eitaa logo
***شاخص***
805 دنبال‌کننده
78.5هزار عکس
34.1هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴از خندوانه و عصرجدید بگیر تا در اینستاگرام همه با ناهارخوردی رئیسی شوخی کردن و هنوز هم نه کسی بابت شوخی و نقد، برنامه ای رو توقیف کرده و نه ازکسی شکایت! رئیسی و روحانی حتی تو این مورد هم مثل هم نیستن!
🔴 جنگ ترکیبی روسیه علیه ناتو 👤 🔹 عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین، صحنه اصلی جنگ بین دو کشور نیست؛ بلکه مناسبات بین روسیه و ناتو عرصه‌ی اصلی جنگ است. 🔸 در کوتاه نوشته‌ای با عنوان "استراتژی روسیه در اوکراین" به جنگ ترکیبی* روسیه اشاره و توضیح داده شد که روس‌ها در ورای عملیات ویژه نظامی در اوکراین، جنگ پُر دامنه‌ای را علیه ناتو و آمریکا آغاز کرده‌اند. در عرصه‌ی جنگ دیپلماتیک، روسیه درصدد ایجاد موازنه‌ی اوراسیا گرایی (چین، روسیه، هند و ایران) در برابر آتلانتیک گرایی (کشورهای عضو ناتو و آمریکا) هستند تا منجر به شکل‌گیری هندسه جدید جهانی در مناسبات بین‌المللی گردد. ✅ در جنگ اقتصادی، بخش‌های "کشاورزی"، "صنعتی"، "غذایی"، "انرژی" و "اشتغال" صحنه نبرد و آماج روسیه علیه ناتو و آمریکا است تا زمینه ساز بحران اقتصادی در دو سوی آتلانتیک گردد. در جنگ ترکیبی، کرملین مترصد ایجاد بحران در بخش‌های ذکر شده اقتصادی است تا منجر به فزاینده شدن جنگ شناختی گردد. در حوزه‌ی اجتماعی، روس‌ها رویگردانی و شورش‌های اجتماعی ناشی از بحران اقتصادی و جنگ شناختی را در اروپا و آمریکا به انتظار نشسته‌اند. 🔹 با این تفاسیر به نظر می‌رسد جنگ بین روسیه و ناتو تازه آغاز شده است و در این رابطه باید در آینده‌ای نزدیک منتظر وقوع رخدادها و رویدادهایی مهم بود. آمریکا و ناتو دچار اشتباه محاسباتی شدند و با خطای در محاسبات روند تغییرات جهانی را پُرشتاب نمودند. 💢 جنگ ترکیبی (هیبریدی) جنگ در همه‌ی عرصه‌ها و زمان‌ها است که شامل هشت جنگ می‌شود. جنگ دیپلماتیک، اقتصادی، شناختی، اطلاعاتی، سیاسی، سایبری، اجتماعی و جنگ نظامی، عرصه‌های جنگ ترکیبی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 پورازغدی: رهاکنندگان فضای‌مجازی در آن‌دنیا یقه‌شان گیر است 🔹یک‌عده از مسئولان برای تریپ روشنفکری فضای‌مجازی را به حال خود رها کردند.
💢هر فردی که در آلمان از حرف z استفاده کنه دادگاهی میشه چون با استفاده از این حرف انگار از پوتین حمایت کرده!! کاش ما هم مثل غرب آزادی بیان داشتیم!
💢رئیس جمهور «قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور» را برای اجرا ابلاغ کرد 🔹آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز سه‌شنبه در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور» مصوب مجلس شورای اسلامی را برای اجرا به سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 نارضایتی شدید مردم فرانسه از مکرون 🔹مردم فرانسه دیگر نمی خواهند بشنوند که پوتین مقصر مشکلات آنهاست. 🔹یک شهروند فرانسوی خطاب به مکرون گفت: می‌دانم که می‌خواهید درباره اوکراین و پوتین به من بگویید. گفتن آن آسان است - دمای خانه را 2-3 درجه کاهش دهید. من قبلاً این کار را انجام داده‌ام. همه چیز افتضاح است - رفتن به فروشگاه، افتضاح - پر کردن باک ماشین، افتضاح! حقوقی داشتم که به من اجازه می داد با عزت زندگی کنم، حتی برای رفتن به تعطیلات پول کنار گذاشتم. اما امروز یک کارمند فقیر شدم و فقط هزینه قبوض را پرداخت کردم و الان من چیز دیگری ندارم.» 🔹به گفته این مرد، یک پر کردن باک خودرو برای او ۱۴۰ یورو (بیش از ۴ میلیون تومان!) آب خورده است!
