🌻🌻🌻پشت پرده حمله اخیر داعش در پایتخت روسیه
جالبه که هر وقت متحدان غرب ضربه سنگین می خورن ، داعش به جاشون تلافی می کنه.
اون از حادثه تروریستی کرمان و این هم از مسکو.
در مورد حادثه تروریستی مسکو فعلا فقط همین رو میشه گفت که از مردم روسیه بابت حمایت از پوتین و پیروزی های اخیر ارتش آنها در اوکراین، انتقام خونینی گرفته شد
👤 علیرضا تقوی نیا
🕌🌴🕌 #سال_نو_و_بهار_طبیعت_مبارک_باد
•••••✾•🌿🌺🌺🌿•✾••••
🌐☫کانال خبری،تحلیلی#شاخص☫👇
🇮🇷 http://eitaa.com/shakhese
🌻🌻🌻 نکته مهم
اگر یک روز غیر مذهبی ها و ولنگاران و حتی بی حجابها یقه مسئولان را گرفتند که چرا همه چیز را رها کردید تا ما غرق در فساد و ولنگاری شویم تعجب نکنید. مردم جامعه ایرانی اصالت و نجابت دارند و حلال زاده هستند .
شاید برخی جایی کمی از ارزشهای دینی و اخلاقی فاصله بگیرند اما سرانجام به اصالت خود برمیگردند. برخی مسئولان دچار خطای محاسباتی شده اند و روزی چوب آن را خواهند خورد.
فراموش نکنیم دلیل اصلی سقوط پهلوی و همراهی اقشار مختلف مردم با نهضت امام رواج ولنگاری فرهنگی بود....
🕌🌴🕌 #سال_نو_و_بهار_طبیعت_مبارک_باد
•••••✾•🌿🌺🌺🌿•✾••••
🌐☫کانال خبری،تحلیلی#شاخص☫👇
🇮🇷 http://eitaa.com/shakhese
🌻🌻🌻نکته عجیبی که پوتین گفت ...
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️از اولین جملات پوتین بعد از حمله تروریستی تالار کروکوس این بود : از وتو کردن قطعنامه شورای امنیت و حمایت از مردم غزه پشیمان نیستیم، حتی اگر به ما ضربه بزنید.
🔸️چرا پوتین حمله تروریستی اخیر در مسکو را مرتبط با وتوی روسیه بر پیش نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا در خصوص آتش بس فوری در غزه می داند ؟
🔸️ واقعیت ماجرا اینست که آمریکا کوشش دارد با ایجاد آتش بسی که مفادش به نفع اسرائیل باشد، نبرد غزه را فریز کند تا با خیال راحت بتواند بر جنگ اوکراین تمرکز کرده و توان خود را برای شکست ارتش پوتین بسیج کند.
🔸️روسیه و چین نیز که دست آمریکا را خوانده بودند ، برای این که ایالات متحده نتواند بر جبهه اوکراین معطوف شود و همزمان در جبهه غزه نیز درگیر باشد، پیش نویس قطعنامه واشنگتن را وتو کردند.
🔸️البته این وتو را که در اصل برای منافع خودشان بود، به حماس و مردم غزه فروختند.
🔸️ این روزها آمریکا در ۲ جبهه درگیر است؛ اول جبهه نبرد درغزه ( که اسرائیل به اهداف خود نرسیده و از طرفی نتانیاهو نیز از دستورات بایدن و بلینکن سرکشی می کند و عزم حمله به رفح دارد) و دوم جنگ بزرگ اوکراین.
🔸️یانکی ها نیک می دانند روسیه تا ۲ ماه دیگر حمله بزرگی را انجام خواهد داد و آنها باید برای عدم موفقیت دشمن شان کاری کنند و ایضا ملتفت اند که نتانیاهو دارد برخلاف منافع ایالات متحده عمل می کند و نبرد در غزه را کِش می دهد.
🔸️ پس باید هر طور که شده بحران غزه را (ولو برای چند هفته )خاموش کنند والا در میدان اوکراین روسها یکه تازی خواهند کرد.
🔸️اما مشکل اصلی نتانیاهوست که نه توانسته نبرد را به سود اسرائیل پایان دهد و نه از دستورات بایدن پیروی می کند.
🔸️احتمالا آمریکا طی هفته های آتی باید برای مدیریت این چالش ها، تصمیمات سختی بگیرد.
