🔸تکذیب اخراج مجری برنامه شبکه چهار
🔹معینی پور، مدیر شبکه چهار اخراج حبیب رحیم پورازغدی سردبیر و مجری برنامه زاویه را تکذیب کرد.
🔺پیش از این برخی منابع مدعی شدند مجری برنامه زاویه درپی اظهارات توهین آمیز مهمان این برنامه اخراج شده است.
🔴 کانال شاخص،خبر،تحلیل
✨﷽✨ دینی.سیاسی.اجتماعی
❇️ در پیان رسان ایتا به شاخص بپیوندید.
🆔 @shakhese
🔴 مجری و سردبیر برنامه زاویه: من اخراج شده ام!/ برای حذف نقد، دنبال بهانه می گشتند
💬 #فرهیختگان
🔹 حبیب رحیم پور ازغدی مجری و سردبیر برنامه «زاویه» که به خاطر اظهارات نسنجیده مهمان برنامهاش تحت فشار دولت و صداوسیما است، گفت:
🔸 من اخراج شدهام! بهنظر میرسد دنبال بهانهای میگشتند.به این دلیل که برنامه زاویه انتقادی بود، استقلال رای داشت و بهدنبال این بود که فضا را از تکصدایی دربیاورد. مسالهاندیش بود و بهطور کل چند مولفه اینچنینی داشت که این هزینهها را برایش میتراشید.
✅ درمورد میهمان همهچیز هماهنگ میشود. مدیر گروه، مدیر شبکه، حراست سازمان و خیلیهای دیگر میدانند که چه کسی میآید. غیر از اینها مدیر پخش، پای پخش زنده نشسته است. مگر برنامه زنده تلویزیونی توئیتر است که کسی مثل من در آنجا بهتنهایی تصمیم بگیرم چه چیزی منتشر کنم؟ این برنامه اکانت شخصی من نیست بلکه در صداوسیما روی آنتن میرود و صداوسیما ساختار مشخصی دارد.
🔹 سر اجرا ما را نقد میکردند که باید تذکر قاطع میدادی. ما در آنجا با آنها مناقشه کردیم که تذکر قاطع دقیقا یعنی چه؟ گفتم که من درباره قاطعیت یک معیار به شما میدهم. میگویم قاطعیت یعنی اینکه اگر کسی کار خطایی کرده و شما تذکر دادید، آن خطا بعد از تذکر شما تکرار نشود. آیا بعد از تذکر اول من، دوباره چنین عبارتی از جانب میهمان برنامه تکرار شد؟ نه، تکرار نشد. در انتهای برنامه هم من مجددا تذکر دادم و سازمان را تبرئه کردم. گفتم آنچه بیان شد، مواضع شخصی ایشان است و مواضع سازمان و این برنامه نیست.
💢 در این وضعیت آوردن اساتید جلوی دوربین صداوسیما واقعا کار طاقتفرسایی است. این وضعیت در صداوسیما بهطور تصاعدی مشکلتر میشود؛ چون به صداوسیما بیاعتماد شدهاند و این بیاعتمادی با همین رفتارها اتفاق میافتد.
🔴 نگاهی به یک مناظره و آشنایی با چند تکنیک رسانهای
✍️ #معصومه_نصیری
🔹 مساله اصلی این نوشتار نه صادق زیباکلام است و نه خسرو معتضد. مساله اصلی آشناسازی مخاطب با تکنیکهای به کار رفته در این مناظره است تا در ماههای آینده که به انتخابات نزدیکتر میشویم بدانیم وزن افراد در مناظرهها را چگونه باید مورد سنجش قرار دهیم.
1️⃣ مغالطه
🔸 یکی از روشهای رایج در مناظره مخصوصا وقتی که دست یکی از طرفین برای اثبات ادعایش یا رد ادعای طرف مقابل خالی است، توسل به مغالطه است. یکی از روشهای مغالطه حمله به فرد بهجای نقد گفتمان یا اظهارات اوست که از آن بهعنوان «مسموم کردن چاه» هم یاد میشود. این روش یکی از غیراخلاقیترین روشها برای انحراف مسیر بحث، عصبانی کردن طرف دیگر مناظره، منحرف ساختن افکار عمومی و فرار از پاسخگویی است. این روش بر مبنای شخص ستیزی مورد استفاده قرار میگیرد نه رد استدلال. استفاده از عباراتی مثل دروغگو و خائن بهجای نقد اظهارات فرد مقابل توسل به اینگونه از مغالطه است.
