🔹 آرزوی کارگزاران برای رقابت با نامزدی که پیشاپیش او را بازنده میداند
🔸 عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران میگوید؛ انتخابات ایدهآل ما این است که فردی مثل جهانگیری یا محسن هاشمی را نامزد ریاست جمهوری کنیم.
محمد قوچانی در گفتوگو با روزنامه ایران و در پاسخ این سؤال که حمایت کارگزاران از لاریجانی در انتخابات 1400 چقدر صحت دارد؟ اظهار داشت: ما در کارگزاران در هیچ مصاحبه و سخنرانی صحبت از رئیسجمهوری آقای علی لاریجانی نکردهایم. من در مصاحبه با نشریه مثلث گفتم انتخابات ریاستجمهوری برای ما ایدهآل است که ما بتوانیم فردی مانند آقای جهانگیری یا آقای محسن هاشمی را نامزد کنیم و طیف مقابلمان هم آنقدر عاقل باشد که لاریجانی را نامزد کند. اگر این اتفاق بیفتد یک رقابت هدفمند در کشور رخ میدهد.
وی در این مصاحبه گفته است: بعضی دوستان ما از اصلاحطلبی جامعهمحور صحبت و سعی میکنند به آن رنگ و بویی بدهند که گویی تا به حال در جریان اصلاحات به جامعه بیتوجهی شده است. بعضی هم از توجه به اقشار فرودست سخن میگویند و بیانیههای چپگرایانه میدهند. از نظر ما ولی اصلاحطلبی تعریف، تاریخ، ریشه و مبنا و راهبرد مشخص دارد. سال ۷۳ اصلاحطلبی به این معنا وجود نداشت اما یک جریان چپ اسلامی یا جریان خط امامی بود که تمام این دغدغهها درباره مستضعفین و طبقات محروم جامعه در گفتمانش مطرح بود. در مقابل هم جریان راست سنتی که شامل گروههایی نظیر حزب موتلفه اسلامی و جامعه روحانیت مبارز بود قرار داشت؛ دوگانه اسلام پابرهنگان و اسلام ثروتمندان. حالا اگر دوستان میخواهند به آن تعبیر اسلام پابرهنگان برگردند، مسئلهای نیست؛ میتوانند برگردند. البته آن گفتمان الان نمایندگان بهتری دارد، مانند جنبش عدالتخواه.
قوچانی افزود: جریان اصلاحطلبی آن موقع که گفت من نماینده طبقه متوسطم منظورش این نبود که به محرومها و به عدالت توجه نمیکند، بلکه روشهای دهههای ۶۰ و ۷۰ را در دستیافتن به عدالت موثر نمیداند. مخالفت با سرکوب قیمت دلار برای نگهداشتن آن در قیمت ۷ تومان برای یک دوره طولانی و پرداخت مابهالتفاوت آن از جیب بیتالمال نگاه لیبرالی نبود بلکه عدالتخواهانه بود.
🔴 امارات ساحلی کوچک با سودایی بزرگ
✍️ #محمد_وفاپور
🔹 امارات متحده عربی کشوری که برخلاف همسایه کهن سالش عمان روند طبیعی تاریخ آن را به وجود نیاورده بلکه دست روباه پیر آفریننده ی این شرکت سهامی است.
🔸 چهل و سه سال پیش هنگامی که بریتانیا آفتاب امپراتوریش داشت برای همیشه از مشرق زمین رخت برمی بست انگلستان ۹ شیخ نشین را میخواست به هم پینوند داده ویک کشور در جنوب خلیچ پارس برای موازنه با ایران ایجاد کند.
✅ که با مخالفت ایران دو شیخ نشین قطر و بحرین به مجموعه امارات نپیوستند و امارات با هفت شیخ نشین به پایتختی ابوظبی بزرگ ترین امارتش پدید آمد، اما در سال های اخیر اختلاف های در درون این مشارکت سرزمینی به وجود آمده است.
🔹 با به قدرت رسیدن محمد بن زاید آل نهیان ولیعهد ۶۳ ساله ابوظبی سیاست خارجی امارات از میانه روی های معمول به بلند پروازی های نابخردانه تغییر فاز داد و حتا این سیاست بر عربستان سعودی هم تاثیر نهاد و توانست آن کشور را نیز باخود همراه سازد.
🔸 همگان میدانند که امارات از نظر تعاریف آکادمیک روابط بین الملل با توجه به میزان و بافت جمعیتی و همچنین موقعیت و وسعت سرزمینی یک کشور میکروپاور یا ریز قدرت تعریف میشود.
