تاکید چین بر عملیاتی کردن سند ۲۵ ساله
🔹وزیر خارجه در دیدار با همتای چینی همکاری دو کشور در سازمانهای بینالمللی و مقابله مشترک با سیاسیسازی حقوق بشر و دخالت در امور داخلی کشورها را از ابعاد مهم روابط خواند.
🔸وزیر خارجه چین بر همکاریها و رایزنی نزدیک طرفین برای عملیاتی کردن سند ۲۵ ساله و همکاری در سازمانهای بینالمللی تاکید کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودروهای نظامی Tiuna و قایق های ارتش ونزوئلا با راکت انداز ایرانی 107 میلی متری فجر-1 😎
🔴پوتین: جنگ اقتصادی علیه روسیه سال ها پیش آغاز شد
♦️رئیس جمهور روسیه:
🔸جنگ اقتصادی علیه روسیه سال ها پیش آغاز شد و غرب تلاش خواهد کرد دلایل جدیدی برای اعمال تحریم ها بیابد.
🔸 کشورهای غربی باید برای خرید گاز از روسیه در بانک های روسیه حساب باز کنند کشورهای غربی باید برای خرید گاز از روسیه در بانک های روسیه حساب باز کنند
🔸در صورت امتناع از پرداخت به روبل، قراردادهای موجود برای خرید گاز روسیه تعلیق خواهد شد.
🔸ایالات متحده از بی ثباتی جهانی سود خواهد برد
🔸هدف تحریم های غرب تضعیف توسعه مسکو است
🔸تحریمهای اعمال شده علیه روسیه بهای «حق آزادی و استقلال روسیه و حفظ منافع و ارزشهای این کشور» است.
🔴 محمد الله داد که به عنوان معاون هماهنگی توزیع توانیر منصوب شده از اعضای ستاد انتخاباتی حسن روحانی در استان مرکزی است که گفته میشود تعدادی از کارمندان اداره برق استان مرکزی که طرفدار سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ۹۶ را از کار برکنار کرده است.
در زمان مدیریت وی در اداره برق استان مرکزی تعداد زیادی از کابل های برق مفقود شده است و دارای پرونده مالی است.
🔴 ستاره پرتغالی تیم فوتبال منچستریونایتد فاش کرد که برای پسر بزرگ خود گوشی تلفن همراه نخریده و قصد هم ندارد که در آیندهای نزدیک این کار را انجام دهد❗️
✨ به نقل ازنشریه سان انگلیس؛ کریستیانو رونالدو اعتراف کرد که با وجود همه امکاناتی که برای پسر بزرگ خود کریستیانو جونیور فراهم کرده، برای او گوشی تلفن همراه نخریده و قصد هم ندارد که به این زودیها برای او بخرد.
👈 او گفت: بزرگترین فرزند من به زودی ۱۲ ساله میشود.
✴️ او مدام از من میپرسد «پدر، میتوانم یک گوشی داشته باشم؟ برای من گوشی میخری و...» و من به او میگویم: «کریستیانو، (برای گوشی داشتن) زمان داری.»
🔰 رونالدو افزود: خوب میدانم که کودکان این نسل یک قدم از سنشان جلوتر هستند، پس قبول دارم که ما باید از تکنولوژی بهره بگیریم، امّا حرفم این است که تکنولوژی نباید به مشغله ما تبدیل شود. میتوان به آنها اجازه استفاده از این امکانات را داد، امّا بهصورت محدود نه مدام در دسترسشان باشد.
✅ بهنظرم رعایت این موضوع مهمترین چیز است. کریستیانو الآن از زندگیاش خیلی راضی است. او میگوید برادران و خواهران بیشتری داشته باشد.
او میخواهد ۷ تا خواهر و برادر داشته باشد. من هم به او گفتهام که صبر کند.
