eitaa logo
***شاخص***
807 دنبال‌کننده
78.4هزار عکس
34هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 اعمال شب و روز عید فطر
⭕️ سندروم پای بیقرار 🔸 وقتی منتخب جوان مجلس پاسخ مشاور دولت را می‌دهد! پ.ن: اگر اقایان مشاور به جای پا کردن در کفش دیگران به وظیفه ذاتی خود عمل کرده بودند وضعیت مملکت بسیار بهتر از اوضاع کنونی بود، البته شاید اقای مشاور دوست دارد با جوانان بازیی هم بکند😉
🔴ابقای رژیم صهیونیستی و متهم امنیتی در مقام مشاور مسئولان نظام/ آشنا، ابتکار، مولاوردی و نوبخت جاده صاف کن جریان نفوذ؟! 🔹محمدجلال عباسی شوازی کیست؟!، وی از رابطین بنیاد برانداز کارنگی که پیش تر به همراه دوست نزدیک خود کریم سجادپور وظیفه ی تهیه سند تغییر رژیم در ایران را بر عهده داشته 🔹وی که رابطه نزدیکی با مسئول میز نسل مسلمانان در رژیم صهیونیستی دارد، با حمایت حسام الدین آشنا، محمدباقر نوبخت، شهین دخت مولاوردی و معصومه ابتکار توانست در دولت حسن روحانی به عنوان یکی از نظریه پردازان و مشاوران اصلی مدیران دولت مطرح شود 🔹محمد جلال شوازی و دیگر همکارانش با القای بسته های سیاستی ضد جمعیتی و کاهش جمعیتی به مسئولان نظام توانسته اند عدم فوریت بحران اجتماعی را در میان مسئولین جا بیندازند 🔹در پی‌اقدامات این فرد با گذشت ۶ سال از ابلاغ سیاست های کلی جمعیت هیچ گامی‌در این خصوص برداشته نشده و به زودی ایران جز پیرترین کشورهای منطقه و جهان خواهد شد که در پی آن ورشکستگی صنعت بیمه و تامین نیروی کار حتمی است 🔹با جمع اوری مطالبی از این شخص و ارتباطش با رژیم صهیونیستی و بنیادهای مرتبط با براندازی پرونده ای برای وی ایجاد شد و پس از جلساتی این پرونده به دستگاه قضا ارسال گردید 🔹اما سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در اقدامی عجیب نامه هایی کذب مبنی بر عدم اتباط شوازی با بنیاد های برانداز را به مسئولین قضایی منتقل کرده است 🔹نکته جالب این است که با تمامی مستندات پرونده و در جریان بودن پرونده این متهم امنیتی وی توانسته با حمایتهای خاص همچنان در پستهای مشاوره ای خود باقی بماند
🔴سید حسن نصرالله: ایران از آزمون کرونا سربلند بیرون آمد و قوی‌تر خواهد بود ♦️اسرائیل فکر می‌کرد که می‌تواند جنگی آمریکایی علیه ایران به راه بیندازد ♦️بعد از پاسخ موشکی ایران به عین‌الاسد اسرائیل فکر می‌کرد که آمریکا با ایران وارد جنگ می‌شود ♦️گزینه جنگی اسرائیلی‌ها علیه ایران هم به نتیجه نرسیده است و بعد دنبال ایجاد جنگ امنیتی و ترور در درون ایران است و ایران هم مقابل آن مستحکم ایستاد و حالا به وضعیت کرونایی امید بسته‌اند اما ایران از آزمون کرونا هم سربلند بیرون آمد و ان شاء الله ایران سربلند و قوی‌تر از این پدیده خارج خواهد شد ♦️اسرائیل وآمریکا اکنون تمام امید خود را به تحریم‌های اقتصادی بسته‌اند اما ایران راسخ و قدرتمند ایستاده است. ♦️ همه این گزینه‌ها در سال‌های گذشته تا امروز که محور اسرائیلی آمریکایی به آن دل بسته بودند،‌تاکنون شکسته خورده به دلیل ایستادگی ایران.
🌹«السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ مُجَاوِرٍ رَقَّتْ فِيهِ الْقُلُوبُ، وَ قَلَّتْ فِيهِ الذُّنُوب» خداحافظ‌اي ماهي كه دلها در تو نازك شد، «رَقَّتْ فِيهِ الْقُلُوبُ» 🌹خداحافظ‌اي ماهي كه گناهان در تو كم شد، «قَلَّتْ فِيهِ الذُّنُوب»، 🌹«السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ نَاصِرٍ أَعَانَ عَلَى الشَّيْطَانِ، خداحافظ ماهی که کمکم کردی بر شیطان غالب شدم 🌹وَ صَاحِبٍ سَهَّلَ سُبُلَ الْإِحْسَانِ» خداحافظ ماهی که راه احسان را بر من اسان کردی 🌹خداحافظ‌اي ماهي كه به خاطر روزه راه وصول به تو نزديك شد، «السَّلَامُ عَلَيْكَ مَا أَكْثَرَ عُتَقَاءَ اللَّهِ فِيكَ، 🌹وَ مَا أَسْعَدَ مَنْ رَعَى حُرْمَتَكَ بِكَ» خداحافظ‌اي ماهي كه خيلي مجرمين را در تو بخشيد.
