eitaa logo
***شاخص***
808 دنبال‌کننده
78.3هزار عکس
34هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
وقتی ما مجهزترین پایگاهشون رو بزنیم، خب دیگران هم به نوبه خودشون میزنند. 🔺وقتی اونها میزنند میگن مبارزه با تروریسمه!، ما هم میزنیم میگیم تروریست زدیم، هر کسی دیگه ای هم میزنه میگه تروریست هارو زده. 👈چون یک شوخی میکنه، باید تحمل جدیت دیگران رو هم داشته باشه اما... ... اما حالا حالاها مونده این لیبرالها اثرات آمریکا رو در حمله موشکی یعنی همون رو درک کنن. ⬅️ اون طالبانی بی سواد فهمید و زد این لیبراله باسواد نفهمید و پالس داد، حالا میبینیم که طالبانیه بی سواد، آمریکا رو تحقیر کرد، لیبرالیه باسواد با تحقیر شد. ✍
🚨من کراراً گوشزد نموده‌ام که رابطه ما با امثال امریکا، رابطه ملت مظلوم با جهانخواران است. 📅امام خمینی (ره) | ۱۹ فروردین ۱۳۵۹
🔴آقای ظریف گفته از مصاحبه‌ من بد برداشت شده خب بسم الله جبران کنید
! 🔺آقای وزیر! جناب ، آن روز را به یادت بیاور، که بشار اسد آمد و قرار بود جهان نظاره گر ابهت مقاومت باشد و شکستن استخوانهای داعش را تماشا کند و به تبع آن آمریکا و کسانی که در برابر ایران ایستادند تا بشار اسد را به زمین بکوبند و تو چونان بچه های لوس و نو نور، استعفا دادی و با این خوراک رسانه ای، موضوع را به کشاندی، کاری بس عبث، کودکانه و نابخردانه! 🔺ای کاش آن روز سراغ تو نمی آمد و با دلجویی! تو را باز نمی گرداند! 🔺هرچند که میدانم این نگرش در دولت وجود دارد و نفر بعدی هم مانند تو آبرو و عزت ایران رو به مسلخ می برد، اما... 🔺... اما لااقل تویی که در این سالها، خود در مانور دیپلماسی بر روی گرده های او سوار بودی و تا بالای موهای سرت، مدیون و مرهون گزینه هایی بودی و هستی که روی میز تهی شما میگذاشت تا با تکیه بر آنها حتی ! کنید، 👈کاش تو این کار را نمی کردی، تو این را نمی گفتی، حرفی که حتی کودکان وطنم هم بگویند ! 🔺کاش آن روز سردار نمی آمد سراغ تو، میرفای و یک نامرد دیگر جای تو می نشست و این کار را میکرد که لااقل این همه چشم در چشم سردار نداشت و اینهمه او نبود، ای کاش! 🔻پینوشت ۱. متن انگلیسی مصاحبه تو هم من را قانع نکرد! ۲. بر دین او بر گردن تو همین جواب ترامپ بس که به حسابت نکرد! ✍
🔻فرصت‌ها و تهدیدهای عبور مردم از لیست انتخاباتی حمید رسایی نوشت: 🔹️ مطابق ‎نظرسنجی دو مرکز معتبر، در انتخابات پیش روی مجلس، مردم در پاسخ به این سئوال که کاندیدای خود را بر اساس کدام گزینه انتخاب می‌کنند، ۲۷ درصد گزینه بر اساس لیست، ۵۶ درصد گزینه افراد و چهره‌ها و ۱۷ درصد هم گزینه ترکیبی از لیست و فرد را انتخاب کرده‌اند. این نتیجه نشان می‌دهد که با توجه به گسترش و تأثیر ‎فضای مجازی، در انتخابات امسال لیست‌ها حرف اول را نخواهند زد. 🔹️ اشتباه راهبردی ائتلاف‌ها و جبهه‌های سیاسی در انتخابات پیش رو، این است که بدون توجه به مطالبات و دغدغه‌های این بدنه رأ‌ی‌ساز، به دنبال "ایجاد وحدت در جمع محدود خودشان" باشند که متاسفانه این وحدت هم عمدتا بر اساس اعطای سهمیه کاندیدا به وجود می آید.
