🚩 چرا جنبش دانشجویی دچار انفعال است؟/ تحرکات اخیر دانشجویی در حد نام "جنبش" نیست
مهدی جمشیدی عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
:
🔹سیاستهای بسته دوره هاشمی دانشگاه را دچار انفعال و سرخوردگی کرد
🔹چرا جریان دانشجویی دگراندیش در دوره خاتمی به حاشیه رفت
🔹سیاستهای محرمانه و بسته دولت روحانی دانشگاه را حاشیهنشین کرد
🔹جریان اصلاحات و نیروهای سکولار سوءاستفاده بزرگی از جریان دانشجویی کردند
🔹بخشی از جریان عدالتخواه دانشجویی معطوف به قضایای جزئیه شد
🔹این سخنی که در بیانیه گام دوم انقلاب رهبری مطرح کردند که جوانان باید میداندار گام دوم انقلاب باشند و به تلاش برای استقرار دولت جوان حزب اللهی اشاره کردند، یک بزنگاه تاریخی عمده و اساسی است.
آخرین وضعیت ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس
رئیس ستاد انتخابات کشور:
🔹آمار کل ثبتنام ۱۵۶۱۸ نفر است.
🔹تعدادی را بهصورت دستی ثبتنام کردیم که اگر این عدد هم اضافه شود تعداد به ۱۶۱۴۵ نفر می رسد.
🔹۸۸ درصد ثبت نام کنندگان آقا و ۱۲ درصد خانم هستند.
🔹تاکنون ۸۱ نفر برای انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان رهبری نامنویسی کردهاند.
🔹۱۲۰۴ نفر از داوطلبین تحصیلات دانشگاهی و ۶۸۰ نفر تحصیلات حوزوی داشتند.
🔹۲۶ درصد ثبت نام کنندگان از ایثارگران، و بیشترین عنوان شغلی برای کارمندان با ۵۴۶۴ نفر و کمترین با ۹۰ نفر مربوط به شغلهایی با عناوین نظامی است.
🔹۶۳۳ نفر از داوطلبین از نمایندگان ادوار بودند و ۲۳ درصد از داوطلبین قبلا نیز ثبت نام کرده بودند.
🔹 ۲۴۸ نفر از ثبت نام کنندگان نیز از نمایندگان فعلی مجلس هستند.
♦️رکورد تورم؛ روحانی از دولت هاشمی جلو زد
✍️ محمد ایمانی:
🔹آقای روحانی هنگام ارائه لایحه بودجه 99 گفت "تورم ۵۲ درصد به ۲۷ درصد رسید، رشد اقتصادی که سال گذشته منفی بود، علائم امروز می گوید منهای نفت ما مثبت باشد". دولت اخیرا نرخ تورم را 43 درصد اعلام کرد. اما روحانی اذعان می کند لااقل 52 درصد بوده است؛
♦️طبعا قصه بنزین هم موجب تشدید تورم شد نه کاهش که بتواند رقم 27 درصد را باور پذیر کند . در هر حال، نرخ 52 درصد، یک رکورد 49 درصدی دولت کارگزاران سازندگی (هاشمی) را هم پشت سر گذاشت. این خاصیت مدیریت اشرافی- لیبرالی و اعتماد به دشمن است.
🔹می دانید نکته تلخ دیگر در مدیریت لیبرالی چیست؟ این که شعار حمایت از بخش خصوصی بدهد اما شرکت های دولتی، 75 درصد کل بودجه کشور را دریافت کنند و در سال آینده نیز دولت، 200 هزار میلیارد تومان بیشتر به آنها اختصاص دهد؛ حال آن که دم از اقتصاد مقاومتی می زند.
♦️نکته سوم، وقتی است که همین مدیریت اشرافی و لیبرال مدعی واگذاری شرکت های دولتی می شود، اما آنجا هم اختصاصی سازی و رانت خواری اتفاق می افتد. مانند معامله ای که در مدیریت پوری حسینی (از اعضای ستاد انتخاباتی روحانی) با سازمان خصوصی سازی و شرکت های ماشین سازی تبریز، هپکو، نیشکر هفت تپه، آلومینیوم المهدی،پالایشگاه کرمانشاه، کشت و صنعت مغان و .... شد.
