🔴۵ بار درخواست ملاقات با روحانی داشتیم به جایی نرسید، اما دیدار با رئیسی با سهولت انجام شد
🔹طیبه سیاووشی، نماینده اصلاحطلب مجلس دهم:
🔻در حوزه سیاست مرسوم است که تلاش میشود از پایگاه رأی گروههای مانند زنان و کارگران استفاده شود.
🔻دولت دوازدهم برای به دست آوردن قدرت، از رأی زنان استفاده کرد، اما در عین حال برای اینکه بتواند آن موانعی را که در راه کسب قدرت برای زنان وجود دارد کاهش دهدتلاشی نکرد.
🔻ما در دولت احمدینژاد وزیر زن داشتیم که دستاورد بسیار بزرگی بود اتفاقا آن وزیر بهداشت بسیار زن موفقی بودند و متأسفیم که فرصت برای زنان تکرار نشد.
🔻تلاشمان برای اینکه یک وزیر زن در راس آموزش و پرورش قرار بگیرد هم به جایی نرسید، همچنین در مورد استانداران زن، متاسفانه همراهی وجود نداشت و موانع جدی بود.
🔻بیش از ۵ بار درخواست دیدار با روحانی را دادیم و به اشکال مختلف این خواسته خود را پیگیری کردیم، اما نتوانستیم با ایشان دیدار کنیم در حالی که ملاقات با آقای رئیسی به سهولت دنبال شد و دستاورد خوبی داشت.
تاکید ۴۲باره امام خامنهای بر مسئله فرزندآوری
🔹 سالهای گذشته رهبر معظم انقلاب در بیانات مختلف خود به طور مداوم به موضوعات مرتبط با افزایش جمعیت اشاره کردهاند؛ بر این اساس، به علاوه بیانات روز گذشته ایشان در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس، از سال ۱۳۹۰ تا کنون، بیش از ۴۲ بار به «مسئله جمعیت» اشاره و بر ضروت اصلاح رویه غلط گذشته در تهدید نسل تاکید داشتهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
23 تیر ماه و سالروز امضای توافق برد برد برجام😐
"دکتر ازغدی" متین فرمودند!
پرزیدنت روحانی حتی یکی از وعدههایی که برای برجام گفتید عملی نشد!
⭕️کدخدایی: شورای نگهبان علم غیب ندارد/ بر اساس مدارک و اسناد اعلام نظر میکنیم
🔸سخنگوی شورای نگهبان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹سخنگوی شورای نگهبان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان در پاسخ به اینکه چطور میشود برخی از افراد توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت میشوند، اما یک سری تخلفات از آنها سر میزند، آیا شورای نگهبان در این مورد کوتاهی کرده است، تأکید کرد: شورای نگهبان علم به غیب ندارد و بر اساس مدارک و اسنادی که به دستش میرسد، اعلام نظر میکند.
جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سهگانه
رئیس جمهور:
🔹دولت مصمم است برای رفع مشکلات و بهبود شرایط سخت زندگی مردم با همه توان و با همراهی دو قوه دیگر تلاش کند.
🔹در جلسهای رهبر معظم انقلاب فرمودند که فرمانده این جنگ باید رئیس جمهور باشد و سایر قوا نیز می بایست در کنار دولت به میدان بیایند.
🔹مقرر شد تصمیماتی که نیاز به هماهنگی میان قوا دارد با تایید رهبر معظم انقلاب، برای همه لازمالاجرا باشد.
رئیس قوه قضاییه:
🔸مردم از همه مسئولان انتظار دارند تا برای حل معضلات معیشتی و اقتصاد اقدامات موثری انجام داده شود.
🔸همه مسئولان در هر سه قوه باید در کنار یکدیگر با یک برنامه منسجم در مسیر رفع مشکلات مردم اقدام کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی:
🔹با هماهنگی، همراهی و انسجام در تصمیمگیریها از سوی همه قوا و مسئولان در سطوح مختلف کارشناسی، تصمیمسازی و تصمیمگیری، اقدامات موثری برای حل این مشکلات اقتصادی انجام داد.
