eitaa logo
***شاخص***
809 دنبال‌کننده
78.1هزار عکس
33.9هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴تصمیمات خلق الساعه و پرحاشیه دولت روحانی ۱_تصمیم دولت در برگزاری کنکور که مدام با تاخیر مواجه می شد و حتی چند روز مانده به برگزاری کنکور نیز مشخص نشده بود که کنکور برگزار می شود یا خیر؟ این موضوع، روح و روان کنکوری ها را به شدت تحت تاثیر قرار داد. ۲_ تصمیم دولت به واگذاری سهام پالایشی ها در صندوق ETF دوم چند روز قبل از عرضه ،توسط دو تن از وزرای مرتبط تکذیب و بعد از حدود ۴۸ ساعت دوباره تایید شد که این نوع تصمیم گیری اعتماد عمومی به بازار سرمایه را از بین برد و هنوز هم تبعات ان در بازار سرمایه قابل مشاهده است. ۳_ تصمیم دولت به فروش ۲۲۰ میلیون بشکه نفت به شکل سلف موازی و بعد تصمیم به فروش ۲ میلیون بشکه نفت به شکل سلف نفتی دو ساله کمتر از چند ساعت قبل از واگذاری لغو گردید و هیچ پاسخ قانع کننده ای نسبت به دلیل اتخاذ تصمیم و یا لغو ان ارائه نشد . ۴_ تصمیم گیری در خصوص نحوه بازگشایی و فعالیت مدارس ، ۴۸ ساعت مانده به شروع سال تحصیلی تغییر می کند و اعلام می شود که همه مدارس و کلاس ها باید به شکل حضوری برگزار شود، این وضعیت تردید های زیادی را نسبت به حضور دانش آموزان در مدارس ایجاد کرده است. ۵_ تصمیم دولت در مورد قرنطینه شهر ها نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی در برگزاری مراسم های عزاداری، بسته شدن مراکز دینی و نمونه هایی از دیگر تصمیمات دولت هستند که از ویژگی های سه گانه (درست به هنگام و قاطعیت) برخوردار نبوده اند. ✍️حمیدرضا زندی
⭕️ نقش آفرینی رسانه ملی در انعکاس صحنه های نوین عزاداری حسینی 🔸نمایندگان و رؤسای کمیسیون های مجلس شورای اسلامی از نقش رسانه ملی در انعکاس صحنه های نوین عزاداری و ایجاد شور و شعور حسینی تقدیر کردند. 🔹شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت: اقدام ارزنده صداوسیما در ترغیب مردم به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در عزاداری ماه محرم. 🔹نوباوه نائب رئیس کمیسیون فرهنگی: حس و حال محرم توسط رسانه ملی به مخاطبان انتقال داده شد. 🔹پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود: رسانه ملی محدودیت عزاداری امسال را به صحنه های نوینی تبدیل کرد. 🔹فرهنگی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: حسینیه تلویزیونی ایران؛ ابداع زیبای رسانه ملی در دهه محرم. 🔹نصیرایی سخنگوی کمیسیون فرهنگی: نقش آفرینی صداوسیما در محرم امسال جزو توفیقات رسانه ملی است. 🔹حاجی دلیگانی عضو هئیت رئیسه مجلس: حسینیه تلویزیونی ایران تعامل خوبی با مخاطبان برقرار کرد. 🔹ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی: صداوسیما با انعکاس صحنه های بدیع عزاداری هرخانه را تبدیل به یک حسینیه کرد. 🔹طهماسبی عضو کمیسیون صنایع و معادن: رضایت مردم از عملکرد صداوسیما در برپایی عزاداری محرم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ | آخرین جزئیات سفر وزیر امور خارجه سوئیس به ایران
. خط قرمز ♦️این یکی خط قرمز، هیچ شوخی ندارد؛ حتی شما واسطه محترم! شما آن طرف خط، ما این طرف خط! 🔹کاش خطوط قرمز منافع ملی نیز همین قدر حیاتی و مهم شمرده می شد. آن وقت سفیر سوئیس نمی توانست با چند کارتن دارو، عکس یادگاری بگیرد یا وزیر خارجه اش، کانال تقریبا هیچ دارویی را فاکتور کند. ♦️به قول آن عالم مبارز دوره قاجار، نان خودمان را نباید سر سفره اجنبی بگذاریم و دسترنج خود را با منت بخوریم. 🔹اگر خطوط قرمز منافع ملی رعایت می شد، غرب نمی توانست امتیازات نقد را یک جا بگیرد و بعد به قول آقای صالحی "دبّه" کند و ما دنبال بسته های های پر از خالی یا کانال های مسدود مثل اس پی وی و اینستکس برویم.