💢واقعیت یک تصویر خیانت آمیز 🔹واکنش جالب کارکاتوریست عرب به عکس یادگاری چند وزیر عرب و وزیر رژیم صیهونیستی
🔴 یمن دست قدرت خداوند 👤 🔹 گاهی فکر می کنیم که معجزه و اثبات وجود و قدرت خداوند منوط به دوره پیامبران و ائمه اطهار علیهم السلام بوده است. فکری که تعمق در آنچه پیرامونمان می گذرد، آنرا باطل می کند. 🔸 یکی از این مصادیق سخن، اخبار و تحولات کشور یمن و جنگ تحمیل شده بر آن از سوی کشورهایی چون عربستان، امارات و حامیان غربی و شرقی آن می باشد، کافیست به توان نظامی و اقتصادی دو طرف این درگیری دقت شود تا مشخص گردد که قدرت الهی برای یک زمان و گروه خاصی نیست. ✅ در یک سوی این جنگ ۸ ساله، کشوری به نام یمن قرار دارد که از لحاظ اقتصادی خصوصا تولید ناخالص داخلی در رده های پایین جهانی بوده، سالهاست درگیر جنگ داخلی و بین الملل است، تمامی راه های ورودی به آن مسدود شده، هیچگونه محموله و کمکی اجازه ورود به آن ندارد، از ۲۳ استان این کشور، ۲۲ استان درگیر وبا و گرسنگی می باشد که باعث مرگ و میر زیاد کودکان شده و ۸۰ درصد مردم در تامین نیازهای ضروری خود همچون آب آشامیدنی و خوراکی دارای مشکل هستند. 🔹 در حوزه قدرت نظامی نیز، ارتش یمن حدود ۴۰ سال پیش فقط به چند سری موشک تجهیز شد و از نظر دیگر تجهیزات زرهی و هوایی دچار ضعف شدید می باشد که با شروع جنگ، بسیاری از همین معدود تجهیزات از بین رفته و یا از کار افتاده‌اند. 🔸 اما سوی دیگر جنگ، ائتلافی از چندین کشور هستند که بررسی قدرت نظامی و اقتصادی دو کشور چون عربستان و امارات نشان می دهد که چرا شکست عربستان و امارات در مقابل ملت یمن بزرگ و برجسته است. ✅ عربستان و امارات حدودا ۸۵ میلیارد دلار بودجه نظامی در سال دارند که بیش از کل تولید ناخالص داخلی یمن می باشد، این دو کشور بیش از ۱۷۰۰ هواپیمای نظامی و صدها سامانه مختلف دفاعی و پدافندی داشته که هزینه شلیک ۵ تیر برای مقابله با یک موشک یمنی حدودا ۵۰ میلیون دلار می باشد که نشان از هزینه کرد بالای اقتصادی این کشورها در مقابله با یمن می باشد. 🔹 اما این معادله نابرابر، بر خلاف تصور مادی و نگاه این دنیایی، برنده ای جز ملت یمن ندارد، ملتی که با کمترین امکانات چنان ضربه ای به عربستان و امارات زده که این کشورها متوسل به سازمان ملل و جامعه جهانی شده تا آنها را برای مقابله با یمن بیش از گذشته بسیج کرده و بیش از این تاوان سنگین حمله به کشور یمن را ندهند. 🔸 حال اگر این دست خداوند نیست که کشورهای دارای قدرت فراوان نظامی را در مقابل ملتی مظلوم، بدون امکانات و در محاصره شدید به خواری انداخته، پس چیست؟ 💢 مطمئنا همان سخن عبدالمالک حوثی است، که می گوید: وقتی دریا با توست، جوّ با توست، خشکی با توست، نفت با توست، پول با توست، مزدوران با تو هستند، آمریکا و اسرائیل و انگلیس و فرانسه و اتحاد کشورهای عربی با تو هستند اما پیروز نمی‌شوی، یقین بدان که خدا با تو نیست.