🔹ناکارآمدی از سر و کول مدیریت اشرافی بالا می رود و آنچه سر سفره مردم می گذارد، تورم و بیکاری و افزایش شکاف طبقاتی است. این حاصل انتخاب نادرستی و متاثر از بمباران خرد سوز رسانه ای است. آیا مردم در انتخابات آتی به کمک طیف های دلسوز خواهند توانست بر پوپولیسم رسانه ای اشرافیت غلبه کنند؟
🔹چگونه کانالهای تلگرامی، سیاستِ "فشار از پایین و چانهزنی از بالا" را تئوریزه میکنند؟!
برخی از کانالهای تلگرامی پرمخاطب بعد از آشوبهایِ "دولت عاملِ" آبانِ ۹۸ تا توانستند پیامهایِ نا امیدکننده منتشر کرده و بعد از آن اقدام به برگزاری نظرسنجیای با گزینه "رای نمیدهم" کردند.
آنوقت نتیجه کانالیزه شده خروجیِ کانالهای تلگرامی خود را به عنوان خِرَدِ جمعیِ مردم ایران به خورد مخاطب میدهند!
این عملیات رسانهای همان سیاستِ معروف "فشار از پایین و چانه زنی از بالا" اصلاحطلبان و دولتیهاست. زمانی که عملکرد ۴سالهی مجلسِ "عموما اصلاحطلب" در حوزههای اقتصادی_معیشتی ناکارآمد بوده، و بیم آن را دارند که شورای نگهبان خطِ پایانی بر کمتحرکی اکثرشان و گزینههای همسو با آنان بکشد، شروع به تهدیدِ عدم حضور در پای صندوقهای رای میکنند.
ابتدا چندتحلیلگر اصلاحطلب میگویند که "نمیشود امیدی به اصلاح از طریق صندوقهای رای داشت"، بعد از آن سخنگوی دولت میگوید "بعد از آشوبهای آبانِ ۹۸ دیگر نمیتوان انتخابات را شبیه به قبل برگزار کرد"، حالا هم کانالهای تلگرامی احساس یاس و ناامیدی را تئوریزه میکنند.
🚩 حاجیدلیگانی: ما در جریان افزایش قیمت بنزین نبودیم
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
🔹 آقای روحانی در نشست امروز مطالبی را یک طرفه بیان کرد که ما اصلا باورمان نمیشود که چنین سخنانی علمیاتی شود، ما در گذشته هم سخنان عمل نشده ایشان را دیدهایم، لذا عموما حرفهایی که از رئیسجمهور میشنویم را باور نمیکنیم مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.
🔹متأسفانه شرکتهای دولتی از همه در گران کردن کالاها و خدمات سبقت گرفتهاند و ما میبینیم که ملت در این رابطه خون دل میخورد؛ بنابراین باید این موارد پیگیری شود
👆اطلاع نگاشت تقی زاده های امروز
💢 مراقب تقی زاده های زمان باشیم!
🔻🔺 رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی(۹۸ ش) در حرم مطهر رضوی، شبهروشنفکران داخلی که دنبال ترویج فرهنگ غربی هستند را با حسن تقیزاده، به اصطلاح منورالفکر دوران پهلوی، مقایسه کردند و برخی از خصوصیات آنها را برشمرند 👇
💠 امام خامنه ای(حفظه الله):
امروز جوانهای مؤمن و مردم انقلابی نخواهند گذاشت این تقی زاده ها حرفشان به کرسی بنشیند.
تقی زاده ها چه می کنند؟
بزک غرب، توجیه و روتوش بدی های غرب، مانع شناخت افکار عمومی نسبت به شرارت باطن دولتهای غربی با تحریف تاریخ/ دفاع از سند ۲۰۳۰ (برگرداندن سبک زندگی اسلامی به زندگی غربی)/ تزریق سبک زندگی غربی با محتوای: افکار غربی، روشهای غربی، لغات غربی در عرصه: ادبیات، افکار، دانشگاهها و مدارس...۹۸/۱/۱
✍ تقی زاده کیست؟
کسی که گفت: ایران باید از فرق سر تا ناخن پا غربی بشود!
