eitaa logo
***شاخص***
807 دنبال‌کننده
78.3هزار عکس
34هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 تحریم تسلیحاتی ایران و انتخابات امریکا ✍️ 🔹 سناریوهای اقدام آمریکا در مورد تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران- که به‌موجب برجام در مهرماه امسال به اتمام می‌رسد- عبارتند از: 1️⃣ صدور قطعنامه جدید در شورای امنیت، 2️⃣ توسل به متحدانِ عضوِ برجام جهت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، 3️⃣ توسل مستقیم به مکانیسم ماشه بر اساس تفسیر خاص آمریکا در مورد عضویت در قطعنامه 2231 4️⃣ ارجاع از طریق پرونده‌سازی جدید شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی 🔸 برای دولت آمریکا تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران مسئله‌ای مهم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری محسوب می‌شود؛ ✅ ترامپ قصد دارد فشار حداکثری خود علیه ایران را با این اقدام تکمیل و در مناظرات انتخاباتی با بایدن دست برتر را داشته باشد. 🔹 لذا علاوه بر چهار سناریوی فوق بر اساس گزارش‌ها، به دنبال راه میانه‌ای نیز هست و این مسیر را از طریق اروپا تعقیب می‌کند. 🔸 برای این منظور پیشنهاد تمدید کوتاه‌مدت تحریم‌های تسلیحاتی ایران به شورای امنیت ارائه خواهد شد تا احتمال وتوی چین و روسیه را از این طریق کاهش داده و اهداف کوتاه‌مدت خود را نیز تعقیب نماید. ✅ اروپا قصد دارد ضمن حفظ پوسته برجام، امکان لغو تحریم‌های تسلیحاتی را نیز از ایران سلب کند. 🔹 در این سناریو، درصورتی‌که ترامپ مجدداً به ریاست جمهوری انتخاب شود طبعاً تصمیم‌گیری برای تمدید تحریم در شرایط خاص خود هزینه‌ای برای آن‌ها ندارد و اگر بایدن به ریاست جمهوری انتخاب شود کوتاه‌مدت بودن تمدید تحریم‌ها این مسئله را به حربه‌ای برای امتیازگیری مجدد از ایران تبدیل خواهد کرد. 🔸 در صورت تحقق این سناریو و تمدید تحریم‌ها عملاً تنها ثمره باقیمانده برجام نیز از بین خواهد رفت و هیچ دلیلی برای حضور در آن باقی نخواهد ماند و با شروع پرونده‌سازی جدید در حوزه هسته‌ای همراه با مطالبات فزاینده غرب در حوزه دفاعی و تسلیحاتی- حتی در صورت روی کار آمدن دمکرات‌ها- فشارهای جدید اعمال خواهد شد. 💢 اتخاذ سیاست صبر و انتظار، چسبندگی بی‌دلیل به برجام و فاصله گرفتن از راهبرد مقاومت فعال هزینه‌های جدی ایجاد کرده و متاسفانه باعث زیاده خواهی غرب شده است.
🔻اتهام‌زنی انگلیس علیه روسیه، چین و ایران درباره کرونا وزیر امور خارجه انگلیس: 🔹کشورها و عاملان غیردولتی در تلاش هستند از بحران شیوع کرونا برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنند. 🔹می‌دانیم روسیه، چین و ایران در ارائه اطلاعات گمراه‌کننده و تبلیغات مشارکت دارند.
هیلاری کلینتون: 🔹شک ندارم اگر همین سه‌شنبه انتخابات برگزار می‌شد، بایدن برنده شده بود. 🔹ترامپ! به گلف بازی کردن یا هر کاری که دوست داری برگرد و به دردسر درست کردن برای کشورمان ادامه نده
نوبت واکنش جدی است.... 🔻 بعد از انتشار گزارش محرمانه‌ی آژانس بین‌المللی از سوی یک روزنامه آمریکایی و انتشار گزارش ۱۴ صفحه‌ای چند روز پیش دبیرکل سازمان ملل درباره منشا موشک‌های یمنی، یک رسانه‌ی آمریکایی خبر از تهیه‌ی یک قطنامه از سوی سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) در شورای حکام آژانس انرژی اتمی داده است؛ ♦️ به نظرمیرسد قرار است دوباره پرونده‌ی ایران، جنبه‌ی امنیتی پیدا کند و با بازیگری آژانس و اعضای غیر مزاحم برجام! (به اذعان جناب روحانی) و با هدفِ مثلاً پایبند نگه داشتن ایران به برجام و ممانعت از لغو تحریم تسلیحاتی کشورمان، به شورای امنیت منتقل شود!! ♦️ هرچند فعلا نماینده کشورمان در آژانس بین المللی انرژی اتمی از خود واکنش نشان داده است اما کاش دوستانی که مدعی زبان بلدی دنیا هستند و در زمان انعقاد برجام، منتقدین را به جهنم حواله می‌دادند، لااقل این‌بار با زبان محکم سخن بگویند و هزینه‌ی زیاده خواهی را برای طرف مقابل درست و کامل ترسیم کنند!