💬 استاد دانشگاه هاروارد: ترامپ و پامپئو چین و ایران را کنار هم قرار دادند
استفان والت:
🔹در سال ۲۰۱۶ هشدار دادیم که چین، با رشد جاهطلبیهایش بهدنبال متحد در خلیج فارس خواهد بود و ایران احتمالا در راس فهرست مدنظر چین است.
🔹ترامپ و پامپئو مسیر دیگری را در پیش گرفتند و چین و ایران را کنار هم قرار دادند. کار قشنگی بود!
🔴 همچنان ایستاده... جام به دست!
✍️ #محمد_ایمانی
🔹اغلب روزنامه ها، سایتها و کانال های برجامی، رویشان را سمت دیگری گرفته اند؛ انگار نه انگار که امروز پنجمین سالگرد توافق است....
🔸 چرا کشور را گرفتار توافقی کردند که خجالت می کشند در سالگردش حتی یادی از آن بکنند؟ آمریکا واروپا را نمی شاختند؟ یا ماموریت داشتند؟
✅ آنها که توافق را نوشتند در چه حالی بودند که این کلاه بزرگ سرشان رفت. نه تضمین گرفتند؛ نه نحوه جبران خسارت در صورت عهدشکنی معلوم شد؛ و نه این که شکایت به کدام محکمه معتبر باید برد!
🔹 در توافقی چنین بی در و پیکر، چرا همه امتیازات را نقد دادند و بعد با گردن کج و دست دراز ایستادند؟!
🔸 پنج سال است ایستاده اند؛ این هم یک مدل ایستادگی است! با گردن کج و دست دراز...
💢 بعدش هم به خودت روحیه بدهی که "اگر سرت کلاه رفت، غمی نیست. تو لایق کاپ اخلاقی، که یک تنه پای قولت ماندی". در چه حالی بودند که چنان قول و قراری را به جان خریدند و حالا هم نمی توانند دست بکشند؟
چین: توسعه روابط دوستانه با ایران برایمان اهمیت دارد
سخنگوی وزارت خارجه چین:
🔹چین به توسعه روابط دوستانه و مبتنی با همکاری با کشورهای دیگر اهمیت میدهد.
🔹ایران، کشور دوست است که مبادلات و همکاری نرمال با چین برخوردار است.
کدخدایی: مجلس باید همت کرده و قانون انتخابات را اصلاح کند
سخنگوی شورای نگهبان:
🔹وقتی ۱۶ هزار نفر برای ۲۹۰ کرسی ثبت نام می کنند یعنی اینکه این ابزار موجود برای بررسی ها، کارآمد نیست.
🔹مجلس باید همت کرده و قانون انتخابات را اصلاح کند.
🔹در ۵۰ تا ۷۰ روز بررسی صلاحیت ۱۶ هزار نفر، کار سختی است، باید ثبت نامها پالایش شود.
🔴آیا انفجار ناو «بونهام ریچارد» به سرنوشت جت «E-A11» دچار میشود؟
♦️درباره دلیل انفجار در ناو «بونهام ریچارد» فرای از حادثه بودن می توان این چهار فرضیه را هم مطرح کرد:
♦️بدلیل دخالت ارتش آمریکا در سرکوب خشونتبار تظاهرات ضدنژادپرستی، برخی عناصر معترض در داخل ارتش آمریکا دست به این اقدام زدهاند.
♦️بدلیل تاثیر چنین رخدادهایی در رقابتهای انتخاباتی، احتمال برنامهریزی و اجرای این اقدام توسط رقبا نیز متصور است.
♦️حوادث اخیر در آمریکا وضعیته بسیار شکنندهای برای ترامپ رقم زده، لذا انفجار ناو آمریکایی میتواند اقدامی از سوی دولت برای امنیتی کردن فضا و امکان حمله بیشتر به مخالفین و سرکوب شدیدتر اعتراضات باشد.
♦️این انفجار میتواند در اثر یک عملیات سایبری با منشاءبیرونی و یا عملیات ویژه با منشأ خاکستری باشد، زیرا آمریکا با انجام اقدامات مشابه علیه کشورهای دیگر طبعا در معرض عملیات انتقامی قرار دارد.