⚠️ یک روز او از من خواست که برایش یک گوشی آیفون بخرم، امّا من گفتم نمیشود. الآن هم اگر با من کاری داشته باشد و بخواهد تماس بگیرد، باید به وسیله گوشی مادربزرگش تماس بگیرد.
💢 من میخواهم پسرم این موضوع را درک کند که رسیدن به هر چیزی که میخواهد آسان نیست.
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🎥مرکزیت توزیع کالا در منطقه
🔸روسیه گندم دارد، عراق آرد نیاز دارد. میتوانیم گندم روسیه را وارد کنیم به آرد تبدیل کنیم و به عراق صادر کنیم
🔸۲۰۰کشور در دنیا وجود دارد نباید معطل ۵کشور ماند
#سعید_جلیلی
⭕️ اینفانتینو، رییس #فيفا در نشست خبری دوحه از واژه جعلی «خ.ل.ی.ج» به جای «خلیج فارس» استفاده کرد؛ الان اون بزرگوارانی که فیفا رو برای تحریم #تیم_ملی_ایران صدا میزدند، رگ غیرتشون بیرون نزده؟ برای این توهین به تاریخ ملی ما چه کسی رو صدا میزنید؟ یک حرفی، نظری، نقلی چیزی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مجری شبکهی سلطنتی انگلیس bbc بدون اینکه خندهش بگیره خیلی جدی از سیاسی بودن ورزش در ایران انتقاد کرد
🔺اونم بعد از تحریم های عجیب و بی سابقهی سیاسی غرب علیه روسیه، در ورزش و ادبیات و حتی تحریم رقابتهای گربههای روسی!
🌿 روز جمهوری اسلامی گرامی باد
🔰 اگر خدای نخواسته جمهوری اسلامی، این دسترنج #تودههای_عظیم رنج کشیده و ستمدیده، شکست بخورد، هرگز گمان نکنند که به جای آن یک رژیم متعهدتر و غمخوارتر و ملیتر و اسلامیتر روی کار میآید؛ و به #یقین بدانند که یک رژیم #صددرصد غربی آمریکایی یا شرقی کمونیستی به دست یکی از دو ابرقدرت، جایگزین آن میگردد، اگر چه با صورت ملی و اسلامی.
📆 ۲ مهر ۱۳۶۰
🔴 انقلاب صادق
👤 #مصطفی_علیجانزاده
🔹️ در تاریخ انقلاب های دنیا،رهبران پیروز انقلاب ،حکومت مورد نظر خود را در کشور اعمال کرده اند،اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران،حضرت امام خمینی(ره) بلافاصله بحث رفراندوم تعیین نوع حکومت را مطرح و پیگیری می نمایند.
🔸️ سیدصادق طباطبایی که از مجریان رفراندوم انتخاب نوع حکومت بوده می گوید به امام خمینی عرض کردم :حالا که دنیا شما و رهبری شما و این انقلاب به این عظمت را پذیرفته و به رسمیت شناخته است، چه نیازی به رفراندوم داریم؟ من مطمئن هستم اگر شما «جمهوری اسلامی» را به عنوان نظام سیاسی کشور اعلام کنید، هم مردم ما و هم دنیا آن را خواهند پذیرفت.
✅ ایشان در جواب گفتند شما الان نمیفهمید. پنجاه سال دیگر خواهند گفت با سوءاستفاده از احساسات مردم، نظام مورد نظر خود را بر مردم تحمیل کردند. نه حتما باید رأیگیری شود و دقیقا تعداد مخالف و موافق معین شود.
