فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش روح الله زم بعد از مشاهده خبر دستگیری اش در کانال آمدنیوز
🔸روحانی در گفتگوی تلفنی با وزیر بهداشت:
🔹بهبود وضعیت برخی شهرستان های کشور نشان دهنده نقش بسیار مهم مردم در روند مقابله با بیماری کرونا است.
🔹مسئولان ستادهای استانی مقابله با کرونا برای اجرای محدودیت های هوشمند، سریعا علل رشد و عدم کاهش شیوع کرونا در استان های خود را شناسایی کنند.
🔹دستورالعمل های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا صرفا توصیه های پزشکی نیست و باید به مثابه مقررات پزشکی لازم الاجرا تلقی شود.
🔴تمام تلاش ها برای ترویج «فرزند نیاوری» ! قسمت 2⃣
3⃣ دستکاری آماری نرخ رشد جمعیت کشور:دستکاری آمار با هدف به انحراف کشاندن سیاستگذاریهای جمعیتی واقعیتی است که سالها در حوزه جمعیتی صورت میگرفته است و با اعتراف دکتر نمکی در نامه مهر ماه سال گذشته به مقام معظم رهبری فراتر از گمانهزنیها اثبات شد.
🔹وزیر بهداشت در این نامه اذعان داشت: «مستحضرید مهمترین مؤلفه ارزشیابی جمعیت، میزان باروری کل (TFR) است که در سال 1395 این شاخص را 2.01 اعلام نمودند، سپس با رایزنیهایی که انجام دادند این عدد به 2.1 ارتقا یافت؛
🔹تحلیل علمی این رقم یعنی آنکه مسئولان نظام نباید بدین حد نگران باشند و ما به بالاتر از سطح جایگزینی رسیدهایم؛ نخستین گام اینجانب و همکارانم تشکیک نسبت به این ارقام بود که میتواند حاصل یک اشتباه محاسباتی یا خدایناکرده محصول یک غرضورزی مبتنی بر نیات غیرمنطبق با مصالح ملی باشد.
🔹همزمان در تحقیقی بینالمللی که مشاور عالی اینجانب جناب آقای دکتر اکبری که امروز از طرف وزیر، نماینده تامالاختیار در موضوع جمعیت هستند نیز در این پژوهش همکاری داشتند؛ نرخ باروری کل بهمیزان 1.7 به دست آمد که بسیار کمتر از سطح جانشینی بود! حاصل این تحقیق برای مقابله با مقالات نادرست قبلی در یکی از معتبرترین مجلات علمی جهان (Lancet) چاپ و منتشر شد.»
🔹دستکاری آماری دیگر، توسط دفتر جمعیت سازمان ملل انجام شد که با وجودی که در گزارش سال 2017 نرخ باروری ایران در بازه 2010 تا 2015 و 2015 تا 2020 را 1.7 و 1.87 فرزند بهازای هر زن اعلام کرده بود، در گزارش سال 2019 خود این نرخها را به 1.91 و 2.15 تغییر داد!!
🔹در حالی که حتی بانک جهانی نرخ باروری ایران در سال 2017 و 2020 را 1.64 و 1.54 فرزند اعلام کرده بود؛ مهر ماه گذشته شبکه کانونهای تفکر ایران (ایتان) این موضوع را در نامهای به اطلاع رییس سازمان برنامه و بودجه رساند و افشا کرد.
🔹دستکاری آماری دیگر که با نفوذ عوامل داخلی توسط سازمان ملل صورت گرفت به این شرح است که سازمان ملل در سال 2010 و در پیشبینی تکاندهنده خود از وضع آینده جمعیتی ایران، اذعان کرد که با ادامه روند کنونی کاهش نرخ باروری، جمعیت ایران در سال 1480، به 31 میلیون نفر خواهد رسید که قریب به نیمی از آن بیش از 60 سال سن خواهند داشت.