🕌🌴🕌 #سال_نو_و_بهار_طبیعت_مبارک_باد
•••••✾•🌿🌺🌺🌿•✾••••
🌐☫کانال خبری،تحلیلی#شاخص☫👇
🇮🇷 http://eitaa.com/shakhese
🌻🌻🌻 روباه انگلیسی توسط امپراطور دریای سرخ تلف شد
🔻بنابر اطلاع دقیق منابع #یمن_الاسلام؛ کشتی حامل نفت انگلیسی "huang pu"
با پرچم پاناما که از مبدا #روسیه به مقصد #هند در حرکت بود، ساعت۱۸:۳۰ در غرب جزیره فرسان به سمت جنوب دریای سرخ،
مورد هدف یگان موشکی مجاهدان یمنی قرار گرفت.
🔻مالک کشتی : Anavatos ltd
کشتی هم اکنون در حال سوختن می باشد.
📝این کشتی در بعضی مواقع در حالت اعلام موقعیت برای اینکه هدف قرار نگیرد خود را چینی معرفی می کرد!
🕌🌴🕌 #سال_نو_و_بهار_طبیعت_مبارک_باد
•••••✾•🌿🌺🌺🌿•✾••••
🌐☫کانال خبری،تحلیلی#شاخص☫👇
🇮🇷 http://eitaa.com/shakhese
🌻🌻🌻 چرا اسرائیل، متهم اول
عملیات تروریستی در مسکو است؟
🔹شمار کشته های جنایت تروریستی دیشب در مسکو به۱۴۳ نفر افزایش یافته و گویا حال ۶۰ مجروح وخیم است. تروریست ها بیش از ۳۰۰ نفر را به خاک و خون کشیده اند و سوال این است که صحنه گردان اصلی ماجرا کیست؟
♦️روال این است که هر گاه عملیات تروریستی در کشورهای رقیب مثلث «آمریکا/اسرائیل/ انگلیس» رخ می دهد، بلافاصله پروپاگاندای غربی، مسئولیت را متوجه داعش می کند و داعش هم «گردن می گیرد». گاهی شاخه های داعش، پشت اقدامات تروریستی هستند و گاهی هم گردن آنها انداخته می شود و گردن می گیرند. اما در هر دو حالت باید کارفرما را از «تیم ترور» یا «گردن گیر» تشخیص داد.
🔹به اعتراف دونالد ترامپ، داعش را آمریکا ساخت. اما این واقعیت، مانع از این نیست که دقت کنیم آمریکا و اسرائیل و همچنین انگلیس، در بسیاری از اقدامات ضد امنیتی علیه رقبا مشترکا عمل می کنند. مشخصا در جنایت اخیر نمی توان از نقش رژیم صهیونسیتی غفلت کرد و لو این که برخی دولت ها مانند جمهوری آذربایجان و ترکیه و اوکراین، با توجه به برخی سوابق، در مظان اتهام واسطگی باشند.
♦️عملیات تروریستی در مسکو، ساعاتی پس از وتوی قطعنامه آمریکا در شورای امنیت توسط روسیه رخ داد؛ قطعنامه ای که برای نسل کشی رژیم صهیونسیتی در غزه، حاشیه امنیت ایجاد می کرد. پوتین دیشب گفت: «از وتو کردن قطعنامه شورای امنیت و حمایت از مردم غزه پشیمان نیستیم، حتی اگر به ما ضربه بزنید».
🔹اما دشمنی اسرائیل با روسیه، به وتوی قطعنامه محدود نمی شود. شاید برخی مقامات ارشد روسیه دقت کافی نداشته باشند، اما روسیه چند سال قبل در ماجرای جنگ سوریه، دست در لانه زنبور کرد و در معکوس شدن روند جنگی که برای اسرائیل حکم مرگ و زندگی زا داشت، نقش موثری داشت. صهیونیست ها تظاهر به تغافل و محترم شمردن نفوذ مسکو کردند و این که صرفا به مواضع نیروهای سوری یا ایرانی حمله می کنند. روسیه هم با بدفهمی و ساده لوحی پذیرفت، اما زمامداران رژیم صهیونیستی، کینه پوتین را به دل گرفتند. به همین دلیل هم بود که بارها در پشت صحنه جنگ اوکراین، زهر خود را ریختند و حتی برخی سیاستمداران در تل آویو گفتند که روسیه باید تاوان دخالت در جنگ سوریه را بپردازد.
♦️ درست است که داعش را دولت اوباما تاسیس کرد، اما اهمیت عراق و سوریه برای آمریکا، مانع از آن نیست که نقش محوری اسرائیل را در جنگ سوریه فراموش کنیم. سوریه، حلقه دسترسی ایران به لبنان در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی، و همچنین پایگاه هماهنگی و پشتیبانی گروه های مبارز فلسطینی است.
