✍️توییت #رائفی_پور درمورد اعتبارنامه #تاجگردون
📝 بررسی اعتبار نامه تاجگردون به کمیسیون تحقیق سپرده شد
امثال تاجگردون و طبری فارغ از درستی یا نادرستی ادعاها درباره آنها،نماد اولیگارشی قدرتمند شکل گرفته در بدنه میانی مسئولان نظام هستند
امثال آنها قابل بازتولید اند، بیایید ساختارها و روند های فسادزا را اصلاح کنیم
⭕️ روسیه: تهدیدات آمریکا علیه ایران موجب بحران در شورای امنیت میشود.
🔸 ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه :
🔹 تهدیدهای واشنگتن برای باز گرداندن تحریمهایی که قبلا برداشته شده است، میتواند به بروز یک بحران جدی در شورای امنیت سازمان ملل منجر شود.
🔹 به نظر من این ظالمانه است که دولت آمریکا هم اکنون سعی میکند آزادانه آنچه را که به سود خود است انتخاب کند و به نظرات دیگران و حتی «عقل سلیم» بی توجه است .
🔹اگر این اتفاق به روشی که شما (آمریکا) پیشنهاد میدهید اتفاق بیفتد پس به طور حتم کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل با وضع بحرانی حادی روبرو میشوند و این ضربه بزرگی به اعتبار شورای امنیت وارد میکند که آمریکا مسئول آن خواهد بود.
⭕️ خانی: آمادگی بررسی مدارک اعتبارنامه تاجگردون را در کمیسیون تحقیق داریم
🔸خانی رئیس کمیسیون تحقیق:
🔹از امروز تقریبا آمادگی بررسی مدارک اعتبارنامه تاجگردون را در کمیسیون تحقیق داریم و سعی میکنیم با جلسات پی در پی به اتفاق تمام اعضای کمیسیون تحقیق به طور دقیق و کامل همه مدارک را بررسی کنیم.
🔹بدون هیچ بحثی به حرفهای دو طرف در مورد اعتبارنامه نماینده گچساران گوش میدهیم.
🔹در ۱۵ روز فرصتی که کمیسیون تحقیق برای بررسی اعتبارنامه تاجگردون در اختیار دارد، وقت کافی را به دو طرف میدهیم تا انشاءالله تصمیم لازم و قانونی بر اساس مدارک و اسناد گرفته شود.
⭕️ فوکویاما: کرونا موجب افول آمریکا و فروپاشی لیبرال-دموکراسی میشود
🔹فیلسوف آمریکایی و مبدع نظریه جنجالی "پایان تاریخ و پیروزی نهایی نظامِ لیبرال دموکراسی" در تازهترین یادداشت خود در نشریه "فارِن افِرز" میگوید شیوع کرونا موجب افول آمریکا و فروپاشی نظام لیبرال- دموکراسی میشود و قدرت جهانی به سمت آسیای شرقی چرخش پیدا میکند.
🔸فرانسیس فوکویاما:
🔹بحرانهای بزرگ همیشه پیامدهای سیاسی و اقتصادی بزرگی داشتهاند، مانند رکود بزرگ ۱۹۳۰، حملات یازده سپتامبر، یا بحران مالی ۲۰۰۸ و هماکنون شیوع کرونا.
🔹بعد از کرونا، توزیع جهانی قدرت همچنان به سمت شرق ادامه خواهد داشت، زیرا آسیای شرقی (چین) در مدیریت بحرانِ کرونا، عملکرد بهتری نسبت به آمریکا و اروپا از خود نشان داد.
🔹آمریکا بر خلاف چین، علیرغم ظرفیتها و پتانسیلها و تجارب بحرانهای گذشته، به علت وجود رهبری بیکفایت و تفرقهانگیز در بحران کرونا بسیار بد عمل کرد و ضربات شدیدی به اعتبارش وارد شد.
🔹کرونا منجر به افول نسبی قدرت آمریکا و ادامه فروپاشی نظم لیبرال حاکم بر جهان خواهد شد. پیروزی دموکراتها در انتخابات ۲۰۲۰ و قبضه کنگره نیز کمکی به آمریکای به زانودرآمده نخواهد کرد.
قاضیزاده هاشمی : ناگفته زیادی درباره قرارداد ویلموتس وجود دارد
نماینده مجلس:
🔹قطعاً این موضوع تبدیل به یک پرونده خواهد شد.
🔹 یکی از ضعفهای اصلی را در مجموعه کل دولت میبینم که چرا اجازه دادند چنین قراردادی بسته شود.
🔹وزارت ورزشی که اینقدر پیگیر پرداخت مبلغ است، چگونه در زمان انعقاد قرارداد نظارت بر مفاد این قرارداد نداشته است.
🔻اختیار تام داده شده که چنین متنی از آب دربیاید که این متن اصلاً قابل دفاع نیست.
🔴دره شوآف در مسیر شفافیت❗️
«شفافیت»؛
اگر به درستی #مفهوم سازی نشود اگر #روش پیاده سازی آن تعریف نشود؛ تبدیل به عامل ناکارآمدی و حتی فساد میشود.
🔻نوشتن حرف های نارس، عوامانه یا هیجانی و تند در صفحات مجازی، توسط فلان وزیر، نماینده یا مسئول برای صید لایک و فالور، نامش هرچه باشد شفافیت نیست.
#شفافیت_واقعی
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔹 ترامپ، رئیس «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» را منصوب کرد
🔸 مایکل پک، فردی که «نیویورک تایمز» او را از نزدیکان استیو بنون، مشاور جنجالی سابق دونالدترامپ میداند، از سوی ترامپ به ریاست «آژانس رسانههای جهانی آمریکا» Broadcasting Board of Governors یا «BBG» که صدای آمریکا (VOA) و «رادیو فردا» را هم شامل میشود، منصوب شد.