♦️آنچه اما فضا را بیشتر مبهم ساخته واکنش آمریکا در موارد مشابهی است که با پنهانکاری سعی در طفره رفتن از آنها داشته مانند آنچه درباره سقوط هواپیمای جاسوسی «E-11A» در ژانویه سال جاری در افغانستان رخ داد.
✍️آیاتی و روایاتی عبرت آموز از قرآن و نهج البلاغه در سالگرد #برجام
بعید می دانم آیات و روایات زیر نیاز به تفسیر و توضیح خاصی داشته باشند. کافی است این توصیه ها و دستورات قرآن و نهج البلاغه را نه فقط برای 1400 سال قبل، بلکه راه حلی برای مسائل امروزمان هم بدانیم.
🔰عدم #خوش_بینی به اظهار دوستی و لبخند دشمن
🔸امیرالمؤمنین(ع): «فَإِنَّ الْعَدُوَّ رُبَّمَا قَارَبَ لِيَتَغَفَّلَ فَخُذْ بِالْحَزْمِ وَ اتَّهِمْ فِي ذَلِكَ حُسْنَ الظَّنِّ؛ گاه دشمن نزديك مىشود تا غافلگير كند؛ پس دورانديش باش و خوشبينى خود را متّهم كن.» (نهج البلاغه؛ نامه53)
🔰#هسته_ای_بهانه_است
🔸«وَ لَنْ تَرْضى عَنْكَ الْيَهُودُ وَ لا النَّصارى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ؛ هرگز (دشمنان) يهود و نصارى از تو راضى نخواهند شد، (تا به طور كامل، تسليم خواسته هاى آنها شوى، و) از آيين آنان پيروى كنى.»(بقره/120)
🔰چه کسانی در #دوستی_با_دشمن اشتیاق دارند؟
🔸«فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ؛ پس #مریض_دلان را مى بينى كه در (دوستى با آنان)، بر يكديگر پيشى مى گيرند.» (مائده: 52)
🔰#ترس، اصلی ترین عامل برای اظهار دوستی و مذاکره با دشمن
🔸(ادامه آیه قبل) «يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ؛ (مریض دلان) مى گويند: مى ترسيم حادثهاى براى ما اتفاق بيفتد (و نياز به كمك آنها داشته باشيم!)» (مائده: 52)
🔰فرصت دادن ولیّ مسلمین به مردم و خواصّ، برای پی بردن به اشتباهشان در اعتماد به دشمن
🔸امیرالمؤمنین (ع): «فَإِنَّمَا فَعَلْتُ ذَلِكَ لِيَتَبَيَّنَ الْجَاهِلُ وَ يَتَثَبَّتَ الْعَالِمُ؛ من اين كار (پذیرش اجباری حکمیّت و تعیین مدّت زمانی برای آن) را كردم تا نادان خطاى خود را (در اعتماد به دشمن) بشناسد، و دانا بر عقيده خود استوار بماند.» (نهج البلاغه؛ خطبه125)
🔰درصورت انجام توافق، متن پیمان نباید #تفسیر_پذیر باشد
🔸امیرالمؤمنین(ع): «وَ لَا تَعْقِدْ عَقْداً تُجَوِّزُ فِيهِ الْعِلَلَ وَ لَا تُعَوِّلَنَّ عَلَى لَحْنِ قَوْلٍ بَعْدَ التَّأْكِيدِ وَ التَّوْثِقَةِ؛ هرگز (با دشمن) پيمانى را مبند كه در تعبيرات آن جاى گفتگو و بهانه جویی باقى بماند، و بعد از تأكيد و عبارات محكم، عبارات سست و قابل توجيه بكار مبر (كه اثر آن را خنثى مي كند).» (نهج البلاغه؛ نامه53)
🔰#بد_عهدی همیشگی دشمن
🔸«كَيْفَ وَ إِنْ يَظْهَرُوا عَلَيْكُمْ لا يَرْقُبُوا فِيكُمْ إِلاًّ وَ لا ذِمَّةً يُرْضُونَكُمْ بِأَفْواهِهِمْ وَ تَأْبى قُلُوبُهُمْ وَ أَكْثَرُهُمْ فاسِقُونَ؛ چگونه (پيمان مشركان ارزش دارد)، در حالى كه اگر بر شما غالب شوند، نه ملاحظه خويشاوندى با شما را مى كنند، و نه پيمان را؟! شما را با زبان خود خشنود مى كنند، ولى دلهايشان ابا دارد؛ و بيشتر آنها فرمانبردار نيستند!» (توبه: 8)
