eitaa logo
***شاخص***
808 دنبال‌کننده
78.3هزار عکس
34هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
صدور حکم بازداشت شرکت‌کنندگان در نشست اربیل 🔹دادگاه عالی عراق برای شرکت کنندگان در کنفرانس عادی سازی روابط با رژيم صهیونیستی در اربیل حکم بازداشت صادر کرد.
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 معاون امور سیاست دفتر ریاست جمهوری: دستور کار مذاکرات رفع همه تحریم‌ها است 👤 ✅ به نظر می رسد آمریکاییها هنوز آمادگی لازم برای رفع همه تحریم‌ها را ندارند.
22.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤 ، رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه امام صادق علیه‌السلام و استاد تمام علوم اقتصادی: 🔹️ با یک دیپلماسی‌ فعال‌ اقتصادی و تجاری، می‌توان از بحران‌هایی نظیر: ناترازی بازار ارز، استفاده ناقص از ظرفیت‌های تولیدی در بنگاه‌های اقتصادی و بحران‌تورم عبور کرد. 🔸️ دیپلماسی‌ اقتصادی، پاشنه‌ آشیل نظام اقتصادی کشور است. ✅ عضویت جمهوری اسلامی ایران در شانگهای، ضرب‌شصتی است برای کسانی که فکر می‌کردند ایران با تحت فشار قرار دادن درمانده و تسلیم خواهد شد. 🔹️ حدود ۴۰درصد جمعیت جهان اختصاص به کشورهایی دارد که عضو پیمان شانگهای هستند. 🔸️ ایران با عضویت در پیمان شانگهای می‌تواند علاوه بر تبادلات اقتصادی، تجاری و فرهنگی، خود را از محدودیت‌های‌ پولی‌ جهانی نیز رهایی ببخشد.
باهنر هم از بازنشستگان مثلا اصولگراست و ملعبه دست اصلاحی ها!!!!!
🔻خبر کشته شدن ابو عمر خراسانی، فرمانده داعش در افغانستان از سوی طالبان تایید شد 🔹 یکی از رهبران طالبان امروز تایید کرد که در ۲۶ اسد (مرداد) و ۲ روز پس از ورود به کابل "ابو عمر خراسانی" سرکرده شاخه‌ی داعش افغانستان را هنگام فرار از زندان تیرباران کرده و کشته است.
محکومیت ۶۰۷ میلیون دلاری ایران در پرونده کرسنت شرکت اماراتی «دانا گاز» مدعی شد: 🔹یک دادگاه بین‌المللی، شرکت ملی نفت ایران را به علت اختلاف بر سر تامین گاز با شرکت «دانا گاز» به پرداخت جریمه به میزان ۶۰۷.۵ میلیون دلار محکوم کرده است. 🔹این پرونده مربوط به یک قرارداد ۲۵ ساله خرید و فروش گاز بین شرکت «کرسنت پترولیوم» (وابسته به شرکت «دانا گاز» امارات) و شرکت ملی نفت ایران است. 🔹جریمه‌ای که قرار است به شرکت اماراتی پرداخت شود مربوط به ۸‌.۵ سال اول این توافقنامه ۲۵ ساله است که قرار بود در سال ۲۰۰۵ آغاز شود. 🔹در سال ۲۰۱۴ نیز حکم مشابهی به نفع دانا گاز صادر شده بود.
«اصانلو» رئیس سازمان تعزیرات حکومتی شد 🔹وزیر دادگستری، «احمد اصانلو» معاون حقوقی سابق سازمان بازرسی را به عنوان رئیس سازمان تعزیرات حکومتی منصوب کرد.
حمله به زائران اربعین در نیجریه 🔹در حمله نیروهای امنیتی نیجریه به زائٰران اربعین حسینی در ابوجا پایتخت این کشور سه نفر شهید و دهها نفر زخمی شدند.
«مددی» سرپرست مجموعه ورزشی آزادی شد 🔹طی حکمی از سوی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، «احمد مددی» مدیرعامل سابق استقلال به عنوان سرپرست جدید مجموعه ورزشی آزادی منصوب شد.
واکنش وزارت خارجه به سخنان رئیس‌جمهور آذربایجان سخنگوی وزارت خارجه: 🔹ایران همواره مخالفت خود با هرگونه اشغال سرزمینی را اعلام داشته و بر لزوم احترام به تمامیت ارضی کشورها و مرزهای شناخته‌شده بین‌المللی تأکید کرده است. 🔹مانور انجام‌شده از سوی کشورمان در مناطق مرزی شمال‌غرب، یک موضوع حاکمیتی است و برای آرامش و ثبات کل منطقه انجام می‌شود. 🔹ایران حضور هر چند نمایشی رژیم صهیونیستی در نزدیکی مرزهای خود را تحمل نخواهد کرد. 🔸در این رابطه هر اقدامی را که برای امنیت ملی خود لازم بدانیم انجام خواهیم داد.
♦️نجباء: حکومت اقلیم کردستان مسئول تحرکات صهیونیست‌هاست 🔹دبیرکل جنبش نجباء عراق برگزاری نشست عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در اربیل را محکوم کرد و گفت: خیانتکاران و سازشگران هیچ جایی در عراق ندارند.
دولت عراق باید مقابل زیاده‌خواهی‌های ترکیه ایستادگی کند 🔻کاطع الرکابی عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق اعلام کرد که دولت ترکیه در حال تحریک احساسات عراقی‌هاست. مسئولین ترکیه پس از ورود به عراق به نیروهای اشغالگر خود در مناطق شمال عراق سر می‌زنند 🔹وی افزود: این رفتارها برای دولتی [ترکیه] که یکی از قدیمی‌ترین حکومت‌های منطقه را داراست، زشت است. عراق باید با تلاش‌های دیپلماتیک خود مقابل زیاده‌خواهی ترکیه ایستادگی کند 🔹برخی منابع و تحلیلگران کردستان عراق اذعان کردند که حضور نیروهای اشغالگر ترکیه کاملا با موافقت و اشراف دولت اقلیم کردستان و شخص مسعود بارزانی صورت گرفته است. دولت الکاظمی نیز در راستای اخراج نیروهای اشغالگر ترکیه هیچ تحرکی نداشته.