eitaa logo
***شاخص***
799 دنبال‌کننده
78.7هزار عکس
34.3هزار ویدیو
154 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 چرا به روحانی رای می‌دهم!؟ 🔸 خانم ترانه علیدوستی بازیگر سینما به شما پاسخ می‌دهد (۲۶ اردیبهشت ۹۶) : چون گران شدن ساعت به ساعتِ ارز و دارو را در هشت سالِ پیش از او به یاد دارم. 🔸چون تحریم دارو را در هشت سال پیش از او را به یاد دارم، تلف شدن بسیاری از مردم کشورم را در جنگ خاموش محرومیت از داروهای خاص و گرامی سرسام آور آنها. 🔻چرا به روحانی رای می‌دهم!؟ 🔹سایت حامی دولت به شما پاسخ می‌دهد (۲۷ اردیبهشت ۹۶) : چون من دلم به حال بیمارانی می سوزد که در صورت بازگشت ایران به دوران تحریم، از بی دارویی خواهند مرد یا زجر بیشتری خواهند کشید. من به احترام زندگی به روحانی رأی می دهم. 🔻چرا به روحانی رای دادیم ولی مشکلات دارو حل نشد!؟ ⬅️ حالا جناب جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت دولت روحانی به شما پاسخ می‌دهد (۲۸ مهر ۹۹) : دوز انسولین رو کاهش بدید. 🔺بعد از تجویز نسخه خودت بمال وزیر سابق بهداشت، این تجویز هم باید در تاریخ علم پزشکی ثبت شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هیچ کدام از تصمیماتی که آقایان دولتی در ماه‌های اخیر گرفتند، به نفع مردم نیست/ اگر افراد شایسته‌ای در دولت مستقر بودند، وضع اقتصادی کشور مثل امروز نبود ♦️ انتقادهای دکتر ایرج توتونچیان، استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا و معاون اسبق وزارت اقتصاد از عملکرد ۷ و نیم ساله دولت روحانی : مگر فقط ایران در دنیا تحریم است؟! ♦️ دولت ایتالیا سالها پیش وقتی دید نمی‌تواند کشور را اداره کند، استعفا داد، کاش از آنها بیاموزیم. ♦️دولت اقای روحانی نخستین جلسه خودش را در سال ۹۲ در اتاق بازرگانی تشکیل داد، معنی‌اش چیست؟ یعنی دولت ما دنبال بازرگانی است، نتیجه‌اش را می‌توان الان در جامعه دید.
🔴واکنش رهبرمعظم انقلاب به سازش جدید کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی ♦️ملت‌های مسلمان ذلت سازش با رژیم‌صهیونیستی را به هیچ‌وجه تحمل نخواهند کرد. آمریکایی‌ها اگر خیال می‌کنند که مسأله‌ منطقه را به این شکل حل خواهند کرد، اشتباه می‌کنند. هر رژیمی که پشت میز مذاکره با رژیم غاصب صهیونیست بنشیند، موقعیتش در میان ملتش متزلزل خواهد شد.
🔴پاپ فرانسوآ، رهبر کاتولیک‌های جهان، امروز برای نخستین بار با ماسک در ملأ عام ظاهر شد ♦️استفاده نکردن از ماسک موجب انتقاد‌هایی از پاپ شده بود. پاپ فرانسوآ ۸۳ سال سن دارد.
🔴 پیشتازی ۹ درصدی بایدن نسبت به ترامپ در سطح ملی ♦️ نظرسنجی مشترک نیویورک تایمز-کالج سینا حاکی است جو بایدن نامزد دموکرات در سطح ملی ۹ درصد از دونالد ترامپ رئیس جمهور فعلی ایالات متحده پیشی گرفته است.
🔰 پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته نیروی انتظامی 🔻 فرمانده معظم کل قوا در پیامی به مناسبت هفته‌ی نیروی انتظامی از زحمات و تلاش‌های کارکنان خدوم این نیرو قدردانی کردند. 🔹متن پیام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای که به فرمانده نیروی انتظامی ابلاغ شد، به این شرح است: بسم الله الرّحمن الرّحیم سردار اشتری؛ سلام من را به همه‌ی کارکنان خوب و زحمت‌کش و خدوم نیروی انتظامی برسانید. مردم عزیز ما قدردان زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه خدمتگزاران به خود و کشور هستند و امروز اقتدار و مهربانی را توأمان در نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران احساس میکنند و از ابتکارات ناجا در برخورد با منکرات استقبال میکنند. سیّدعلی خامنه‌ای ۲۹ مهر ۱۳۹۹ 💻 @Khamenei_ir
🔴سید محمود رضوی در توییتر خود از اختصاص واکسن آنفلوانزا به اعضای هیئت دولت و خانواده های آنها خبر داد.
🔴به دلایل متعدد با ‎استیضاح روحانی مخالفم چون معتقدم هزینه استیضاح در شرایط فعلی بیش از فایده آن است. لذا بهتر است مجلس جدید و رییس آن به وعده خود به مردم عمل کرده و کاری کنند تا دولت پیر و ناکارآمد فعلی در 9 ماه پایانی اش وادار به کار شود.
