⭕️ترامپ بار دیگر فرماندار نیویورک را مورد حملات لفظی خود قرار داد
🔸«دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا در صفحه توییتر خود خطاب به «آندرو کومو»، فرماندار نیویورک نوشت:
🔹فرماندار کومو باید زمان بیشتری را صرف کار کردن و زمان کمتری را صرف صحبت کردن کند. خارج شوید و کار خود را انجام دهید و صحبت کردن را متوقف کنید!
🔹ما برای شما هزاران تخت بیمارستانی درست کردیم که یا به آنها نیاز نداشتید و یا از آنها استفاده نکردید!
🔹دستگاههای اکسیژن زیادی که باید میداشتید را در اختیار شما قرار دادیم و در تستهایی که باید انجام میدادید به شما کمک کردیم.
🔹ما به نیویورک پول بیشتری دادیم و تجهیزات زیادتری نسبت به دیگر ایالتها در اختیار آنها قرار دادیم.
🔹آمار شما خوب نیست، بیشتر کار کنید و کمتر صحبت کنید.
🔹به جای دفاع از ماسکدزدها از ۴ برابر شدن قیمت مسکن عذرخواهی کن
🔸وزیر بیکفایت و مستعفی راه و شهرسازی باز هم برای مسائل سیاسی و دیپلماسی نسخهپیچی کرد.
▫عباس آخوندی در روزنامه تعادل و در یادداشتی با عنوان «جهان پساکرونا» نوشت: «کشورمان مدّتهاست که با پدیدههای متعددی از عاملهای ناکارآمدی و ناکارایی در نظام اجتماعی و حکمرانی دست و پنجه نرم میکند. باید دید، آیا رویارویی با این پدیده مهلک جدید(شیوع ویروس کرونا)، مایه یک عزم ملّی برای گذاشتن یک نقطه پایان به روند موجود و یک چرخش بنیادین در نظام حکمروایی میشود؟ آیا هنوز عدهای فکر میکنند با کاهش آزادیها و با ایجاد محدودیتهای مبادله در سطح جهانی و با هزینهکرد از جیب ملّت و از محل درآمدهای نفت میتوانند برای جبران تمام فرایندهای ناکارآمد در برابر این پدیده کشنده مقاومت کنند؟ و یا آنکه باید به فکر اصلاح ساختاری، نهادی و فرایندی باشند؟».
وی میافزاید: «ویروس کرونا در یک نقطه از جهان جهش کرد و به سرعت تمام جهان را فرا گرفت. این پدیده یکبار دیگر پیوستگی جهان و جهانیبودن امور را نشان داد. ما که از حیثِ اخلاقی همواره شعار «بنی آدم اعضای یک پیکرند» را سر میدادیم ولی، در عمل تن میزدیم، این بار نیز از درک پذیرش آن در جهان واقع عاجز ماندیم و همچنان بر طبل تجزیه جهانی کوبیدیم. واقعیّت آن است که شرط لازم و کافی برای پیروزی در این نبرد پذیرش پدیده «جهانیشدن» است...کشوری که قواعد تجارت و مبادلههای مالی بینالمللی؛ از جمله کنوانسیونهای FATF را نپذیرفته است، چگونه میخواهد از این رفع محدودیّت بهره ببرد؟»....
🔸درخواست انگلیس از پزشکان برای ادامه فعالیت بدون لباس محافظ به دلیل کمبود تجهیزات
🔹روزنامه انگلیسی ایندیپندنت گزارش داد دولت انگلیس گفته به دلیل کمبود جهانی لباسهای محافظ در برابر کرونا پزشکان و پرستاران ممکن است مجبور شوند بدون این تجهیزات کار درمانیشان را انجام دهند.
🔹روزنامه گاردین نیز اعلام کرد وزارت بهداشت انگلیس از پزشکان و پرستاران این کشور خواسته هنگام درمان بیماران مبتلا به ویروس کشنده کرونا بدون لباسهای محافظ سرتاسری کار کنند، زیرا بیمارستانهای سراسر انگلستان ظرف چند روز آینده با کمبود این تجهیزات مواجه خواهند شد.
📸 دستیار رشیدپور ممنوع الکار شد
🔹قائم مقام شبکه سه: حضور فرد هتاک در شبکه سه غیرقابل قبول است. حضور وی را در کلیه برنامه ها ممنوع کردیم.
🔸طی روزهای گذشته اعتراضاتی درباره حضور «اردوان رحیمی» به عنوان دستیار «رشیدپور» مطرح شده بود. وی در صفحات شخصی خود سخنان هتاکانه ای نسبت به امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی عنوان کرده بود.