🔸«وَ إِنْ نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَ طَعَنُوا فِي دِينِكُمْ فَقاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَيْمانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنْتَهُونَ؛ و اگر پيمانهاى خود را پس از عهد خويش بشكنند، و آيين شما را مورد طعن قرار دهند، با پيشوايان كفر پيكار كنيد؛ كه آنها پای بند هیچ پيمانى نیستند؛ شايد (با شدّت عمل) دست بردارند!» (توبه: 12)
🔰با بدعهدی دشمن چه باید کرد؟
🔸«فَمَا اسْتَقامُوا لَكُمْ فَاسْتَقِيمُوا لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ؛ تا زمانى كه در برابر شما (به پیمانشان) وفادار باشند، شما نيز وفادارى كنيد، كه خداوند پرهيزگاران را دوست دارد!» (توبه: 7)
🔸«وَ إِمَّا تَخافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلى سَواءٍ إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الْخائِنِينَ؛ و هرگاه (با ظهور نشانههايى،) از خيانت گروهى بيم داشته باشى (كه عهد خود را شكسته، حمله غافلگيرانه كنند)، بطور عادلانه به آنها اعلام كن كه پيمانشان لغو شده است؛ زيرا خداوند، خائنان را دوست نمى دارد!» (انفال: 58)
🔴باش تا شام دولتش بدمد!
🔻۲۴۰ روز به آغاز ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری مانده است.
🔻#استیضاح، شاید این عدد را به حدود ۴۰روز برساند...
🔻اما حاشیه های سیاسی اقتصادی عزل روحانی؛ نقاط ضعف کارنامه دولت را می پوشاند
🔻و پیامدهای اجتماعی، بعلاوه شرایط کرونایی برگزاری انتخابات، نتیجه انتخابات بعد را در ابهام خواهد برد.
✍#حمیدرضا_ابراهیمی
بازگشت اشیا تاریخی ایرانی تا پایان تیرماه
مدیر کل حقوقی وزارت میراث فرهنگ :
🔹۴۰ شی و لوح تاریخی ایران در سفارت ایران در وین قرار دارد.
🔹اشیا تاریخی ایرانی تا پایان تیرماه جاری به ایران بازگشت داده میشود.
🔹موضوع مهم و اساسی تعیین اصالت آثار است و نمی توان تا پیش از ارزیابی کارشناسان درباره اصالت این آثار نظری داد.
***شاخص***
✊سلام بر یوم الله ۲۳ تیر ۱۳۷۸و سلام بر آفرینندگان آن حماسه که باتشخیص و اقدام بهنگام شهادت دادند اهل
🌹۲۳ تیر ۷۸ روز پیمان وفاداری و بیعت امت مومن و همیشه در صحنه با آرمانهای والای انقلاب اسلامی بود روزی که دشمنان نقشه هایشان را نقش بر آب و دوستان دلهایشان را گرم از شور همدلی و وحدت دیدند.
♦️ ۲۳تیر ماه ۷۸ فرا می رسد ، روزی که دشمنان ملت و نظام اسلامی در معادلات خود هیچ حسابی برای آن باز نکرده بودند ، حماسه ای که نشان از عمق ناآشنایی دشمنان از روحیه مردم انقلابی و وفادار ایران داشت .
♦️در آن روز دیگر عربده های تعدادی وطن فروش فریب خورده و نیز ساده اندیشانی که آسایش خود را در ایجاد ناامنی و غارت بیت المال و ضرب و شتم مردم می دیدند ، به چشم نمی خورد بلکه خیابانها مملو از انسانهای بصیر و مومنی بود که در دفاع از حیثیت ملی و نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبری آن یکپارچه و پرشور به میدان آمده بودند.
♦️دیگر جای درنگ نیست ، چرا که دشمن برای دین ، ناموس و شرف این ملت دندان تیز کرده ، باید با قدرت ظاهر شد و ریشه فتنه و فتنه گران را خشکاند. این همان لحظه تاریخی است که ملت بزرگ ایران اسلامی در ابراز وفاداری به دین ، نظام ، کشور و خون پاک شهیدان ، و لبیک به بیانات صریح و روشن رهبر معظم انقلاب ، با حضور گسترده در خیابانها ، فتنه را در نطفه نامشروع آن خفه می کند .
