🌹سهمیه کنکور خانواده هیاتعلمی ۵برابر سهمیه شهدا/به نام شهدا به کام استادزادهها!
♦️در ۵سال، ۷۲۰۰نفر با امیتاز خانواده هیاتعلمی تغییر رشته یا دانشگاه دادهاند. سهمیه خانواده شهدا ۱۳۵۸نفر بوده است
♦️مشمول سهمیه هیأت علمی کسی است که به هر دلیلی پدر و مادرش عضو هیأت علمی دانشگاه است، ممکن است معدلش هم ۱۰ و جزو تنبلترین دانشجویان باشد
اجاره هواپیمای اختصاصی برای آقای وزیر جویای نام با بودجه همراه اول!
🔹در بهمن سال ۹۶ مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار برای سفر «آذری جهرمی» به بیرجند هواپیمای اختصاصی اجاره کرده است.
🔹وی برای اجاره هواپیمای مذکور از شرکت ماهان دستور پرداخت مبلغ یک میلیارد و سیصد میلیون ریال از بودجه همراه اول را صادر کرده است.
🔹مدیرعامل فعلی همراه اول با وجود نارضایتی سهامداران عمده از حمایت کامل آذری جهرمی برخوردار است.
🔹 قهقهه روحانی نشانه اعتماد به نفس بود!
🔸 ارگان دولت دیروز در حالی قهقهه زدن روحانی در دیدار با رئیس جمهور فرانسه و نخستوزیر انگلیس در نیویورک را نشانه اعتماد به نفس وی دانست که اعتماد به نفس ابتداییترین حالت نفسانی در مواجهات دیپلماتیک است و اگر هم ملاقاتی با همدستان آمریکا صورت گرفته، انتظار برخورد قاطعانه و طلبکارانه با آنهاست نه قهقهه و روی گشاده.
روزنامه دولتی ایران دیروز نوشت: «روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال نوشته در یک دیدار سرپایی امانوئل مکرون با حسن روحانی گفته: «اگر این کشور [آمریکا] را ترک کنی و ترامپ را نبینی، از دست دادن یک فرصت است.... چون شما که تا مدتی برنمیگردی و ترامپ هم به تهران نمیآید.» بوریس جانسون هم به روحانی گفته: «موافقم، شما باید در لبه استخر بایستید و همزمان در آن بپرید.» پاسخ روحانی اما خندهای با صدای بلند است. این چه معنایی میتواند داشته باشد جز خندهدار بودن این پیشنهادات؟ حالا فرض بگیریم روحانی در پاسخ به این گفته نمیخندید! جدی و عبوس ادامه میداد؛ فردا همین جماعت جامه میدریدند که چرا رئیسجمهوری به دو رهبر خارجی فقط اخم کرد و یقه به یقه نشد تا چنین حرفی نزنند؟ اصلاً فرض بگیریم که منتقدین از حرفهای رد و بدل شده بیخبر بودند. مگر رئیسجمهوری به نیویورک رفته تا چهره عبوس و عصبی از ایران به نمایش بگذارد؟ اتفاقاً همین آرامش درونی و شوخیهای رئیسجمهوری نشانه اعتمادبه نفس و شکست سیاست انزوای هیئت ایرانی در سازمان ملل است. روحانی که پیام صلح به سازمان ملل برد آیا باید با چهره غضبناک به نیویورک میرفت؟» ارگان دولت افزود: «مجید انصاری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام دیروز در گفتوگو با «جماران» اشاره مشابهی داشت و گفت: «گشادهرویی در برخورد و انتخاب واژگان مناسب و جذاب منطق قرآنی، حتی در برابر فرعون، است. قرآن کریم میفرماید که وقتی حضرت موسی(ع) به پیامبری مبعوث میشود، خداوند به او دستور میدهد که با زبان نرم و روی گشاده با فرعون روبهرو شود.
ابراهیم اصغرزاده (اصلاحطلب):شورای نگهبان مردم را وادار میکند از میان منتخبان آنها دست به انتخاب بزنند
نهاد شورای نگهبان با مداخله بالاسری در اعمال محدودیت و گزینش نامزدها در حقیقت مردم را وادار میکند از میان منتخبان شورای نگهبان دست به انتخاب بزنند. چیزی که بهنظر میرسد با روح قانون اساسی و منطق بنیادین نظر حضرت امام مبنی بر " میزان رای ملت است" در تناقض است.
😳متاسفانه این آدم مدعی نمی فهمد که همه حاکمیت ها نوعی گزینش دارند و اجازه نمی دهنده هرکس وارد حاکمیت شود
ده ها سال است که در آمریکا (قبله گاه اصلاح طلبان)، مردم مجبورندکه رییس جمهور آمریکا را از بین دونفر انتخاب کنند.
✅ سرشار از نکات دقیق!
🔻حضرت آیت الله مصباح یزدی در دیدار جمعی از اساتید موسسه امام خمینی (ره):
🔹 بیانیه #گام_دوم اگر موضوع بحث باشد، ابعاد گوناگونی دارد که حتی در یک سال هم تمام نمیشود و خیلی نکات دقیق و حساب شدهای دارد.
🔸 خدا انشاءالله بر طول عمر، عزت، توفیقات و برکات عمر ایشان هر روز بیشتر بیافزاید و ما را با این نعمت آشنا کند تا قدرش را بدانیم و شکرش را بیشتر بجا بیاوریم.
۹۸/۶/۳۱
📎🔹️آمریکن اینترپرایز:
اقدامی به جز توئیت زدن علیه ایران برای ترامپ باقی نمانده است
🔸اندیشکده آمریکایی نوشت: شریکان آمریکا در منطقه در حال درک این واقعیت هستند که دونالد ترامپ قصدی برای آنکه برای کمک به آنها کاری بیش از اعزام تعداد کمی نیرو، یکی دو حمله جسته و گریخته سایبری و مقدار زیادی لفاظی انجام دهد، ندارد و او به جای اقدام در برابر ایران به توئیتکردن روی آورده است.
▫اندیشکده «آمریکن اینترپرایز» در یادداشتی به قلم «دانیلا پلتکا»، از تحلیلگران ارشد حوزه امور خارجه و امور دفاعی این اندیشکده نوشت: «... سعودیها و اماراتیها دیگر از دست ترامپ خسته شدهاند و سخت است که آنها را [برای این خستگی] سرزنش کرد.»
نویسنده در این یادداشت که ماهیتاً ضدایرانی است، تصریح کرده است: «رئیسجمهور تنها در مورد ایران توئیت میکند و در برابر حملات روبهتشدید ایران اقدامی صورت نمیدهد. وضعیت امور بسیار بد است، هم ابوظبی و هم ریاض در حال جدا شدن از ایالات متحده و در حال برقراری رابطه با چین و روسیه و حتی ایران هستند.»
نویسنده افزوده است: «شریکان آمریکا در منطقه در حال درک این واقعیت هستند که بهرغم آن لحظات زیبا در کنار «گوی» (اشاره به نشست کشورهای عربی با ترامپ در ریاض)، دونالد ترامپ قصدی برای آنکه برای کمک به آنها کاری بیش از اعزام تعداد کمی نیرو، یکی دو حمله جسته وگریخته سایبری و مقدار زیادی لفاظی انجام دهد، ندارد.».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلکسیون اختیارات ویژه آقای رئیس جمهور