🔴 نه ماهواره و نه وایتکس ، ابرقدرت بیمار را درمان نمی کند
✍️ #محمد_ایمانی
🔹شبکه سیانان اخیرا اعلام کرد «شمار مبتلایان و قربانیان کرونا در نیویورک بسیار بیشتر از آمارهای رسمی است. تحقیقات نشان میدهد حداقل ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در این ایالت مبتلا شدهاند، اما آمار رسمی، تنها ۲۶۹ هزار مبتلا را گزارش کرده است. ظرف یک ماه تعداد قربانیان در آمریکا از ۵۰۰ نفر به بالای ۵۰ هزار نفر رسید».
🔸 مجله اکونومیست هم نوشت «تعداد مبتلایان کرونا در آمریکا احتمالا ۱۵ تا ۲۰ برابر آمار رسمی است». بیکاری 27 میلیون نفری، کسری بودجه چهار برابری، نابودی رشد اقتصادی یک دهه گذشته، صفهای طولانی دریافت غذا و جولان اسلحه به دستها در خیابان در حالی است که در آخرین سیاهبازی، رئیسجمهور آمریکا خواستار تزریق سفیدکننده به بیماران بستری شد.
✅ آیا وایتکس میتواند گرفتاریها و پلشتیهای رو شده آمریکا را بشوید و با خود ببرد؟ پریروز مجله آلمانی فرانکفورتر آلگماینه در گزارش روی جلد خود نوشت «ابرقدرتِ بیمار: چگونه ویروس کرونا ضعفهای آمریکا را آشکار میکند؟».
🔹 آمریکا در امکان استفاده از توانمندیهایش به موقعیت فلج نسبی رسیده است؛ همان گونه که شوروی رسید. شوروی موشک و ماهواره داشت و نتوانست در جنگ افغانستان پیروز شود و سرانجام فرو پاشید.
🔸 آثار همین اختلال، در سیمای آمریکا دیده میشود که نه در جنگ افغانستان و عراق چیزی -جز خسارت هشت هزار میلیارد دلاری- به دست آورد و نه در اَبَرآزمون کرونا قادر است با بحرانهای به هم رسیده، پنجه بیندازد.
✅ چالشها اگر برای ایران تبدیل به نردبان همت و پیشرفت شده، برای آمریکا کشنده است. ماهواره اگر برای ایران مایه جهشهای همهجانبه خواهد بود، سالهاست دردهای آمریکا را درمان نمیکند.
🔹نه امروز، بلکه همان ایام منتهی به انقلاب اسلامی بود که جس جیمز لایف «رئیس بخش ایران در سازمان سیا»، به مجله اشپیگل گفت: «شعار سازمان سیا همیشه این است که با دیکتاتورها تا وقتی که با ما باشند مخالفتی نخواهیم کرد.
🔸 مثلاً هر وقت که مسئله ایران در ستاد مرکزی سیا مطرح میشد روسا همیشه میگفتند آمریکا به شاه احتیاج دارد و تا او را داریم، هیچ غمی نباید داشت. از این رو جای تعجب نیست که ما در مقابل انقلاب ایران چنین انگشت به دهان ماندهایم.
💢 ما آنقدر مجهز هستیم که میتوانیم نمره اتومبیل لیموزین برژنف را هنگام ورود به کاخ کرملین از هوا برداریم، ولی متاسفانه عکسهای ماهوارهای ما کما فی السابق از منعکس کردن افکاری که مردم در سر دارند عاجزند. گناه بزرگ سیا این است که در ایران با همه کس جز مردم کوچه و بازار تماس داشت».
🔸روحانی در تماس تلفنی با رئیس جمهور چین:
🔹امروز جهان در شرایطی قرار گرفته که همه نیازمند کمک به یکدیگر هستند نه آنکه برخی در رفتاری غیر انسانی به تحریمهای غیر قانونی و ضد بشری خود ادامه دهند.
🔹برای ایران امنیت منطقه و آبراههها حائز اهمیت است، اما متاسفانه رفتارهای مخاطره آمیز آمریکا ممکن است موجب اختلال در ثبات منطقه خلیج فارس گردد.
🔸رئیس جمهور چین ضمن تقبیح رفتار آمریکا در تداوم تحریمها و پافشاری بر فشار حداکثری علیه ایران:
🔹متاسفانه برخی کشورها به دنبال بهره برداری سیاسی از این شرایط هستند و چین آماده اجرای مقررات بین المللی است.
