eitaa logo
***شاخص***
808 دنبال‌کننده
78.3هزار عکس
34هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️حمایت ولیعهد عربستان از داعش در حمله به فرودگاه کابل 🔸سعودی لیکس: 🔹یک معارض سعودی خبر داد که منابعی از معارضان در دفاتر و وزارتخانه‌های ریاض، حمایت محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان از گروه تروریستی داعش در حمله به فرودگاه کابل را تأیید کرده‌اند.
⭕️تماس تلفنی وزیر خارجه فرانسه با حسین امیرعبداللهیان 🔸رویترز: 🔹ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه در تماسی تلفنی با همتای ایرانی خود، تهران را به بازگشت به میز مذاکرات هسته‌ای فراخواند.
🔸جشن «مهرگان» ثبت جهانی می‌شود 🔹پرونده جشن مهرگان، دومین جشن بزرگ ایرانیان باستان برای ثبت جهانی آماده می‌شود. 🔹جشن مهرگان به عنوان آیین مشترک ایران و تاجیکستان در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار خواهد گرفت.
🔸 تاکید اوپک پلاس بر افزایش تدریجی تولید نفت 🔹️۲۳ کشور عضو سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (ائتلاف اوپک پلاس) در بیستمین نشست خود بر تداوم افزایش تدریجی تولید تاکید کردند. 🔹️براساس تصمیم امروز نشست وزیران نفت و انرژی اوپک پلاس، تولید نفت کشور‌های عضو این ائتلاف در ماه اکتبر ۴۰۰ هزار بشکه افزایش می‌یابد. 🔹️اعضای اوپک پلاس در نوزدهمین نشست خود توافق کرده بودند مجموع تولید اعضا از ماه اوت ۲۰۲۱ ماهانه ۴۰۰ هزار بشکه در روز تا کاهش عرضه روزانه ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه‌ای تسهیل شود.
⭕ حریرچی: ۶۱۲ هزار نفر از مردم در یکسال اخیر به زیر خط فقر رسیدند 🔸️معاون کل وزارت بهداشت: 🔹️۶۱۲ هزار نفر از مردم کشور در یکسال اخیر به زیر خط فقر ناشی از پرداخت هزینه‌های درمانی رسیدند. 🔹️در سال ۹۶ حدود ۷۲ صدم درصد از مردم به زیر خط فقر پرداخت هزینه‌های ناشی از درمان رسیدند. 🔹️ در یکسال اخیر دو میلیون و ۴۱ نفر دچار پرداخت هزینه‌های کمرشکن درمانی شدند. 🔹️در سال ۹۸، ۲.۸ درصد از جمعیت کشور، یعنی در حدود دومیلیون و ۳۸۰ هزار نفر به واسطه هزینه‌های بهداشت و درمان به زیر خط فقر رفته‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمله به سه مداح ایرانی به‌خاطر حضور در مشهورترین حسینیه بصره 🔹میثم مطیعی، محمود کریمی و مجید بنی‌فاطمه به دعوت شیعیان بصره در مشهورترین حسینیه این شهر نوحه‌خوانی کردند. 🔹برخی رسانه‌ها در نقد حضور مداحان ایرانی در این حسینیه با توجه به شرایط کرونایی می‌گویند که چرا مطیعی در ایران جلسه خود را لغو کرد یا چرا کریمی در جلسه خود اعلام کرد اگر دستورالعمل‌ها رعایت نشود، مداحی را قطع می‌کند، اما در بصره با این شرایط مداحی می‌کنند. 🔹باید گفت دستورالعمل‌های وضع شده برای عزاداری محرم از سوی ستاد کرونای ایران و برگزاری مراسم در داخل کشور بود. در عراق هیچ دستورالعملی برای برپایی مراسم وجود ندارد و مداحان ایرانی، تابع قوانین کشوری‌اند که مهمان آنها هستند. 🔸با این حال این سه مداح با فاصله‌ای زیاد نسبت به عزاداران نشسته‌اند و با رعایت فاصله از یکدیگر نوحه‌سرایی می‌کنند. علاوه بر این هر سه واکسن هم زده‌اند.
⭕️وزیر بهداشت: در ١.۵ سال کرونا بیش از ١٠٠ هزار نفر فوتی داشتیم 🔸بهرام عین اللهی: 🔹در دفاع مقدس کل شهدا ٢٣٠ هزار نفر در ٨ سال بود، اما ما در ١.۵ سال کرونا بیش از ١٠٠ هزار نفر فوتی داشتیم. 🔹موفق‌ترین قشر کشور بعد از انقلاب قشر سلامت بوده است ما در ابتدای انقلاب فقط شماری پزشک هندی و پاکستانی داشتیم. 🔹امروز ما بیش از ٢٠٠ شهید سلامت داریم. 🔹امروز در کل وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها مردان و زنان عملگرا نیاز داریم. امروز وزارت بهداشت عرضه جهاد فى سبیل الله است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عباسی، عضو شورای شهر تهران: امضای حکم شهردار تهران درحال طی کردن مراحل اداری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر نفت: اتفاقات خوبی در فروش نفت رخ خواهد داد 🔹با استفاده از پتانسیل وزارت نفت و ظرفیت تمامی دستگاه‌ها، قطعا اتفاقات خوبی در بخش فروش نفت طی ماه‌های آتی رقم خواهد خورد. گرچه فروش نفت کاهش چشم‎گیری داشته اما توان و پتانسیل افزایش فروش نفت وجود دارد.
چین: آمریکا مشکلاتش را با زیرپاگذاشتن دیگر کشور‌ها حل نکند 👤کینگ گانگ، سفیر چین در آمریکا: 🔸چین در نظر ندارد آمریکا را تغییر دهد، اما برخی از مردم آمریکا تصور می‌کنند ما می‌خواهیم آمریکا را به چالش بکشیم و جایگاهش را تغییر دهیم؛ چنین تفکری اشتباه است. 🔹انتظار پکن از واشنگتن حل مشکلاتش با تکیه بر خود و عدم زیرپا گذاشتن باقی کشور‌ها برای رسیدن به این هدف است.
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: درباره لزوم حمایت از مستضعفین: آن کسانی‌که باز این انقلاب را محافظت خواهند کرد، همین قشرهای مستضعفین‌اند.
طرح مجلس برای اینترنت هفته آینده بررسی می‌شود 👤غلامرضا منتظری، نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در رابطه با بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران گفت: 🔹این طرح مورد بازنگری قرار می‌گیرد. 🔸اعضای کمیسیون ویژه برای بررسی این طرح مشخص شده‌اند. 🔹اعضای این کمیسیون ویژه کمتر از ۲۴ نفر نیستند که به یاری خداوند بعد از شروع به کار مجلس پس از تعطیلات یک هفته ای فعالیت‌شان آغاز می‌شود و از ظرفیت نیروهای تخصصی و منتقدان و حتی آن‌هایی که نظر مخالف دارند، دعوت به عمل می آید تا نظرات کارشناسی شده خود را ارائه دهند.