⭕️توضیحات مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره حواشی کاخ مرمر
🔸روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹پس از رحلت مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نامهای در خصوص محل برگزاری جلسات مجمع به محضر رهبر انقلاب نوشتند و تقاضا کردند که جلسات مجمع به ساختمان مجلس قدیم منتقل شود.
🔹رهبر انقلاب با پیشنهاد دبیر مجمع موافقت کردند و طی دوسال گذشته هیچ کدام از روسای مجمع در آن ساختمان مستقر نشدند و هیچ جلسهای از مجمع تشخیص مصلحت نظام در آنجا تشکیل نشده است.
کشوری که مدعی برپایی امنیت در سطح جهانی است، رئیس جمهورش از ترس پشت شیشه ضد گلوله سخنرانی میکند!!
💬 سید علی موسوی
#همینقدر_پوشالی
العامری: آمریکا برای حاکمیت عراق، ذرهای احترام قائل نیست
رئیس ائتلاف «الفتح» عراق:
🔹آمریکا ذرهای برای حاکمیت عراق، دولت یا گروههای سیاسی احترام قائل نیست.
🔹آمریکا با نقض حاکمیت عراق در جریان جنایت فرودگاه بغداد، به تمام معنا، مرتکب جنایت بزرگی شد.
🔹بهترین وفا به خون شهدا، اخراج کامل نیروهای آمریکایی و تحقق کامل حاکمیت است.
🔹ابتدا که داعش حمله کرده بود، هیچ کس کنار ما نایستاد. آمریکا و غرب همهشان با داعشیها بودند.
🔹حاج قاسم در نبرد با داعش شجاعتش کاملا روشن بود.
🔹بیش از یک بار در «آمرلی» که کاملا در محاصره کامل تروریستها بود، فرود آمد و آخرین کسی که از «تلعفر» خارج شد، حاج قاسم بود.
•|هفت شهر عشق|•:
🔴معاهده تغییر اقلیم پاریس
🔻کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل متحد (UNFCCC ) از سال ۱۹۹۴ شکل گرفت. در نشست ۲۰ ام قرار شد کلیه کشورها برنامه مشارکت ملی موردنظر(NDC) را قبل از اجلاس ۲۱ ام ارایه دهند. این برنامه حدوداً یکماه قبل از شروع نشست ۲۱، در آبان ۱۳۹۴ در جلسه هیئت وزیران به تصویب رسید و بعد از آن برای دبیرخانه کنوانسیون ارسال شد. نشست بیستویکم مجمع اعضا (COP۲۱) در سال ۲۰۱۵ میلادی در شهر پاریس برگزار شد و بر اساس آنچه در نشستهای قبلی بیان شده بود، توافقنامه جدیدی موسوم به معاهده تغییر اقلیم پاریس بهوجود آمد که در آن کشورهایی اعم از؛ درحالتوسعه و توسعهیافته باید تعهداتی در راستای کاهش انتشار گازهای گلخانهای ارائه می کردند. تکرار کلمه سند مشارکت معین ملی در ۲۴ بند مختلف از متن توافق آمده که کاملاً یک برنامه الزامآور است.
🔻مشی دولت آقای روحانی در اکثر مواقع چنین بوده که معمولاً پیش از آنکه این پذیرش در داخل صورت بگیرد، وزیر یا نمایندهای از این دولت، اجراییسازی آن را امضا کرده و قرارداد مذکور به موجب آن اجرا درآمد است؛ یعنی قرار دادن کشور در یک موقعیت بدون بازگشت و از قبل تعیین شده.
🔻سازمان محیط زیست در سال ۹۵ برای تصویب توافقنامه پاریس در مجلس شورای اسلامی، تنها متن توافق را ارسال نمود و از دادن سند مشارکت ملی مصوب دولت به کنواسیون خودداری کرد. هرچند این توافقنامه در مجلس تصویب شد ولی شورای نگهبان بعد از برگرداندن آن به مجلس برای بازنگری و اصلاح، مهمترین ایراد این توافق را فقدان پیوست اعلام کرد. امریکا این معاهده را خدشهای بر حاکمیت ملی و منافع ملی خود دانسته و از آن خارج شده است.
