eitaa logo
***شاخص***
805 دنبال‌کننده
78.5هزار عکس
34.1هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ قطعنامه یا قبرستون؟ 🔺 در سالروز تصویب قطعنامه ۵۹۸، مدیر موسسه حفظ و نشر آثار امام به جای پرداختن به موضوع قطعنامه و جام زهر، ترجیح می‌دهد کیک تولد قبرستان را میل کند؛ زیبا نیست؟؟
امروز جناب به عراق سفر کرده و بعد از ادای احترام و قرائت فاتحه در محل شهادت حاج قاسم و ابومهدی المهندس در نزدیکی فرودگاه بغداد، با طیف گسترده‌ای از مقام‌های این کشور (رئیس جمهور، رئیس مجلس، رئیس دستگاه قضایی، رئیس حشدالشعبی، نخست وزیر و همتای عراقی‌اش) دیدار کرده است؛ هرچند باید امیدوار بود که سفر قریب الوقوع جناب ظریف به پر برکت باشد اما بنظر میرسد این‌بار بیشتر تحت شعاع سفر چند روز آینده‌ی نخست وزیر عراق () به و می‌باشد!!
مداحی_آنلاین_محشور_شدن_با_حضرت_زهرا.mp3
2.63M
♨️سه دسته از زنان که در قیامت با حضرت زهرا(س)محشور می شوند 👌 بسیار شنیدنی 🎤 🍃🌹🍃🌹
با تو یک امت بهشتی می شود سرگذشت نوح و کشتی می شود ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌‎‌ @shakhese. 🌍 🇮🇷🕌
بارزانی در دیدار با ظریف: 🔹ایران همسایه مهم برای عراق و اقلیم کردستان است. 🔹ما هرگز حمایت‌های ایران را فراموش نخواهیم کرد.
مرگ وزیر جنگ صدام 🔹رسانه‌های عراقی یکشنبه‌شب از مرگ «سلطان هاشم احمد»، وزیر جنگ صدام، رئیس حزب «بعث» و رئیس جمهور معدوم عراق خبر دادند.
خروج ناو آمریکایی از خلیج فارس 🔹ناو آبی، خاکی «یو اس اس باتان» پس از مدتی استقرار در خلیج فارس، عازم پایگاه خود در «نورفلوک» در آمریکا شد.
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۷۰ درصد زمین‌هایی که در طول ۸ سال حفظ و آزاد کردیم، ظرف ۲ روز دوباره اشغال کردند! + روایت حاج سعید قاسمی از پذیرش قطعنامه و نوشاندن جام زهر به امام
توضيحات محسن رضایی درباره چرایی ناکارامدی بورس در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور
⛔️انديشكده آمريكايى: ايران به كشوري وابسته به چين تبديل نخواهدشد 🔹انديشكده شوراي آتلانتيك در گزارشي درباره معاهده ٢٥ ساله ايران و چين نوشت: ايران به كشوري وابسته به چين تبديل نخواهد شد؛ توافق ايران-چين براي پكن بخشي از طرح ابتكاري يك جاده، يك كمربند است كه ده ها كشور در آسيا، اروپا و آفريقا را به هم متصل مي كند 🔹اين طرح قرار است به بهبود زيرساختها و استانداردهاي زندگي در بسياري از اين كشورها كمك كند 🔹اين طرح در تضاد با هدف ترامپ بود كه قصد داشت از طريق فشار حداكثري اقتصاد ايران را نابود كند 🔹پكن و تهران به يكديگر احتياج دارند؛ چين بزرگترين مشتري نفت خام ايران است چون تلاش مي كند به عنوان رهبر جديد جهان، خود را كشورى معرفي كند كه مي تواند كشورهاي در حال توسعه را جذب كند.
•• براۍشهادت‌ورفتن‌تلاش‌نکنید براۍرضای‌خداڪارکنیدوبگویید: خداوندا نھ براۍبهشت ونھ براۍشهادت... اگرتومارا درجهنمت‌بیندازے ولےازماراضی‌باشے براےماڪافےست....
شهید سید مرتضی آوینی می‌گوید...