🔹️ واژه جمهوری اسلامی از سوی امام راحل برای نخستین بار در ۲۲ مهرماه ۱۳۵۷ زمانی که در فرانسه بودند در مصاحبه با خبرنگار فیگارو مطرح شد. ایشان در پاسخ به این سؤال که «عمل شما دارای چه جهتی است و چه رژیمی را می خواهید جانشین رژیم شاه کنید؟» برای نخستین بار نوع حکومت اسلامی را جمهوری اسلامی معرفی کردند. (صحیفه نور ج۲، ص ۳۶)و در مصاحبه های متعددی به تبیین آن پرداختند به عنوان نمونه ایشان در جواب خبرنگار تایمز لندن که سؤال می کند چه نوع حکومتی را در ایران مایلید ببینید، جواب میدهند: «ما جمهوری اسلامی را اعلام کردهایم و ملت با راهپیماییهای مکرر به آن رای دادهاند. حکومتی است متکی به آرای ملت و مبتنی بر قواعد و موازین اسلامی»( صحیفه نور ،ج ۴، ص ۱۶۹) و یا در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه گاردین که از نوع حکومت می پرسد ، می فرمایند: «ما خواهان استقرار یک جمهوری اسلامی هستیم و آن حکومتی است متکی به آرای عمومی. شکل نهایی حکومت با توجه به شرایط و مقتضیات کنونی جامعه توسط مردم تعیین خواهد شد» (صحیفه نور ، ج ۲، ص ۲۶) همچنین ایشان در پاسخ به سؤال خبرنگار لوموند که پرسیده بود: «حضرت عالی می فرمایید که بایستی در ایران جمهوری اسلامی استقرار پیدا کند و این برای ما فرانسوی ها چندان مهم نیست، زیرا که جمهوری می تواند بدون پایه مذهبی باشد، نظر شما بر پایه سوسیالیسم است؟ مشروطیت است؟ بر انتخاباتی استوار است؟ دموکراتیک است؟ چگونه است؟»فرمودند:«اما جمهوری به همان معنایی که همه جا جمهوری است، این که ما جمهوری اسلامی می گوییم، برای این است که هم شرایط منتخب و هم احکامی که در ایران جاری شده است، اینها بر اسلام متکی است، لکن انتخاب با ملت است. طرز جمهوری هم همان جمهوری است که همه جا هست.» (همان ، ج ۲، ص ۳۵۱)
🔸️ شعار استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی بیانگر اهداف مردم در مقابله با رژیم ستمشاهی و مقصد آنان از مبارزه بود که با طرح عنوان جمهوری اسلامی از سوی حضرت امام به شعار مردم تبدیل شد .
💢 امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی،به دور از قدرت طلبی و سهم خواهی و با صداقتی بی نظیر بر شعارها و خواسته های اصیل انقلاب مومن بوده اند و حاصل این پایبندی،آری ۹۸/۲ درصدی مردم ایران به جمهوری اسلامی بوده است.
🎆هشت توصیه امام هشتم برای روزهای آخر شعبان
👤 اباصلت میگوید:
در آخرین جمعه شعبان خدمت امام رضا علیهالسلام رسیدم، فرمود:
🔹 ای اباصلت، بیشترِ ماه شعبان سپری شده و امروز آخرین جمعه شعبان است، پس در روزهای باقیمانده کوتاهیهای روزهای گذشته را جبران بکن و باید به آنچه برایت مهم است اقدام کنی:
1⃣ زیاد دعا کن
2⃣ زیاد استغفار کن
3⃣ زیاد قرآن تلاوت کن
4⃣ از گناهانت به درگاه خدا توبه کن تا خالصانه به ماه خدا وارد شوی
5⃣ هر امانتی که گردنت هست ادا کن
6⃣ تمام کینههایی که در دلت نسبت به مؤمنان داری، از دل بیرون کن
7⃣ هر گناهی که به آن مبتلا هستی از آن دست بکش و تقوای خدا پیشه کن و در آشکار و پنهان بر خدا توکل کن...
