eitaa logo
***شاخص***
807 دنبال‌کننده
78.3هزار عکس
34هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
📝 اعتراف رژیم‌صهیونیستی به مشارکت در شهادت سردار سلیمانی 🔹رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعتراف کرده‌اند که سرویس #جاسوسی رژیم صهیونیستی در ماجرای #شهادت_سردار_سلیمانی، نقش مستقیم داشته است. 🔶بنابر گزارش هاآرتص، جاسوس‌های موساد که در #فرودگاه_دمشق مستقر بودند در مورد زمان عزیمت هواپیمای سردار سلیمانی به #بغداد به سازمان سیا خبر داده و این اطلاعات را تایید کرده بودند. 🔹 #اسرائیل در قدم اول در حال #اعتراف از طریق رسانه‌های جمعی و با ژست آزادی بیان خود است، در قدم‌های بعدی خود به قبول مسئولیت از طرق مقامات رسمی و حکومتی این رژیم نیز خواهد انجامید.
حمایت آلمان از ناآرامی‌ها در ایران 🔹دولت آلمان نیز همچون آمریکا از تجمع غیرقانونی اخیر در تهران و برخی ناآرامی‌ها در ایران حمایت کرد
🔻استعفاي دوم در شوراي نامگذاري تهران! 🔹در شرايطي كه عملكرد خنثي و منفعل شوراي شهر دوره پنجم تهران همواره مورد انتقاد شهروندان بوده و اين شورا بواسطه افراط در نامگذاري خيابان‌ها و معابر به شوراي نامگذاري ناميده مي‌‍شود، برخي اعضاي آن شرايط فعلي كشور را براي فرار از مسئوليت‌پذيري و پاسخگويي عملكرد سه ساله مناسب ديده و موضوع استعفا را پيش‌كشيده‌اند. 🔹در اين راستا و پس از طرح استعفا توسط بهاره آروين، ناهيد خداكرمي نيز امروز به «شهروند» گفت: دليل حاضرنشدنم در جلسه آخر شورا، وجودنداشتن صداقت، شفافيت و نپذيرفتن رنج مردم است؛ براي اعلام اعتراض‌هاي خود راهي جز استعفا از شورا باقي‌نمانده!
آیت‌الله رئیسی: در پرونده سقوط هواپیما بدون هیچگونه ملاحظه، عدالت اجرا خواهد شد رئیس قوه قضائیه: 🔹در رسیدگی به پرونده سقوط هواپیما بدون هیچگونه ملاحظه، عدالت اجرا خواهد شد. 🔹گریبان رئیس جمهور تروریست آمریکا را به عنوان متهم اصلی، رها نخواهیم کرد و باید محاکمه شود. 🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مصداق «اشداء علی الکفار، رحماء بینهم» است. 🔹جامعه و مردم عزیز ما در جریان حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی قدردان شفافیت و خضوع فرزندان خود در سپاه هستند. 🔹به هیچ عنوان اجازه موج سواری و سوءاستفاده عده ای معدود از خون قربانیان این حادثه را نخواهیم داد.
🔻دیدبان: داعش مقرهای مرزی الحشدالشعبی را هدف قرار داد 🔹گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» گزارش داد، عناصر تروریستی داعش، مقرهای الحشدالشعبی را در روستای «العباس» واقع در حاشیه شهر «البوکمال» سوریه هدف حملات خمپاره‌ای قرار دادند.
🔴 خودکم‌بینی 🔴‏آمریکایی‌ها یک هفته است دارند به همه دنیا درباره عدم تلفات انسانی در حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الاسد آشکارا ‎#دروغ می‌گویند و هرگونه درز اطلاعات را وحشیانه سرکوب می‌کنند، کک کسی در داخل و خارج نگزیده. به ایران که می‌رسد، برای ‎#تأخیر دو روزه در انتشار مطلب قیامت به‌پا می‌کنند! احمد قدیری
سرباز ولایت 📸 تصویری از آرامگاه شهید حاج قاسم سلیمانی .
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدئو بازجویی پاسداری که موشک را شلیک کرد...!!!!!!!!!
🔴چنین مسئولانی در کجای عالم پیدا می‌شوند: معافیت مالیاتی هنرمندان تمدید شد! ♦️در زمانه‌ای که برای جبران کسری بودجه دولت، قیمت بنزین تا سه برابر گران می‌شود و فشار زندگی روی طبقه متوسط و ضعیف بالا می‌رود، مجلس به پیشنهاد دولت معافیت مالیاتی هنرمندان (حتی با دستمزدهای میلیاردی) را تمدید کرد! ♦️آن هم در روزهایی که سلبریتی‌ها سه روز پس از سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین (بعد از اعلام اشتباه پدافند) یاد عزاداری برای کشته‌شدگان افتاده‌ و از حضور در جشنواره‌های هنری و صداوسیما انصراف می‌دهند!