🔴مقابله نیروهای یمنی با حملات زمینی مزدوران سعودی و هلاکت دهها نقر از متجاوزان
♦️یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی این کشور با ۵ حمله زمینی نیروهای دشمن سعودی به شهرستان صرواح در استان مارب و مناطق دیگر مقابله کردند که طی آن ۴ خودروری زرهی آنها با موشک منهد شد.
♦️یک مورد از این حملات به منطقه خب و الشعف در استان جوف و دو مورد دیگر به منطقه مرزی الملاحیط در جیزان و ومجازه در منطقه عسیر انجام شده است.
♦️در پی مقابله نیروهای یمنی با این حملات تعدادی از خودرهای زرهی دشمن منهدم و دهها نفر از آنها کشته و زخمی شدند.
🔹 به نظارت استصوابی ایراد نگیریم، باید به قانون اساسی اعتراض کنیم!
🔸 یک نماینده مجلس گفته است: «برای مثال به نظارت استصوابی خیلی ایراد گرفته میشود. اما ما باید بدانیم که این مورد خوب یا بد در قانون ما تصویب شده و بهصورت قانون درآمده است. ما قبل از اینکه به شورای نگهبان اعتراض کنیم، باید به قانون اعتراض کنیم. حالا اگر قانونی ایراد دارد، باید به همان روشی که ایجاد شده برطرف شود. اینکه ما هیاهو کنیم یا جنجال کنیم که آقا نظارت استصوابی چرا وجود دارد، جواب نمیدهد.»
در ادامه اظهارات این نماینده مجلس آمده است: «اگر ما معتقدیم که باید تشخیص را برعهده مردم بگذاریم و مردم باید تشخیص بدهند، باید بهصورت قانونی مشکل را حل کرد. لازمهاش هم این است که یک زمانی این قانون ایجاد شده است، حالا تشخیص ما این است که اکنون این قانون را تغییر بدهیم.» داود محمدی گفته است: «شما میفرمایید مجلس در راس امور است؟ بسیار خب! چرا مجمع تشخیص مصلحت در مسائلی که مربوط به مجلس و در حوزه کاری پارلمان است وارد میشود و میگوید من این مصلحت را قبول ندارم؟ اینجا دیگر ما نمیتوانیم بگوییم که مجلس در راس امور است. در اینجا مجمع تشخیص در پله بالاتری قرار گرفت... این رفتارها وظایف مجلس را خدشهدار کرده است و الان بسیاری از نمایندگان به این وضعیت معترض هستند. هم به مسائل و روند مجمع تشخیص و هم در رابطه با وظایفی که از شورای نگهبان وارد مجلس میشود که باید به این بحثها خیلی توجه بشود. اکنون سیاست خارجی ما هم دچار چنین وضعیتی است و نهادهای مختلفی در مورد سیاست خارجی اظهارنظر میکنند. قوه مقننه، قوه قضائیه، شورای امنیت ملی و...اظهارنظر میکنند. وقتی همه اینها در کنار هم قرار میگیرند، ما با یک چندگانگی در سیاست خارجی مواجه میشویم و سیاست خارجی هم اگر با یک فرآیند رسمیو قانونی دنبال نشود، روابط کشور را دچار مشکل میکند.»
🔹 دوسوم ظرفیتهای اقتصادی کشور هنوز معطل است
🔸 هنوز حتی یکسوم ظرفیتهای اقتصادی ایران به فعلیت نرسیده و همین ظرفیتها میتواند در خدمت جهش تولید در سال جاری قرار گیرد.
