eitaa logo
***شاخص***
788 دنبال‌کننده
80.6هزار عکس
35.7هزار ویدیو
155 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴‏‌چه نانی گذاشتند سر سفره "یادگار یادگار یادگار" که یک روز با پدرش برای پیروزی این‌ دولت نامه میدادند، و امروز که به عنوان مسببان وضع موجود باید شرمسار و سرافکنده باشند، طللبکارانه روی مطالبات به حق خوزستانی‌ها اسکی می‌کنند؟!! 👌یادگار یادگار یادگار بی مقدار!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا «بی‌بی‌سی» و «ایران اینترنشنال» از حالا به دنبال تعطیلی مجالس عزای محرم هستند؟! 🔹آیا هیئت‌های مذهبی پروتکلهای بهداشتی را رعایت می‌کنند؟
آیت‌الله علوی‌گرگانی: مسئولان به دادِ خوزستان برسند مرجع تقلید شیعیان: 🔹مسئولان هرچه سریعتر به داد مردم استان خوزستان برسند و آن‌ها را تنها نگذارند. 🔹مردم خوزستان به بهانه وجود مشکلات به برخی افراد و گروه‌های فرصت‌طلب اجازه ندهند از این وضعیت موجود سوء‌استفاده کنند.
صادرات نخستین محموله نفت ایران از دریای عمان مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران: 🔹پنجشنبه عملیات بارگیری و صادرات نخستین محموله نفت ایران از جاسک و دریای عمان با دستور رئیس‌جمهور انجام می‌شود. 🔹این امر علاوه بر تنوع بخشی به مبادی صادراتی کشور و توسعه منطقه مکران، باعث آبادانی، تولید و فعالیت‌های اقتصادی بیشتر در این منطقه با احداث پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها در آینده نزدیک خواهد شد.
📷 اعتراف وزارت خارجه: FATF مانع همکاری خارجی‌ها با ایران نیست وزارت خارجه در یکی از پاورقی‌های گزارش اجرای برجام که اخیرا به مجلس ارائه داده، اذعان داشته این ادعا که FATF مانع انتفاع بیش‌تر ایران از رفع تحریم‌ها و هم‌چنین مانع همکاری خارجی‌ها با ایران شده، از سوی آمریکا مطرح گردیده و این ادعا، غیرقابل قبول است. روحانی (16 تیر 1400): تا موضوع FATF حل نشود روابط بانکی ما با دنیا حل نخواهد شد و سرمایه‌گذاران حاضر به سرمایه‌گذاری در ایران نخواهند شد.
تا اینجای کار از ۴ نفری که براندازا توی خوزستان کشته‌سازی کردن یکی‌شون ( ) عضو داعش از آب دراومده که سال ۲۰۱۷ به درک واصل شده، یکی دیگه هم زنده‌ست و فقط دستگیر شده!
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس سعودی: 📍تنها راه شکست ایران، راه انداختن جنگ داخلی در این کشور است...
توییت علی اکبر ✍ ‏دولت رئیسی نه با یک که با یک زمین مین گذاری مواجه است. این حجم از خرابی در تمامی حوزه‌ها امکان ندارد اتفاقی باشد.
33.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشای نیویورکر، حمله ترامپ به ایران در ژانویه 2021 قطعی بود_چگونه امام خامنه ای جلوی جنگ را گرفت؟؟
رضایی: کم‌آبی خوزستان را گردن شلتوک‌کاران نیندازید دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: 🔹کشاورزان با اعتماد به ذخیره پشت سدها، محصولات خود را کشت کردند که باید از پیش شرایط برای آنان توجیه و از بروز وضعیت فعلی جلوگیری می‎‌شد. 🔹برخی تقصیر کار در کاهش آب ورودی به تالاب هور العظیم را بر گردن کشاورزان و به‌ویژه شلتوک‌کاران می‌اندازند که اشتباه است. 🔹کشاورز هیچ‌گاه محصول خود را به خطر نمی‌اندازد و براساس شرایطی که خود می‌بیند کشت فصلی خود را انجام می‌دهد.
نماز عید قربان فردا برگزار می‌شود 🔹سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: نماز عید قربان صبح فردا براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در همه شهر‌ها با جمعیت محدود و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑تیراندازی مستقیم با سلاح جنگی توسط عناصر مشکوک گروهک تروریستی الاحوازیه از بین مردم به سمت سربازان نیروی انتظامی در تجمعات شب گذشته استان