🔹۶ سال به مردم خسارت زدید یادتان نبود عذرخواهی کنید؟! 🔸نشریات وابسته به احزاب و مدیریت اشرافی که ظرف ۶ سال گذشته تمام سوء مدیریت‌های دولتی را لاپوشانی کردند، اکنون به بهانه ماجرای تلخ سرنگونی هواپیمای ایرباس، ژست شرمندگی و عذرخواهی گرفته‌اند. ▫خبرگزاری ایرنا و روزنامه دولتی ایران به همراه روزنامه‌های زنجیره‌ای اعتماد و شرق و همشهری و آرمان و هفت صبح و سازندگی از جمله رسانه‌هایی بودند که در اقدامی فریبکارانه از مخاطبان خواسته‌اند آنها را به خاطر انتشار اطلاعات دروغ درباره سقوط هواپیما ببخشند. روزنامه همشهری تیتر «شرمساری» را در حالی برای تمام صفحه‌ اول خود انتخاب کرد که طی دو سال گذشته و در قبال انبوه سوءمدیریت‌های شهرداری تهران و هنگام بارندگی برف و باران و راهبندان و آلودگی هوا، هرگز ابراز شرمساری و عذرخواهی نکرده است. اعتماد وابسته به الیاس حضرتی (نماینده رد صلاحیت شده و شریک مفاسد اقتصادی شهرام جزایری) تیتر زد «عذرخواهی کنید و استعفا دهید». روزنامه آرمان نیز در مطلبی در همین مضامین به قلم صادق زیباکلام منتشر کرد، کسی که بزرگ‌ترین دروغ‌ها را درباره عواید اعتماد به آمریکا و اروپا طی چند سال گذشته عنوان کرد و حتی یک عذرخواهی خشک و خالی به خاطر خسارت‌های بزرگ به کشور و ملت نکرده است. جالب‌تر از همه تیتر روزنامه ایران بود؛ نابخشودنی این در حالی است که غیرقابل بخشش‌ترین جرائم، عملکرد برخی مدیران دولتی است. همان‌ها که برنامه هسته‌ای را با اعتماد به دشمن برباد دادند، تورم را به بالای 50 درصد رساندند، موجب تشدید بیکاری و شکاف طبقاتی و فشار سنگین بر معیشت مردم شدند، 18 میلیارد دلار ذخایر ارزی را بر باد دادند و چنان از سر ضعف و انفعال حتی پس از زیرپا گذاشتن برجام توسط آمریکا و اروپا- موضع گرفتند که دشمن برای ترور سردار سلیمانی گستاخ شد. یادآور می‌شود خبرگزاری ایرنا شنبه شب در اقدامی مشکوک به تحریک برای تجمعات خیابانی می‌پرداخت! کانال‌های زنجیره‌ای در فضای مجازی نیز عیناً مطالب ایرنا را برای تحریک به اغتشاش پوشش می‌دادند.
⛔️درباره بی حرمتی به حاج قاسم 1⃣یکم. سفیر انگلیس را پلیس دستگیر و وزارت خارجه او را احضار می کند و مردم درخواست اخراج وی را دارند. به چه جرمی؟ دخالت در مسائل ایران از طریق شرکت در تجمعات. خاطرتان هست؟ یک روز ناصرالدین شاه گفت: "می خواهم سفر بروم باید از سفیر انگلیس اجازه بگیرم. ای مرده شور این مملکت را ببرد." بعدها فردوست در خاطراتش آورد که محمدرضا شاه همیشه شکایت داشت که این انگلیسی ها از کجا خبر دارند در کاخ من چه می گذرد؟ من رادیو گوش می دهم و یابه چه علاقه دارم؟ 🔸این سطح از عزت و غرور کشور را قدر دانستیم؟ 2⃣دوم. موضوع شلیک به هواپیما را از منظر دیگر ببینیم. مردم تمام قد دفاع کردند. انقلابی و غیرانقلابی با رنگ های مختلف تاکید کردند هواپیمای مسافربری را ما نزدیم. بعد که مشخص شد خطای فردی بوده است دنبال ردپای دیگری هستند و معتقدند پای نفوذ و خرابکاری و فتنه آمریکایی در جنگ الکترونیکی به میان است. مهم نیست این ادعا درست است یا نه. مهم اینست که این مردم چه آن زمان که دفاع کردند و چه امروز که دنبال نفوذی هستند، انقدر به نظام و سپاه اعتماد دارند که دوست ندارند باور کنند. روزگاری در همین تهران خفت گیری لات و لوت های شهر را مردم پای آژان می گذاشتند و عربده کش ها را مامور ساواک می دانستند و حق هم داشتند. 🔸این سطح اعتماد به پاکی انقلاب را قدر دانستیم؟ 3⃣سوم. گفتیم انتقام سخت؛ مردم ساعت شمار گذاشتند. اولین سیلی سخت نواخته شد؛ اما مردم پای یک تار موی حاج قاسم هم نگذاشتند. گفتند آرام نشدیم. گفتند همچنان در انتظار انتقام سختیم تا اینکه رهبری افق انتقام را نشان داد: " حضور مفسده انگیز آمریکا از منطقه باید حذف شود". روزگاری در این مملکت شیخ فضل الله را اعدام کردند. حتا اجازه ندادند نماز عصرش را بخواند. سرش بر دار بود که آهنگ زدند و رقصیدند و وقتی پیکرش بر زمین افتاد روی جنازه اش ادرار کردند و در همه حال مردم مات نگاه می کردند. 🔸عزت این مردم و احساس کرامت شان را قدر دانستیم؟ ✅هویت حاج قاسم را در قلب مردم ببینیم؛ حالا چهارتا آدم غافل یا فریب خورده یا ابزار دست شیطان، به عکس حاج قاسم هم بی حرمتی کنند؛ سنگ به تصویر ماه بر چاله آب می زنند. دچار خطای تصویر نشویم... مردم همانند که قیامت کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ کارشناس آمریکایی: 🔻ایرانی ها می‌توانند درون یک پنجره خودرو را هم با موشک مورد هدف قرار دهند/ایده ترور افتضاح بود....