🔴 اما و اگرهای استیضاح رئیس جمهور ✍️ 🔹 با حرکت رسانه‌ای ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوباره بحث استیضاح رئیس‌جمهور داغ شد. به چند دلیل این استیضاح را به صلاح نمی دانم. 1️⃣ اولا برخی ها استیضاح را با رای به عدم کفایت سیاسی اشتباه گرفته اند که باید گفت استیضاح به معنای رای به عدم کفایت سیاسی نیست. 2️⃣ ثانیا کنار رفتن روحانی به معنای کنار رفتن دولت روحانی نیست. بلکه دولت او با حضور معاون اول تا انتخابات بعد پابرجا می‌ماند. فقط همین نظم نیم‌بند هم از بین خواهد رفت. 3️⃣ گیریم که رای به عدم کفایت سیاسی روحانی داده شد پلن و طرح استیضاح کنندگان برای فردای بدون روحانی چیست؟ استیضاح‌کنندگان نگاه سلبی خوبی دارند ولی نمی توانند پاسخ ایجابی برای پساروحانی داشته باشند. 4️⃣ "میخواستم، نگذاشتند" مطمئن باشید این دو کلمه روایت مظلومانه روحانی در طول تاریخ خواهد بود. معتقدم او باید بابت ناتوانی هایش تا آخر بایستد و فردا نگوید که "خواستم و نگذاشتند." 5️⃣ کسانی که موافق برکناری روحانی هستند به این سئوال نمی توانند پاسخ دهند که برکناری او چگونه و براساس چه مکانیسمی به کم شدن التهابات فعلی خصوصا گرانی ها و تورم کمک می کند؟ 6️⃣ سئوال دیگر اینکه افراد آشنایی که جای جلاد و شهید را در انتخابات قبل عوض کردند و آیت الله رئیسی را ترور شخصیت نمودند، از روحانی یک قهرمان نخواهند ساخت؟ 7️⃣ معتقدم جامعه باید به الزامات مردمسالاری پایبند باشد و مردمسالاری شیر بی یال و دم و اشکم نیست. مطمئن باشید این نکته به بلوغ سیاسی جامعه ما در آینده کمک خواهد کرد. 8️⃣ سئوال و نکته آخر اینکه آیا دشمن خارجی و ضدانقلاب داخلی و خارجی در التهابات پدید آمده ساکت خواهند بود؟ ساده لوحی است اگر جوابمان بله باشد.
انفعال، استیضاح یا گزینه سوم؟ -۱ ✍️ چاره جویی درست برای مسائل پیچیده، معمولا بسیار سخت تر از توسل به راه حل های جذاب و دم دستی است. استیضاح و برکناری روحانی، بسیار ضروری و جذاب به نظر می رسد. او شب عید، ده درصد هم محبوبیت نداشت، چه رسد به حالا که سوء مدیریتش شدت یافته است. 🔹در آشفته بازار رسانه ای موجود، کمتر موضوعی مانند "ناکارآمدی دولت" را می توان یافت که بر سر آن، اتفاق نظر جمعی وجود داشته باشد. فهرست بی تدبیری های دولت بسیار طولانی است و مشتی از خروار را در یاداشتی با عنوان "فهرست سوء تدبیر ها" نوشته ام. ♦️اما همان ها که روحانی و دولتش را اجاره ای خواندند، می خواهند به جای پاسخگویی از موضع اتهام و باز پرداخت هزینه ها، آخرین استفاده را از او بکنند. زمانی یکی از همین ها گفته بود "نگاه اصلاح طلبان به روحانی، ساندیسی است، میک آخر را هم می زنند و دور می اندازند". همین ها بدشان نمی آید پاکت را باد کنند و به حساب نظام -نه خود- بترکانند. انفجار در حد فرو ریختن یک دولت! 🔹بی ثباتی اداری و سیاسی در کنار چالش اقتصادی، برای کشور سمّ است. اسقاط دولت مستقر برای تولید بی ثباتی، نقشه مشترک آمریکا، برای عراق و لبنان و ایران در یک سال اخیر بوده است؛ البته اگر نیروهای انقلابی تدبیر کافی برای تقویت سازمان و تفوق رسانه ای انجام دهند، چینش صحنه عوض می شود. ♦️درصورت فراهم بودن همه مقدمات و لوازم، حتی یک روز هم نباید در تغییر دولت تردید کرد. اما این پرونده با استیضاح بسته نمی شود؛ بلکه آغاز روندی است که احتمالا بسیاری از حامیان استیضاح، برای آن چاره اندیشی نکرده اند. 🔹استیضاح، با ماجرای اعلام عدم کفایت در سال 60 تفاوت دارد. می تواند به یک دوئل تمام عیار -لا اقل از طرف رئیس دولت و جبهه حامیان سیاسی اش- تبدیل شود. ♦️قطعا دست جریان منتقد پر است؛ اما هزینه های این دوئل، متوجه مردم و نظام می شود؛ نمونه مشابه و کوچک تر، دوئلی بود که احمدی نژاد و لاریجانی بر سر استیضاح وزیر رفاه و کار در زمستان 91 راه انداختند. 🔹طبیعتا، مظلوم نمایی ها شروع خواهد شد؛ این که نگذاشتند دولتی با 23/5 میلیون رای کار بکند. القا خواهد شد جنگ قدرت درون نظام بود و روحانی هم مثل خاتمی و هاشمی و احمدی نژاد تحمل نشد. ♦️در مثل مناقشه نیست و انصافا عملکرد احمدی نژاد با روحانی قابل قیاس نیست. در عین حال از باب یک درس تاریخی می توان یادآور شد بسیاری از مردمی که دو بار به احمدی نژاد رای داده بودند، در شرایط اقتصادی 90 تا 92 به او بد و بیراه گفتند؛ واقعا هم برخی دولتیان مرتکب سوء مدیریت و ولنگاری شده بودند. اما با این حال، بعدها با تحریفات و فضا سازی انبوه رسانه ای -از جمله توسط طیف رسانه های ضد احمدی نژاد در فتنه سبز!- چنین القا شد که او مظلوم واقع شده است(!) 💢ادامه دارد💢 محمد ایمانی