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏ویدیو جدید از لحظه انهدام مخزن سوخت آرامکو عربستان توسط پهپاد انتحاری
🔴 ساعت صفر در یمن و آژیر تسلیم در عربستان!؟ 👤 🔹 چند روز پیش نوشتم که به زودی توازن وحشت درجنگ یمن و دول مرتجع عرب از جمله عربستان به هم خواهد ریخت و عربستان و امارات باید تاوان جنایت و کودک کشی خود در یمن را بعد از سالها جنایت پس بدهند. چند روزی طول نکشید و این انتقام توسط موشک های دور پرواز و نقطه زن انصارالله زهرِ چشم مهیبی از شاهزادگان سعودی گرفت و بن سلمان ناچار به عقب نشینی شد و با پیغام و پسغام خود دست به دامن ایران برای وساطت بین عربستان و یمن گردید.این موقعی اتفاق افتاد که موشک های یمن بدون خطا و بدون رهگیری در یکی از شعبات مهم آرامکو در راس التنوره جده فرود آمدند و هنوز شعله های آتش آن بعد از دو روز کاملا مهار نشده است! 🔸 این روند از زور آزمایی قدرت، حداقل حاوی دو پیام مبرهن بود. به آنها‌ و برخی از جریانات سیاسی دلباخته به غرب بود که می گفتند دنیا، دنیای موشک نیست و دنیا دنیای گفت و گوست! اما غافل از این که دنیای امروز ِ صاحبان قدرت دنیای زور است و بس و اگر نزنی می زنند! ✅ پیام دوم ، پیام مقاومت و ایستادگی ملت ها و دولت ها در مقابل سازش بود و سمبل این مقاومت مردمان ایران، یمن و فلسطین هستند. اگر تسلیم عربستان در مقابل یمن به تاخیر افتد باید باید بزودی در انتظار ساعت های صفر برای آخرین ضربات هولناک موشکی یمن این بار" در آرامکو مادر" واقع در استان الشرقیه عربستان باشیم. این حادثه می تواند حیات سیاسی و اقتصادی عربستان را با خطرهای جدی مواجه کرده و با به آتش کشیده شدن آرامکو در کرانه های خلیج فارس قیمت نفت به حداکثری خود می رسد و این به نفع ایران تمام خواهد شد. 🔹 تا اینجای کار، عربستان در جنگ دیپلماتیک بازنده ایران و در جنگ با یمن بازنده میدان بوده است. 🔸 باخت عربستان و امارات به یمن، باخت این هر دو کشور از جمله در زیادخواهی امارات در جزایر سه گانه ایرانی و رهبری منطقه ای و جهان اسلام عربستان را به تاریخ افسانه ها خواهد سپرد! ✅ در صورت این اتفاق که تحقق آن کاملاً آسان و در دسترس می باشد، دو بازوی قدرتمند آمریکا توسط بازوان توانمند منطقه ای ایران قطع خواهد شد و حاصل اضمحلال آنها به انفعال واشنگتن و در نهایت منجر به تسلیم آمریکا در مقابل خواسته های مشروع ایران در پرونده برجام خواهد انجامید، اما به گمانم آن روز دیگر فرصت ها ی آمریکا به پایان آمده و این ایران است که با قدرت از برجام خارج می شود! 🔹 تحقق این وقایع ،نشان از قدرت هوشمندانه رهبری انقلاب در تئوری بازیهاست و نه در کنار گذاشتن قدرت موشک! آغاز مذاکره و اجبار برای گفتگوی صلح در جنگ های بزرگ، حاصل قدرت های برتر میدان بوده است! 💢 اگر قدرت موشکی ایران نبود، نه پیروزی در یمن حاصل می شد و نه تسلیم عربستانی در کار بود و نه فروکاستن زیادخواهی امارات و نه هرگز عقب نشینی آمریکا از منطقه و نه امنیت جانی مردم ایران.