♦️فتنه ای که با کمک عوامل داخلی استکبار و با حمایت و فرماندهی دشمنان ایران برای تغییر نظام و پایمال کردن خون شهدا و جانفشانی های ملت ایران ، برنامه ریزی شده بود .
مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: فعلاً چشماندازی برای بازگشت زندگی به حالت قبل از کرونا وجود ندارد
آدهانوم:
🔹چنانچه مردم کشورها پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکنند وضعیت شیوع کرونا بدتر و بدتر خواهد شد.
🔹در آینده نزدیک، بازگشت به زندگی نرمال گذشته میسر نخواهد بود.
🔹بسیاری از کشورها در حال طی کردن مسیر «اشتباه» در مبارزه با کرونا هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تخلفی عجیب در منطقه شمیرانات
🔹ساخت بنایی ۱۹ هزار متری تنها با مجوز ۲۰۰ متر!
بمب هوشمند چگونه خنثی میشود؟ -۱
🔸امروز در پنجمین سالگرد انعقاد برجام، اگر گفته شود کشور در حال خنثیسازی بمبی بسیار پیچیده است، شاید کسانی تعجب کنند. دشمن یک دهه قبل، با مشاهده سرعت پیشرفتهای ایران، به این نتیجه رسید که باید حرکت برای قدرتمند شدن را از داخل متوقف کند.
🔸این پروژه که با فتنه سال 88 استارت خورده بود، در قدم اول ناکام ماند. اما با مشورت برخی فتنه گران درباره «تحریمهای فلجکننده»، در همان دوره اوباما وارد فاز تازهای شد. انتخابات 92 و 94 و 96 (ریاستجمهوری و مجلس) تا حدودی متاثر از این فشار اقتصادی بود.
🔸آنچه از سوی برخی طیفها به عنوان «راهحل» ارائه شد، مذاکره با غرب بود. انگیزه حامیان این راهحل متنوع بود. اما آن طرف در اتاق عملیات دشمن، هیچ تردیدی درباره هدف فشار و مذاکره وجود نداشت. تلقی آنها، اختلال در محاسبات طرف ایرانی بود؛ چنانکه فرآیند تضعیف قدرت، تامین رونق اقتصادی انگاشته شود.
🔸رئیس سرویس جاسوسی انگلیس، هدف اصلی توافق را «انقلابزدایی» عنوان کرد که مفهوم دیگر آن، آسیبپذیر کردن ایران بود. جان ساورز مهر 94 به CNN گفت «توافق، ظرف 15 سال، ایران را به کشوری نُرمال تبدیل میکند. ما شاهد کشوری هستیم که در مرحله انتقال از مبانی انقلابی به کشوری نُرمالتر قرار دارد. ما نیاز به صبر استراتژیک داریم».
🔸ناتوی اطلاعاتی از این فرآیند چه انتظاری داشت؟ مدیر کانال تلگرامی آمد نیوز (یکی از شبکههای وابسته به ناتوی اطلاعاتی) در بحبوحه اغتشاش دی 96 (شش ماه پس از انتخابات)، از نقشه کارفرمایان خود رونمایی: «ما برای حمایت انتخاباتی از [...] تحلیل داشتیم. آن حمایت برای افزایش ناکارآمدی و رساندن کشور به نقطه جوش بود».
🔸از نگاه دشمن، برجام بنا بود با تشدید سوءمدیریت و ایجاد شرایط تعلیق و انتظار، اقتصاد را در وضعیت انباشت مشکلات قرار دهد و میوه آن را در قالب انفجار نارضایتی و بیثباتی بچیند.
🔸برخی حامیان برجام میگویند اگر مسیر فعلی نه، راهحل شما چیست؟ میگویند شعار ندهید و بگویید حالا که درآمدهای نفتی کم شده و درآمدهای ارزی برنمیگردد، چه کنیم؟ میگویند سال 95 با همین برجام، شاهکار کردیم و رشد اقتصادی بینظیر را در دنیا ]به واسطه فروش نفت[ به ثبت رساندیم.