2️⃣ برچسب زنی
✅ یکی دیگر از روشها برچسب زنی است. برچسبزنی باعث میشود فرد و گفتههایش ذیل آنچه به او نسبت داده شده، قرار گیرد و مخاطب بر اساس همان برچسب، دچار انحراف در استنتاج شود. استفاده از عناوینی همچون مورخ حکومتی، عوامفریب، تاریخ حکومتی، پوپولیست و... نمونههایی از این روش هستند.
3️⃣ پاره حقیقت گویی
🔹پاره حقیقتگویی موضوع دیگری است که اکثرا در مناظرهها مشاهده میکنیم. گاهی سخنی یا ادعایی از نظر منبع، محتوای پیام، مجموعهای بهم پیوسته و مرتب هستند اما بیان بخشی از آن و حذف بخش دیگر، جهت و نتیجه تصمیم و درک مخاطب از موضوع را تغییر میدهد. درواقع در روش «پاره حقیقتگویی» حذف یکی از عناصر بهعمد صورت میگیرد. در این روش نداشتن استدلال و تحلیل ذیل تکهپاره کردن اصل موضوع پنهان میشود.
💢 هنگام مشاهده مناظرهها و پذیرش اظهارات یک فرد، به برنامهها و استدلالهایش پیرامون موضوع بحث دقت کنید تا آسمان ریسمان بافتنها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرفهای مهمان برنامه زاویه که سانسور شد!
اون جنجالهایی که سر «منقل» راه انداختن برای این بود که این حرفها دیده نشه و یه برنامه خوب رو تعطیل کنن!
برادر روحانی چه شد؟
برادر جهانگیری چه شد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعترافات تکان دهنده وزیر یونان در مورد مشارکت در جنگ یمن: اگر به عربستان کمک نکنیم، آمریکا ما را نابود می کند!
🔹"یانیس واروفاکیس" وزیر اقتصاد سابق یونان پرده از واقعیت پشت پرده کمک این کشور به ائتلاف عربستان علیه یمن برداشت. او گفت:
🔹"حتی کشور ورشکسته ای مانند یونان نیز مجبور است که در جنایات عربستان علیه ملت یمن مشارکت کند تا مورد خشم و غضب امپریالیسم قرار نگیرد".
🔴 چرا دولتیها و اصلاحطلبان آشکارا به جان هم افتادهاند؟
💬 #مشرق
🔹 داستان اصلاحطلبان و دولت به پایان رسیده است. در واپسین ماههای منتهی به انتخابات ریاست جمهوری اصلاحطلبان و دولت در حال پایین انداختن پرده اتحاد و دمیدن در شیپور جنگ هستند؛ اما داستان اعتدالیون و اصلاحطلبان از کجا آغاز شد؟
🔸 در دولت نخست روحانی از سالهای ۹۲-۹۶ جبهه اصلاحات تمام قد از اقدامات حسن روحانی حمایت کردند.
✅ رسانههای این جریان اعم از روزنامهها و وبسایتها و خبرگزاریها و چهرههای شاخص سیاسی و رسانهای همواره دولت را از خود دانسته و حمایت کردند.
🔸وحدت دولت و اصلاحطلبان در انتخابات مجلس سال ۱۳۹۴ نیز نمود داشت و آنان لیست امید را به صورت مشترک در تهران و شهرستانها ارائه دادند.
✅ سید محمد خاتمی لیدر اصلاحات نیز با انتشار ویدئو «تکرار میکنم» هواداران این جریان را به آمدن و رأی دادن به این لیست دعوت نمود. از قضا لیست امید تهران با حداکثر آراء نیز وارد مجلس شد.
🔹 اما سؤال این است که دولت و اصلاحطلبان چرا اکنون به این نقطه رسیدهاند؟
🔸 برای پاسخ به این سؤال باید به چرایی اتحاد این دو جریان پرداخت. در شرایط انتخابات ۹۲ هر دو طرف به هم نیاز داشتند روحانی به رسانهها و چهرههای اصلاح طلب نیازمند بود و اصلاحطلبان نیز به دلیل معرفی نکردن کاندیدای رأیآور و تحت تأثیر وقایع سال ۸۸ به چهره معتدلی چون روحانی نیاز داشتند تا بتوانند بخشی از قدرت را در اختیار بگیرند لذا خاتمی و دیگر بزرگان این جریان از عارف خواستند که به نفع روحانی کنار رود؛ اما از همان نخستین روزها فعالین اصلاحطلب دولت رو به عنوان «رحم اجارهای» برای پرورش یک نفطه نامیدند.