روزنامه وطن امروز در بررسی ظرفیتهای تحقق شعار سال نوشت: تحقق شعار جهش تولید قبل از هر چیز به میزان ظرفیتها و قابلیتهای بالقوه یک اقتصاد که به مرحله فعلیت نرسیده است، بستگی دارد. برای مثال اقتصادهای توسعهیافته - غیر از اقتصاد چین- اگر چه ممکن است در حالت معمول از رونق اقتصادی متداولی برخوردار باشند اما این رونق عموما تحت عنوان رشدهای اقتصادی تک رقمی و در حدود یک تا ۳ درصد محدود میشود. دلیل عمده این موضوع را باید در نبود یا به حداقل رسیدن ظرفیتهای اقتصادی مغفولمانده در این اقتصادها دانست. وقتی آمار بیشترین رشدهای اقتصادی در میان کشورهای جهان را بررسی میکنیم متوجه میشویم رتبههای بالایی این جدول عموما در اختیار کشورهای در حال توسعه بوده و اقتصادهای صنعتی اروپا عموما جایگاهی در میان رشدهای اقتصادی بالا ندارند. مهمترین دلیل این موضوع را میتوان ظرفیتهای خالی اقتصادهای در حال توسعه دانست. برای مثال در قیاس 2 اقتصاد ایران و آلمان کاملا مشخص است هنوز حتی یکسوم ظرفیتهای اقتصادی ایران در حوزههای سنتی چون صنایع معدنی، پتروشیمی، گردشگری، صنعت، کشاورزی و... به مرحله فعلیت نرسیده یا در بسیاری از فعالیتهای جدید اقتصادی مانند فعالیت شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها اقتصاد ایران بسیار جوان و سرشار از زمینهها و حوزههای جدیدی است که هنوز ورود جدی به آن نداشته است. از این حیث - دارا بودن ظرفیتهای یک جهش در اقتصاد- شرایط برای اقتصادهایی مانند ایران کاملا مهیاست. در حالی که به هیچ وجه نمیتوان این ویژگی را برای اقتصادهای توسعهیافته که با درصد بالایی از ظرفیتهای بالقوه خود در حال فعالیت هستند، مقایسه کرد.
⭕️احتمال افزایش مبلغ وام یک میلیونی برای زنان سرپرست خانوار
🔸میرزایی سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی :
🔹بعد ارسال کد ملی سرپرست خانوار پیامکی با سرشماره V.Refah برای شما ارسال میشود که درخواست شما ثبت شده است.
🔹اگر پیامک برای فردی ارسال نشده به معنای آن نیست که کد ملی ثبت نشده نگران نباشید کد ملی ثبت شده اما به دلیل شلوغی خط از سمت ما جوابی را هنوز دریافت نکردید.
🔹عدد کدملی فرقی ندارد انگلیسی یا فارسی باشد فقط کاراکتر اضافه هنگام ارسال کد ملی فرستاده نشود و از واژه هایی مانند سلام و... هنگام ارسال عدد استفاده نشود.
🔹کم بودن مبلغ به دست وزارت رفاه نیست و سازمان برنامه و بودجه است اما قصد داریم جلساتی را برگزار و برای زنان سرپرست خانوار احتمالا مبلغ را کمی بیشتر کنیم.
🔹اگر تا این لحظه هیچ پیامکی از سمت وزارت رفاه درخصوص وام دریافت نکردید کد ملی سرپرست خانوار را به ۶۳۶۹ ارسال کنید.
🔹از همان لحظه که وام به حساب افراد واریز شد میتوانید پول را برداشت کنید.
🔹افرادی که پیش از این یارانه آنها قطع شده است این وام یک میلیونی به آنها تعلق نمیگیرد.
🔹افشاگری مهم سرکردههای گروههای تروریستی علیه آمریکا پس از فرار از پایگاه نظامی التنف
🔸شماری از عناصر و سرکردههای گروههای تروریستی پس از فرار از پایگاه آمریکایی «التنف»، اعلام کردند که آمریکا عملیات تروریستی، خرابکاری و تخریب زیر ساختهای شهری در سوریه را به آنها آموزش داده است.
▫۲۷ تن از اعضا و سرکردههای تروریستی که در پایگاه آمریکایی «التنف» در شرق سوریه به سر میبردند، طی شبهای ۲۳ و ۲۴ فروردین موفق شدند از این پایگاه فرار و خود را تسلیم نیروهای ارتش سوریه بکنند. به گزارش خبرگزاری فارس، «اولگ گراولییِف» رئیسسازمان آشتی روسیه در سوریه، در این ارتباط گفت، این افراد در زمان فرار، توسط دیگر گروههای تندروی تحت حمایت آمریکا، هدف حمله قرار گرفتند، ولی موفق شدند پایگاه را ترک کنند. رئیسمرکز آشتی روسیه افزود:« افراد مسلحی که تسلیم شدند، اعتراف کردند که مربیان آمریکایی به آنها آموزش داده بودند تا تأسیسات نفتی و زیر بنایی شبکه ترابری (سوریه) را تخریب کنند و همچنین، در مناطقی که نیروهای ارتش سوریه بر آن سیطره دارند، عملیات تروریستی انجام دهند». این افراد مسلح، اسلحههایی که فرماندهان آمریکایی به آنها داده بودند، را در اختیار فرماندهان ارتش سوریه قراردادند.