«آژانس رسانههای جهانی آمریکا» نهادی است که رادیو تلویزیونهای مختلف دولت آمریکا را در سراسر دنیا تحت پوشش دارد و سالانه چندصد میلیون دلار بودجه برای این رسانهها هزینه میکند. مایکل پک پیش از این نیز در نهادهای مختلف رسانهای ایالات متحده مسئولیت داشت از جمله در «شرکت مخابره عمومی» که به بیش از 400 شبکه رادیو تلویزیون محلی در آمریکا بودجه میدهد، همچنین «ورلد نت» که تلویزیونهای جهانی آمریکا را مدیریت میکرد و اکنون بخشی از «صدای آمریکا» شده است.
او دو سال پیش نیز برای ریاست «آژانس رسانههای جهانی آمریکا» پیشنهاد شد که به دلیل پرونده فساد مالی در کنگره آمریکا از این پست بازماند. اگرچه پرونده فوق هنوز باز است اما گویا ضعف مفرط در مدیریت صدای آمریکا که اخیرا هم از سوی کاخ سفید و هم برایان هوک (مسئول سیاست ایران در وزارت امور خارجه آمریکا) مورد انتقاد قرار گرفته ، باعث شد که پرونده فساد مالی مایکل پک نادیده گرفته شده و وی به ریاست مهمترین و گستردهترین سازمان رسانهای آمریکا منصوب گردد.
پرونده فسادی که علیه مایکل پک مطرح شده و شبکه «MSNBC» اولین بار آنرا برملا کرد، حکایت از ارسال 1/6 میلیون دلار از پولهای اهدایی سازمانی به نام «آزمایشگاه رسانههای عمومی» به شرکت تولید فیلم «منیوفیلد» دارد که متعلق به مایکل پک است.
قابل ذکر اینکه شبکههای رادیو تلویزیونی صدای آمریکا (VOA) و همچنین «رادیو فردا» از شبکههای رسانهای خارج کشور هستند که سالهاست به دروغپراکنی و تحریف واقعیات و سانسور حقایق علیه ملت ایران و سایر ملل آزادیخواه و استقلالطلب جهان اشتغال دارند. اما به نظر میآید ضعف مفرط و زیر خط استاندارد خبری و رسانهای بودن آنها که به شکستشان در مقابل انقلاب و مردم ایران انجامیده، حتی فریاد سرکردههای آمریکا را هم درآورده بهطوریکه برای چندمین بار ناگزیر از تغییرات اساسی و به اصطلاح شخم زدن شغلی در این رسانه شدند.
🔹 آرزوی کارگزاران برای رقابت با نامزدی که پیشاپیش او را بازنده میداند
🔸 عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران میگوید؛ انتخابات ایدهآل ما این است که فردی مثل جهانگیری یا محسن هاشمی را نامزد ریاست جمهوری کنیم.
محمد قوچانی در گفتوگو با روزنامه ایران و در پاسخ این سؤال که حمایت کارگزاران از لاریجانی در انتخابات 1400 چقدر صحت دارد؟ اظهار داشت: ما در کارگزاران در هیچ مصاحبه و سخنرانی صحبت از رئیسجمهوری آقای علی لاریجانی نکردهایم. من در مصاحبه با نشریه مثلث گفتم انتخابات ریاستجمهوری برای ما ایدهآل است که ما بتوانیم فردی مانند آقای جهانگیری یا آقای محسن هاشمی را نامزد کنیم و طیف مقابلمان هم آنقدر عاقل باشد که لاریجانی را نامزد کند. اگر این اتفاق بیفتد یک رقابت هدفمند در کشور رخ میدهد.
وی در این مصاحبه گفته است: بعضی دوستان ما از اصلاحطلبی جامعهمحور صحبت و سعی میکنند به آن رنگ و بویی بدهند که گویی تا به حال در جریان اصلاحات به جامعه بیتوجهی شده است. بعضی هم از توجه به اقشار فرودست سخن میگویند و بیانیههای چپگرایانه میدهند. از نظر ما ولی اصلاحطلبی تعریف، تاریخ، ریشه و مبنا و راهبرد مشخص دارد. سال ۷۳ اصلاحطلبی به این معنا وجود نداشت اما یک جریان چپ اسلامی یا جریان خط امامی بود که تمام این دغدغهها درباره مستضعفین و طبقات محروم جامعه در گفتمانش مطرح بود. در مقابل هم جریان راست سنتی که شامل گروههایی نظیر حزب موتلفه اسلامی و جامعه روحانیت مبارز بود قرار داشت؛ دوگانه اسلام پابرهنگان و اسلام ثروتمندان. حالا اگر دوستان میخواهند به آن تعبیر اسلام پابرهنگان برگردند، مسئلهای نیست؛ میتوانند برگردند. البته آن گفتمان الان نمایندگان بهتری دارد، مانند جنبش عدالتخواه.
قوچانی افزود: جریان اصلاحطلبی آن موقع که گفت من نماینده طبقه متوسطم منظورش این نبود که به محرومها و به عدالت توجه نمیکند، بلکه روشهای دهههای ۶۰ و ۷۰ را در دستیافتن به عدالت موثر نمیداند. مخالفت با سرکوب قیمت دلار برای نگهداشتن آن در قیمت ۷ تومان برای یک دوره طولانی و پرداخت مابهالتفاوت آن از جیب بیتالمال نگاه لیبرالی نبود بلکه عدالتخواهانه بود.