🔴‏چین تو یه هفته ۱۳۷ مورد جدید ابتلای ‎ تو پکن ثبت کرده و تمام پروازها لغو، مدارس تعطیل، ۳۰ منطقه شهر قرنطینه، ورود و خروج فقط ضروری و اونم با تست کرونا ممکنه ما اینجا روزی ۱۰۰ تا تلفات میدیم اونوقت آخر هفته جاده چالوس قفله و ملت میگن چرا استخرا رو باز نمیکنید!
🔴امریکا مواضع حشد رو بمباران میکنه، مهم نیست ترکیه مناطق عراق رو بمباران میکنه، وارد خاکش میشه، عادیه اما کافیه یه صندوق گوجه از ایران، از مرز زرباطیه وارد عراق شه! وا مصیبتاا!!! زود شروع به تفرقه افکنی می کنن که : استقلال عراق کجا رفته؟ حکومت عراق ایرانیه ایران رو عراق تسلط داره ... همینقدر نامردن
🔴 دو قطبی ناموسی اصلاح طلبانِ افساد طلب و جماعت تدبیر که در کارنامه شان از جاسوسی گرفته تا قتل همسر یافت می شود و تنها کاری که نکرده اند خدمت به خلق است ، بدشان نمی آید از نمد قتل های فجیع اخیر دو دختر به دست پدرانشان ، کلاهی برای خود بدوزند و با خلق دوقطبی جدید به جامعه القاء کنند که طرفدار آزادی جوانان و مخالف ناموس پرستی هستند و جریان مقابل متعصبینی قاتل و ضد جوانان می باشند. از این جماعت قدرت طلب بی اخلاق که زمانی برای کسب چهار عدد رای بیشتر ، در اقدامی بی ربط ، نام شجریان را در مناظرات آوردند ، هیچ بعید ندانید که در انتخابات بعدی برای فریب دوباره مردم ، مزوّرانه نام دختران مقتول را ببرند و اشک تمساح بریزند ... ✍️"قاسم اکبری"
🔴‏فرزندان خود را با خیال راحت به فضای مجازی بسپارید! 🔹چشم مدیران امنیتی حاکم بر فضای مجازی کشور روشن که معلوم نیست با کدام اهداف خائنانه افسار فضای مجازی را رها کرده اند تا جولانگاه فساد و قتلگاه جوانان و نوجوانان این مرز بوم باشد.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روحانی: "من از این ۲۰۳۰ نخواهم گذشت، تا آخر دولت دوازدهم دنبال می‌کنم" با وجود مخالفت‌های صریح رهبری و مطالبه مردمی، سند ۲۰۳۰ هنوز هم در حال اجراست! -فعالیت انجمن‌های خصوصی تحت نظارت دولت -اقدامات مخربانه دولت در زمینه خانواده و ازدواج، دلیل روشنی بر این مدعاست 🔗 سيده كاف (اکانت جدید)
🔴‏اگر الآن کسی پلاکاردی دستش بگیرد رویش بنویسد «سانتریفوژ باید بچرخه ولی چرخ زندگی مردم هم باید بچرخه» وسط میدان تره بار چه نگاههایی خواهد دید؟اگر بنویسد «ورود زنان به ورزشگاه را آزاد کنید» چه نگاههایی خواهد دید؟ واکنش مردم بعد از دیدن برنج کیلویی ۲۵ هزار تومان به این شعارها چیست؟ *قرص قرمز*
🔸پاس کاری مسئولان در گود سهمیه‌های کنکور 🔹تیر ماه امسال کنکور سراسری در کشور ما پنجاه ساله می‌شود، پنجاه سالی که با حاشیه‌ها و گله‌های زیادی همراه بود و نشانه پیکان این اعترضات سهمیه‌های کنکور محسوب می‌‌شود. 🔹سهمیه‌هایی که به باور عموم افراد جامعه اجحاف در حق استعداد‌ها است. 🔹در یک دهه گذشته رایزنی‌های زیادی برای حذف سهمیه‌ها و حذف کنکور صورت گرفته است، اما با وجود تمام اعتراضات و درحالی که تنها چند ماه تا سال ۱۴۰۰ باقی مانده است نه سهمیه‌ای حذف شد و نه کنکوری.
🔴 مشکل لیبرال ها با ازدواج جوانان چیست؟ پرده۱:معاونت زنان و فراکسیون زنان مجلس دهم و رسانه های زنجیره ای،تمام تلاششونو برای ممنوعیت و محدودیت ازدواج زیر ۱۸ سال انجام میدن ولی به علت ضعف کارشناسی،طرح در کمیسیون مربوطه رد میشه. پرده۲:طرح از راه دیگه ای پیگیری میشه:قطع وام ازدواج زیر ۱۸ ساله ها پرده۳:این داستان ادامه دارد محمدرضا بورونی