eitaa logo
***شاخص***
805 دنبال‌کننده
78.5هزار عکس
34.1هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻دولت ترامپ به بهانه ترویج اسلام تهدید به قطع کمک به دو دانشگاه کرد 🔹دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دو دانشگاه کارولینای شمالی ((UNC و دوک (Duke)را تهدیدکرده که بودجه برنامه مطالعات خاورمیانه این دو دانشگاه را به دلیل ترویج «ابعاد مثبت اسلام» قطع می کند.
🔹 عقب‌نشینی اصلاح‌طلبان از ادعایی مضحک 🔸 ، عضو فراکسیون امید مجلس در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «در ميان اصلاح‌طلبان درباره انتخابات يک جمع‌بندي وجود دارد و آن اين است که کسي قهر با صندوق راي را قبول ندارد ولي شرط و شروطي با خود و ليست‌ اصلاح‌طلبي داريم. ما بايد بپذيريم که افرادي پايبند به اهداف اصلاح‌طلبي وارد مجلس شوند و اين نباشد که فرداي انتخابات سينه‌شان را جاي ديگري بزنند و شامشان را جاي ديگري بخورند. وقتي صحبت از شرط و شروط انتخاباتي به ميان مي‌آيد مقصود شرط و شروط اصلاح‌طلبان با خودشان است». این نماینده عضو فراکسیون امید اذعان کرده است که منظور از حضور مشروط اصلاح‌طلبان در انتخابات، شرط و شروط با خودشان است. این در حالی است که پیش از این مدعیان اصلاحات در رویکردی مضحک خواستار اعلام شرط و شروط برای حاکمیت درخصوص حضور در انتخابات بودند. فعالین اصلاح‌طلب در ماههای اخیر بارها اذعان کرده‌اند که ادعای حضور مشروط در انتخابات از سوی این طیف، به هیچ عنوان با واقعیات موجود همخوانی ندارد. چندی پیش غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران اذعان کرده بود که حضور مشروط یا تحریم انتخابات توسط اصلاح‌طلبان، نتیجه معکوس دارد. همچنین چندی پیش صادق خرازی، از فعالین اصلاح‌طلب گفته بود:«در جامعه سیاسی ایران سناریو مشارکت مشروط جواب نمی‌دهد. حاکمیت کشور ما مبتنی بر رأی توده‌های مردم است و هنوز نظام و حاکمیت قدرت بالایی را در بین لایه‌های اجتماع و اکثریت مردم دارد. زمانی می‌توان این چانه‌زنی‌ها را در ادبیات سیاسی کشور مطرح کرد که حاکمیت و نظام سیاسی فرآیندی از تصمیم‌سازی مردم نباشد؛ اما در کشور ما این‌طور نیست. به‌نظر من آن‌طور که آقای حجاریان مطرح کرده، حاکمیت هیچ شرطی را نه تنها نمی‌پذیرد، بلکه این‌گونه شعارها باعث می‌شود فاصله بین اصلاح‌طلبان و حاکمیت بیشتر شود. از سویی این سناریو حتی اقبال عمومی اصلاح‌طلبان را ندارد و نمی‌تواند به نتیجه برسد».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب ناآرام مصر با شعارهای "کفایة بقی یا سیسی" و "ارحل سیسی"
🚩 پشت‌پرده اجرای سند ۲۰۳۰ در ایران از زبان دبیرکل کمیسیون ملی "یونسکو" حجت‌الله ایوبی در گفت‌وگو با تسنیم : 🔹 هیچ کشوری توصیه‌نامه یونسکو را به سند ملی تبدیل نمی‌کند 🔹در ماده 2 قانون یونسکو بر اصل عدم مداخله در نظام آموزشی کشورها تاکید شده است؛ در حقیقت قانون اساسی یونسکو اعلام کرده هر مصوبه‌ای که با استقلال آموزشی کشورها در تضاد باشد توصیه نمی‌شود که آن را اجرا کنند. 🔹 2030 اصلی مورد تاکید یونسکو اگر در همین مرحله پیشنهاد باقی می‌ماند مورد اعتراض و دغدغه قرار نمی‌گرفت اما متاسفانه پیش از این در کمیسیون ملی یونسکو در کشورمان تصمیم می‌گیرند که سند 2030 یونسکو را به یک سند ملی آموزشی داخلی تبدیل کنند!! 🔹هیچ کشوری این کار را نکرده است و ما تنها کشوری هستیم که این توصیه‌نامه بین‌المللی را به یک سند ملی تبدیل کردیم و اشتباه اصلی اینجا بود!