🔻مطابق برنامه اعلامی دولت در معاهده پاریس دولت تعهد داده که از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰ میلادی باید حدود ۱۲ درصد تولید آلایندههای کشورمان را کاهش دهد. چون امکان بهینه سازی صنایع مادر کم است، به نوعی میتوان گفت ۱۲ درصد از ظرفیتی که میتوانیم برای توسعه استفاده کنیم را کاهش می دهیم. صنعت نفت و گاز بهعنوان صنعت مادر و استراتژیک اقتصاد ایران و همچنین بخش کشاورزی با کاهش ارزش تولید به میزان ۱۵ درصد و حملونقل و صنایع پاییندست نفت و گاز و حتی صنایع غذایی با کاهش چشمگیری روبرو خواهند بود.
🔻کشورهای متخلف اجرای توافق پاریس که آنرا پذیرفته اند؛ در مکانیزم خسارت "ورشو" قرار میگیرند.(که مطابق آن میتوان علیه کشورهایی که خساراتی در سطح بینالمللی وارد میکنند، اقامه دعوی کرد و از آنها خسارت گرفت.)
🔻بخش پایش تولید آلایندگی در کشورهای هدف به صورت مانیتورینگ سراسری با نصب دستگاه های پایشی در سراسر کشور انجام میگیرد.(تجربه جاسوسی به بهانه محیط زیست)
🔻ما_بر_این_باوریم در شرایط تحریم برای پیشرفت کشور عزیزمان نباید زیر بار این تعهد برویم.
#قاسم_روانبخش
🌙🔴🌎فرماندهی نیروهای تروریستی سنتکام: نمیدانیم هواپیما متعلق به چه کسی است!
♦️با گذشت بیش از ۶ ساعت از سقوط هواپیمای آمریکایی در غزنی افغانستان و انتشار تصاویر آن، «بت ریوردان» سخنگوی فرماندهی مرکزی ارتش تروریست آمریکا در منطقه غرب آسیا (سنتکام) اعلام کرد هنوز نمی داند هواپیما متعلق به چه کسی است!
♦️این در حالی است که رویترز، سیبیاس و فاکس نیوز از قول منابعی تایید کرده بودند که هواپیما متعلق به ارتش آمریکا است.
♦️در صورتی که مالکیت این هواپیما به ارتش آمریکا تایید شود این رخداد رسوایی بیسابقهای برای سیستم فرماندهی و کنترل بزرگترین ارتش دنیا خواهد بود.
♦️ارتشی که مدعی است کوچکترین تحرک وسایل پروازی در سراسر جهان را با سامانههای ماهوارهای کنترل میکند چگونه پس از گذشت ۶ ساعت هنوز نمی تواند در مورد مشخصات این هواپیما اظهار نظر قطعی کند؟
⭕️ نگارنده معتقد است روحانی چیزی برای این نظام باقی نگذاشته است.