✅ اما امروزه امارات متحده پای گلیم خود فراتر نهاده و در نقش یک قدرت منطقه ای فرو رفته است درآمدهای حاصل از اقتصاد نفتی این توهم را در امرای اماراتی به وجود آورده که حدی فراتر از آنچه هستند برای خود تعریف کرده اند.
🔹 دخالت در بحران سوریه کودتا علیه مرسی و به قدرت رساندن سیسی ، شرکت در جنگ یمن، دخالت در کودتای نافرجام ترکیه، تحریم قطر،ایجاد کودتا در سودان، شرکت در جنگ داخلی لیبی فعالیت های مستقیم ابوظبی در دهه گذشته است.
💢 که تقربیا به جز دو مورد در تمای آن عرصه ها به نتایج دلخواه دست نیافته است، بهتر است برخی نیروهای محور مقاومت ضرب شصتی به این شیخ نشین بدهند تا و جایگاه واقعی این کشور را به او یاد آور شوند.
انتظارات مردم ازمجلس انقلابی یازدهم؛
قسمت اول:
با توجه به عملکرد نامناسب و حزبی مجلس دهم ودولت روحانی؛ مردم از مجلس یازدهم ؛ انتظاری متفاوت از دوره گذشته را دارند . ازجمله :
۱- التزام عملی وشفاف به ولایت فقیه وبر روی دست گرفتن رهنمودهای معظم له ؛
۲- پیگیری الویتهای مردم بصورت جهادی وعملیاتی ازجمله؛ معیشت؛ مسکن؛ اشتغال، وازدواج جوانان.
۳- اجراء قانون نظارت برعملکرد نمایندگان واعلام اموال ودارائیهای آنان.
۴- شفاف سازی دررآی نمایندگان؛ یعنی مردم باید بدانند که وکلای آنان به چه چیزی وچه کسی رای مثبت یا منفی داده وقابل دسترسی ومشاهده موکلین باشد.
۵- عدم رفاقت بافتنه گران وعدم رآی اعتماد به جریان لیبرال ومنافق واصلاح طلبانی که عملکرد روشنی داشته وپادو ئی آنها برای امریکا کاملا مشهود است .
۶- اصلاح وبازنگری بودجه سال ۹۹ وملزم نمودن دولت به حل مشگل معیشت مردم. وتثبیت حداقل یکساله قیمتها.
۷- حساب کشی قانونی ازدولت مستقر؛ وبدون ملاحظه جناحی وسیاسی وپاسخ خواهی نسبت به عملکرد حداقل دولت دوازدهم درقالب تحقیق وتفحص و سئوال و استیضاح احتمالی.
۸ - پرهیز ازشب نشینی های علنی ودر خفای نمایندگان انقلابی بااحزاب وافراد فاسد ومعاند وچهار درصدی ها بویژه لیبرالهای نفوذی واشرافی.
۹- صداقت مستمر درگفتار وعمل وپرهیز از اشرافیگری وهدایت جامعه بسوی دین وارزشهای انقلاب اسلامی.
۱۰- تصویب قانون انتقام سخت از امریکا به خونخواهی شهیدحاج قاسم عزیز .
۲۱ خرداد ۹۹
لیست کمیسیونهای تخصصی مجلس ۱۹ نفره بسته شد
«پژمانفر» نماینده مشهد در مجلس:
🔹طبق سیاستهای هیأت رئیسه مجلس بنا شده است که کمیسیونهای تخصصی ۱۹ نفره بماند.
🔹مقرر شده است کسانی که در کمیسیونهای مورد نظر و ثبتنامی جا نشدهاند به کمیسیونهایی که خالی مانده است، منتقل شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روحانی:
🔹منتقدین از دولت خیلی راحت و با زبان روان انتقاد کنند...
پ.ن:انتقاد از دولت روحانی با زبان روان😳😳
🔸جناب دکتر شوخی می کنید،کسی جرائت انتقاد از دولت شما را دارد⁉️
🔹 وقتی به سرگذشت منتقدین دولت شما مثل حسین شریعتمداری،حسن عباسی و...نگاه می کنیم که به غیر از شکایت و زندانی شدن نبوده است،لکنت زبان می گیریم😉
🔹 با شکایت از ابوالقاسم طالبی به خاطر فیلم نساخته اش هم که مرزهای انتقاد پذیری را جابه جا کرده اید😉
#دولت_روحانی
✍#علی_اصغر_سمیعی
آمریکا ایران را به نقض «آزادی مذهبی» متهم کرد
🔹وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه موسوم به «آزادیهای مذهبی» بار دیگر ایران را به نقض آزادیهای مذهبی متهم کرده است.