🔹اگر سوریه با جنگ نیابتی گروه های تروریستی، بی ثبات می شد و دولت بشار اسد فرو می پاشید، پنجه قوی جبهه مقاومت از حلقوم اسرائیل برداشته می شد. می بینید که سرنوشت جنگ سوریه برای رژیم صهیونیستی، حیاتی تر از اهداف آمریکا بود و به موجودیت نامشروع اسرائیل بر می گشت.
♦️موشه یعلون وزیر جنگ اسبق اسرائیل ، نام این نقشه تمیز را جنگ جهانی سوم گذاشت: یعنی ماجرا فراتر از سوریه و ایران بود و به سرنوشت قدرت هایی مانند روسیه هم مربوط می شد.
جبهه مقاومت با نقش آفرینی پیچیده سردار سلیمانی توانست جنگ جهانی سوم را که دنبال تغییر نقشه خاورمیانه از مسیری دیگر بود، مغلوبه کند. سردار سلیمانی در سفر به مسکو، پوتین را درباره واقعیت میدان توجیه کرد. تهدید تروریست های نیابتی قرار نبود به سوریه و عراق محدود بماند و کارفرمایان در مرحله بعدی، آسیای میانه و قفقاز و روسیه و سپس چین را در شعاع هدفگذاری خود داشتند.
🔹صهیونیسم مسیحی، پس از فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۱ میلادی، نقشه جهان تک قطبی و گروگان گیری جهانی را بر مبنای نقشه خاورمیانه جدید ترسیم کرد و نهایتا به واسطه شکست در اشغال مستقیم افغانستان و عراق، به جنگ نیابتی در عراق و سوریه روی آورد. روسیه هر چند در دو دهه نخستین منفعل بود، اما در دهه اخیر در کنار ایران، نقش مهمی در شکست پروژه بزرگ آمریکا و اسرائیل ایفا کرد.
♦️بازیابی اعتماد به نفس از دست رفته روی روسیه، به نحوی که در کنار ایران و چین بخواهد مقابل یکه تازی غرب شاخ شود، رویدادی نیست که از سوی آمریکا و اسرائیل تحمل شود.
🔹غرب نتوانست اوکراین را تبدیل به باتلاقی برای پوتین کند. روسیه در این جنگ، سرتر از ناتو بود و همین موجب رای بالای ۸۰ درصدی پوتین در انتخابات اخیر شد. اگر بنا باشد روسیه، غفلت و جا ماندگی خود از جنگ ۱۷۰ روزه غزه را جبران نماید و نقشی مشابه نقش قبلی در جنگ سوریه ایفا کند، شکستی بزرگ تر از جنگ اوکراین (شرق اروپا) در شرق مدیترانه و امتداد دریای سرخ برای صهیونیسم مسیحی رقم خواهد خورد.
♦️عملیات تروریستی دیشب در مسکو را باید از این زاویه تحلیل کرد و داعش در چنین مقیاسی، ماسک و مترسکی بیش نیست؛ همچنان که بازیگری محتمل دولت های باکو، آنکارا یا کیاف.
محمد ایمانی
🌐☫کانال #شاخص👇
🇮🇷 http://eitaa.com/shakhese
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌻🌻🌻 مسئولان غفلت کنند همه سیلی خواهیم خورد و حسین بن علی ها به مسلخ کربلا خواهند رفت
این فیلم از طرف حاج آقای راجی در اختیار ما قرار گرفت و مواضع ایشون همیشه درباره عواقب عدم برخورد با کشف حجاب صریح و روشن بوده است.
🕌🌴🕌 #سال_نو_و_بهار_طبیعت_مبارک_باد
•••••✾•🌿🌺🌺🌿•✾••••
🌐☫کانال خبری،تحلیلی#شاخص☫👇
🇮🇷 http://eitaa.com/shakhese
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌻🌻🌻دکتر جبرائیلی در جمع نخبگان اراک، حوزه علمیه امام خمینی(ره)، ۱۷ بهمن ۱۴۰۲:
▪️علت مشکلات معیشتی، مردمی نشدن اقتصاد است.
▪️اقتصاد مردمی، با این تعریف که یک طبقه سرمایهدار بر اقتصاد مسلط شوند، هرگز مد نظر امام نبوده است. حضرت امام روی «بخش خصوصی برخاسته از طبقات محروم مردم» تاکید دارند.