از نظر باصطلاح اصلاح طلبا و اعتدال گراها امثال تاج زاده، زیباکلام 😂 و... که غالب تحلیل ها و اظهاراتشان آبکی است در هر زمینه سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی حق اظهار نظر دارند
ولی امثال محسن رضایی، رائفی پور، عباسی، رحیم پور ازغدی و... که از قضا یا اقتصاد دان هستند یا مطالعات گسترده ای در زمینه های اقتصادی و... داشته اند حق بیان حقیقت ها را ندارند.
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 “سید عزتالله ضرغامی” با انتشار این فیلم نوشت: اخذ مبالغ قابل توجه برای صدور مجوز کسب و کار و تولید، آن هم پس از عبور از هفتخوان قوانین دست و پاگیر و انحصارها و رانت های موجود از موانع اصلی جهش تولید است.
♦️ زنجیرها از دست و پای جوانان خلاق و با انگیزه باز کنیم تا اقتصادمان را نجات دهیم.
🔴خصوصی سازی پرحاشیه/توکلی هشدار داد؛مردم وطن دوست اجازه چنین خیانتی را به مجلس نمی دهند
♦️رئیس هیأتمدیره دیدهبان شفافیت و عدالت:می خواهند به اسم مشارکت عمومی-خصوصی تمامی دارائی های ملت را اعم از مدارس، بیمارستانها، ورزشگاهها، دانشگاهها و ... همه، چه در حال کار یا تکمیل شده یا نیمه کاره را به تاراج بدهند.
♦️مجلس نمی تواند از اصل ۸۵ در اینجا استفاده کند. این اصل برای قوانینی است که قابلیت آزمایش داشته باشند.
♦️مجلس دهم این خیانت بزرگ تصویب لایحه مشارکت عمومی-خصوصی را مرتکب نشود.
🌹ارزش دعا
♦️امام خمینی(ره):این دعاهایی که در ماههای هست، در روزها هست، خصوصاً، در ماه رجب و شعبان و ماه مبارک رمضان، اینها انسان را همچو تقویت روحی می کند ـ اگر کسی اهلش باشد، ماها که نیستیم ـ همچو تقویت روحی می کند و همچو راه را برای انسان باز می کند و نور افکن است برای اینکه، این بشر را از این ظلمتها بیرون بیاورد و وارد نورد بکند که معجزه آساست. به این دعاها عنایت بکنید.
📚صحیفه امام، ج 13، ص 21،
🔴همنوايي خبرآنلاين با خط خبري ضدانقلاب در القاء جنگ قريبالوقوع
♦️سايت پرحاشيه «خبرآنلاين» با تكرار ادعاي رسانههاي بيگانه و ضدانقلاب در القاء درگيري نظامي قريبالوقوع بين ايران و آمريكا، گزارشي منتشر كرد
♦️نويسنده در اين گزارش با طرح سؤالاتي مانند اينكه «آيا ايران در پي انتقام از تحريمها است؟» يا «آمريكا در پي انتقام از شكست فشار حداكثري؟» تلاش كرده وقوع درگيري نظامي در آينده نزديك را به مخاطب القاء كند
♦️در انتهاي گزارش آمده: «قدرتنمايي ايران در منطقه احتمالاً يك رويارويي نظامي در آينده به همراه داشته باشد اما تمامعيار نيست ... ما شاهد جنگي تمامعيار نيستيم؟! آينده مشخص خواهد كرد ... كه چه طور دو كشور از يكديگر انتقام خواهند گرفت!»
🌹پخش شرح احادیث ابتدای درس خارج فقه رهبر معظم انقلاب برای نخستین بار از شبکه سوم سیما
♦️برنامه «حدیث زندگی» که توسط دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی سیدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) تهیه شده است، به شرح احادیثی میپردازد که تاکنون منتشر نشدهاند و دارای مضامین اخلاقی و دستورالعملهایی برای زندگی مؤمنانه هستند.
♦️«حدیث زندگی» در شبهای ماه مبارک رمضان، پس از اذان مغرب از شبکه سوم سیما پخش میشود.
🔴 عطش مذاکره در سراب دموکرات ها
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
🔹 این روزها با نزدیک شدن به انتخابات سال 2020 آمریکا، غرب گرایان داخلی در حال تصویرسازی واهی از چهره دموکرات ها و نماینده مشخص آنها جوباید معاون سابق اوباما در ریاست جمهوری هستند. آنها براساس برساخته های رسانه ای، راهبرد صبر و انتظار را در برابر اقدامات خصمانه دولت کنونی آمریکا در پیش گرفته اند. راهبرد صبر و انتظاری که براساس خیال واهی روی کارآمدن یک دموکرات و بازگشت او به برجام و آغاز مجدد مذاکرات شکل گرفته است.