روحانی نمای فراماسون نفوذی در دستگاه علمای همسو با جریان غربگرای مشروطه، از عوامل انگلیس در منحرف کردن مشروطه، از عوامل به سلطنت رسیدن و تقویت دیکتاتوری رضاخان و محمدرضا پهلوی، مروج فرهنگ غرب، از عوامل به شهادت رساندن و تخریب شخصیت مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری اعلی الله مقامه زعیم نهضت اسلام خواهی مشروطه (مشروعه)
🔸 منابع: مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران، آثار مورخان فقید، استاد منذر و استاد دوانی و...
⏪پزشک شیخ زکزاکی:
🔹زندهماندن شیخ زکزاکی را یک معجزه میدانم.
🔹شیخ دچار مسمومیتهای شدیدی شده و باید فوراً مداوا شود.
🔹۴۵ ترکش در بدن شیخ وجود دارد که ۴۳ عدد از آنها در سر اوست.
⏪دختر شیخ زکزاکی:
🔹وضعیت سلامت شیخ رو به افول است.
🔹لازم است فشار بیشتری بر حکومت نیجریه وارد شود تا شیخ را بدون شرط آزاد کنند.
🔹 هیچ گونه مجوز درمانی صادر نشده و حتی حق قانونی ویزیت پزشک و مشاورین ایشان نیز سلب شده است.
⏪جمعی از دانشجویان دانشگاههای تهران برای دومین روز متوالی در حمایت از رهبر شیعیان نیجریه مقابل وزارت خارجه تجمع کردند.
🔴محمد قوچانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران عنوان کرد: آغازی بر پایان اصلاحطلبی
سردبیر روزنامه سازندگی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:
🔻برای نخستین بار عاجز شدم از تیتر زدن برای خبر کسالت باری که ناگزیر بودم بر صفحه یک «سازندگی» بنشانم. نه اینکه به رسم این روزگار از انتخابات عبور کرده باشم ، بلکه بیکفایتی شورای عالی اصلاحطلبان در راهبری انتخاباتی آنان را باید روایت میکردم.
🔻آقای عارف فکر کردند چون خودشان نامزد نمیشوند نیاز نیست در مقام رئیس شورای عالی اصلاحطلبان از دیگران دعوت کنند و دیگر بزرگان. این روزها آن قدر علیه نهاد انتخابات و اصلاحات حرف زدند که خودشان هم ظاهرا از اصلاحات و انتخابات پشیمان شدند و توبه کردند و از سر بیخیالی و بیبرنامهگی و به نظرم بریدگی ما را مقابل اصولگرایان جوان رها کردند.
🔻حتی اگر فکر کنیم مردم رای نمیدهند حق نداشتیم در برابر آرمانهای اصلاحطلبی این قدر بیمسئولیت و باری به هر جهت باشیم. نمیشود هم حرفهای انقلابی زد و هم حرفهای انتخاباتی. نمیتوان هم اپوزیسون بود و هم چشمی به حاکمیت داشت. این "آغاز یک پایان" است . "آغاز پایان اصلاحطلبان" خسته و نااستواری که فقط در زمین هموار میتوانند سیاستورزی کنند. ما به یک شکست نیاز داریم تا به خود آییم و اصلاحطلبی را اصلاح کنیم.
🔴چرا چهره های شاخص اصلاح طلب،نامزد انتخابات مجلس نشدند؟
⏪شرق نوشت: معضل بازتولید نکردن نیروی انسانی در جبهه اصلاحات بیش از هروقت دیگری در روز گذشته نمایان شد؛ شرایط مبهمی که شاید نیروهای اصلاحطلب هیچگاه تجربه نکرده بودند.
🔹حتی اگر نسبت به شیوه بررسی صلاحیتها هم نقدی وجود داشته باشد، در سالهای متمادی میشد آن را به مثابه یک امر واقع قلمداد کرد که بخواهیم یا نه باید با آن مواجه شویم و برای کنارآمدن با این امر واقع لازم بود که در هر دوره با ارائه شخصیتهای جدید بیم ردصلاحیت را از میان برد.
🔹موضوع مهم دیگری که در بازخوانی علل وضعیت فعلی جبهه اصلاحات میتوان برشمرد، انشقاق میان نیروهای این جبهه است که تا روز انتخابات هم لاینحل باقی ماند.