سوزاندن و زجرکُش کردن مسلمانان به دست هندوها در دهلینو
🔹ناآرامیها در هند از دسامبر سال ۲۰۱۹ و پس از آن بالا گرفت که پارلمان هند قانونی را با حمایت دولت این کشور به تصویب رساند که براساس آن به شهروندان غیرمسلمان کشورهای اطراف این کشور تابعیت هندی اعطا میشود؛ اقدامیکه مسلمانان آن را شدیدا تبعیض آمیز و نشانهای تلاشهای دولت مودی برای منزوی کردن بیشتر مسلمانان در این کشور میدانند.
🔹طبق این قانون اقلیتهای دینی کشورهای منطقه از جمله هندوها، سیکها و مسیحیان میتوانند تابعیت هندی دریافت کنند اما مسلمانان از دریافت آن محروم هستند.
🔸موج تازه اعتراضات به این قانون همزمان با سفر ترامپ به دهلی نو آغاز شد، اما از اواخر روز یکشنبه هندوها با تجمعات اعتراضی مسلمانان در اعتراض به قانون جنجالی اعطای شهروندی مخالفت کردند و به چندین مسجد و تجمعات مسلمانان در دهلی نو حمله کردند.
🔴ایران چگونه رتبه دومین کشور موفق در درمان بیماران مبتلا به کرونا را کسب کرد؟
♦️کشور ایران با تعداد ۱۲۳ بهبودیافته از میان مبتلایان به کرونا، توانسته است رتبه دوم را بعد از چین در زمینه آمار بهبودیافتگان در جهان کسب کند این درحالی است که موفقیت کشورهایی نظیر ایتالیا و کره جنوبی در درمان بیماران مبتلا، یک تا چهار درصد است.
آیا دین کونتز چهل سال پیش بیماری کروناویروس را پیشبینی کرده است؟
در چند روز اخیر مطالب فراوانی درباره رُمان «چشمان تاریکی» نوشته دین کونتز، داستاننویس آمریکایی، پخش میشود دال بر اینکه گویا وی چهل سال پیش شیوع بیماری کروناویروس را با نام «ووهان ۴۰۰» پیشبینی کرده است. [۱]
کتاب دین کونتز رُمان تخیلی است. ژانر ویروس آخرالزمان The Armageddon virus، که سبب مرگومیر بسیاری از مردم جهان میشود، سوژه جذابی است و از دهههای پیشین داستان و فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی فراوانی با این موضوع ساخته شده است. [۲] بنابراین، سوژهای که دین کونتز برگزیده بدیع نیست و سابقه مفصل دارد.
آنچه سبب شده در روزهای اخیر کتاب دین کونتز شهرت یابد به دو دلیل است: اول، اعلام سال ۲۰۲۰ بعنوان زمان شیوع بیماری؛ دوم، انتخاب نام «ووهان ۴۰۰» برای ویروس خود و شیوع آن از آزمایشگاهی در شهر ووهان چین.
انتخاب سال ۲۰۲۰ بعنوان زمان شیوع «ویروس آخرالزمان» نیز بدیع نیست. پیش از دین کونتز کسانی بودند که سالهای مختلفی را بعنوان زمان آخرالزمان اعلام میکردند از جمله خانم جین دیکسون، پیشگو و منجم خودخوانده آمریکایی (متوفی ۱۹۹۷)، که سال ۲۰۲۰ را زمان آخرالزمان میدانست. [۳]
درباره نام «ویروس ووهان ۴۰۰» نیز پیشگویی در کار نیست. کتاب دین کونتز ابتدا در سال ۱۹۸۱ منتشر شد. آن زمان شروع دوران ریاست جمهوری رونالد ریگان و اوج دوران «جنگ سرد» دو بلوک آمریکا و شوروی بود و در آمریکا انتساب «شر» به جهان کمونیسم جاذبه داستانی و سینمایی فراوان داشت. دین کونتز در کتابش، که با نام مستعار «لی نیکولز» منتشر کرد، این ویروس آخرالزمان را به اتحاد شوروی منتسب کرد، نام آن را «گورکی ۴۰۰» گذاشت و خاستگاهش را شهر گورکی (نیژنی نووگورود کنونی) معرفی کرد که در آن زمان از مراکز مهم تحقیقاتی و آزمایشگاهی شوروی سابق بود.