🔸 جریان غرب گرا در داخل کشور با جداسازی دموکرات ها از جمهوریخواهان مدام در تلاشند تا دموکرات ها را مخالف ترامپ و رفتارش در قبال ایران و برجام جا بزنند. رسانه های زنجیره ای نیز در خدمت این استراتژی درآمده اند و زمانی روزنامه آرمان با تیتر «دموکراتها برنده شوند؛ آمریکا به برجام برمیگردد» به استقبال دموکرات ها می رود و روز دیگر احمد نقیب زاده در روزنامه سازندگی می نویسد: «اگر ایران شانس بیاورد و در آمریکا دموکراتها به پیروزی برسند، در آن صورت احتمال مذاکره مطلوب برای دو طرف بیشتر خواهد شد.»
✅ اما ماجرا فراتر از این هاست و کافیست ابعاد و جزییات دیدارهای مخفی محمدجواد ظریف و جان کری (وزیر امور خارجه دولت اوباما) بیان شود. جان کری وزیر امور خارجه سابق آمریکا در تاریخ 21 شهریور 97 در مصاحبه ای گفت که وی طی ماه های اخیر سه یا چهار بار با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران دیدار کرده است، دیداری که توسط سخنگوی وزارت خارجه تایید شد و رسانه ها محتوای آن را لابی دموکرات ها با ظریف، جهت حفظ برجام ذکر کردند و البته واکنش انتقادی ترامپ نیز این امر را تایید کرد. ترامپ در توئیتی نوشت: «او به آنها گفت تا منتظر پایان دولت ترامپ باشند.» چندی بعد هم جان کری در برنامه Real Time صراحتا درباره این موضوع گفت: « ترامپ حقیقت را گفته است.»
🔹 حالا دونالد ترامپ روز پنجشنبه هفته گذشته مجددا در همین راستا می گوید: «مایلم با ایران کار کنم اما آنها به نظر می رسد منتظر دولت بعدی هستند. حدس میزنم که جان کری نمی خواهد که آنها الان توافق کنند. آنها(ایرانی ها) احتمالا تصور میکنند که میتوانند صبر کنند.»
🔸 در یکی از آخرین تحرکات جریان غرب گرای داخلی روزنامه سازندگی تیتر یک روز پنجشنبه خود را بصورت اختصاصی به دموکرات ها اختصاص می دهد و با اشاره به مطرح شدن معاون اولی میشل اوباما از سوی جوبایدن، می نویسد: «بازگشت تیم بایدن_اوباما»
✅ اما بررسی کوتاهی در تاریخ سیاسی کشور بیانگر آن است که نه تنها تفاوتی میان دموکرات ها و جمهوریخواهان آمریکایی در مواضع خصمانه علیه ایران نیست، بلکه دموکرات ها بیش از دو برابر جمهوریخواهان علیه ایران دست به تحریم زده اند و همین تیم بایدن_اوباما تقریبا به اندازه تمامی جمهوریخواهان تاریخ آمریکا، ایران را تحریم کرده اند.
🔹 حتی پس از توافق برجام و متوقف کردن توان هسته ای ایران، نه تنها تحریم ها را ادامه دادند بلکه بارها صریحا برجام را نقض کردند و با غارت 2 میلیارد دلاری اموال ایران، تمدید قانون تحریمی آیسا، تصویب قانون محدودیت ویزا و... از هیچ اقدام خصمانه ای علیه ایران دریغ نکردند. در دوره همین دموکرات های «باهوش» و «مودب» بود که طراحی انقلاب مخملین و فتنه 88 را انجام دادند.
🔸 حتی بالاتر از این در سابقه دموکرات ها حمله مستقیم نظامی توسط نیروهای دلتافورس در طبس هم مشاهده می شود. همین جوبایدن که این روزها جریانی خاص مشغول بزک کردن چهره اوست، در روزهای منتهی به توافق برجام در موسسه سیاست خاور نزدیک واشنگتن رسما می گوید: «لازم باشد با ایران وارد جنگ خواهیم شد.»
✅ جریان غرب گرا برای هموار شدن مسیر مذاکره با آمریکا هر روز دست به ایجاد دوگانه های کاذبی می زند، روزی با فاصله انداختن میان رژیم صیهونیستی با آمریکا و حالا با تفاوت گذاری میان دموکراتها و جمهوریخواهان!
💢 در حالی که تاریخ به ما می گوید، هیچ تفاوتی میان دموکرات و جمهوریخواه در اتخاذ مواضع خصمانه علیه ایران وجود ندارد که اتفاقا دموکرات ها بیشترین جنایت ها و خباثت ها در حق مردم و کشور ایران مرتکب شده اند، هرچند پشت دستکش مخملین! و البته اساسا گره زدن سرنوشت کشور به تحولات سیاسی درون آمریکا یک خطا و راهبردی نابخشودنی است.