🌎واکنش یک کاربر عربستانی به تصمیم جمهوری اسلامی ایران در آغاز حفاری در میدان گازی آرش : 🔹جنگ اعراب و فارس ها در دیوار کویت 🔴عصبانیت شدید کویت از اعلام حفاری ایران در میدان گازی مشترک آرش کویت ضمن محکوم کردن اقدام ایران، این حفاری را مغایر با قوانین بین‌المللی دریایی دانست ✍برای شما حلاله برای ما حرامه؟! چندی پیش شما هم توافقی با کشور عربستان داشتید که در همین نقطه حفاری کنید لذا اقدام بموقع و هوشمندانه وزرات نفت را یک حرکت انقلابی و صحیح میدانیم.
امارات از دومین نیروگاه اتمی خود رونمایی کرد این خبر را بگذارید کنار صحبت های محسن رنانی درسالنامه نوروزی شرق:اگر برای ابد فعالیت اتمی را متوقف کنیم،به نفع ماست. ۱۰ سال دیگر انرژی اتمی از رده خارج است! جناب رنانی ، امارات و سعودی از این ده سالِ بعدِ شما بی خبر اند؟ فرانسه چه طور؟ 🔺یمنی ها نباید به تأسیسات آرامکو حمله کنند چون باعث ترس مصرف کنندگان نفت و احتمالا تکمیل خروج آمریکا از منطقه خواهد شد؛ از منظر اصلاح طلبان، بجای فشار به سعودی ها برای پایان دادن به تجاوز هفت ساله شان (از سوی مصرف کنندگان نفت و بمنظور رفع نگرانی شان)، باید از یمنی ها خواست که تسلیم شده و یا حتی از آن لذت ببرند! 🔴 💢 بدهکار در نقش طلبکار؛ همتی از شیوه خودش در دولت قبل انتقاد کرد 🔹 معاون سیاسی اسبق صداوسیما و رئیس‌کل سابق بانک مرکزی در توئیتی درباره نحوه تسویه تنخواه دولت از بانک مرکزی، موضوعی را مورد انتقاد قرار داده که در گذشته خودش به آن عمل کرده است. 🔹همتی در حالی به گمانه‌زنی درباره نحوه تسویه تنخواه بانک مرکزی توسط دولت سیزدهم به شیوه استفاده از ارزهای مسدودی و فروش اوراق پرداخته و از آن انتقاد کرده که وی در دولت قبل و در سال ۹۹ به همانگونه، تنخواه را تسویه کرده بود! 🔹اما برخلاف توهمات همتی، دولت سیزدهم برای اولین بار ۵۴ هزار میلیارد تومان (۵۴ همت) تنخواه بانک مرکزی را چند روز پیش نقدا تسویه کرده است. 🔹در حالی که دولت سیزدهم در پایان سال گذشته به طور کاملا نقدی استقراض دولت روحانی از بانک مرکزی را تسویه کرد و موجبات کاهش پایه پولی را فراهم کرد، اما همتی گویا فراموش کرده که در پایان سال ۱۳۹۹ که خودش رئیس‌کل بانک مرکزی بود، تسویه تنخواه دولت به صورت نقدی صورت نگرفت و پایه پولی را کاهش نداد. 🔹در هر صورت، همتی به جای اینکه پاسخگوی عملکرد فاجعه‌بار خود در دوره حدودا سه‌ساله در بانک مرکزی باشد که سبب افزایش چند برابری نرخ تورم، نقدینگی، پایه پولی و نرخ ارز شد، اقدامات مثبت دولت سیزدهم را زیر سوال می‌برد. 💢 جنگ یمن به یکباره برای اصلاح طلبان مهم شد؟! 🔹 سوال این است که چه شد"حالا" پس از ۸سال از آغاز جنگ و پس از جان باختن صدهاهزار یمنی زیر باران موشک‌ و بمب و یا بر اثر گرسنگی و بیماری به جهت محاصره، این سخن به یادشان آمده؟! گرسنگی در یمن از ماه ششم آغاز جنگ شروع شد و عملیات پهپادی هم از ابتدا جریان داشت؛ پس چرا حالا؟! ‏🔹حقیقت آن است که تا پیش از جنگ اوکراین و در پی آن افزایش قیمت نفت و بحران انرژی در غرب، عملیات یمن بر معادلات جهانی اثر قابل توجهی نداشت، و لذا برای اینان همچون قبله‌گاه‌شان در غرب می‌شد از کنار نسل‌کشی در یمن عبور کرد،چون بود و نبود یمن و مردمش اهمیتی نداشت! لعنت بر این جماعت!