🔹 توهین روزنامه زنجیره‌ای به کاندیداهای مجلس 🔸 روزنامه زنجیره‌ای آرمان در مطلبی نوشت: «انتخابات در حالی برگزار خواهد شد که اگر بخواهیم از روش صداوسیما برای تشریح وضعیت استفاده کنیم، مردم سبدی از میوه‌های بد و نه چندان سالم پیش روی خود دارند و مجبور هستند که از همین میوه‌ها استفاده کنند. چنین روندی به یقین خواست مردم نیست و مردم دوست دارند در آزادی و اختیار کامل، آنچه را که عقل و اندیشه آنان تأیید می‌کند، برگزینند. زمانی که این اختیار از آنان سلب شود، از شور، ‌اشتیاق و تمایل آنان برای شرکت در انتخابات و رقم زدن یک حماسه ملی در این شرایط خطیر جهانی، کاسته می‌شود». این روزنامه مدعی اصلاحات در ادامه نوشت: «در اکثر حوزه‌های انتخابیه کاندیدای مشخص و شناسنامه‌دار سیاسی با گرایش اصلاح‌طلبی اصلا وجود ندارند که اصلاح‌طلبان بخواهند لیستی بدهند یا نامزدی را معرفی کنند و با جناح اصولگرا به رقابت بپردازند». این روزنامه زنجیره‌ای در اقدامی تأمل‌برانگیز، کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی را به میوه‌های نه چندان سالم تشبیه کرده است. علت این تشبیه غیراخلاقی این است که برخی از هم قبیله‌های این روزنامه زنجیره‌ای توسط شورای نگهبان و بر اساس قانون، ردصلاحیت شده‌اند. مدعیان اصلاحات به هیچ عنوان برای قانون و حق الناس ارزش قائل نیستند. نمونه آشکار این مسئله، فتنه 88 است. مدعیان اصلاحات در آن سال با دروغ تقلب، ماه‌ها کشور را دچار آشوب و التهاب کردند.
🔻 رمز دوم ایستا از فردا، هشتم بهمن‌ماه قطع می‌شود بانک مرکزی: 🔹️ رمز ایستا از روز هشتم بهمن‌ماه جاری(فردا) در بانک‌ها و موسسات اعتباری، به طور تدریجی ظرف چند روز قطع می‌شود و تنها «رمز دوم پویا» قابل استفاده خواهد بود.
محسن رضایی: نظر شورای نگهبان درباره CFT و پالرمو حاکم است دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: 🔹زمان بررسی لوایح پالرمو و CFT سپری شده و از نظر آیین نامه وقتی زمان تمام شود نظر شورای نگهبان درباره لوایح، مُحَکَم است. 🔹دولت و مجلس به دنبال این هستند که مسایل را از طریق دیگری پیگیری کنند و‌ مجوز بررسی مجدد در مجمع را بگیرند اما از نظر ما فعلا نمی‌توانیم دیگر بحث را پیگیری کنیم بنابراین از نظر مجمع نظر شورای نگهبان حاکم است. 🔹بنابر این بحث FATF فعلا متوقف به این است که خود نهاد FATF کاری را انجام دهد چون تعداد زیادی از توصیه‌های این نهاد از طرف ایران انجام شده است و از آنجایی که اقدامی از سوی آنها انجام نشده، مجمع هم بی‌اعتماد شده است.
⭕️توضیحات مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره حواشی کاخ مرمر 🔸روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام: 🔹پس از رحلت مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نامه‌ای در خصوص محل برگزاری جلسات مجمع به محضر رهبر انقلاب نوشتند و تقاضا کردند که جلسات مجمع به ساختمان مجلس قدیم منتقل شود. 🔹رهبر انقلاب با پیشنهاد دبیر مجمع موافقت کردند و طی دوسال گذشته هیچ کدام از روسای مجمع در آن ساختمان مستقر نشدند و هیچ جلسه‌ای از مجمع تشخیص مصلحت نظام در آنجا تشکیل نشده است.
کشوری که مدعی برپایی امنیت در سطح جهانی است، رئیس جمهورش از ترس پشت شیشه ضد گلوله سخنرانی میکند!! 💬 سید علی موسوی
العامری: آمریکا برای حاکمیت عراق، ذره‌ای احترام قائل نیست رئیس ائتلاف «الفتح» عراق: 🔹آمریکا ذره‌ای برای حاکمیت عراق، دولت یا گروه‌های سیاسی احترام قائل نیست. 🔹آمریکا با نقض حاکمیت عراق در جریان جنایت فرودگاه بغداد، به تمام معنا، مرتکب جنایت بزرگی شد. 🔹بهترین وفا به خون شهدا، اخراج کامل نیروهای آمریکایی و تحقق کامل حاکمیت است. 🔹ابتدا که داعش حمله کرده بود، هیچ کس کنار ما نایستاد. آمریکا و غرب همه‌شان با داعشی‌ها بودند. 🔹حاج قاسم در نبرد با داعش شجاعتش کاملا روشن بود. 🔹بیش از یک بار در «آمرلی» که کاملا در محاصره کامل تروریست‌ها بود، فرود آمد و آخرین کسی که از «تلعفر» خارج شد، حاج قاسم بود.