🔹اما کمی بعد سازمان ملل این آمار خود را مورد دستکاری قرار داد؛ پس از افشای واقعیت توسط دلسوزان جمعیت کشور، نماینده صندوق جمعیت در مصاحبهای گفت: «دادههایی که از طرف دفتر ما ارائه میشوند دادههایی هستند که از نظر دولت ایران قابل قبول و تأییدشده هستند»، اما آیا آمار مورد استفاده سازمان ملل در سال 2012، برگرفته از سرشماری بود و از مرکز آمار گرفته شده بود؟ مشخصاً خیر! زیرا بر اساس سرشماری سال 1390، نرخ باروری 1.5 یا 1.75 (محاسبه به دو روش صورتگرفته) بود و نه 1.89.
🔹ماجرا از این قرار بود که این آمار توسط "دکتر محمدجلال عباسی شوازی" استاد جمعیتشناسی دانشگاه تهران محاسبه شده و بدون داشتن مسئولیتی برای این کار از سوی دولت، آن را به سازمان ملل ارائه داده بود! وی بعدها در مصاحبهای بهصورت ضمنی به جعلی بودن آن آمار اعتراف کرده است.
🔹این دستکاریهای آماری موجب شده بود برخی مسئولان نگرانیهای رهبری و دیگران در موضوع جمعیت را تخطئه کنند؛ از جمله دکتر سیاری، معاون سابق وزارت بهداشت در آذر ماه 1393 و در یک همایش، گفته بود که "کشور در وضعیت «عروسی جمعیتی» است اما ما مشغول عزاداری شدهایم"! نهایتاً هم مدعی شده بود که اطلاعات پیشبینی سازمان ملل از جمعیت ایران بهصورت ناقص به مقام معظم رهبری منتقل شده است!
🔹دستکاری آماری جمعیت کشورمان فقط مربوط به دهههای اخیر نیست و این اتفاق قبلاً هم افتاده و موجب خطای محاسباتی شده است؛ در سال 1373 گزارش وزارت بهداشت از سنجش جامعه نمونه رشد جمعیت را 1.8 درصد نشان میدهد که کمتر از میزان پیشبینیشده در برنامه است اما در همان سال، مرکز آمار ایران نرخ رشد جمعیت ایران را 2.02 اعلام میکند!
🔻توضیح آنکه در برنامه اول توسعه، برنامهریزی شده بود که جمعیت ایران تا سال 1390 نرخ فرزندآوری به 4 فرزند برای هر زن کاهش یابد اما در سال 1379 این رقم به حدود 2 فرزند میرسد؛ احتمالاً این دستکاری آماری بهمنظور جلوگیری از توقف سیاستهای کنترل جمعیت در آن دوره صورت گرفته است.
ادامه دارد...
متن کامل این مقاله من را در خبرگزاری تسنیم ببینید👇
https://tn.ai/2302535
📝 #رها_عبداللهی
تکرار خبرسازی در بامدادهای تعطیل/ سناریوی القای ناامنیهای سریالی شکست خورد
🔹اخیرا با وقوع برخی حوادث در داخل کشور خصوصا در روزهای تعطیل که رسانههای داخلی فعالیت کمتری دارند و مردم نیز در تعطیلات بسر می برند، شاهد بمباران خبری و انتشار اخبار فیک و جعلی برای بروز ناامنی روانی در جامعه هستیم.
🔹اخبار جعلی از شایعه شنیده شدن صدای انفجار در شهر قدس و انفجار انبار ساخت موشک در پارچین گرفته تا ادعاي تعمدی بودن و عملیات خبرکاری نشان دادن آتش گرفتن جنگل های زاگرس، از سوی ضدانقلاب در ساعت ها وقت های غیر معمول منتشر می شود.
🔹در همه این خبرسازی های کذب اصل بزرگنمایی و سناریوسازی فراگیر و سریالی برای ایجاد نگرانی هر چه بیشتر در جامعه به وضوح دیده می شود.
