🔴 در باب استعفای عبدالمهدی
🔹در میدان تحریر پایکوپی کردند اما این استعفا مقدمه آغاز بحرانی بزرگ برای عراق است...
🔹در نبود قدرتی جامع، بحران تشدید شده و هیچ نیرویی قادر نیست به رقابتهای بیپایانِ گروهها و احزاب طائفهای خاتمه دهد؛ این تصور که موج بحران با قربانی شدنِ عبدالمهدی و دولتش متوقف شود به غایت ابلهانه است!
🔹سقوط دولت و پیروزیِ اولیهی خیابان، مقدمهی کنار رفتن پرده از تمامیت ساختار فاسدی است که عراق را به این روز کشانده؛ پارلمان، ریاست جمهوری و سایر نهادها و احزابی که تصور میکنند عبدالمهدی قربانی شده، به نوبت در مسیر این فروپاشی قرار دارند...
🔹 "خیابان" دیگر حاضر به پذیرش تصمیم طبقه سیاسی نیست!
✍🏻 #فلاحپور
۹ آذر ۱۳۹۸
🔴خداحافظی موگرینی از ریاست سیاست خارجی اتحادیه اروپا
♦️مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: دوره خدمت من پس از 5 سال فشرده، به پایان رسید. از همه کسانی که برای تبدیل اتحادیه اروپا به شریکی معتبر، ستون چندجانبه گرایی و مدافع سرسخت حقوق بشر تلاش کردند، متشکرم. من دفترم را به دستان خوب جوزف بورل می سپارم و برای او بهترین ها را آرزو می کنم.
۹ آذر ۱۳۹۸
پرونده پارلمانی لاریجانی چگونه بسته می شود؟
✍️ آقای علی لاریجانی بعد از چند دوره نمایندگی و ریاست مجلس، حق دارد تصمیم بگیرد که برای دوره بعد ثبت نام نکند. اما او خرداد ماه 98، نمایندگی و ریاست مجلس را تحویل می دهد و تا آن زمان باید پاسخگوی نتایج ائتلاف با دو طیف مدعی اعتدال و اصلاحات باشد.
🔹این ائتلاف، خسارت های پایان ناپذیر برجام را به همراه "تورم بالای 43 درصد (قبل از ماجرای سهمیه بندی بنزین)، تشدید رکود و تعطیلی تولید، حراج 18 میلیارد دلار از ذخایر ارزی، سه برابر شدن قیمت مسکن ظرف شش سال، افزایش ضریب جینی (فاصله طبقات برخوردار و فقیر) و کاهش قدرت خرید"، بر سر سفره مردم گذاشت.
♦️اصلاح طلبانی مانند مرعشی و کرباسچی که زمانی، از سربازگیری از امثال لاریجانی در برجام می گفتند و وعده حمایت از او در انتخابات 1400 را می دادند، اخیرا به صراحت گفته اند روی اسب بازنده شرط بندی نمی کنند! (بماند که این افراطیون، خود از همه بی اعتبارتر هستند و باید فکری به حال خود بکنند)
🔹در هر حال، فارغ از این که آقای لاریجانی نامزد انتخابات مجلس یازدهم می شود یا نه، وظیفه پرسشگری و مطالبه گری از دولتمردان در قبال سوء تدبیر های بی سابقه شان را بر عهده دارد و نمی تواند از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کند.
♦️به یاد داریم که هم ایشان و طیف متبوعش در مجلس، در ماه های پایانی دولت دهم چگونه با احمدی نژاد و برخی وزرایش درگیر بودند و بساط چالش های گلادیاتوری به راه بود.
🔹آن روز البته با همه کم کاری ها و کج رفتاری های برخی دولتمردان، سوء مدیریت به شدت امروز نبود. اما گویا طیف لاریجانی بنا ندارند کمترین مطالبه و مواخذه ای نسبت دولت روحانی که موتلف آن هستند، داشته باشند. نه به آن رویکرد خصمانه طرفین و نه به این لاپوشانی و مجامله!
🔹کاش آقای لاریجانی در این ماه های باقی مانده، قضای بخشی از مسئولیت بر زمین مانده را در زمینه نظارت و حساب کشی از دولتمردان به جا آورد یا دست کم، واقعیت های سوء مدیریت دولت را با مردم به عنوان یک عبرت مهم بازگو کند؛ البته این کار، شجاعت و حرّیت بالایی می خواهد
۹ آذر ۱۳۹۸
🔴دربارهی بیانیههای موسوی، کروبی و خاتمی پیرامون اتفاقات بنزینی| سیاست مُرد؛ زندهباد روانشناسی!
