eitaa logo
***شاخص***
807 دنبال‌کننده
78.3هزار عکس
34هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خمینی(ره): اگر با اسلام بد هستید، برید اروپا و آمریکا و هرجا دلتان می خواهد... 😳ای سلبریتی ها ، منافقین، اصلاحی ها بریزین بیرون!!!!
🔴بدعت جدید دولت برای صدا و سیما/ بسته های خبری رییس جمهور را خودمان تولید می کنیم شما فقط پخش کنید! 🔹تیم اطلاع رسانی دولت با فشار به صدا و سیما دنبال ایجاد یک بدعت جدید برای رییس جمهور است که تا بحال سابقه نداشته است؛ این تیم بعد از آنکه در تحمیل برخی مستندهای خاص خود به رسانه ملی ناکام ماند و برخی پروژه های عملیات روانی آن شکست خود حالا بدنبال آن است تا بسته های خبری آقای رییس جمهور در مراسم مختلف را خود تهیه و تدوین کند و فقط صدا و سیما پخش کننده باشد. 🔹تذکری که از سوی رییس جمهور به صدا و سیما داده شده است و واعظی هفته پیش آن را رسانه ای کرد نیز در همین زمینه بوده و رییس جمهور خواستار پخش بسته های تبلیغاتی و خبری ویژه خود به جای آنچه به صورت معمول برای روسای جمهور مختلف گروههای مختلف خبری تلویزیون تولید می کرده اند شده است . 🔹خبرهای فارس حکایت از آن دارد که تا الان رئیس صدا و سیما این درخواست را نپذیرفته و گفته است ما برای هیچ یک از سران قوا چنین رویه ای نداریم حتی برای خبر رهبری نیز گروهی از خود صدا و سیما این کار را انجام می دهند و چنین درخواستی یک بدعت است و نوعی انحصارگرایی به شمار می رود . 🔹رئیس دفتر رئیس جمهور اما بعد از مقاومت «علی عسکری» فشار را به حداکثر رسانده و تاکید کرده است یا همان بسته خبری تولید شده ما را پخش کنید یا اصلا از رئیس جمهور خبری پخش نکنید. 🔴دولت فریدون شاه در حال حرکت به سوی
احتمال تعطیلی فردای مدارس تهران 🔹سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران از احتمال تعطیلی فردای مدارس پایتخت خبر داد و گفت: پیش‌بینی ما این است که فردا یخبندان است و بر این اساس احتمال تعطیلی وجود دارد که تا عصر امروز در این خصوص تصمیم‌گیری می‌شود.
🔴طرح کاهش مناسبات ایران با انگلیس تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد ♦️طرح کاهش مناسبات جمهوری اسلامی ایران با انگلیس شامل یک ماده واحده و یک تبصره با ۲۳ امضاء تقدیم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی شد. ♦️پس از آنکه «راب مک ایر» سفیر انگلیس در ایران، هفته گذشته و در جریان حضور در تجمع غیرقانونی مقابل دانشگاه امیرکبیر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار اخراج او و همچنین کاهش سطح رابطه میان تهران و لندن شده بودند.
🔸تصویری برای یادآوری تاریخ و جغرافیا به رئیس‌جمهور فرانسه 🔹امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه در حالی اخیراً در صفحه توئیتر خود از عبارت جعلی خلیج عربی-فارسی بجای خلیج فارس استفاده کرده که در نقشه‌های تاریخی کشورش به وضوح از عبارت "Golfe Persique" (خلیج فارس) برای اشاره به این پهنه آبی استفاده شده است.
