eitaa logo
***شاخص***
808 دنبال‌کننده
78.4هزار عکس
34.1هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
تحلیلگر نظامی آمریکایی: حمله ایران به عین‌الاسد، نمادین نبود 🔹وقتی به نقاط اثر حمله ایران به پایگاه هوایی [عین] الاسد نگاه می‌کنم، حمله نمادین با هدف اجتناب از تلفات که بعضی‌ها می‌گویند، ندیدم. 🔹موشک‌ها به تجهیزات و ساختمان‌های نگهداری آنها در بخش زیرساخت‌های این پایگاه (پر ازدحام) برخورد کرد. 🔹حملات هوایی ایران، توانمندی نظامی این پایگاه را هدف قرار داد. 🔹شدت اثرات برخورد، در محوطه خالی یا باند فرود در بخش جنوبی پایگاه پخش نشده است. 🔹آمریکا علناً تاییدیه‌ای درباره تعداد موشک‌های ایرانی شلیک شده که به هدف نخوردند، منتشر نکرده است.
شهادت بی بی عالم، مادر خوبی ها کوثر عالم وجود حبیبه ی ذات اقدس الله حضرت فاطمه زهرا(س) تسلیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویر ماهواره ای از حمله موشکی سپاه به پایگاه تروریستی عین الاسد آمریکا در انبار عراق، ابعاد جدیدتری از این حمله مقتدرانه را نشان می دهد
fatemiye.mp3
5.3M
⚫️مداحی شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها 🌴حاج محمود کریمی - حاج محمد رضا طاهری
پیام فرمانده نیروی قدس سپاه به رهبر معظم انقلاب 🔹سردار سرتیپ پاسدار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه امروز در مراسم بزرگداشت سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده شهید این نیرو که در حسینیه امام خمینی برگزار شد، پیامی خطاب به فرمانده کل قوا قرائت کرد.
تماس تلفنی روحانی و جانسون 📲معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور نوشت: 🔹روحانی⁩ در مکالمه تلفنی با ⁧ جانسون⁩ نخست وزیر انگلیس خطاب به وی گفت:از آمریکا تبعیت نکنید و در مواضعتان در قبال ⁧ شهید سلیمانی⁩ تجدید نظر کنید اگر تلاشهای او نبود شما امروز در لندن امنیت و آرامش نداشتید.
هر لحظه حضور #آمریکا در #عراق و منطقه یعنی یک کشتار جدید. یعنی هدف گرفتن یک شخصیت و فرمانده مستقل و ضداجنبی دیگر. آیت الله سیستانی، هادی العامری، مقتدی صدر، فرماندهان و نجبای آنها. این است دلیل آنکه 40 سال پیش سفارت نجس آمریکا در ایران را بستیم و از #ایران بیرونشان کردیم. #انتقام_سخت #محمد_عبدالهی
📸فعالان رسانه ای غربی پرواز یک C17 با ماموریت درمانی را در روز ۸ ژانویه (صبح روز حمله به عین الاسد) از عراق به پایگاه رامئشتاین در آلمان را رصد کرده اند.
❌ترامپ گفته بود نیازی به واردات نفت خام از خلیج فارس رو نداره، اما آمارها چیز دیگه ای میگه: 🔺در سال ۲۰۱۹ آمریکا از خلیج فارس روزانه بیش از ۷۰۰ هزار بشکه نفت وارد کرده، اختلال در این امر آمریکا رو دچار مشکل میکنه.
⭕️ فرمانده نیروی هوافضای سپاه: 🔻خون شهدای ما بهای بسیار بالایی دارد که نمی توانیم برای آن حدی قائل شویم، طبیعتا در ازای خون بهای آنها؛ ضربه زدن به پایگاه های آمریکایی یا سرنگون کردن هواپیماهای آنها یا حتی کشتن ترامپ هم ارزش چندانی ندارد و خون بهای واقعی آنها همانطور که مقام معظم رهبری تاکید فرمودند اخراج کامل آمریکا از منطقه است. 🔻طبیعتا همه ملت ها و گروه های مقاومت که برای اخراج آمریکایی ها تلاش خواهند کرد، امیدواریم که دولت ها نیز پیش قدم بشوند، همانطور که دولت عراق و پارلمان این کشور طرح خروج نیروهای آمریکایی از این کشور را تصویب کرد، سایر کشورها نیز پیش قدم بشوند، در غیراین صورت ملت ها به زور ضرب آمریکایی ها را از منطقه اخراج می کنند 🔻ما در عملیات های گذشته که در مقابل گروه های تروریستی مشابه داعش انجام دادیم توقع مقابله نداشتیم ولی طبیعتا در عملیات شهید سلیمانی مقابل ما آمریکایی ها بودند، پایگاه های آمریکایی پس از جنگ جهانی دوم تیری به سمتشان شلیک نشده بود، با این اوصاف توقع مقابله بود و خود را برای یک نبرد آمده کره بودیم و طبیعتا ضربات بعدی ما سنگین تر و حتما با وسعت بیشتری بنا داشتیم انجام دهیم که با خویشتن داری آنها جنگ ادامه پیدا نکرد.
📸در نشست خبری سردار حاجی زاده، علاوه بر پرچم ايران و سپاه، پرچم ديگر گروههای مقاومت مثل حزب الله، انصارالله، حشدشعبی، حماس، فاطميون و زينبيون هم به چشم می خورد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرمانده هوا فضا سپاه: ما ۱۳ موشک به سمت پايگاه هاي عراق شليک کرديم اما چند صد موشک را آماده شلیک کرده بودیم