🔴 دشمن می دانست چه کسانی را باید حذف کند...
🔹حذف فیزیکی رهبران مؤثر انقلاب اسلامی در سالهای اول انقلاب یکی از جدی ترین راهبردهای دشمنان این ممکلت بوده؛ آنها با حذف رهبرانی چون شهیدان مطهری، مفتح، بهشتی، رجایی و باهنر و ده ها شخصیت در جایگاه نماینده و وزیر در محل حزب جمهوری اسلامی در 7 تیرماه 60 بدنبال توقف انقلاب اسلامی بودند. اگرچه آنها سعی کردند یک روز قبل از آن آیت الله خامنه ای را نیز ترور کنند اما اراده خداوند متعال بر حفظ این سید قرار گرفت.
🔸واقعیت این است اگرچه انقلاب اسلامی متوقف نشد و مکتبی که امام زمان(عج) دارد و امثال امام خمینی(ره) را تربیت و پرورش داده، هرگز متوقف نخواهد شد و ادامه دارد اما باز حذف رهبران و بزرگان این جریان باعث می شود تا تحول و انقلاب سالهای سال عقب بیافتد. ما این ضعف را بپذیریم.
🔹بطور مثال ترور #حاج_قاسم_سلیمانی اگرچه خون ملت ایران را بجوش آورده و نهال انقلاب را آبیاری و آینده انقلاب را تضمین کرد اما واقعیت این است که برنامه های منطقه ای ما را تا حدی متوقف کرده و دشمنان ما در منطقه جهان اسلام جری تر شده اند. اگرچه ما حاج قاسم های بالقوه فراوان داریم..
🔸ما ملت ایران باید تا ابد حسرت بخوریم و خون گریه کنیم چرا شخصیتی مثل #شهید_بهشتی را از ما گرفتند. آن شهید والامقام مُخ تشکیلات سازی و ساختارسازی و نظام سازی بود. او محوریت تدوین قانون اساسی را برعهده داشت. قطعاً می توانست در ایجاد ساختارهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و بانکی انقلاب را خیلی جلوتر به نتیجه برساند.
🔹ما باید برای از دست دادن شهید مطهری سالهای سال حسرت بخوریم و گریه کنیم. برای از دست دادن شهید رجایی بعنوان یک رئیس جمهور مکتبی، انقلابی، مردمی، ساده زیست و عدالتخواه حسرت بخوریم.
🔸شاید ده ها و صدها سال بگذرد تا حوزه های علمیه و دانشگاه های فشل ما بودجه مصرف کنند، حوزه های ما نان امام زمان بخورند و دانشگاه های ما میلیارد میلیارد هدر بدهند و خون دلها بخوریم تا شخصیت هایی بزرگواری همچون این شهدای گرانقدر پرورش یابند.
🔹رسالت سنگینی برعهده تک تک ماست؛ پدران و مادران و سیستم حوزه و دانشگاه ما رسالت سنگینی برعهده دارند. ما این بغض را تا ابد از دشمنان این ملت در گلو خواهیم داشت که چرا بهترین انسان ها و شخصیت ها و مدیرترین و متفکرترین ها را از ما گرفتند. آنها می دانستند چه کسانی را باید حذف کنند.
❇️پ.ن: دشمن اگر جایی نتوانست حذف فیزیکی کند ترور شخصیتی می کند. خیلی از بزرگان را همچون علامه مصباح یزدی ترور شخصیتی کرد تا جایی که حتی جریان انقلاب از آنها تبعیت نمی کند و براحتی به آنها برچسب می زند...
✍ «داود مدرسییان»
🔻 سه نفر در اثر آتشسوزی مراتع پاوه جان باختند
🔹 مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه اعلام کرد سه نفر از دوستداران محیط زیست در جریان اطفاء حریق مراتع منطقه حفاظت شده بوزین مرخیل شهرستان پاوه جان باختند.
🔴 نظارت وزارت خزانه داری آمریکا بر کانال مالی ایران و عراق/ از بهار ۹۸ نتوانستهایم از درآمد صادرات برق و گاز به عراق استفاده کنیم
🔹حسین حاجیلو، تحلیلگر بینالملل: پس از خروج آمریکا از برجام، مسائل بانکی برای ایران (بخصوص در کشورهای اطراف مانند امارات و عراق) بوجود آمد و لازم بود ایران اقداماتی را انجام دهد.
🔹ایران با کشور عراق تعاملات اقتصادی زیادی دارد، بطوریکه حدود ۱۰ میلیارد دلار از مجموع ۴۰ میلیارد دلار صادرات کشور، به عراق است. در نتیجه، عراق در بین کشورهایی که با آنها تعامل داریم نقش ویژه ای دارد.