8⃣ و در روزهای باقیمانده این ماه بسیار بگو:
« اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ »
🔹 خداوندا اگر در روزهای گذشته شعبان ما را نیامرزیدی، پس در روزهای باقیمانده بیامرز
📖 عیون اخبار الرضا علیه السلام ج۲ ص۵۱
📖 بحارالانوار ج ۹۴ ص۷۳
⭕️ اتفاقات پاکستان اگر از اتفاقات عراق مهمتر نباشه، کمتر هم نیست. بعد از ساقط شدن دولت افغانستان؛ شلوغی بیشتر از این در مرزهای شرقی خطرناک هست
عمران خان یک چارچوب جدید در سیاست ش چیده که همت غرب بر ساقط کردن دولت ش و اگر نتوانست؛ بر کُشتن ش هست
عمران خان کار خیلی سختی در پیش داره
👤 دکتر اسماعیل احمدی
✨ ریشههای زردرنگی در سیاستورزی
این پرسش، شاید ذهن بسیاری از نخبگان سیاسی ما را مشغول کرده که چرا سیاست در کشور ما گرفتار بحران حاشیهزیستی شده است. چرا در شرایطی که میتوان دهها مسئله اولویتدار برشمرد که باید دغدغه کارگزاران و مطالبه کنشگران باشد، پیشپا افتادهترین و کماهمیتترین مسائل، تبدیل به دستور کار ملی میشود و واکنش و موضع و اقدام و دستور مقامات ارشد کشور را در پی دارد؟
سال ۱۹۹۹ در ژورنال ارتباطات سیاسی(Political Communication) مقالهای منتشر شد که به رسانهزدگی سیاست (Mediatization of Politics) پرداخته بود و نویسندگان، تاثیرپذیری فزاینده نهادهای سیاسی از رسانههای جمعی را بررسی کرده بودند. نتیجهگیری آنها این بود که هرچند رسانهها در شکل دهی به فضای سیاسی تاثیر زیادی دارند، اما بازی واقعی سیاست همچنان در نهادهای سیاسی -چون احزاب- در جریان است، نه در رسانهها.
فضای امروز با سال ۱۹۹۹ تفاوت زیادی کرده است. آن زمان، شبکههای اجتماعی نظیر توئیتر اساسا وجود خارجی نداشتند(توئیتر سال ۲۰۰۶ تاسیس شد). نهایتا روزنامهها و شبکههای تلویزیونی بودند که بر فضای سیاسی یا کنشها و واکنشهای سیاسیون اثر میگذاشتند و حتی رسانهزدگی، به هیچ وجه مساوی حاشیهزیستی سیاست یا زردرنگی در سیاستورزی نبود. اگر از رسانهزدگی سیاست بحث میشد، مسئله این بود که آیا قدرت تعیین دستور کار سیاسی، یا تعیین تکلیف امور، در ید نخبگان صاحب رسانه و صاحب تریبون است، یا در ید نخبگان حاکم بر نهادهای سیاسی.
با ظهور شبکههای اجتماعی، این امکان برای همه آحاد جامعه فراهم شد که بتوانند "اثر رسانهای" ایجاد کنند و طبیعتا سیاست را متاثر کنند. منتهی یک تفاوت مهم میان اثر رسانهای امروز با عصر روزنامه و تلویزیون و حتی وبسایت وجود دارد و آن اینکه، میلیونها فرد صاحبتریبون امروز، بر خلاف عصر روزنامه و تلویزیون، لزوما نخبگان فکری یا اجرایی نیستند که در اموری خاص صاحب علم و اطلاعات باشند و از رسانه در اختیارشان، برای طرح مسائل اساسی یا اثرگذاری روی مسائل اساسی جامعه بهره ببرند. چه بسا اکثریت حاضر در فجازی، به دلیل فقر دانش و اطلاعات، هنگام طرح موضوعات اساسی از سوی نخبگان، حتی قادر به واکنش هم نباشند و به همین جهت، این موضوعات هرگز در این فضا برجسته و داغ نشود!