⭕️ واکنش حق شناس به حواشی غیبت شهردار تهران در جلسات هیأت دولت 🔸محمدجواد حق شناس، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹دولت باید خوشحال باشد شهردار تهران که نماینده ۱۰ میلیون نفر مردم پایتخت و منتخب شورای شهر است، در جلسات هیأت دولت حضور پیدا کند. 🔹حضور شهردار تهران در جلسات هیأت دولت بیشتر برای دولت منفعت دارد و اگر دولت بخواهد به این صورت رفتار کند، من هم اگر جای شهردار باشم در جلسات حضور پیدا نمی‌کنم.
روحانی: مردم ایران در برابر گردن کشی و قلدری تسلیم نخواهند شد 🔹انتظار ما این بود که اروپایی‎ها در برابر آمریکا اقدام قاطعی انجام دهند. کانال مالی سوئیس باید فعال‎تر شود و نقش مفیدتری داشته باشد. 🔹هر روزی که آمریکایی ها از اشتباهات خود برگردند و به قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام متعهد باشند به نفع خود آمریکا، منطقه و جهان خواهد بود و راه برای او باز است. 😳😜😜به نظر شما خبری از احیای برجام میشه ❗️❗️یا روحانی ارزوش رو به گوووووور می بره..
| چکش غیر حضوری برای دانش‌آموزان حضوری!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ قطع دسته جمعی درختان به ایستگاه پارک ملت رسید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پایین کشیدن بیلبورد تبلیغاتی ترامپ توسط مخالفین وی
پروتکل مدیریتی؛ خط شکن یا برج عاج نشین؟! 🔸ملت ما، بارها پیروزی در جنگ‌های نابرابر را تجربه کرده. فرماندهان رشید ما، پیش از همه به خط می‌ زدند و صف شکن بودند، سپس به نیروها می‌ گفتند پشت سر ما بیایید. این رفتار بسیج‌ کننده، همان رمز موفقیت و محبوبیت کم‌ نظیر حاج قاسم سلیمانی است. 🔸اما مدیرانی هم هستند که کلی توجیه درباره ضرورت فلان تدبیر می‌ آورند و مخاطب را تشویق به قبول آن می‌ کنند؛ در عین حال، حاضر به نیم‌ساعت حضور نمادین میدانی برای زدودن نگرانی‌ های محتمل نیستند. جالب اینکه همین طیف، به دیگران می‌گویند اگر به میان مردم و میدان مشکلات رفتید، رفتار انتخاباتی است! انگار فقط فصل انتخابات باید به میان مردم رفت و وعده‌های قلنبه سلنبه داد. 🔸خرداد 98 از معاون حقوقی رئیس جمهور پرسیدند «اگر اختیارات کافی ندارید، چرا در انتخابات وعده‌‌ های بسیار دادید؟» و او گفت «شما انتخابات بدون وعده در دنیا دارید؟ آن ‌وقت دیگر انتخابات نمی‌‌ شود. مگر می‌ شود بگویی من در انتخابات شرکت می‌‌ کنم اما کار خاصی نمی‌‌ توانم انجام دهم؟» 🔸میان مردم رفتن، پیشکش! چرا باید وزیر شاکی باشد که نمی‌تواند ده دقیقه با مافوق خود ملاقات کند و مشکلات را بازگو کند؟ دفتر سخنگوی دولت ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ اعلام کرد وزیر آموزش و پرورش استعفا داده و رئیس‌جمهور با این استعفا برای کاندیداتوری مجلس موافقت کرده . اما اکنون آقای بطحایی درباره علت واقعی استعفا می‌ گوید: 💢«من یادداشتی را خدمت آقای رئیس‌جمهور نوشتم. وقت‌ شان اجازه نداد که من خدمت شان برسم و توضیحات را حضورا عرض بکنم. آقای رئیس‌جمهور این وقت را نداشتند. اعتراف می‌ کنم به من برخورد. توضیح داده بودم که رتبه‌بندی معلمان این طور... یک نامه محرمانه هم گذاشتم رویش که حضور در مجلس را بهانه کردم برای اینکه فضاسازی نشود. 💢طی چند ساعت بدون اینکه به من بگویند، گفتند با استعفا موافقت شده. می‌توانستم یک سری مصاحبه کنم اما نکردم. به عنوان وزیری که سکان تعلیم و تربیت کشور را به دستش سپردید، آیا این قدر ارزش ندارد که 10 دقیقه به او فرصت بدهید و بیاید و توضیحاتش را به شما بدهد؟!» 🔸قوه قضائیه از زمستان 97، دستخوش تحولات مثبت بسیاری شده است. عزم بهبود روند‌های قضایی، کوتاه کردن دست مفسدان دانه‌درشت، و ارتباط مستقیم و مداوم با مردم در دوردست‌ترین نقاط و شنیدن مشکلات‌شان، در اولویت قرار گرفت. 🔸اکنون نیز چند ماه است برخی منتخبان مجلس جدید، به مسابقه خدمت پیوسته‌اند و می‌کوشند ضمن سرکشی به مناطق دور و نزدیک، به وظایف نظارتی و صیانتی خود عمل کنند. 🔸سایر مدیران هم می‌توانند به این پویش و مسابقه مبارک بپیوندند تا امید و اعتماد مردم احیا شود و از این طریق، بسیج‌گری‌های بزرگ ملی برای از هم گسیختن حلقه‌های تنگنای اقتصادی فراهم شود. مردم، شیرینی این مسابقه را می‌چشند و از جا بر می‌خیزند. این هم‌افزایی متقابل مردم و مسئولان می‌تواند حصار تحریم و خودتحریمی را در هم بشکند.
پُشت در کیست؟ چرا می‌ترسند؟ 🔹مهم‌ترین خسارتی که مدیریت ائتلافی مدعی اصلاحات و اعتدال به کشور زد، چه بود؟ امروز قاطبه مردم، خسارت‌ های اقتصادی این طیف را در قالب تورم و رکود گسترده و گرفتاری‌ های مربوط به‌ اشتغال و ازدواج و مسکن لمس می‌ کنند. ♦️خسارت‌ های امنیتی بزرگی هم به کشور وارد شد که بخش کوچکی از آن برای مردم آشکار شده و اگر نبود قدرت بازدارندگی نظام و بازوان قدرتمند آن، حتما کشور به واسطه رویکرد برخی مدیران منفعل، عرصه دست‌درازی نظامی دشمن می‌ شد. 🔹اما بخش سوم خسارت‌ها که از همه مهم‌ تر است، خسارت‌های فرهنگی و شخصیتی است. دشمن پس از آنکه شکست‌ های بزرگی را متحمل شد و اوج‌ گیری پیشرفت‌ های کشورمان را در دهه سوم انقلاب (و آغاز دهه چهارم) دید، به جنگ نرم و جنگ هیبریدی (ترکیبی ) متوسل شد. ♦️هدف، انهدام امید و اراده و اعتماد به نفس ملت ایران و اعتمادش به مسئولان برای حل مشکلات بود. بزرگ ترین خسارت مدیریت غربگرا و ‌اشرافیت‌زده، در همین مصاف اتفاق افتاد. مشی آنها چنان ضد کارکردی بود که توانست دستمایه جنگ روانی دشمن قرار بگیرد. 