🔻 تبلیغات انتخابات ۱۳۹۶ نماد آن بود و تخریب سامانههای اعتمادساز نظام ادامه آن. وقتی ایشان میگوید «مردم باید مطمئن شوند که رأی آنان کم و زیاد نمیشود» یعنی بر شاخ نشسته و بن میبرد. وزارت کشور خود را متهم به بالا و پایین کردن رأی مردم میکند و اگر نظام سخنان رئیسجمهور را واجد حجیت بدانیم باید سریعاً مجری انتخابات عوض شود. اگر این نظام رأی را کم و زیاد میکند و حزب رستاخیز بود چرا جنابعالی را با تفاوت ۲۷۰ هزار رأی رئیسجمهور دید؟ دریغ از انصاف! سخن روحانی اعتراف علیه خود است و اعتراف علیه خود با آزادی اختیار، محکمه پسند است. از روحانی خواهش میکنیم حال که در بخش وعدههای مهم و رؤیایی سامانههای اعتماد مردم تخریب شده است، لطفاً انتخابات را باقی بگذارید. برای بازگشت اعتماد مردم راهی جز مردمسالاری نیست. شاه بازنگشته است، حزب رستاخیز نداریم. ۴۲ درصد تأیید صلاحیت شدهها از شما هستند و در تهران حداقل ۱۲۰ نفر را در آب نمک خواباندهاند تا هم رأی بیاورند هم بگویند انتخابات آزاد نبود. این کلیشه خیلی تکراری است، اما به بازی گرفتن جنابعالی در این پروژه موجب تعجب امروز و خسران فرداست. در خصوص رد صلاحیتها همگان پذیرفتهاند که فساد جناح نمیشناسد و رد شدگان مجلس مستقر این را ثابت میکند که شورای نگهبان هم در احراز فساد جناح نمیشناسد. جنبههای کیفی و دینی نیز متمرکز بر فرد است. مثلاً همگان میدانند که اگر نماز نخواندن علت رد باشد طبیعی است که اصلاحطلبان بیشتر رد شوند. مگر یادتان رفته محمد هاشمی علت خروج از حزب مطلوب خود را نماز نخواندن برخی از اعضای شورای مرکزی اعلام کرد و مگر دبیرکل حزب اعلام نکرد ما لیبرال هستیم. حالا اگر اینها رد شوند به دلیل تقیدات دینی است یا تعلقات جناحی؟ حتماً هم شورای نگهبان دارای اشتباه است و هم قانون موجود ناکارآمد. اما راه را اصولی طی کنید. حل مسائل را مهمتر از برداشتن فشارهای روی خود بدانید. نظام جمهوری اسلامی در این ۴۰ سال ثابت کرده است به غوغاسالاران باج نمیدهد.
👤دکتر عبدالله گنجی
🔴درد روحانی چیست؟
درد روحانی ما مردمیم که محبوبیتش بین ما ۷ درصد است. یعنی غیر محبوب ترین رئیس جمهور تاریخ انقلاب!
درد روحانی بی دستاوردی ست.
درد روحانی رو شدن فساد اطرافیان و برخی مدیرانش توسط دستگاه قضاست.
درد روحانی وزرای پیر و ناکارآمد است.
درد روحانی رفراندوم میلیونی تجلیل قهرمان مقاومت است.
درد روحانی انتقام سخت و بسته شدن راه رسیدن به کدخداست.
درد روحانی بی اعتبار شدن قهرمان دیپلماسی و رویکرد تعامل نزد مردم است.
درد روحانی «نه مرسی» ترامپ است.
درد روحانی افشای فساد نمایندگان طرفدارش و رد صلاحیت آن هاست.
درد روحانی رد صلاحیت داماد است.
درد روحانی سقوط جریان غربگراست.
درد روحانی بلد نبودن اداره کشور است...
مضحک است اگر فکر کنیم درد روحانی انتخابات آزاد یا تشریفاتی ست. به کسی که حتی وزرایش حق انتقاد از او را ندارند چه برسد به خبرنگار و مردم، به ژست دموکراسی اصلا نمی آید!
📝 #رها_عبداللهی
«قالیباف» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹ما باید به مردم تکیه کنیم. الان چرا اقتصاد ما به گل نشسته چون ۸۰درصد ان دولتی است.
🔹چرا کار فرهنگی ما جواب نمی دهد چون جنبه پیمانکاری پیدا کرده است
🔹با یک برنامه ۵ ساله می توان ثبات اقتصادی را در کشور ایجاد کرد به شرط اینکه به مردم فرصت دهیم.
🔹مشکل ما در کشور پول نیست عدم مدیریت است.
🔹ما روزی که پول داشتیم اقتصادمان رشد نکرده و روزی هم که پول نداشتیم باز هم اقتصادمان رشد نکرده است.