⭕️ زیرنویس شبکه خبر از سخنرانی ترامپ😁
🔴 بچه‌ها نگران نباشید؛ مگه روحانی و آشنا چقدر دیگه سلطنت می‌کنند؟! #جهان_آرا #دولت_نحس_فریدون_شاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«حسین یکتا» فعال فرهنگی: در سیستان و بلوچستان وحدت شیعه و سنی را می‌بینیم
🔹 تبرئه اروپایی‌ها از سوی روزنامه اصلاح‌طلب! در شرایطی که ۲۰ ماه وقت‌کشی و خلف‌وعده سه کشور اروپایی حتی صدای مقامات دولتی را هم درآورده و روحانی، اروپایی‌ها را ‌ترسو نامیده ‌است، روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد روز گذشته در سرمقاله خود، ضمن تبرئه اروپایی‌ها، جمهوری اسلامی ایران را مقصر اجرای مکانیسم ماشه توسط تروئیکای اروپایی خواند و نوشت: «رویکرد اروپا نسبت به گذشته تا حدودی متفاوت شده است؛ علت آن هم این است که از اردیبهشت‌ماه ایران هر ۶۰ روز یک گام را در راستای کاهش تعهدات برجامی ‌خود برمی‌داشت و گام پنجم ایران قدم بزرگی بود که کلیه محدودیت‌های ایران تحت برجام را از میان برداشت و طبیعتاً باید اروپایی‌ها یک عکس‌العمل نسبت به این موضوع انجام می‌دادند!» گفتنی است از همان ابتدا، یک ایراد منتقدان به برجام، همین مکانیسم شکایتی بود که وزارت خارجه به‌عنوان نقطه قوت و امتیاز یاد می‌کرد. اما متأسفانه در عمل دیدیم قادر به شکایت موثر نیستند و نگرانند که در صورت شکایت جدی، به ضرر خودش تمام شود و تحریم‌ها به شکل اتوماتیک بازگردد. تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای این مسئله را رد می‌کرد. اما اکنون به‌جای اینکه ما شاکی بدعهدی آمریکا و اروپا باشیم، آنها طلبکاری می‌کنند. دولت آخرین بار و به‌عنوان گام پنجم کاهش تعهدات برجامی، صرفا یک کار نمادین کرد، بی‌آنکه عملاً قدمی ‌بردارد.با این وجود، اروپا و آمریکا نگران تأثیر منفی عبرت‌های برجام بر انتخابات ایران هستند. آنها همچنین شهادت مظلومانه سردار سلیمانی و حماسه باشکوه تشییع در کنار انتقام موشکی را تقویت‌کننده این روند می‌دانند و بنابراین، بی‌آنکه روند یک‌طرفه برجام را به‌هم بزنند، دست به ارعاب زده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️روزنامه نگار حاضر در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان : من که تجربه حضور در بحران مناطق دیگر را داشتم، برایم این حجم از #قناعت و #صبوری مردم مناطق سیلزده ⁧ #عورکی ⁩ #بلوچستان عجیب بود. نه از هجوم به محموله کمکها خبری بود و نه از #عصبانیت و #خشم ببینید پسری که میخواست علوفه را برای حیواناتش به دوشش بکشد، چه میگوید
🔹 گزارش رسانه عراقی از هلاکت 139 نظامی آمریکایی در عین‌الاسد 🔸 یک پایگاه خبری عراقی نوشت تعداد تلفات و مجروحان آمریکایی حمله موشکی به پایگاه عین‌الاسد، بالغ بر 285 نفر است. پایگاه المعلومه به نقل از سند صادره از سوی وزارت دفاع آمریکا نوشت: در حمله ایران به پایگاه عین‌الاسد در استان الانبار، 139 نظامی کشته و 146 نفر مجروح شدند. به گزارش این پایگاه خبری، بر پایه سندی که از نامه‌نگاری «جیمز هوگان» (از مقام‌های وزارت دفاع آمریکا) با «بنی تامپسون» (رئیس کمیته امنیت ملی مجلس نمایندگان آمریکا) فاش شده، هوگان رسما خسارت وارد شده به پایگاه عین‌الاسد را تایید کرده است. برخلاف آنچه که رسانه‌ها اعلام می‌کنند، آمریکا در جریان حمله موشکی سپاه، تلفات سنگینی را متحمل شده است. علاوه بر کشته و زخمی شدن 285 نظامی آمریکایی، خسارت زیادی به 15 پرنده، شامل «بلک هاوک» 2 هواپیمای باربری، سه پهپاد MQ-1 و سه خوابگاه نظامیان وارد شده است. در این حمله همچنین خسارت‌هایی به برج مراقبت پایگاه عین‌الاسد و باند فرودگاه این پایگاه خسارت وارد شد. به گفته هوگن و با استناد به برآوردهای اولیه، برای فعالیت این پایگاه دستکم سه هفته زمان نیاز است.
🔴انتهای جاده ی انتقام سخت ، کوچه های #قدس است... ‌ 🔹۲۹ دی ماه روز غزه گرامی باد! #انتقام_سخت