•|هفت شهر عشق|•: 🔴معاهده تغییر اقلیم پاریس 🔻کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل متحد (UNFCCC ) از سال ۱۹۹۴ شکل گرفت. در نشست ۲۰ ام قرار شد کلیه کشورها برنامه مشارکت ملی موردنظر(NDC) را قبل از اجلاس ۲۱ ام ارایه دهند. این برنامه حدوداً یک‌ماه قبل از شروع نشست ۲۱، در آبان ۱۳۹۴  در جلسه هیئت وزیران به تصویب رسید و بعد از آن برای دبیرخانه کنوانسیون ارسال شد. نشست بیست‌ویکم مجمع اعضا (COP۲۱) در سال ۲۰۱۵ میلادی در شهر پاریس برگزار شد و بر اساس آنچه در نشست‌های قبلی بیان شده بود، توافق‌نامه جدیدی موسوم به معاهده تغییر اقلیم پاریس به‌وجود آمد که در آن کشورهایی اعم از؛ درحال‌توسعه و توسعه‌یافته باید تعهداتی در راستای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای ارائه می کردند. تکرار کلمه سند مشارکت معین ملی در ۲۴ بند مختلف از متن توافق آمده که کاملاً یک برنامه الزام‌آور است. 🔻مشی دولت آقای روحانی در اکثر مواقع چنین بوده که معمولاً پیش از آنکه این پذیرش در داخل صورت بگیرد، وزیر یا نماینده‌ای از این دولت، اجرایی‌سازی آن را امضا کرده و قرارداد مذکور به موجب آن اجرا درآمد است؛ یعنی قرار دادن کشور در یک موقعیت بدون بازگشت و از قبل تعیین شده.  🔻سازمان محیط زیست در سال ۹۵ برای تصویب توافق‌نامه پاریس در مجلس شورای اسلامی، تنها متن توافق را ارسال نمود و از دادن سند مشارکت ملی مصوب دولت به کنواسیون خودداری کرد. هرچند این توافق‌نامه در مجلس تصویب شد ولی شورای نگهبان بعد از برگرداندن آن به مجلس برای بازنگری و اصلاح، مهم‌ترین ایراد این توافق را فقدان پیوست اعلام کرد. امریکا این معاهده را خدشه‌ای بر حاکمیت ملی و منافع ملی خود دانسته و از آن خارج شده است. 🔻مطابق برنامه اعلامی دولت در معاهده پاریس دولت تعهد داده که از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰ میلادی باید حدود ۱۲ درصد تولید آلاینده‌های کشورمان را کاهش دهد. چون امکان بهینه سازی صنایع مادر کم است، به نوعی می‌توان گفت ۱۲ درصد از ظرفیتی که می‌توانیم برای توسعه استفاده کنیم را کاهش می دهیم. صنعت نفت و گاز به‌عنوان صنعت مادر و استراتژیک اقتصاد ایران و هم‌چنین بخش کشاورزی با کاهش ارزش تولید به میزان ۱۵ درصد و حمل‌ونقل و صنایع پایین‌دست نفت و گاز و حتی صنایع غذایی با کاهش چشم‌گیری روبرو خواهند بود.   🔻کشورهای متخلف اجرای توافق پاریس که آنرا پذیرفته اند؛ در مکانیزم خسارت "ورشو" قرار می‌گیرند.(که مطابق آن می‌توان علیه کشورهایی که خساراتی در سطح بین‌المللی وارد می‌کنند، اقامه دعوی کرد و از آنها خسارت گرفت.) 🔻بخش پایش تولید آلایندگی در کشورهای هدف به صورت مانیتورینگ سراسری با نصب دستگاه های پایشی در سراسر کشور انجام می‌گیرد.(تجربه جاسوسی به بهانه محیط زیست) 🔻ما_بر_این_باوریم در شرایط تحریم برای پیشرفت کشور عزیزمان نباید زیر بار این تعهد برویم.