🔹اغلب این دروغ بافی و مسموم سازی افکارعمومی در شامگاه و به طور شبیخون خبری انجام می پذیرد که امکان تکذیب آن کمتر وجود دارد و متاسفانه برخی از رسانه های داخلی در دام این خبرسازیها می افتند.
🔹به نظر می رسد هم رسانهها و هم مخاطبین بایستی با هوشیاری بیشتری به اخباری که در وقت های غیر معمول و با منشاء نامشخص منتشر میشود، نگاه کنند.
🔻 برنامه همکاری ایران و چین به اخراج آمریکا از منطقه سرعت میدهد
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی:
🔹️ به عنوان رئیس فراکسیون اقدامات پیش دستانه اطمینان میدهم که برنامه همکاری ایران و چین علاوه بر بهبود ملموس وضعیت تجارت خارجی کشور، به اخراج آمریکا از منطقه نیز سرعت میدهد.
🔹️ این برنامه رویکرد سیاسی ندارد و باعث گسترش منافع اقتصادی ایران و محدود شدن آمریکا در غرب آسیا میشود.
⭕️برگزاری اربعین تا این لحظه منتفی است
🔸کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹ستاد اربعین در جمعیت هلال احمر و در قالب همان ستاد مرکزی است، اما حوزه امداد و نجات به جمعیت هلال احمر سپرده شده است.
🔹امداد و نجات هلال احمر ایران در ستاد مرکزی اربعین فعالیت میکند و این موضوع به این معنا است که جمعیت هلال احمر به صورت مستقل از ستاد مرکزی اقدام را خاصی انجام نمیدهد.
🔹آنچه که مشخص است این است که برگزاری اربعین تا این لحظه منتفی شده، مگر آن که اتفاق خاصی رخ دهد.
🔹جمعیت هلال احمر این آمادگی را دارد که اگر فردا هم مرزها باز شوند کار خود را انجام دهد، اما به احتمال زیاد اربعین امسال همانند حج برگزار نشود.
🔸سردار مومنی، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در برنامه دستخط:
🔹این شایعه که معتادان کرونا نمیگیرند، کذب است؛ معتادان آسیبپذیرتر هستند.
🔹جمعیت معتادان کشور ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر است که ۱۵۶ هزار نفر آنان زنان هستند.
🔹حداکثر ۱۰۰ هزار معتاد متجاهر داریم که ۱۵ هزار نفر آنها در تهران هستند.
🔹کاهش مصرف مواد مخدر در دهه ۶۰ فقط ناشی از عامل «برخورد» نبود؛ فضای معنوی و حماسی کشور هم تاثیر زیادی داشت.
🔹بیش از ۸۰ درصد معتادان درمان شده مجددا به مصرف برمیگردند.
🔹در سال ۹۸ با کشف بیش از ۹۵۰ تن انواع مواد مخدر، رکورد زدیم.
🔹کشت مواد مخدر در افغانستان، از زمان حضور آمریکاییها از ۲۰۰ تن به ۹ هزار تن رسیده است.
🔹اموال مصادره شده قاچاقچیان، صرف مبارزه با مواد مخدر میشود.
🔹مصرف مواد مخدر در بین دانشآموزان دبیرستانی ۲ درصد است.
🔹تاکنون ۴ هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز برای مبارزه با مواد مخدر دادهایم.
⭕️دقت راکتهای «آرش» بیشتر شد
سردار کوهستانی مسئول جهاد خودکفایی نیروی زمینی سپاه:
🔹در حوزه توپخانه، کار مشترکی را در دقتافزایی راکتهای ۱۲۲ میلیمتری آرش با سازمان تحقیقات هوافضا انجام دادیم که تست میدانی آن اخیرا با موفقیت انجام شد و این راکتها، نقطهزن شدند.
🔹با این اقدام از این پس راکت های ۱۲۲ میلیمتری آرش با دقت ۷ متر به هدف اصابت می کنند که نسبت به قبل افزایش قابل ملاحظهای است.