چاپ دوم کتاب در سال ۱۹۸۹ منتشر شد و این بار دین کونتز از نام واقعی خود استفاده کرد. در این زمان اوج فروپاشی اتحاد شوروی بود که کمی بعد (۲۶ دسامبر ۱۹۹۱/ ۵ دی ۱۳۷۰) به انحلال رسمی این دولت انجامید. در این زمان «هراس از شوروی» جاذبه داستانی نداشت. بنابراین، دین کونتز در این چاپ نام ویروس را به «ووهان ۴۰۰» تغییر داد و منشاء آن را شهر ووهان چین خواند که از دهه ۱۹۶۰ از مراکز مهم علمی و آزمایشگاهی چین بود زیرا هنوز چین سیاست جدید همپیوندی با غرب را آغاز نکرده و از منظر ژانر تخیلی آخرالزمانی نامش بعنوان قدرت کمونیستی هراسناک بود.
-----
۱- درباره ادعای پیشبینی کروناویروس در کتاب دین کونتز مطالب متعددی منتشر شده. برای آشنایی بیشتر مقاله زیر مفید است:
scmp.com/lifestyle/arts-culture/article/3051619/china-wasnt-original-villain-book-predicting-coronavirus
برای آشنایی با شهرت کتاب دین کونتز در روزهای اخیر و عدم انطباق آن با بیماری کروناویروس بنگرید به گزارش ۲۸ فوریه ۲۰۲۰ خبرگزاری رویترز:
reuters.com/article/uk-factcheck-coronavirus-koontz-book/partly-false-claima-1981-book-predicted-the-coronavirus-2019-outbreak-idUSKCN20M19I
۲- بنگرید به مقاله زیر در ویکیپدیای انگلیسی:
en.wikipedia.org/wiki/Apocalyptic_and_post-apocalyptic_fiction#Pandemic
۳- بنگرید به زندگینامه جین دیکسون در ویکیپدیای انگلیسی:
en.wikipedia.org/wiki/Jeane_Dixon
#عبدالله_شهبازی
🔴 مهندسی معکوس
کارکرد #مهندسی_معکوس آن است که آنچه را میخواهند عمل کنند، در پیشبینی میآورند یا آنچه بیان شده را جامه عمل میپوشانند تا واقعی و حتمی جلوه کند.
حال آمریکا بنا دارد جنگ ویروسی راه بیاندازد؛ چه بهتر که زمانومکان (۲۰۲۰ ووهان) منطبق بر رمان کونتز باشد تا اتهام نیز متوجه چین شود.
#احمد_قدیری
نماینده مجلس: لاریجانی و هیات رئیسه تفحص از خودروسازیها را معطل کردند
«محمدرضا نجفی» رئیس هیأت تحقیق و تفحص از صنعت خودرو:
🔹تعارض منافع خودروساز و وزارت صمت دلیل باتلاق بازار خودرو است.
🔹وزارت صمت به جای پاسخگویی درباره عملکردش، قیمتگذاری هم میکند.
🔹دولت تکلیف سهام تو در تو در خودروسازیها را مشخص کند.
🔹واگذاری سهام دولت در خودروسازان به مصلحت نیست.
🔹کم لطفی و کوتاهی هیأت رئیسه و شخص رئیس مجلس درباره اجرای تحقیق و تفحص از صنعت خودرو بخشودنی نیست.
🔹در شهریور ۹۷ تحقیق و تفحص از صنعت خودرو در مجلس به تصویب رسید، اما در هیأترئیسه مجلس و بهطور مشخص از سوی علی لاریجانی تمامی اقدامات مرتبط با عملیاتی شدن این مصوبه متوقف و بلااقدام باقی ماند.
😳نقش لاریجانی در بدبختی این مملکت
کمتر از آن شیخ نحس خائن کذاب نیست
*کرونای مجازی*
سازمان بهداشت جهانی مقابله با اخبار جعلی مربوط به کرونا را ضروریتر از مقابله با خود بيماری دانسته است.
چين به خاطر داشتن اينترنت بومی، هم توانسته جلوی شايعات را بگيرد و هم شرايط مهار بیماری را برای مردم فراهم كند. اما در ایران، نبود شبكه ملی اطلاعات و عدم مديريت فضای مجازی، موجب شده بخشی از توان مسئولان به جای مبارزه با بیماری، صرف پاسخگويی، تكذيب اخبار جعلی و مديريت ترس ناشی از شایعات فضای مجازی در ميان مردم شود.