🚩 شهردار تهران: هنوز گزارشی در ارتباط با حذف عنوان شهید به دست شهرداری نرسیده است 😳سنگ پای قزوین!!!!!!!!
🔻فرمانده کل سپاه: هرکس میخواهد سرزمینش میدان اصلی جنگ شود، بسم الله سرلشکر سلامی: 🔹قدرت تولید مخاطرات ناشناخته برای دشمنان را بالا برده‌ایم. 🔹ظرفیت های اصلی قدرت مان را هنوز نشان نداده‌ایم، بخش کوچکی از آن را نشان داده‌ایم و بخش کوچکتری را استفاده کرده‌ایم. 🔹اراده ما در پاسخ به هر تهدیدی قطعی است و ما پاسخ می دهیم؛ هرکس میخواهد سرزمینش میدان اصلی جنگ شود، بسم الله. 🔹هرگز اجازه نمیدهیم جنگی به سرزمین ایران کشیده شود و ما تا آخر ادامه می دهیم چرا که تهاجم محدود، محدود نخواهد ماند و تا فروپاشی مهاجم از پای نخواهیم نشست و نقطه امنی باقی نخواهیم گذاشت و حساب کار دستتان باشد.
💢 تیشه خصوصی سازی بر ریشه تولید ملی 🔸 این جدول، میزان واردات تجهیزات راهسازی بعد از واگذاری #هپکو را نشان می‌دهد.. 🔹 هپکو بسیاری از این محصولات را با کیفیت بهتر و با قیمتی کمتر و البته کاملا بومی تولید می‌کرد.. 🔸 بعد از واگذاری رانتی هپکو، تنها ظرف ۵ سال، بیش از ۱۸ هزار دستگاه وارد کشور کردند!
🚩حاجی دلیگانی : مجلس در قضیه قانون تجارت مقصر است/ اتاق بازرگانی و دولت اعتراضی نکردند نماینده مخالف قانون تجارت: 🔹اشکال اساسی را از مجلس می دانم؛ چراکه مجلس وقت مورد نظر را صرف نکرد و اهمیت لازم را قائل نشد 🔹نماینده اتاق بازرگانی و دولت در زمان تصویب قانون تجارت هیچ اعتراضی نکردند و امروز ژست معترضان را گرفته اند/اگر اعتراضی صورت گرفته باشد نامم را عوض می کنم. 🔹وقتی با این سرعت پیش می رویم و شرایط را برای آرای مختلف و نظرات کارشناسی گوناگون فراهم نمی کنیم و رئیس و هیئت رئیسه مجلس عموما نمی خواهند صدایی بشنوند و بنای آن ها بر بالا بردن راندمان کمی قانون گذاری است، چنین مشکلاتی پیش می آید 🔹بنده در پاسخ به برادری که مدافع سر سخت این لایحه است و می گوید هیچ اشکالی بر آن مترتب نیست، گزارشی در سیما ارائه دادم که به سال 88 مربوط است که خود این برادر ده ها اشکال به این لایحه گرفته است.