در چنین شرایطی و چنین فضایی، طبیعتا آن دست مسائلی برجسته میشود که سطحی اندک از دانش و اطلاعات که در دسترس "همگان" -نه فقط نخبگان- است، برای اظهار نظر درباره آنها کفایت کند؛ ولو در حد یک جمله و کلمه برای تقدیس و تقبیح.
چندی پیش دیدم یک روزنامهنگار قابل احترام -هرچند مخالف فکری ما- به حق در شکایت از این فضای زرد نوشته بود میخواهد حتی مجلهاش را از روی دکه هم جمع کند و از مشتری خواسته بود نشریهاش را در کتابفروشیها بجوید.
امروز نمیتوان از همگان صاحبتریبون خواست که سکوت کنند و سیاست را گرفتار حاشیه نکنند، همچنین نمیتوان از همگان خواست که در کلاس و تراز نخبگان سیاسی از تریبون روی گوشی خود بهره ببرند؛ اما میتوان از نخبگان سیاسی خواست که با تاثر از این فضای زرد، سیاست را دچار حاشیهزیستی نکنند؛ در حاشیه سیاستورزی نکنند؛ سیاستورزی را زرد نکنند...
وابستگی سیاستمدار به آرای عمومی، و تلاش بیامان او برای مراقبت از افت و خیز درصد محبوبیت، تحقق این مطلوب را سخت کرده است. لکن همین امر نیز چاره دارد. سیاستمدار تراز آن است که دستور کار برای کشور تعیین کند و با ترجمه ابعادی از آن به زبان همگان، سهمی برای مشارکت آحاد مردم -چه در اظهار نظر و چه در اقدام- پیشبینی کرده و ملت را با ایده خود همراه سازد؛ نه اینکه دستور کار خویش را از فضای توئیتر بگیرد و مراقبت کند که مبادا از لایک و ریت آخرین ترندها، بی نصیب بماند.
#سید_یاسر_جبرائیلی
یادداشت
چند نکته راجع به برجام
برجام یا توافق هسته ای بین ایران و ۵+۱ که در سال ۹۴ امضا شد بنا و ساختمان کجی است که تا ثریا هم که برود کج می رود و ذکر چند نکته راجع به آن ضروریست:
بنای توافق موسوم به برجام در دولت غربزده و نفوذزده روحانی گذاشته شد که مسئولان ارشد آن اصرار عجیبی روی باج دادن به طرف غربی داشتند؛ چرا میگوییم باج چون طرف غربی که خودشان اولین و آخرین استفاده کنندگان از سلاح اتمی هستند به ما میگویند که ایرانی ها صلاحیت اخلاقی استفاده از فن آوری هسته ای را ندارند!!!!
بنابراین نفس تن دادن به چنین مذاکره ای مصداق باج دادن است. البته یک نظر هم وجود دارد بین کارشناسان که میگویند نظام با مطلق مذاکره مخالف نیست و با ایستادن روی اصول ، مذاکره بر سر مسائل جزئی و فرعی مانعی ندارد.
ولی مسأله کشدار برجام از همان ابتدا خسارت محض بود و هست.
از ابتدای انقلاب اسلامی آزادگان جهان جمهوری اسلامی را بزرگترین امید و پناه مستضعفین انگاشته اند.
طرف غربی با امپراطوری رسانه ای حین مذاکرات برجام اینگونه القا میکرد که ایران از آرمانهایش کوتاه آمده و کدخدای جهان یعنی آمریکا را به رسمیت شناخته چه خسارتی بالاتر از این که وزارت خارجه ما با مذاکرات طولانی مدت با شیاطین انسی غربی این پیام را به جهان مخابره میکند که امپریالیسم غرب را به رسمیت شناخته ایم.
از ابعاد بین المللی قضیه که بگذریم بلایی که برجام بر سر پیشرفت دانش هسته ای آورد جبران ناپذیر است. چه بسا دانشمندانی که با خیانت داخلی ها از سازمان انرژی اتمی اخراج شدند. چه بسا دانشجویان مرتبط با دانش هسته ای که تغییر رشته دادند و علاوه بر اینها تخریب سایتهای هسته ای مثل قلب راکتور اراک و سانتریفیوژهای نطنز و فردو خود داستان مفصلی است.