💢 اما چرا اکنون اعضای ارشد دولت به این نوع اظهارات اصلاحطلبان پاسخ میدهند؟ به نظر میرسد ائتلافی که بین دولت و اصلاحات بهحسب شرایط موجود به وجود آمده بود به انتهای راه رسیده است و هرکدام از دو طرف به دنبال راه جدیدی برای آینده سیاسی خود هستند؛ بنابراین دو طرف بعدازاین در کشمکشی عمیق در مورد عملکرد هشتساله دولت فرو خواهند رفت.
🔴 دعوا و درگیری در اردوگاه اصلاحات؛ زد و خورد رسانهای خرازی و واعظی
✍️ #حسین_غلامی
🔹 با نزدیک شدن به ایام انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ گروههای اصلاحطلب سعی میکنند با اعلام برائت از دولت روحانی اعتبار از دست رفته خود را کمی احیا کنند تا بتوانند در انتخابات آتی با دستانی باز به میدان بیایند. درگیری لفظی صادق خرازی با محمود واعظی نمونهای از اختلافاتی است که در طول سالهای گذشته در درون اردوگاه اصلاحات وجود داشته و اکنون در ماههای پایانی عمر دولت این اختلافات به عرصه عمومی کشیده شده است.
🔸 ۲۶ دی ماه صادق خرازی دبیرکل حزب «ندای ایرانیان» در ششمین کنگره این حزب با انتقاد از اصلاحطلبان، بیان کرد: «اگر بخواهیم به صورت کامل نقش خود را تبیین کنیم و به بزرگان بگوییم ناصحانمان باشند و به جوانان بگوییم کاری نکنند که نمیشود. رئیسجمهور اجارهای دوای درد ما نیست. این مشکل را خودمان ایجاد کردیم. ما اشتباه کردیم. باید از رئیسجمهور اجارهای خودمان توبه کنیم».
✅ بعد از این صحبتهای خرازی، محمود واعظی رئیس دفتر رئیسجمهور در واکنش به «توبه از رئیسجمهور اجارهای»، گفت: «یکی از مسئولان ستاد انتخاباتی حسن روحانی در سال ۹۲ بودم، یادم میآید او [صادق خرازی] در هیچ جای ستاد نقشی نداشت. نخست بیاید اثبات کند برای روی کار آمدن رییسجمهوری چه کار کرده که چنین اظهاراتی داشته است.
🔹 آنها با نگاهی به گذشته ببینند قبل از این دولت چه شرایطی داشتند و فعالیتهای آنها در چه حدی بود. این دولت همفکران آنها را در استانداریها و سمت معاونت وزیر به کار گرفت و امروز به جای تشکر، طلبکار هم شدند و حرفهای بیربط میزنند و الان که زمان انتخابات شده در پی یک سری حرفهای بیپایه و اساس هستند».
🔸 این انتقادات تند و تیز درحالی بعد از هفت سال مطرح میشود که اصلاحطلبان در دوره اول ریاستجمهوری روحانی با چماق به استقبال منتقدان سیاستهای دولت میرفتند و بهقدری فضا سنگین شده بود که به محض نقد عملکرد دولت، بهخصوص در مذاکرات هستهای، باید منتظر تکفیر روزنامههای زنجیرهای اصلاحطلب میبودیم!
💢 حال که آش «رئیسجمهور اجارهای» آنقدر شور شده که هیچکس حاضر به دفاع از آن نیست، گروههای اصلاحطلب سعی میکنند با خطکشی میان خود و دولت روحانی، با کمترین هزینه از این دوران طاقتفرسا و فراموش نشدنی عبور کنند! استدلالهایی همچون بسته شدن دست جهانگیری در دولت یا غلبه نظرات نوبخت و واعظی بهعنوان نماینده طیف اعتدال در همین راستا از سوی رسانههای اصلاحطلب مطرح میشود. هر چند که دیگر حنای این جریان برای مردمی رنگی ندارد!