♦️اسکیزوفرنی حالتی در روانشناسی است که فرد دچار توهم میشود و آنچه ناواقعی است را واقعی میبیند و مازوخیسم مربوط به وضعیتی است که فرد به خود آسیب میزند و با خویشتن دچار مشکلات سنگین میشود! بدین ترتیب، درگیریای که آقایان موسوی و کروبی و خاتمی با دولت آقای روحانی پیدا کردهاند، غیر از آنکه فرصتطلبی و بیمسئولیتی است، در حکم درگیری با خویشتن و زخمزدن به خود هم هست! چه آنکه دولت آقای روحانی در واقع چیزی غیر از آرزوها و کاردستی آقایان نیست.
♦️این البته تنها شامل حال این افراد نیست، بلکه با نگاهی به حامیان گذشته دولت فعلی در لایه های مختلف - از سیاسیون گرفته تا سلبریتی ها و افراد دیگر- نه تنها مسئولیتی را در قابل عملکرد دولت مطلوبشان منوجه خود نمیدانند، بلکه بدون هیچ توضیح و بازخواستی، جای شاکی نشسته اند و شاید امید دارند تا ذهن جامعه نیز کارنامه گذشته آنها را فراموش کند
۹ آذر ۱۳۹۸
⭕️عباسی: قدرت و بقای آمریکا مرهون رسانههاست
🔸 رئیس اندیشکده یقین در نشست «رسانه و سلطه» حوزه هنری:
🔹بصیرت مقام معظم رهبری منجر به جمع شدن اغتشاشات اخیر بدون واسطه به توپ و تانک شده است.
🔹جمهوری اسلامی در قبال ساختار جنگ نرم نظام سلطه، قادر به اعمال ضد حمله است و به دلیل شناخت از قدرت نرم، قادر به پاسخگویی است.
🔹اگر فضاهای مجازی، شبکههای اجتماعی و رسانه ها نباشند، آمریکا قدرتی ندارد. در واقع قدرت رسانهای منجر به فعال نگه داشتن و بقای آمریکا شده است.
🔹ابوذرها و عمارها خیلی در جایگاههای رسمی دولت نیستند، ولی به اندازه زیادی تاثیرگذارند. ما انتظار داریم در کشور اسلامی گروهی حتما ایفا کننده این نقشها باشند.
۹ آذر ۱۳۹۸
🔸نمایندگان مجلس افغانستان خواستار عذرخواهی اشرف غنی از مردم شدند
🔹دیدار «اشرف غنی» رییسجمهور افغانستان با همتای آمریکایی خود در پایگاه بگرام با انتقاد تند اعضای مجلس نمایندگان افغانستان روبرو شد و نمایندگان مجلس خواستار عذرخواهی غنی از مردم این کشور شدند.
🔹دونالد ترامپ هفتم آذر در سفری اعلامنشده وارد کابل، پایتخت افغانستان شد. وی در سفر خود به افغانستان در پایگاه آمریکایی بگرام میان نظامیان این کشور حضور یافت و با آنها گفتوگو کرد.
۹ آذر ۱۳۹۸
۹ آذر ۱۳۹۸
۹ آذر ۱۳۹۸
۹ آذر ۱۳۹۸
۹ آذر ۱۳۹۸
روزنامه آمریکایی: ایرانیها با وجود مشکلات اقتصادی، با آشوبگری مخالفند
روزنامه امریکن هرالد تریبون:
🔹آنچه رسانهها و تحلیلگران غربی قصد دارند در خصوص ناآرامیهای اخیر ایران القا کنند، با نتایج نظرسنجیهای معتبر از مردم ایران تناسبی ندارد.
🔹اگرچه شرایط اقتصادی در ایران مشکل است اما اکثریت ایرانیان مخالف ناآرامی داخلی در داخل این کشور هستند.
🔹ارتش آمریکا اتاقهای جنگی را برای دستکاری شبکههای اجتماعی در راستای منافع آمریکا شکل داده است. ارتش بریتانیا، نیز واحد جنگ شبکههای اجتماعی راهاندازی کرده که تمرکز اولیه آن بر خاورمیانه است.
🔹اسرائیل همیشه در حال پروپاگاندای آنلاین بوده و سعودیها اخیرا بر روی تاثیرگذاری بر گفتمان شبکههای اجتماعی سرمایهگذاری سنگینی کردهاند.
🔹با اوصاف فوق، تعجبی ندارد که دولت ایران در جریان بحران اینترنت را قطع کند
۹ آذر ۱۳۹۸
۹ آذر ۱۳۹۸