▪️مردم توانستند در دفاع مقدس مشارکت کنند چون ابزار جنگ انفرادی در اختیار آنها گذاشته شد. در اقتصاد، آحاد مردم آماده مشارکت هستند، اما ابزار تولید در اختیارشان نیست و حداکثر میتوانند به عنوان کارگر در اقتصاد مشارکت کنند.
🕌🌴🕌 #سال_نو_و_بهار_طبیعت_مبارک_باد
•••••✾•🌿🌺🌺🌿•✾••••
🌐☫کانال خبری،تحلیلی#شاخص☫👇
🇮🇷 http://eitaa.com/shakhese
🌻🌻🌻تلخترین حادثه داخلی سال ۱۴۰۲ از نظر رهبری مشکلات معیشتی مردم و اقتصاد بود.
با اطمینان هم فرمودند اگر تولید به وضع مطلوبی برسه این مشکل حل میشه! آقایان مسئول هرچی مانع سر راه تولیده بردارید تا حرف ولی رو زمین نمونه! منی که مسئول نیستم هم دارم از تکرار شعار سال خجالت میکشم!
🕌🌴🕌 #سال_نو_و_بهار_طبیعت_مبارک_باد
•••••✾•🌿🌺🌺🌿•✾••••
🌐☫کانال خبری،تحلیلی#شاخص☫👇
🇮🇷 http://eitaa.com/shakhese
🌻🌻🌻 کاربر عرب :
3هزار مصری برای قتل شیخ حسن شحاته جمع شدند در حالی که حتی 100 نفر از آنها برای بازگشایی گذرگاه رفح تجمع نکردند زیرا مطمئن هستند اسرائیل شیعه نیست، بنابراین با آن نمی جنگند
🕌🌴🕌 #سال_نو_و_بهار_طبیعت_مبارک_باد
•••••✾•🌿🌺🌺🌿•✾••••
🌐☫کانال خبری،تحلیلی#شاخص☫👇
🇮🇷 http://eitaa.com/shakhese
🌻🌻🌻در مسکو، اهداکنندگان تقریباً یک تن خون اهدا کردند
🔹️وزارت بهداشت روسیه گزارش داد که در منطقه مسکو امروز ۲۷۱۲ نفر به مراکز اهدای خون مراجعه کردند که مجموعا به طور تقریبی یک تن خون اهدا کردند.
🔹️از همان اول صبح، مردم مسکو برای اهدای خون در صف ایستادند و با وجود شرایط بد آب و هوایی و نادیده گرفتن زمان انتظار در ساختمانهای بیمارستان منتظر نوبت خون دهی شدند./اسپوتنیک
🕌🌴🕌 #سال_نو_و_بهار_طبیعت_مبارک_باد
•••••✾•🌿🌺🌺🌿•✾••••
🌐☫کانال خبری،تحلیلی#شاخص☫👇
🇮🇷 http://eitaa.com/shakhese
19.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌻🌻🌻#شهیدانه
🔴 طلیعهداران نهضت آخرالزمانی
✅ وقتی تعالی ارواح ما در مبارزه و جهاد باشد ، ریزش كوه نیز نعمتی است كه باید شكرگزار آن باشیم ، نعمتی كه چون آتش ، صلصال وجود ما را در كورهی امتحان میگدازد و ما را به مقام قرب میرساند. كوه ریزش میكند تا ما تزكیه شویم و استقامت پیدا كنیم. راه طولانی است.
💢 در این سالهای نخستین قرن پانزدهم هجری قمری پیشگویی حضرت نبی اكرم(ص) به تحقق پیوست و قوم سلمان فارسی ، ایرانیان ، طلیعهدار نهضت آخرالزمانی اسلام ، علم قیام انبیاء را بر دوش گرفتند و وجودشان شمسی تازه شد كه در خلأ ظلمانی جاهلیت ثانی تولد یافت ، شمسی كه اشعهی نورش اینك میرود تا دورترین نهایتهای خلقت انسان گسترش یابد و آسمانهای قلوب را تسخیر كند ، مرزهای تفرقه را از جغرافیای كرهی زمین بِسترد و صورتی توحیدی به آن بخشد.
#شهید_سیدمرتضی_آوینی
🕌🌴🕌 #سال_نو_و_بهار_طبیعت_مبارک_باد
•••••✾•🌿🌺🌺🌿•✾••••
🌐☫کانال خبری،تحلیلی#شاخص☫👇
🇮🇷 http://eitaa.com/shakhese