🔸آنها با این تلقی و تلقین که راهحل فوری و بیزحمت (فست فودی) سراغ دارند، مدل خطرناک «امتیاز بده و رونق اقتصادی(!؟) بخر» را به اجرا گذاشتند. نتیجه این قمار معلوم بود. آسانطلبی و سرمایهفروشی، اگر هم در کوتاهمدت موجب سرخوشی افیونی شود، در میانمدت خسارتهای هنگفت آن ظاهر میشود. مانند کاری که قاجاریه و پهلوی با کشور کردند و اکنون رژیم سعودی انجام میدهد.
🔸پیشرفت پایدار نمیتواند متکی بر بیگانه متخاصم باشد. برخی مدیران در حالی امیدوار به کاهش تحریمها بودند که دولت اوباما در حالت ارعاب شرکتها و تدارک تحریمهای ویزایی، کاتسا و آیسا بود. 36 پله سقوط رشد اقتصادی طی هفت سال، در حالی اتفاق افتاد که برخی مدیران، به افزایش موقت فروش نفت مباهات میکردند.
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
بمب هوشمند چگونه خنثی می شود؟ -۲
🔸رونق اقتصادی، راهحل جادویی ندارد. معجونی جادویی نیست که با سر کشیدن آن، اقتصاد ناگهان شکوفا شود. گوشی و رایانه نیست که پول بدهید و از بازار جهانی بخرید. تازه برای هر خریدی هم باید ارزش افزوده و قدرت مبادله خلق کرد، نه گدایی.
🔸هر جا کشوری موفقی شد، بیتردید به نسخه اقتصاد مقاومتی (صیانت و تقویت داشتههای خود در مقابل رقبای خارجی، و تامین امنیت اقتصادی درونزا) عمل کرده است.
🔸شرط اول، خانهتکانی راهبردی و دور ریختن تصورات نادرستی است که موجب هفت سال تعلیق و انتظار و امید به غرب شد. ضرورت بعدی، شجاعت مسئولیت پذیری است. برخی مدیران چنان حرف می زنند که انگار دولت، هیچ مسئولیتی ندارد. و خروجی آن، افتخار به نساختن حتی یک خانه، حراج 18 میلیارد دلار ارز کمیاب، و بیپناه گذاشتن مردم در مقابل مفسدان است.
🔸ضرورت سوم، توقف روند قدرتسوزی است که «اجرای یکطرفه برجام» فقط یک نمونه از آن است. ضرورت چهارم، ساماندهی فضای رسانهای آنارشیستی است که جولانگاه تروریستهای اقتصادی شده. ضرورت پنجم، پایان دادن به خودتحریمی نسبت به ظرفیت های حاکمیتی و اجتماعی است.
🔸چند ماه قبل در ماجرای مبارزه با کرونا، نتایج مثبت استفاده از این ظرفیت را دیدیم. همچنین ظرفیتهایی که در مواجهه با پیامدهای سیل و زلزله و نیز، موضوع خودکفایی بنزین یا تولیدات دانشبنیان شاهد بودیم. لازمه این کار، مرزبندی با جریان آلودهای است که از سال 76 به این سو، بر دوگانه کردن حاکمیت اصرار دارد و فرصتها را صرف اصطکاک نیروها میکند
💢اما فهرست برخی راهحلهای اقتصادی:
-اصلاح ساختار بودجه که ضد هدفمندی عمل میکند؛ ساماندهی واگذاری ارز برای واردات و نحوه بازگشت ارزهای صادراتی؛ و همچنین توقف واردات بیرویه (و قاچاق) که منابع ارزی را نابود میکند و راه تنفس تولید ملی را میبندد. «چو دخلت نیست، خرج آهستهتر کن».
- اصلاح نظام پولی و مالی تورمساز و تبدیل نقدینگی 2700 هزار میلیارد تومانی به فرصت سرمایهگذاری مولد و اشتغال.
- اهتمام به رونق تولید در حوزه پیشرانها از جمله مسکن، شرکتهای دانشبنیان، کشاورزی، خودرو، لوازم خانگی و نظایر آن. بخش مسکن به تنهایی میتواند در کوتاهمدت، میلیونها شغل ایجاد کند و رکود تورمی را مهار نماید.