⭕️ خبرنگار سی‌ان‌ان: «عواقب یک حمله به خاک ایران از جانب آمریکا یا عربستان چه خواهد بود؟» دکتر ظریف: «جنگ تمام عیار.» آفرین به دکتر ظریف! گویا اکنون دیگر برای همه مشخص شده که آمریکا نمی‌تواند «با یک بمب کل سیستم دفاعی ما را از کار بیاندازد»!! 👤 شهاب اسفندیاری
دوسال پیش رئیس کنونی دستگاه قضا اصلی ترین و جدی ترین رقیب رئیس جمهور فعلی بود؛ هرچند که با رای قابل توجه و بی سابقه 16 میلیونی در گرفتن سکان دستگاه اجرایی کشور ناکام ماند و البته که بسیاری امروز به صدق سخنان او در اردیبهشت 96 پی برده اند. رفتار#متین، #انقلابی و #مومنانه رئیسی در زمان انتخابات، خدمات بی نظیر او در تولیت آستان قدس رضوی، حسن شهرت او در مسئولیت های سابق قضایی و نهایتا همین مجموع رفتارها در هفت ماه ریاست بر دستگاه قضا به خوبی نشان داده است که رئیسی اهل سیاسی بازی نیست. همه این تحولات را هم با نیت تشکیل دستگاه قضایی زیبنده نظام اسلامی و متناسب «گام دوم» انجام می‌دهد که مورد مطالبه رهبر انقلاب است.
🔹 اقدام عجیب دولت برای واردات کالاهای پتروشیمی دارای مشابه داخل! 🔸 در سال رونق تولید، دولت برای واردات محصولات پتروشیمی که مشابه آنها با ظرفیتی بیش از میزان نیاز داخلی و با استانداردهای روز جهان در داخل تولید می‌شود، ارز ۴۲۰۰ تومان اختصاص داده است. با وجود خودکفایی در تأمین نیاز برخی محصولات پتروشیمی با تولیدات داخلی، به تازگی وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدام به ارائه تسهیلاتی عجیب برای واردات این محصولات کرده است. بررسی آمار گمرک نشان می‌دهد که در چهارماه نخست امسال، ثبت سفارش‌هایی در زمینه واردات محصولاتی پتروشیمی صورت گرفته، در شرایطی که این محصولات در داخل کشور در حال تولید بوده‌اند و حجم تولید آنها در داخل کشور از میزان نیاز بازار داخلی نیز فراتر بوده است. عجیب‌تر آنکه این ثبت سفارش‌ها با ارز چهار هزار و 200 تومان انجام شده است. پس از انتقادات بسیار به تخصیص ارز چهار هزار و 200 تومانی به واردات کالاهای غیرضروری، دولت اعلام کرد که تخصیص ارز چهار هزار و 200 تومانی فقط برای کالاهای ضروری انجام می‌شود که این موضوع درخصوص برخی کالاهای وارداتی پتروشیمی به این صورت بوده که نه تنها ورود آنها ضرورتی نداشته بلکه موجب بروز اختلال در تولید داخلی آنها شده است. در نامه‌ای که حدود یک ماه پیش از سوی رئیس‌دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی شرکت ملی صنایع پتروشیمی به معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال شده، این موضوع مورد‌اشاره قرار گرفته است. در این نامه، رئیس‌دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی شرکت ملی صنایع پتروشیمی از اختصاص و تأمین ارز چهار هزار و 200 تومانی به میزان دو میلیون یورو برای واردات محصول پلی کربنات و تخصیص ارز جهت واردات اپوکسی رزین جامد و مایع خبر داده در حالی که تولید داخلی این محصولات در مجتمع پتروشیمی خوزستان، بیش از میزان نیاز داخل بوده است. مشخص نیست چرا دولت دو میلیون یورو ارز چهار هزار و 200 تومانی را صرف واردات محصولی کرده که در داخل کشور به وفور (بیش از نیاز داخلی) و با استانداردهای روز جهان تولید میشود؟؟
خط و نشان رئیس جدید سازمان بازرسی برای مدیران متخلف «حجت الاسلام درویشیان» رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور: 🔹فساد هر اندازه هم که کم باشد، بازهم زیاد است و در کشوری که مردم پایه و اساس هستند، فساد قابل تحمل نیست. 🔹باید بسترهای فسادزا شناسایی و به آنها ورود کرد و در این مسیر با کسانی که از این بسترها سوءاستفاده می کنند، برخورد خواهد شد.