🌙🔴🌎 🌹«السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ مُجَاوِرٍ رَقَّتْ فِيهِ الْقُلُوبُ، وَ قَلَّتْ فِيهِ الذُّنُوب» خداحافظ‌اي ماهي كه دلها در تو نازك شد، «رَقَّتْ فِيهِ الْقُلُوبُ» 🌹خداحافظ‌اي ماهي كه گناهان در تو كم شد، «قَلَّتْ فِيهِ الذُّنُوب»، 🌹«السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ نَاصِرٍ أَعَانَ عَلَى الشَّيْطَانِ، خداحافظ ماهی که کمکم کردی بر شیطان غالب شدم 🌹وَ صَاحِبٍ سَهَّلَ سُبُلَ الْإِحْسَانِ» خداحافظ ماهی که راه احسان را بر من اسان کردی 🌹خداحافظ‌اي ماهي كه به خاطر روزه راه وصول به تو نزديك شد، «السَّلَامُ عَلَيْكَ مَا أَكْثَرَ عُتَقَاءَ اللَّهِ فِيكَ، 🌹وَ مَا أَسْعَدَ مَنْ رَعَى حُرْمَتَكَ بِكَ» خداحافظ‌اي ماهي كه خيلي مجرمين را در تو بخشيد.
♦️نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: به خاطر تمامی مشکلات اقتصادی که دولت روحانی در چند سال اخیر بوجود آورده، مجلس جدید باید از او و دولتش به صورت اساسی حساب کشی کند.
🔴 خوشحالی جمعی از مردم قم از پایان حضور ۱۲ ساله‌ی علی لاریجانی در مجلس ♦️منتخبان مردم در مجلس یازدهم و رئیس آتی پارلمان واکنش‌های این روزهای مردم را ببینند و با این آینه‌ی عبرت، به جای تلاش برای تکرار لابی و نگاه صرفا سیاسی به همه‌ی پدیده‌ها، وقت و فرصت خود را صرف خدمت بی‌منت به مردم و انقلاب اسلامی نمایند
🌙🔴🌎 توییت اردشیر زاهدی داماد و وزیر خارجه پهلوی در مورد رژیم صهیونیستی👍
🌙🔴🌎‏چرا قمیشی شبیه لاریجانی شده😁
🔴بازتاب گسترده سخنرانی روز قدس رهبرمعظم انقلاب در رسانه‌های بین‌المللی 🔻خبرگزاری رویترز: رهبر عالی ایران از فلسطینی‌ها خواست قیام خود علیه اسرائیل را ادامه دهند. 🔻روزنامه جروزالم‌پست هم به نقل از رهبر انقلاب نوشت: اسرائیل دوام نخواهد آورد. 🔻خبرگزاری فرانسه هم نوشت رهبر عالی ایران از دولت‌های غربی و متحدان عربی آن بابت حمایت از اسرائیل انتقاد کرد. 🔻خبرگزاری آسوشیتدپرس هم نوشت رهبر عالی‌قدر ایران اسرائیل را یک «غده سرطانی» توصیف کرد که بدون شک ریشه‌کن و نابود خواهد شد. 🔻ای‌بی‌سی‌نیوز نوشت؛ آیت‌الله خامنه‌ای بارها از عنوان «غده سرطانی» استفاده کرده و از دولت‌های غربی بابت تجهیز اسرائیل به سلاح انتقاد کرد. 🔻روزنامه تایمز اسرائیل هم در گزارشی با عنوان "رهبر ایران در روز قدس، اسرائیل را ویروسی توصیف کرد که باید از بین برود"، بخش هایی از سخنرانی رهبر معظم انقلاب را منتشر کرد.
🌙🔴🌎افشاگری دکتر علی باقری عضو تیم سابق مذاکره کننده هسته ای از نامه ذلیلانه ۲۰۰۳ دولت خاتمی مبنی بر خلع سلاح گروه های مقاومت: چند هفته بعد از حمله امریکا عراق در سال ۸۲، سفیر سوییس در تهران به عنوان حافظ منافع امریکا نامه ای را به صورت دستی به مقام های واشینگتن ارائه میکند که براساس آن ایران اعلام کرده در صورت موافقت طرف امریکایی با لغو تحریم ها و شناسایی حق ایران در استفاده ی صلح آمیز از فناوری شیمیایی، بیولوژیک و هسته ای حاضر است: حماس و جهاد اسلامی را تحت فشار قرار دهد تا مبارزه با اسراییل را متوقف کنند ... و برای تبدیل حزب الله لبنان به یک سازمان صرفا سیاسی (نه نظامی) تلاش کند و بیانیه اتحادیه در نشست بیروت که حاوی طرح صلح ۲۰۰۲ سعودی و متضمن پذیرش طرح دو دولت اسراییلی و فلسطینی و قبول صلح با اسراییل در صورت توافق فلسطین و اسراییل است را بپذیرد. جالب است که در قبال این همه امتیاز که دولت اصلاحات برای راضی کردن امریکایی ها به مذاکره حاضر شده بود به امریکا واگذار کند، پاسخ امریکا قاطع و کوتاه بود، دیک چنی معاون بوش پسر گفته بود ما با شیطان (ایران) حرف نمیزنیم! منبع: مقدمه علی باقری بر کتاب خاطرات وندی شرمن/ انتشارات سروش