- توزیع عادلانهتر درآمدها و ثروتهای ملی. همچنین شفاف کردن روند واگذاری فرصتهای اقتصادی که به جای تقویت تولید، رانت و تورم میآفریند.
- شفافسازی معاملات، قراردادها، تسهیلات، گردش مالی و مالیاتهای پرداختی از طریق راهاندازی سامانههای شفافیت.
- اخذ مالیات کمرشکن از همه کسانی که بدون تولید و ارزش افزوده، گردشهای مالی هنگفت دارند و به قیمت نابودی کاهش ارزش پول ملی و تنگ کردن معیشت مردم، در بازار مسکن، ارز، سکه، خودرو و... میتازند.
طبق آمارها حداقل 30 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور وجود دارد. اما سفتهبازان و اخلالگران، دهها برابر این رقم، خسارت میزنند. این مغالطه که «به حساب مردم سرک نمیکشیم»، فقط به سود مفسدان و پولشویان تمام شده است.
- اهتمام به مبارزه با فساد و جمع کردن بسترهای آن در دستگاههای دولتی میتواند دهها هزار میلیارد تومان را به بیتالمال برگرداند و مسیر هدررفت دهها هزار میلیارد دیگر را ببندد.
- حمایت میدانی از تولید و برداشتن موانع کسب و کار، به موازات هزینهدار کردن فعالیتهای مخرّب.
- فعال کردن معاونت نیمهتعطیل «اقتصادی» در وزارت خارجه و برخی دستگاههای دیگر، بلکه تشکیل کارگروه میان وزارتخانهها در جهت تعدد بخشیدن به شرکای تجاری و تسهیل بازگشت درآمدهای ارزی.
مهم، ضرورت صدور این پیام از دولت، همافق با تحولات قوه قضائیه و مجلس است؛ اینکه اراده مواجهه با مشکلات هست و قرار نیست سوءمدیریت ادامه پیدا کند. هیچ چیز مانند نمایش این اراده، نمیتواند مردم را امیدوار و نقشه دشمن را خنثی کند.
#محمد_ایمانی
🔴 شکست هیمنه
همین یکی دوسال پیش ، مزدوران آمریکایی در داخل ایران به بهانه ورود یک ناو به خلیج فارس ، سعی می کردند توی دل مردم را خالی کنند.
اما الان یکی از همان ناوهای پرطمطراق در سواحل آمریکا به سادگی هر چه تمام تر منفجر شد و از بین رفت.
وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن كُنتُم مُؤمِنين(آل عمران۱۳۹)
و سست نشوید! و غمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید
✍ #قاسم_اکبری
🔻 برای ۵ کرسی نمایندگان فوت، رد اعتبار و ابطال شده در انتخابات ۱۴۰۰ رایگیری میشود
سخنگوی ستاد انتخابات کشور:
🔹️ برای پنج نمایندهای که فوت شده یا اعتبارنامهشان در مجلس رد شده و انتخابات حوزهشان ابطال شده در انتخابات ۱۴۰۰ رای گیری میشود.
🔻شبکه ۳ پرمخاطبترین شبکه تلویزیون
🔹بر اساس اعلام نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه از مخاطبان سیما در بهار امسال، ۸۰٫۲ درصد مردم بیننده برنامههای مختلف سیما بودهاند که در مقایسه با بهار ۹۸، تعداد بینندگان ۳٫۸ درصد رشد داشته است.
🔹️ در میان شبکههای مختلف، شبکه سه سیما با ۵۱٫۸ درصد مخاطب در رتبه اول، شبکه یک سیما با ۴۹٫۱ درصد، شبکه خبر با ۴۵٫۲ درصد و شبکه آیفیلم با ۴۳٫۱ درصد در رتبههای دوم تا چهارم قرار دارند.
🔹️ شبکه خبر معاونت سیاسی با ۱۴٫۴ درصد رشد نسبت به میزان بیننده در فصل بهار ۹۸ در صدر شبکههای تلویزیونی از منظر رشد مخاطب قرار گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوابی که برای ایران دیده اند!؟😨😱😧