🔹بنابراین دولت شروع به مذاکره با عراق کرد تا همانطور که مسئولین گفتند کانالی برای خنثی سازی و دور زدن تحریم ها ایجاد شود. اما نتیجه مذاکرات که نهایتا در سال گذشته منتهی به توافق شد، متاسفانه چیزی جز پذیرش تحریمها نبود.
🔹یک کانال مالی ایجاد شد با این شرایط که تعاملات مالی صادرات برق و گاز ایران به عراق، از طریق آمریکاییترین بانک عراق یعنی تی بی آی انجام شود و هیچ پول نقدی به ایران منتقل نشود. هیچ کالای تحریمی مانند قطعات خودرو که مورد نیاز ایران است، نمی توانیم از طریق این کانال وارد کنیم و از طریق این کانال، صرفا می توانیم غذا و دارو یعنی همان کالاهای بشردوستانه را بخریم.
🔹عجیب تر و خطرناک تر اینکه همه این تعاملات صرفا با اجازه و نظارت وزارت خزانه داری آمریکا صورت می گیرد. یعنی ما توافقی با کشور همسایه مسلمان خودمان پذیرفتیم که درواقع کشور ثالث آمریکا، این توافقنامه را برای ما نوشته است و ما باید اجرا کنیم، متاسفانه اسم این توافق را هم گذاشتیم دستاورد خنثی کردن تحریم!
🔹متاسفانه این توافق ما را کانالیزه کرده و ظاهرا از بهار سال گذشته تاکنون این کانال ایجاد شده و پول ما در عراق انباشته شده است و ما نتوانسته ایم از پول خودمان استفاده کنیم. معلوم نیست این پول چندین میلیارد دلار است چون فروش برق و گاز ایران به عراق سالانه حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار است و این مبلغ زیادی است که آمریکا جلوی آن را بگیرد و این موضوع می تواند روی نرخ ارز در داخل کشور اثر بگذارد و یکی از دلایل افزایش قیمت ارز در داخل کشور به حدود ۲۰ هزار تومان، میتواند توافق فاجعه بار ایران و عراق باشد. /نود اقتصادی
اشتباه استراتژیک «زنگنه» در بیتوجهی به ظرفیت ترکمنستان/ احتمال جریمه سنگین ایران در نزاع گازی
🔹ترکمنستان چهارمین دارنده منابع گازی دنیا است و با توجه به اینکه به دریا دسترسی ندارد امکان صادرات گاز این کشور به صورت LNG وجود ندارد. در نتیجه تنها مسیر این کشور، صادرات گاز از طریق خط لوله به کشورهای همسایه است.
🔹در این بین واردات گاز از ترکمنستان و صادرات گاز به ترکیه برای ایران درآمد بالایی به همراه داشت زیرا از طرفی گاز را به قیمتی پایینی از ترکمنستان خریداری کرده و نیاز استانهای شمالی را تامین میکرد و از طرف دیگر گاز معادل را با قیمت بالا به ترکیه صادرات کرده و بدین ترتیب برای کشور درآمدزایی به همراه داشت.
🔹زمستان سال ۸۶ با توجه به افزایش قابل توجه قیمت نفت، ترکمنستان تلاش کرد تا با اعمال فشار به ایران درصدی بر قیمت گاز صادراتی به این کشور را افزایش دهد. در این راستا کشور در زمستان ۸۶ با قطعی گاز از طرف ترکمنستان مواجه شد و این موضوع شروع چالشهای گازی بین ایران و ترکمنستان بود.
🔸«نصر» کارشناس انرژی: در حالی که ما میتوانستیم از گاز ترکمنستان استفاده کنیم و در این بازار با گاز ترکمنستان نقشآفرینی داشته باشیم، «زنگنه» وزیر نفت به بدترین شکل ممکن با ترکمنستان برخورد کرد و اعلام کرد که ما به گاز ترکمنستان نیازی نداریم.
🔺شایان ذکر است که در روزهای گذشته برخی اخبار مبنی بر شکست ایران از ترکمنستان در نزاع گازی بین دو کشور منتشر شده است. در این راستا ظاهرا حکم داوری شکایت گازی ترکمنستان علیه ایران صادر شده، اما هنوز این حکم ابلاغ نشده است.