این وسط اما تکلیف وزارت خارجه دولت رییسی مشخص نیست.
آیا شعار تعامل و گسترش همکاری با کشورهای همسایه را میدهند اما بیشترین وقت را صرف مذاکره با شیاطین انسی غربی میکنند؟
آیا شعار و فقط شعار انقلابی میدهند اما در عمل با مذاکرات طولانی امپریالیسم غرب را به رسمیت میشناسند؟
امیرعبداللهیان در عمل ثابت کرده در قضیه برجام عملکرد کاملا غیرانقلابی داشته است و اخباری که از توافق جدید از گوشه و کنار میرسد متاسفانه موید همین موضوع و بسیار نگران کننده است.
#خسارت_محض_برجام
حسن باکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جواب اونایی که میگن رضاشاه روحت شادو اینجوری باید داد😂👌
آقای راننده در افق محو شد🤣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گزارشی عجیب از جنایت آلسعود فقط در یک استان یمن!
▪️تخریب ۶ دانشگاه، ۴۴۱ مسجد، ۲۹ مرکز گردشگری، ۸۲ مرکز بهداشتی و درمانی، ۳۰۷ مدرسه و مرکز آموزشی، ۷ مرکز ورزشی، ۳۰ اثر باستانی، ۴ مرکز اطلاعرسانی، ۵۳۱۷ مزرعه کشاورزی، ۵۱ ایستگاه و ژنراتور تولید برق، ۱۵۹۰ جاده و پل، ۱۵۵ شبکه و ایستگاه رادیویی، ۹۱۵ مخزن و شبکه آبرسانی، ۴۳ کارخانه صنعتی، ۳۱۲۲ مرکز تجاری، ۱۳۷ کامیون موادغذایی، ۱۷۶ بازار عمومی، ۱۵۹ مرکز توزیع موادغذایی
▪️و ۱۰هزار و ۶۶۰ شهید و مجروح، قربانیان هفت سال حمله ائتلاف سعودی تنها در استان صعده یمن است!
آمریکا: اختلافات اندکی در مذاکرات باقیمانده است
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
🔹در هفتههای اخیر به پیشرفتهایی در مذاکرات دست یافتهایم. چند مسئله محدود حل نشده وجود دارد.
🔹ما خواهان راهبردی هستیم که نتیجه بخش و موثر باشد. در خصوص برنامه هستهای ایران، معتقدیم که برگشت دو طرف به برجام، مسیر مناسب است.
🔹ما با متحدان اسرائیلی خود دچار اختلافات تاکتیکی هستیم اما آنچه وجود ندارد اختلاف در سطوح راهبردی است.
مافیای تجهیزات پزشکی و دارویی قویترین مافیاست
رئیسجمهور در مشهد:
🔹مافیایی که در تجهیزات پزشکی و دارویی وجود دارد قویترین مافیاست اما دولت سیزدهم دست عناصر مافیایی را از این حوزه کوتاه خواهد کرد.
🔹اگر بازار رها شود تا تولیدکننده به هر میزانی که بخواهند کالای خود را به هر قیمت بفروشد، قابل قبول نیست.
🔹رشد اقتصادی باید محقق شود، ارزش ۴۵ هزار تومان یارانه امروز به ۷ تومان رسیده است و اگر ارزش پول ملی بالا نرود هرچه حقوق را افزایش دهیم در عمل نتیجه نخواهد داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢رشیدی کوچی نماینده مجلس: مافیای خودرو مردم را بیچاره کرده و تا میتواند ظلم میکند. کجای دنیا خودرو وارداتی را به دو یاسه برابر قیمت به مردم میفروشند؟