست کرونای مثبت داشتند و نمی شود ۲۹۰ نفر کرونا بگیرند. ما البته نامه هایی ارسال کردیم. مجری:😐 پ. ن: در حالی که می شود جلسات مجلس را با رعايت موارد پیشگیرانه برگزار کرد و از اهرم های فشار قانونی برای کار کشیدن از دولت بهره برد، نمایندگان ملت خجالت نمی کشند در شرایط بحرانی کشور در خانه بمانند و فقط دخالت بیجا در مدیریت اطلاعات وزارت بهداشت یا مصاحبه های بی فایده و جنجالی تحویل ملت بدهند؟! ✍ «رها عبداللهی»
🔴 تهدید مشقی! 💬 🔹 مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفته است ایران هیچ یک از اقدامات مربوط به کاهش تعهدات هسته‌ای را اجرا نکرده است. 🔻 رافائل گروسی همچنین با تکرار اتهامات بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد: «تهران به بازرسان آژانس اجازه دسترسی به برخی مکان‌های مورد نظر را نمی‌دهد». 🔸 وی با طرح اتهاماتی علیه ایران مدعی شد: «سوالاتی مرتبط با مواد و فعالیت‌های هسته‌ای اعلام‌نشده احتمالی در 3 مکان که توسط ایران اعلام نشده بود، برای آژانس پیش آمد. 🔰 آژانس خواستار دسترسی به 2 مکان از آنها شد. ایران دسترسی به این مکان‌ها را فراهم نکرد و در مباحث محتوایی برای پاسخ دادن به سوالات آژانس حاضر نشد». ❌ این امر اثر منفی بر توانایی آژانس برای شفاف‌سازی و رفع این سوالات و همچنین ارائه اطمینان معتبر درباره نبود مواد و فعالیت‌های هسته‌ای اعلام نشده در ایران، گذاشته است. ◾️ مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگوی خود 2 ادعا را درباره برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرده است. 1️⃣ ایران تاکنون هیچ اقدامی در جهت کاهش تعهداتش انجام نداده است. ✅ دولت گام‌های موسوم به کاهش تعهدات را پس از یک سال و پس از آنکه منتقدان بارها خواستار اقدام عملی نسبت به عهدشکنی طرف مقابل شدند، در دستور کار قرار داد. با این حال مدیرکل آژانس اعلام کرده است که ایران برخلاف اعلامیه‌ای که منتشر کرده، تغییری در برنامه هسته‌ای خود نداده است. 🔹 آنچه مشخص است ایران فراتر از تعهدات برجامی اقداماتی را انجام داده اما منظور مدیرکل آژانس این است که ایران اقدامات درج شده در اطلاعیه گام پنجم کاهش تعهدات هسته‌ای را عملیاتی نکرده است. 2️⃣ ایران به بازرسان آژانس اجازه دسترسی و نظارت بر برخی مکان‌ها را نمی‌دهد. ❇️ ایران همواره از بازرسی‌های بی‌مورد از تاسیسات و اماکن سری‌اش توسط آژانس آسیب خورده است، بویژه آنکه جاسوسی برخی بازرسان آژانس به نفع سرویس‌های برخی کشورهای غربی از حد احتمال و شائبه فراتر رفته و اثبات شده است. 🔰منطق بازرسی از اماکن مورد ادعای آژانس باید توسط مسؤولان آژانس به طرف ایرانی منتقل شود و در صورت موجه بودن دلایل می‌توان مقدمات همکاری و همراهی با آژانس را فراهم آورد. البته این بدان معنا نیست که مقامات دولتی اجازه حضور بازرسان آژانس را بدهند، بلکه می‌توانند به سوالات مدنظر آژانس بدون حضور بازرسان پاسخ دهند. 💢 آژانس نباید نقش پیاده‌کننده سیاست‌ها و نقشه‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا را داشته باشد.
🔻اینفوگرافیک | شیوع بی تدبیری از سال ۹۲ تا ۹۸
🔴امام خمینی(ره) ♦️در مقابل یزید، حضرت زینب سلام الله علیها ایستاد و آن را همچو تحقیر کرد که بنى امیه در عمرشان همچون تحقیرى نشنیده بودند. ♦️همان مقدارى که فداکارى حضرت ارزشی پیش خداى تبارک و تعالى دارد و در پیشبرد نهضت حسین (علیه السلام ) کمک کرده است، خطبه‌هاى حضرت سجاد (علیه السلام) و حضرت زینب (سلام الله علیها) هم به همان مقدار یا قریب آن مقدار تأثیر داشته است، آنها به ما فهماندند که در مقابل جائر، در مقابل حکومت جور، نباید زنها و نباید مردها بترسند، در مقابل یزید، حضرت زینب(سلام الله علیها) ایستاد و آن را همچو تحقیر کرد که بنى‌امیه در عمرشان همچو تحقیرى نشنیده بودند 📚صحیفه نور جلد 17 ، ص 59
انتخابات دموکرات‌ها | بایدن فاصله‌اش را با سندرز بیشتر کرد 🔹«جو بایدن» در انتخابات درون‌حزبی دموکرات‌ها در ۴ ایالت «آیداهو»، «میشیگان»، «می‌سی‌سی‌پی» و «میسوری» پیروز شد. 🔹سندرز نیز در ایالت‌های «واشنگتن» و «داکوتای شمالی» پیشتاز است. 🔹بایدن با کسب مجموعاً ۸۲۳ موکل انتخاباتی، فاصله خود را با سندرز بیشتر کرده است. هر نامزد برای پیروزی نهایی به ۱۹۹۱ موکل انتخاباتی نیاز دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشاگری رئیس پدافند غیرعامل درباره آزمایشگاه‌ های بیولوژیک و مخفی آمریکا در اطراف ایران ♦️سردار جلالی:آمریکا ۲۵ آزمایشگاه بیولوژیک سطح ۴ و مخفی با توانایی‌های خاص در اطراف ایران دارد.