🔺اخبار غیر رسمی حکایت از این دارد که براساس این حکم ایران محکوم شده و موظف به پرداخت جریمه است، البته شرکت ملی گاز ایران نسبت به این رای صادر شده اعتراض کرده است
⚡️دولت آقای روحانی نماینده یک تفکر مشخص در کشور ماست و وضع امروز، حاصل عملیاتی شدن این تفکر است. راه حل نیز کاملا مشخص است: جریان لیبرال از ملت عذرخواهی کند و در مسیر انقلاب اسلامی قرار گیرد. ما با تمام توان و ظرفیت آماده کمک به دولت برای #گذار_از_لیبرالیسم و حل مشکلات کشور هستیم.
#سیدیاسرجبرائیلی
مدرک تحصیلی از سیکل تا دکترا فروخته میشود/ پیشرفت شغلی و اجتماعی از میانبر جاده خاکی
🔹وقتی که مدرک تحصیلی از یک ارزش به نیاز و سپس به ارزش افزوده تبدیل شده، تجارت غیرقانونی خرید و فروش مدرک از سیکل، دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس تا دکترا هم در جریان است؛ قیمت این میانبر پیشرفت هم با ضریب سختی کار خلاف تعیین میشو د.
🔹آگهیهای فروش مدرک تحصیلی، انواع متقاضیان را مخاطب قرار می دهند. اگر «ترک تحصیلی هستید»، «وقت کافی برای ادامه تحصیل ندارید» و « زمان برای شما ارزشمند است» اما با همه این شرایط به دنبال مدرک تحصیلی هستید؟ در این صورت گروه هدف مناسبی برای متخلفان هستید.
🔸متخلفان مدعی هستند که می توانند هر مدرکی را برای مشتری تهیه کنند و فقط کافی است که مشتری رشته و مقطع مورد نظر خود را انتخاب کند. میانگین قیمت برای مدرک دکترا ۳۵ میلیون تومان و برای کارشناسی ارشد کمتر از ۳۰ میلیون تومان است.
🔹پس از اخطارهای پلیس فتا درباره کلاهبرداران و باطل شن مدارک متعدد پس از استعلام از مراجع قانونی، اکنون دولت طرحی برای استعلام یکپارچه همه مدارک تحصیلی کلید زده است.
دولت عقب نشینی کرد
پس از انتقادات شدید در فضای مجازی و اعلام مخالفت مجلس با طرح مسکن ۲۵ متری دولت مجبور به تکذیب این طرح کرد
آیت الله خامنه ای:
شما به صدر اسلام نگاه کنید، ببینید آن کسانىکه در دوران غربت اسلام و غربت على، از امیرالمؤمنین دفاع کردند، چه کسانى بودند؟ اینها سابقهداران اسلام نبودند. سابقهداران اسلام، جناب طلحه و جناب زبیر و جناب سعدبنابى وقّاص و امثال اینها بودند. بعضى از اینها على را تنها گذاشتند؛ بعضى از اینها در مقابل على ایستادند. اینها ریزشها بودند. اما رویش کدام است؟
رویش، عبداللَّهبنعبّاس است؛ محمّدبنابىبکر است؛ مالک اشتر است؛ میثم تمّار است. اینها رویشهاى جدیدند. اینها که در زمان پیامبر نبودند؛ اینها در همان دوران غربت اسلام روییدند؛ اینها نهالهاى تازهاند. شما ببینید یک مالک اشتر در همه تاریخ اسلام چقدر مؤثّر است. بله؛ ممکن است کسانى ریزش پیدا کنند که البته مایه تأسّف است.
وقتى به امیرالمؤمنین شمشیر زبیر را دادند، گریه کرد. همانطور که گفتم، غصّه دارد. غصّه دارد کسانى ریزش پیدا کنند که یک روز پاى سفره انقلاب، پاى سفره امام زمان، پاى سفره اسلام و قرآن نشستند و نان و نمک اسلام را خوردند؛ اما در کنار آن ریزشها، مالک اشترها هستند؛ عبداللَّهبنعباسها هستند.
امیرالمؤمنین هرجا در میدانهاى جنگ احتیاج به زبان داشت، عبداللَّهبنعباس مىرفت و امیرالمؤمنین را یارى مىکرد. هرجا احتیاج به شمشیر داشت، مالک اشتر بود. مثل مالک اشتر، مثل عبداللَّهبنعباس، مثل محمّدبنابىبکر - مثل این رجال - نه یکى، نه ده نفر، نه هزار نفر که هزاران نفر بودند.
اینطور نیست که شما خیال کنید حالا چهار نفر آدمى که از راه برگشتند و نیرویشان تمام شد، معنایش این است که نیروى این گردونه عظیم تمام شده است. نه آقا؛ بعضیها در بین راه قوّهشان تمام مىشود. بله؛ ضعیفترها وسط راه آذوقهشان تمام مىشود.
#خوئینیها