🔹ناامید کردن مردم، کشتن انگیزه در جوانان، و تزریق روحیه «ما نمی‌توانیم»، همان بود که دشمن می‌ پسندید. همین‌ها، ادبیات ما بیچاره‌ایم را تبدیل به راهبرد انتخاباتی و سپس مذاکره کردند و بنابراین تیم مذاکره‌کننده، دست‌بسته پای میز مذاکره رفت. ♦️موقعیت اجتماعی طیف مذکور، پس از یک دوره صعودعوام‌فریبانه به جایی رسیده که روزنامه شرق می‌نویسد «در عالم پزشکی به امید نجات بیمار به او تنفس مصنوعی می‌دهند. وضعیت اصلاح‌طلبان، شباهت به بیماری پیدا کرده که برای نجاتش به او تنفس مصنوعی می‌دهند». 🔹 روزی نیست که این بیش‌فعالان سیاسی به سمت چند شخصیت فعال یا نهاد اجتماعی و فرهنگی و سیاسی شلیک نکنند. اما حقیقت این است که از سایه کابوس‌ وار کارنامه خویش ‌گریزانند، بی‌آنکه نجاتی از این مالیخولیا متصور باشند. «هر عمل از خیر و شر، کز آدمی سر می‌ زند- آن عمل مُزدش به زودی پشت در در می‌ زند». ♦️می‌د انند با مردم چه کرده‌اند و مردم درباره آنها چه قضاوتی دارند. با این حال حمله به مجلس و دستگاه قضایی و شورای نگهبان و شخصیت های انقلابی را ترجیح می دهند. 🔹گاهی آژیر می‌کشند که چرا روابط مجلس و شورای نگهبان - دو بازوی نهاد تقنین و نظارت- خوب شده و به جای تقابل فرسایشی، به همفکری و هم‌افزایی رسیده است! مجلس یازدهم، هنوز آغاز به کار نکرده بود، به منتخبان جدید حمله کردند که چرا کاری برای مردم نمی‌ کنید؟ مجلس که افتتاح شد، رفتند سراغ داغ کردن نزاع در انتخابات هیئت‌رئیسه. وقتی سنگ روی یخ شدند، گفتند اصلا اینها با هم ساخت و پاخت کرده‌اند! ♦️وقتی هم دیدند شماری از نمایندگان، به میان مردم و کارگران و تولیدکنندگان و کارآفرینان می‌ روند، شروع کردند به جنجال؛ که چه نشسته اید، برای بازدید میدانی تا خوزستان و سیستان و بلوچستان رفته‌اند! به روی خود نیاوردند که نمایندگان، در قبال همه ملت و کشور مسئولند. 🔹رکن مردم‌سالاری، غیر از مردم است؟ مردم فقط سر صندوق رای محترمند و بعد از آن، باید با آنها مانند افراد مبتلا به بیماری واگیر رفتار کرد؟ اما اگر مراد از پوپولیسم، وعده‌های عوام‌فریبانه و غیرواقعی است، چه کسی پوپولیست‌تر از خود شما که هفت سال، درِ باغ سبز نشان دادید اما درهای گرفتاری را گشودید؟!
🔰موانع رسیدن به نعمات 🔺️حضرت آیت الله مصباح یزدی در مراسم اختتاميه نیمه اول دوره غیرمتمرکز طرح ولايت: ▪️اول نشناختن نعمت، دوم نشناختن مسیر رسیدن به نعمت، سوم نداشتن انگیزه قوی، چهارم انس گرفتن به لذت های زود گذر، مانع رسیدن به نعمت های بی نهایت الهی است. باید سعی کنیم تا آنجایی که توان داریم وظیفه را بهتر بشناسیم، موانع را برطرف کنیم، آن وقت می توانیم امیدوار باشیم که به لطف خدا و توجهات اهل بیت علیهم السلام در این مسیر صحیح پیش برویم. ۹۹/۶/۱۵